sommersalg hos get inspired

annonse

22

Jeg har et elskforhold til trening selv når jeg er på ferie, og prøver å få til noen gode økter mellom lating i solen og paraplydrinker ved bassengkanten. Denne ferien er intet unntak: jeg har pakket kofferten med fresht og fargerikt treningstøy og alt sammen finner du nå på sommersalg hos Get Inspired. Get Inspired har utrolig mye fint og de fører blant annet Kari Traa, Rhönisch, Nike og Casall som er favorittmerkene mine. De har alltid noe nytt på lager, gode priser og ikke minst gratis og veldig kjapp frakt. Det begynner å bli utplukket på salget nå, men likevel er det noen godbiter igjen. Sjekk det ut her for å sikre deg noe fargesprekt å bevege deg i resten av sommeren – for den er på langt nær over! 

IMG_0757

tights röhnisch / gul topp / rosa topp / joggesko 

Disse skoene var det mange som lurte på da jeg skrev om mine favorittjoggesko for en tid tilbake – de finnes nå hos Get Inspired og attpåtil på salg, så løp og kjøp, det er en kjempegod mengdetreningssko som vil si at den passer til alt fra styrke til løping, sykkel og aerobic. Så er det tightsen da, antishake er og blir en favoritt selv i sommervarmen og toppene fra Kari Traa puster helt utrolig bra! 

___________________________________________________________________________________________________________

I dag ble det noen runder rundt og rundt og rundt oppe på dekk, de har som nevnt en løpebane der og det er jo så deilig å få sol på kroppen selv om du skal trene. Må si jeg mistet motet litt etter hvert, det er jo grenser for hvor morsomt det er å løpe i sirkel, 4 runder er nemlig det samme som 1 kilometer. Men jeg løste problemet ved å trene litt styrke i treningsrommet etter hvert i stedet. Så avsluttet jeg økten med en proteinshake med smak av pina colada. Altså, nam! Fare for at den kommer til å bli fast på frokostmenyen heretter. 

7IMG_0782

 Nå venter dusjen på meg, jeg har vært i solen  i 3 timer i dag! Ett ord: magisk!  

29 kommentarer

 1. Har du to topper på deg, en rosa og en gul? Eller er de i èn, bare at det ser ut som to? Tenkte det måtte være varmt med så mange lag i tillegg til treningsbh? 🙂

  1. Det er to lag 🙂

 2. Du virker så flott både på utsiden og innsiden! :-))

  1. Tusen takk 🙂 Kan se ut som du også er det <3

 3. Haha, grenser for hvor lenge du klarer å løpe rundt i sirkel, mens på stedet hvil på mølla blir du i 60 min om gangen selv om det er løpevær ute?

  Ha en fin ferie! PS: du bør ta deg noen baneøkter. Ja, det går rundt og rundt, men man får iallfall et forhold til hvor langt 400 m egentlig er.

  1. Haha, sant nok 😀

 4. Hei! Hvorfor bruker dere ikke mer av tilbudet på båten som allerede er inkludert i prisen?

  1. Hvilke tilbud tenker du på da?

 5. Myrtell

  Spreke farger, absolutt motiverende for trening 🙂

  Har du en favoritt når det gjelder sportsbh? Etter fire timers prøving på ymse sportsbutikker i går, kan jeg konstantere at det er ekstremt vanskelig å finne en sportsbh som holder alt på plass når man har litt ekstra å drasse på. Trener nå med vanlig bh under treningsbh, men det er jo ikke akkurat optimalt. På forhånd takk for svar 🙂

  Ha en fortsatt solfylt ferie 🙂

 6. Dere må kooooose dere og nyyyt! Cruise må være en fantastisk måte å feriere på. Kjempeinspirerende å følge med på deg mtp treningen din og din «nye» rolle som mamma. Du gjør en fantastisk jobb som klarer å sjonglere alle delene av livet ditt. Gleder meg til å følge deg på Skal vi danse. Høsten er reddet 🙂 Hi hi 😀

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 7. Hurra for salg! Bestilte meg skoene for litt siden, men de var så små i størrelsen så måtte sende de tilbake… Håper jeg får tilsendt ny størrelse raskt. Og de tightsene er jo fantastiske. Nyt ferien, og takk for at du er en stor inspirasjon!

  1. Bare hyggelig 🙂

 8. Så utrolig flink du er, dette inspirerer meg til å pakke treningsklær i ferie-bagen 😉 Må bare si Takk jeg 🙂

 9. Owææ, så lyst jeg har på ferie nå!!! Du frister meg <3
  Hvordan er det å ha med barn sålangt? Er det noe du savner eller som gjør det vanskelig?
  Kos kos!! 🙂

 10. åh<3 du ser så fantastisk bra ut, hele tiden..uansett hva du har på deg!<3

  1. Tusen takk, snille deg <3

 11. You have such great figure and also keep doing exercise, I should learn from you.

 12. Hei! Stemmer singlettene du linket? For meg ser det ut som du har en butterfly singlet i den rosa og ikke den som linken viser? blir litt forvirra når jeg sitter her skal bestille!

 13. TUSEN takk!!!! Det var bedre;)))

 14. Kristin

  Var på den samme båten i 2012, og drakk ca. 2 stk av den piña coladaen hver dag (bare at jeg tok fatburner istedenfor proteiner i) 😀 Fineste turen jeg har vært på!

 15. Beautiful view 🙂
  Vakker utsikt 🙂
  Piękny widok 🙂

 16. Ragnhild

  Hei. Når jeg trykker på linken til tightsen får jeg opp en som ser lang ut. Det ser ut som om den du har på deg på bildet stopper rett under kneet. Stemmer det?

 17. Å Anbefale den skoen der til styrketrening, nei nei nei.. Det må i alle fall kun gjelde styrketrening i form av, mageøvelser, slyngetrening etc. Slike sko skal ikk brukes til feks knebøy og markløft. Det er en grunn for at det finnes egne løftesko til å bedrive disse aktiviteter med, og har man ikke skikkelig skotøy er det bedre å løfte uten sko. Dette er barnelærdom for folk som driver med skikkelig styrketrening.

  1. stykre som du beskriver skal man jo helst trene i sokkelesten, det har jeg skrevet flere ganger før 🙂

 18. Mengdetreningssko som kan brukes til all type trening…NEI! Ulike sko til ulik type trening! Om man driver med ren, skikkelig styrketrening så vil ikke de skoene være det samme som sko som er brukt til løping. Av den enkle grunn at du trenger en helt annen kontakt med gulvet/flata når du løfter tungt enn når du løper. Du trenger lang fra samme type demping i skoene under en ren styrkeøkt som du gjør til en løpeøkt. Litt skremmende at du anbefaler EN sko til alt, når du ikke driver med skikkelig styrke. Jeg vil ikke kalle den styrketreningen du gjør som en ren styrekøkt….ikke på noen måte. Ikke anbefal ting du ikke har peiling på.

 19. Annette

  Dear Caroline,

  I’m wondering if you could tell me the name and brand of your heart rate monitor watch? I love the fact that yours has such a nice and easy to read display! 🙂

  Thanks and lovely greetings,

  Annette

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *