siste treningsøkt på land

God morgen  Er det flere som har startet dagen? Treningsøkt nummer 3 denne uken er akkurat gjennomført her, og det må jeg si var tungt. Kroppen kjennes som en blyklump etter en uke med mye stillesitting, men likevel hardt arbeid. Nå gleder jeg meg virkelig til neste treningsøkt, omringet av havet på alle kanter, mild sjøbris mot svett hud i bare shorts og sportsbh – ja, takk! Jeg ser på denne ferien som en avkobling, en uke jeg kan bruke for å samle energi og krefter til alle eventyrene som venter når jeg kommer tilbake. Jeg trenger dette mer enn noen gang og gleder meg til å lade batteriene, bli inspirert og kjenne overskuddet boble igjen. Det skal bli så skjønt! 

IMG_0035.jpg

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg ville bare innom for å ønske dere en kjempefin lørdag – just do it, grip dagen and all that jazz! Vi reiser innover til Oslo om en liten time, skrives derfra 

37 kommentarer

 1. Michelle

  God morgen spreking 😀 Akkurat et slikt innlegg trengte jeg! Sitter her med frokosten og kaffekoppen. Skal snart ut på en lang sykkeltur og nyte solen! Håper du får en fantastisk lørdag sammen med familien <3 klem

 2. Hei Caroline! Så utrolig herlig og koselig blogg du har 🙂 Lurer på hva bilderedigeringsprogram du bruker? Ha en kjempefin ferie, bare nyt dagene! 🙂

  1. Photoshop, Picasa og picmonkey 🙂

 3. Du motiverer meg til trening. Etter fødsel og fødseldepresjon føler jeg meg bedre takket være trening og kosthold. Desverre har jeg fortsatt søvnproblemer, har du noen tips? Hadde ikke du en periode m dårlig søvn for noen år siden? Sliter med åvåkne om natta og ikke få sove igjen.

  1. Så hyggelig å høre at jeg inspirerer 🙂 Tja, jeg er jo så dårlig på å sove selv, men det viktigste er vel å roe seg helt ned før man legger seg. Ikke trene sent eller gjøre noe som gjør kroppen «oppjaget».

 4. Hurra for en deilig start paa Lordagen! God tur og kos dere masse paa ferie! Faar dere noe tid i Barcelona? Eeeeelsker den byen! God helg and so on! xxx

  1. Tusen takk 🙂 Nei, vi drar rett til båten.

 5. Flinka! Nyt ferien! Velfortjent! Har vært på cruise i Middelhavet selv, det var så bra! Gled deg!

 6. Ha en flott lørdag ♥ Og god tur på cruise 😀

 7. What a great view for some training. Beats the inside of a gym anytime! Hope you had a good workout girl!

  I’m a doctor by day and a fashion blogger by night.

  New on the blog – Sneak peak on an outfit shot in Saint-Tropez!

  http://www.arcticvanilla.com/

 8. God tur til deg og familien Caroline! 🙂 Lurte på en ting, har du noen tips til tegning av bryn? 🙂

 9. Aliceinwonderland

  Du kaller deg fotballfrue også skriver du ikke engang om VM? Hvis dere i det hele tatt interesserer dere for fotball da «fotballfrue»..

  1. Dere? Ikke bland meg inn i dette da… :O

  2. Hahaha, dagens 🙂
   Verken Lars-Kristian eller Noreg er med, så ser ikkje grunnen til at ho skal skrive så mykje om dette?
   Du kan jo lese all info om VM på andre nettsider…

 10. Kristina

  Hei! Jeg har er spørsmål, og det er overhode ikke ment som kritikk, men mer fordi jeg lurer. Alle disse planene, og reisene frem og tilbake hver uke fra det ene til det andre stedet – med Nelia ved din side, syntes du dette er optimalt for en liten jente under hennes oppvekst? Føler du ikke på at hun noen ganger har veldig godt av å BARE ha ro hjemme over en lengre periode? Jeg får liksom inntrykk av at hun følger etter deg hvor hen du går, men det burde vel være motsatt? Hun er jo et lite barn som burde ha trygge omgivelser på ett sted.
  🙂

  1. Det som er trygt for et barn, er å være sammen med foreldrene sine. Ingen barn har vondt av å få være med rundt omkring. Vet ikke helt hvor du har en slik påstand fra?

   1. Altså.. Jeg har selv en far som er deleier i statoil, og en mor som er arkitekt. Det jeg vil frem til med dette, er at begge reiser, mye, og har alltid gjort det. Jeg har vært med , og mine mindre søsken. Sånn har det vært siden jeg var 7 mnd. Jeg har bodd i andre land, og vært så og si i alle land i europa, og store deler av verden. Jeg har ikke tatt skade av dette, i det hele tatt. Sitter igjen med god kulturell forståelse, godt språk grunnlag, og ikke minst et hav av flotte minner. Det samme gjelder mine søsken. Min lillesøster snakket flytende spansk da hun begynte og prate liksom. Kommer jo helt an på hvordan du verner barnene dine, og hva du lar dem forstå eller ei.

 11. Hei Caroline 🙂 Har akkurat lest Style magasinet og må bare få si: WOW for noen bilder,du ser jo helt fantastisk ut!! Og et kjempeflott intervju også!:-) Vil ønske dere alle tre en nydelig ferietur ,slapp av og kos dere max! 🙂 Til sist må jeg bare si at Nelia er noe av det vakreste jeg har sett <3 Gode klemmer 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Og tusen takk fra Nelia 😉

 12. Solvår

  Hvilket cruise er det dere skal på ? 😉 me ska også på cruise fra Barcelona i juli men det er liberty of the seas fra royal carribean:) er det det dere og skal på?

  1. Det er det samme som vi skal på 🙂

 13. Selvom man drar på ferie for å koble ut er trening viktig for mange av oss, så hadde vært supert med et innlegg med treningstips til ferie ! <3 håper du får en fantastisk reise, love your blog!! Klem

 14. Hvor har du kjøpt treningstightsen? =)

  1. GetInspired 🙂

   1. Rachel, vil virkelig ikke anbefale deg den tightsen 🙁
    Super lite stretch og da du har den på deg skinner så mye av det rosa igjennom og det blir bare veldig rart.
    Jeg bestilte xs og s da jeg er xs og ingen av disse satt noe pent.
    Sjekk ut utvalget på SPORTAMORE.no 🙂

 15. Ville bare ønske deg deg en god lørdag tilbake 😀

 16. Ship o’hoi! <3

 17. Ha en kjempefin lørdag du også Caroline <3

 18. Fina träningskläder! 🙂

 19. Åssen øvelser gjør du på det hjulet?Jeg har et slikt selv, men er litt usikker om jeg bruker det riktig.

  1. Er vel bare en øvelse som jeg kjenner til :/

   https://www.youtube.com/watch?v=PwqJTPsI6i0

   1. Takk 🙂 Fant enda en video – med flere kreative alternative forslag til treningsøvelser…. hvis man også bruker en strikk som man fester til hjulet 🙂 Smart!

   2. Sølvi

    Glemte linken (denne må du sjekke ut):
    https://www.youtube.com/watch?v=Xx_RyuA4DzU

 20. bella98

  du er utrolig sporty, og inspirerende, så.fortsett med det»;-) Jeg lurte på.hvor.mye.kg har du på den kettlebelen?:-P <3

  1. Hei Bella98!:) er du lite trent kan 5kg være et bra sted å begynne, 8 ganger til hver sidex2-3 runder. Jeg er middels trent og fikk beskjed om å starte m 8kg, klarte da knapt å fullføre hver omgang. Viktigste er at du har kontroll på øvelsen, «synk» magen ned i korsryggen, så du ikke belaster ryggen.!Gjør øvelsen rolig, pust:)

 21. I have to admit that you have a great body shape.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *