it’s a wrap

IMG_6563

Da dere, da er jeg på vei hjem til Siljan og er klar for noen dager med fullstendig ro. Jeg har vært på opptak for Skal vi danse i hele dag, og det har vært så urolig gøy, men jeg skulle virkelig ønske jeg var enda mer sharp og hundre prosent våken, så neste gang kan det rett og slett ikke bli slike dager i forkant som det har vært nå. 

IMG_6555


I morgen skal jeg kose meg med Nelia hele dagen, ta igjen masse tapt søvn og bare komme til meg selv, det blir skjønt. Trenger forresten et mirkalemiddel for å kurere posene oppå posene under øynene mine. Noen tips? Lars-Kristian hentet mamma, Nelia og meg i Oslo for noen timer siden og overrasket oss med asiatisk tapas – altså, nam! Akkurat det jeg trengte: blåskjell i kokossaus, scampi med mangosalat, vårruller, hjort med rekechips og mye annet godt, rett og slett helt fantastisk mat fra Mathallen. 

IMG_6617

IMG_6629

___________________________________________________________________________________________________________

Vi sees i morgen, nå skal jeg sove i bilen 🙂

36 kommentarer

 1. <3 <3

 2. https://m.kicks.no/clinique-b40/b/hudpleie/yekrem-leppepleie-c585/all-about-eyes-serum-de-puffing-eye-massage-p6207
  Denne er genial mot poser under øynene.
  Så gøy med skal vi danse 🙂
  Masse lykke til 🙂

 3. Legg et par teskjeer i fryseren i en halvtimes tid, og plasser de på posene du har under øynene. Avslutt med agurkbiter over øynene 🙂

 4. Linn- Renate Hope

  Hei Caroline

  Ser du spør etter tips for å kurere poser under øynene og kom nettopp over en artikkel her på http://www.side2.no

  Den fjerner ikke posene, men jukser slik at du ser mer våken ut når du er trøtt. Her er linken:

  https://www.side2.no/skj%C3%B8nnhet/slik-jukser-du-deg-vaken/8459356.html

  1. Takk for tips 🙂

 5. Du er virkelig flink å sjonglere mange baller i luften samtidig! Håper du får deg nok hvile, det har du fortjent:)
  Og jeg håper at LK filmer deg når du sover denne gangen også, det var så morsomt, hehe.
  Ha en fin kveld <3

 6. Linn- Renate Hope

  Håper du får nytte av linken jeg sendte deg.

  Må for øvrig si at det er imponerende hvilket høyt tempo du kjører. Blir helt kake av å lese hvor sykt aktiv du er. Hva er det du spiser som gjør at du er så Duracell hele dagen lang?

  Når du skal slappe av med Nelia i morgen må du passe på å virkelig slappe av og legge treninga på hylla. Vet du at hvis du trener når du har sovet mindre enn 5 timer bryter du ned kroppen. Når man er sliten er det utrolig viktig å lytte til kroppens signaler, vet du er flink til det så skal ikke bry meg mer. Bare redd du kollapser om du virkelig ikke slapper av i morgen.

  Er utrolig dårlig på å slappe av selv, blir veldig rastløs. Hadde planer om å trene i dag, men var så sliten fra gårdsdagens treningsøkt at jeg rett og slett droppet det. Istedenfor har jeg vasket 5 maskiner med tøy, støvsugd hele leiligheten, vasket over alle kjøkkenbenker, satt på 2 oppvaskmaskiner og tatt ut av de, gått 4 km tur med min kjære, hunden vår og sønnen vår, handlet middag, brettet 7 poser med rent tøy, vasket badet, ryddet på plass alle matvarene etter handlingen, betalt regninger, skal straks skifte på senga og så skal jeg og min kjære brette 5 stativer med tøy og legge på plass i skuffer og skap.

  Det er utrolig mye aktivitet i husarbeid også som utrolig mange mennesker glemmer. Eller hva tenker du om det?

  Jeg har riktignok ikke trent i dag, men har jo ikke vært lat heller.
  Eller hva synes du?

  1. Hei Linn-Renate,
   Ikke at dette er mitt bord, men synes det faktisk blir litt snålt å lese om hva Caroline skal synes om alt du og samboeren har utført av husarbeid i dag. Her jeg sitter så må jeg si at jeg er meget imponert av å lese hvor flink du har vært, men hvorfor trenger du en bekreftelse på det?
   Tror de fleste som leser de 5 linjene om alt du har utrettet (i tillegg at du har en liten en å ta vare på!) faktisk vil tenke at dette er god aktivitet! 🙂
   God sommer!

   1. Jeg synes det høres ut som du er utrolig aktiv, Linn! Trenger ikke trene så svetten renner for å være aktiv 🙂 Flink er du!

    God sommer til begge to 🙂

 7. Prøv caviar-øyemaskene fra laprairie. De er helt supre! Jeg har de liggende i kjøleskapet, det anbefales på det sterkeste 😀 Nyt morgendagen, fine du. Gleder meg til å følge deg ‘på parketten’ 😉

  1. Takk for tips 🙂

 8. Var på Noodles i stad ved Mathallen faktisk, nydelig mat. Skulle gjerne hatt en vidunderkur til deg, men det har jeg dessverre ikke. Ha en nydelig dag med Nelia <3

 9. Hvordan står du i forhold til å spise scampi? 🙂 vet at du er opptatt av miljøvern og økologisk mat 🙂

 10. Har ikke du reklamert selv for produkter for posete øyner da? Kan jo bare bruke det siden du skrev at det var helt amazing..

  1. Jeg trenger faktisk noe sterkere enn eye dews og øyemasken fra glam glow når vi snakker poser på denne størrelsen. De er helt supre i hverdagen begge to, men nå vil jeg ha noe som er enda sterkere, jeg vet ikke om det finnes men :/ Det var i hvert fall derfor jeg spurte om tips, dessuten er jeg tom for begge disse to og vet ikke om de kan kjøpes i butikk som er i nærheten :/

 11. Ida Elvira

  Gleder meg kjempe masse til å se deg på skal vi danse! Heier på deg! 🙂

 12. Så uutolig høyt du klarer å hoppe på det øverste bildet? Helt imponert! Gleder meg til å se deg i skal vi danse, spent på hvem du får som partner.

  1. Øver meg på spensten, den er ikke alltid like… spenstig :p Gleder meg helt utrolig mye jeg også, det har ikke helt gått opp for meg ennå :O

   Klem!

 13. Christina

  Hei Caroline.
  Forkæl deg imorgen med hårkur,ansigtsmaske, fødderne i vann og ligg også nogle agurkeskiver på dine øyne 🙂
  Det pleier å hjelpe med 😉
  Klemmer

  1. Å, det skal jeg gjøre 🙂 Klemmer!

 14. Michelle

  Forstår godt du er sliten etter så mange timer på farten! tror søvn er et den rette mirakelkuren for trøtte øyne 😉 Så snille mammaen din og LK er som fikser så god mat for deg! Herlig! Håper du har sovet godt i natt og får en herlig dag med LK og Nelia <3

  1. Tusen takk skjønne, det kommer seg nå 🙂 Utrolig hvor sliten man blir etter så mye reising og jobb når man sover for lite :/

   Klemmer til deg!

 15. Heisann! 🙂

  Som sliten tobarnsmor med alt for mange baller i lufta har jeg et stort «poser-under-øynene-problem». Det er så ille at en gang da jeg kom ut av dusjen fikk jeg en kommentar på at jeg ikke hadde fått bort all sminken fordi jeg var sort under øynene. KREMT! Da er det ille, for sminken var helt fjernet!

  Jeg har sikkert prøvd 20 forskjellige produkter for å bedre dette, men føler endelig jeg har funnet nøkkelen til å fjerne dem! 🙂 Og veldig mange av mine venner har gått over til samme «oppskriften»! 🙂

  1) SØVN! Det er jo ikke til å stikke under en stol at det hjelper med søvn…
  Men når det ikke hjelper…

  2) Øyekrem fra Pai Skincare: https://www.skinlove.no/produkter/velg-etter-merke/pai/pai-echium-argan-gentle-eye-cream.html
  Den holder seg hele dagen, og holder huden fuktig og deilig. Elsker forøvirg hele serien fra Pai Skincare!

  3) Consealer fra Shiseido: https://www.shiseido.com/makeup/concealer/makeup-face-concealer,en_US,sc.html
  Den er veldig god, og den beste og mest dekkende concealeren jeg har prøvd. Man tar bare litt krem på fingeren også «klapper man den» rundt øynene og den dekker mer og mer ettersom hvor mye man klapper.

  4) Pudder fra Sensai: https://www.sensai-cosmetics.com/en/products/makeup/foundations/total_finish.html
  Den dekker utrolig bra! Jeg bruker den som et grunnlag i hele ansiktet også supplerer jeg med solpudder og blusj over.

  1. Å, så mange gode tips! Hjertelig takk 😀

 16. Hvordan har du tenkt til å få ting til i høst da? Meg bekjent trener jo alle som er med på SVD lengre enn en normal arbeidsdag hver eneste dag, og mannen din kan vel neppe komme og bo i Oslo? Skal du la Nelia være med en barnevakt hele dagen?

  1. Nelia skal være med meg, treningen legges opp etter deltakerens behov og timeplan og det er ingen som danser mer enn en arbeidsdag hver dag, så det kommer til å gå helt fint 🙂 Jeg har også familie som hjelper meg om jeg skulle trenge det 🙂

 17. Trøtt selv :)

  Eye patches fra Carita er små mirakler for trøtte øyne 🙂 Du kan legge de i kjøleskapet over natten, legg de under øynene og hvil i 10 min – ser ut som man har sovet i ti timer 🙂

  1. Tusen takk for tips! Skal sjekke ut 🙂

 18. Maten så helt nydelig ut! Har aldri smakt asiatisk tapas, men siden vanlig tapas er det beste jeg vet kan jeg ikke tenke meg at jeg ikke ville likt det 🙂

 19. Hvor er buksen fra? Klem <3

  1. 7 for all mankind 🙂

 20. Hvem blir partneren din i skal vi danse? 🙂

  1. Det får jeg vite 5. august 🙂

 21. Benedicte

  Du har hatt noen harde dager siden ferien, du får slappe av og nyte julimåneden før dansingen braket løs 🙂 Klem! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *