19. juni – 4 år

frokost2

Hurra for kjærligheten, for ekteskapet og for familielykke I dag har vi vært mann og kone i 4 år, kjærester i over 7 år og det er allerede 1 år siden jeg delte den fantastiske nyheten om familieforøkelse med dere. Tiden går så fort, men jeg nyter hver eneste dag sammen med mannen i mitt liv, den beste matchen for meg på alle måter og den beste pappan i hele verden for Nelia. 

frokost

___________________________________________________________________________________________________________

Vi startet dagen med frokost på lugaren klokken ni, og ble sittende ute på verandaen vår helt til nå. Nå skal vi smøre oss inn med solkrem og komme oss ut i solen. Nyt dagen der hjemme også 

82 kommentarer

 1. Cathrine

  Gratulere med bryllups dagen 🙂 håper dere får en strålende dag !!

 2. Gratulerer så mye!!!

  Så fin kjole du hadde på deg. Hvor er den fra?

  1. Tusen takk 😀

   Accessorize, men den er gammel :/

 3. Gratulerer med dagen, begge to!

  1. Tusen takk 🙂

 4. Mona Therese Hyttedalen

  Gratulerer med dagen dikkons 🙂 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 5. Kjempesøt kjole- hvor er den kjøpt?

  1. Accessorize, men den er gammel :/

 6. Hei Caroline 🙂

  Hva gjør dere med Nelia når dere ligger i solen og koser dere? Vi har selv en liten prins på 4 mnd, og skal ut å reise til Florida om få dager. Så spent på hvordan det skal gå med han lille i sola og varmen. Er omtrent inneforstått med at det ikke blir noe soling på meg- men det virker som at dere har løst dette bra 🙂 Bruker dere solkrem på henne? Bader dere med henne? Bruker dere UV drakt?

  Takknemlig for svar 🙂

  Ha en fortsatt fin ferie- det ser helt fantastisk ut på cruice- og du er nydelig som alltid 🙂

  1. Vi legger henne i skyggen om hun sover, hvis ikke har vi parasoll som dekker vognen 🙂 Smører henne med solkrem, men forsøker å ha henne minst mulig i direkte sollys. Blir jo mindre tid til soling enn ellers, men har fungert greit. De sover jo ofte litt om dagen, og da er det jo fritt frem 🙂

 7. Therese Jacobsen

  Gratulerer så mye med bryllupsdagen. Kos dere masse på ferie håper dere får se mye fint.
  Lenge leve kjærligheten <3

 8. Gratulerer så masse! <3 Dere ser så lykkelige ut! 🙂 Så fin kjole og hårpynt! Du ser så flott ut! 🙂 Hvordan skal du få tid til å blogge i høst med såå mye som skjer på en gang?! 🙂 Skal vi danse, det nye jenta og ikke minst Nelia! 🙂 Men er det noen som klarer det så er det nok deg! 🙂 Ikke minst med en superflink pappa/mann ved din side 🙂 Blir spennende å følge dere videre 🙂 Gleder meg allerede til å se deg på parketten 🙂 Nyt feiren videre!! 🙂

 9. Michelle

  Gratulerer så mye begge to! Dere må nyte dagen i dag og feire ekstra med god mat og vin 😀 <3

 10. Gratulerer så mye til dere <3 Nyt den fine dagen og ferien deres!

 11. Hvor er kjolen/tunikaen fra, den var aldeles nydelig!!!

  1. Accessorize, men den er gammel :/

 12. Henriette

  Gratulerer så mye! Dere er fantastisk flotte sammen, og dere har ei helt nydelig jente 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 13. Gratulerer så mye! Bare nyyt,velfortjent. God klem!

 14. Gratulerer med dagen til dere, ha en kjempefin dag! Kjærligheten lenge leve! <3

  1. Tusen takk 🙂

 15. Åh vad fin blogg!
  Läs gärna min där jag skriver om mitt liv som ensamstående mamma till min son som är 3.5 år samt om min nya graviditet med en av medlemmarna i den kända gruppen Panetoz!

 16. Varmt grattis, leve kärleken!! 😉 <3

 17. Hvor har du kjøpt den nydelige kjolen?

  1. Accessorize, men den er gammel :/

 18. Hvordan er det å ha alt i livet og fortsatt få mer og mer? Kjærlighet mann barn friske,gratis ting og reiser opplevelser,være med i tvprogram bli enda rikere og bli enno mer lagt merke til? Sikkert vinne og …some gets all some gets nothing .

  1. Jeg har det samme, mann og barn på vei, vi er friske og sunne, jeg blir ikke sponset eller er kjendis men jeg har det jeg vil ha og kjøper hva jeg har lyst på. Jeg tjener gode penger og har hus og leilighet, og feriebolig i utlandet, alt dette er noe jeg har jobbet for å få slik som Caroline har, pluss litt flaks. Jeg er takknemlig hver dag samtidig som jeg jobber fremover med målene jeg har.. De som får alt satser som regel og alt 😉 jeg slutter ikke å jobbe mot målene mine fordi det er noen ute i verden som ikke har det samme… For en tåpelig ting å skrive! Var dette mens som klaging, get a grip og gjør noe med det, jeg er sikker på du selv har mer enn mange andre har 😉

  2. Jeg tenker som så at positive ting skjer med positive mennesker. Det har noe å gjøre med hvilke vibber man sender ut i universet, det er jeg helt sikker på! Om det stemmer så fortjener ihvertfall Caroline alt hun har, for et mer positivt og herlig menneske skal man lete lenge etter. Og en del grinebitere jeg vet om fortjener også det DE har fått – som er absolutt null og niks.

  3. Caroline har jobber hard for den sukseen hun har. En så populær blogg blir ikke «bygd» på en dag. Det oser sjalusi av kommentaren din. Hvorfor kan ikke folk prøve å være glad over det livet de selv har. Noen velger å jobbe for en drøm di har i livet, enkelte gjør ikke så mye for å strekke seg etter drømmer/ønsker, å noen når dessverre ikke di drømmer di har her i livet, uansett hvor mye di jobber for det, sånn er det bare. Kjærlighet, mann, barn, reise og opplevelser er ikke akkurat uvanlige ting blandt folk flest..
   Nyt resten av ferien din med den flotte familien din Caroline:D

  4. Karoline

   Haha.. Enkelte folk altså.. Sjalusi kler INGEN!

  5. Misunnelse og bitterhet kler ingen.

  6. Kanskje du skulle forsøke å tenke litt positivt, og ikke misunne andre? Positivitet skaper mer positivitet. Negativitet skaper mere negativitet.
   Lykke til.

  7. Litt i overkant bitter og sjalu Viola.? Alle som jobber for å få det bedre, får som regel det, sitter du hjemme og syter,og er misunnelig , får du ingenting

  8. For en hååååpløs kommentar… De som «får» mye er gjerne de samme personene som står på og JOBBER mye for å oppnå ting!

  9. Jeanette

   Jealous much? Man kan få alt man vil bare man jobber for det!

  10. Eh.. ok..?

  11. Bitter, much?

  12. synes det er dårlig gjort å slenge stygge kommentarer til Viola her. Jeg er enig i at kommentaren ikke hadde trengt å bli skrevet, men kanskje hun var lei seg, eller hadde en dårlig dag, ønsker seg en kjæreste men ikke har det, ønsker seg barn men ikke kan få, osv osv. Det kan være mange grunner, og en av dem kan være at hun er lei seg for noe. Jeg tror vi alle har kjent på den følelsen. That being said, ikke beste timing og sted å komme med den kommentaren.
   Nina out.

 19. Lill-Jeanette

  Gratulerer så mye med 4 års bryllupsdag,kose dere på ferie <3

  1. Tusen takk 🙂

 20. Gratulerer med bryllupsdagen!!<3

  1. Tusen takk 🙂

 21. Fantastisk kjole hvor er den fra:)du stråler som mor forresten:)

  1. Accessorize, men den er gammel :/

 22. Gratulerer med 4 år som gift og over 7 år som kjærester! <3

  Ett år siden du delte graviditeten med oss, det er sykt! Er det virkelig så lenge siden? Wow! Føles ut som det var i forrige måned, haha!
  Jeg lurer veldig på når jeg begynte å lese bloggen din, for jeg har lest så og si alle innleggene! Når jeg har vært uten internett i noen dager, må jeg alltid lese alle innleggene, så det har gått MANGE timer til lesing av denne bloggen! Det er sikkert og visst! Du er en fantastisk god blogger, og du har vært på førsteplass på blogglisten konstant i mange år! DET krever mye jobbing og hart arbeid, og det er nettopp det du gjør hele tiden, til og med når du har et lite barn i hus, og du har faktisk aldri hatt en skikkelig ferie siden du begynte å blogge! Når du drar på tur, enten det er til Maldivene, Hellas eller på cruise, så oppdaterer du bloggen flere ganger for dag! Det er veldig imponerende!

  1. Tusen takk for hyggelig kommentar 😀

 23. Åååå så fin kjole! Hvor er den fra?

  1. Den er fra Accesorize, men fra ifjor :/

 24. Juliane Lie

  Hei! Jeg lurer på hvor du har kjøpt den kjolen du har på deg her? Utrolig fin 🙂 Veldig fine bilder!!

  1. Accesorize, men kjøpte den på salg i fjor i Cannes :/

 25. Lenge leve kjærligheten ♥ nyt dagen og hverandre 😀 klem

 26. Heia kjærligheten og gratulerer så mye med bryllupsdagen! Du ser helt smashing ut btw, hvor er den skjønne blomsterkransen fra? 🙂

 27. Så fint å se at hele familien koser seg på tur 😀
  Sykt å tenke på at dere har vært gift i så mange år allerede, tiden flyr! Har jo fulgt deg så og si hver dag siden leeenge før dere ble gift! Gratulerer så mye begge to 🙂
  Du er vakker som alltid Caroline, og en stor inspirasjon når det gjelder alt 😀

  Kos dere videre på ferden! Og håper hele sommeren din blir magisk 😀 Gi Nelia en suss på kinnet fra meg 😀 haha

 28. Gratulerer med 4 år 🙂 Jøsses som tiden flyr. Jeg har fulgt med på bloggen din siden rett før bryllupet. Wow hvor blir tiden av? Liker så godt å følge deg og håper du blogger i maaaaange år til : D Kos dere videre på cruise. Ser fantastisk ut! Vakre vakre deg!

 29. lavkarbo fortsatt

  flotte bilder =) men forstår ikke at det er et lavkarboosthold med 4 søte kaker til frokost, frukt som inneholder masse sukker og 4 glass juice av en eller annen grunn. Og så maser du hele tiden om cupcakes. Får du ikke vondt i magen av disse søtsakene? ser også dere spiser brød og du får jo vondt i magen av det. Dette kostholdet er jo motsatt av hva kokeboken din lærer oss..

  1. Det er totalen som teller, ikke hva jeg spiser til frokost én dag 🙂 Det er også eggerøre og bacon her, og man kan fint spise litt brød og fruktjuice på et lavkarbokosthold.

   NB! Frukt inneholder ikke masse sukker.

 30. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Dere er de fineste jeg veit om 🙂

 31. for et nydelig innlegg! fiiine bilder 🙂 Jeg vil også ha slik frokost!

 32. Gratulerer så mye med dagen 😀 Håper dere koser dere masse på ferie 😀 <3

 33. Gratulerer så masse! 🙂 får veldig lyst å reise på cruise… Håper du kan fortelle litt om hvordan d var å ha med baby på cruise! Har en 4 åring og snart også en ny baby, så hadde vært interessant å høre om hvordan denne type ferie passer for barnefamilier 🙂 riktig god tur videre!

 34. Oj! Når jeg leser dette lurer jeg på hvor lenge jeg har fulgt bloggen din, for jeg synes ikke det er lenge siden dere gifta dere, jeg:)

 35. Og ikke minst: gratulerer så mye, og må det vare i minst 10 ganger så mange år:) kos dere der dere cruiser rundt i Middelhavet, det ser helt fantastisk nydelig ut:)

 36. Gratulerer så mykje! For ein deilig start på dagen 🙂

 37. Gratulerer saa masse med dagen!!!

 38. Gratulerer så mye med dagen, til dere begge! Dere stråler sammen 🙂 For meg som leser er det helt uforståelig at tiden har gått så fort! Har vært trofast leser av bloggen din siden oppstart, og har dermed vært med på reisen deres gjennom alt fra planlegging av bryllup til graviditet og fødsel. Det er jo bare vilt 😀 Og jeg akter å følge deg videre, for bloggen din gir meg så utrolig mye! Dagen blir aldeles ikke det samme uten, så et «must» kan man trygt si 😉 Fortsett å nyt ferien med den herlige familien din!

 39. Gratulerer så masse med 4-års bryllupsdag, eller blomster/lær-bryllup om du vil. Må jo vær perfekte omgivelsa å feir dagen på da. Nyt resten av ferien

 40. Gratulerer så mye med 4 flotte år! Kos dere masse på tur. Ser fantastisk ut (som alltid!) der du sitter.

 41. Karianne

  Gratulerer! Det har vært så fint å lese om dere helt fra starten av:)
  Kan du legge ut reportasjen av dere fra God kveld Norge? Jeg fikk ikke sett den:/

 42. Hei, Caroline! Ser ut som dere har det helt fantastisk på ferie!

 43. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Kos dere og fortsatt god ferie! 🙂

 44. Gratulerer så mye med beyllupsdagen til dere to <3

 45. Gratulerer så mye med bryllupsdagen,vakre Caroline og Lars Kristian,ønsker dere alt godt,<3 fine dere 🙂 Fortsatt god ferie:-) Gode klemmer 🙂

 46. Gratulerer så mye med bryllupsdagen,kommer til å huske den fremover da det er samme dag som min bursdag. Kos dere og nyt
  Takk for en topp blogg stå på du er tøffere en toget
  Hilsen en ullerøyjente bosatt i spania

 47. Gratulerer så mye, håper dere hadde en fantastisk dag 🙂

  Tenkte jeg også skulle gi deg litt ros. Ikke det at det har så mye med dette innlegget å gjøre, men jeg syntes at du bare fremstår som en så mye mer proffesjonel blogger siden du merker innleggene dine dersom det er reklame. Ser det er mange andre bloggere som blåser i det, også på instagram, og det blir bare så useriøst for meg da. Jeg syntes du går foran som et bra eksempel og jeg syntes flere burde følge etter. Så klapp på skulderen til deg.

 48. Et meget stort tillykke til jer:-)

  Jeg er glad på dine vegne, det er så smukt og skønt.

  Hilsner fra Mary-Liz

 49. Gratulerer så mye, Fotballfrue 🙂

 50. så himla fin klänning, och fina bilder!

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 51. Hvor kjøpte du den hvite skjorten fra Malene Birger?

 52. Gratulerer sååå mye med bryllupsdagen <3 God helg!

 53. Er ikke du lei av at folk ikke leser kommentarene før de spør om noe?? Skjønner ikke at du gidder å skrive hvor kjolen er fra og at den er gammel (er fra i fjor gammelt btw?!) flere ganger! 😉

  Har du prøvd spa’et på båten? Jeg lurer på om jeg skal bestille noe, men det var jo ikke så billig. Kanskje det er noe billigere i Barcelona?

  1. Nei, går fint det. Mange spør jo fordi jeg ikke har godkjent de andre kommentarene med samme spørsmål.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *