snart klar for å kaste loss

DSC05538

bikini victoria’s secret / bikini cubus / (annonselenke) strandkjole asos / sandaler birkenstock / hatt bikbok

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har gått rundt meg selv i hele dag og pakket kofferten nesten fiks ferdig for en hel uke – antrekk for både dag og kveld er så godt som i boks og nå er jeg klar for å kose i stykker disse to pelsdottene resten av kvelden. Det er alltid trist å reise fra dem, og spesielt nå som jeg har vært så mye frem og tilbake den siste tiden. 

DSC05552

___________________________________________________________________________________________________________

pakketips

Mitt hotteste pakketips er å pakke detaljert og planlagt, det gjør jeg alltid. Jeg setter sammen antrekk for antrekk med alt fra sko til clutch og tilbehør, tar bilde av det med mobilen og pakker det sammen i kofferten. Tilbehøret legger jeg ofte i en liten pose oppå hvert plagg det er tiltenkt. Genialt synes i hvert fall jeg, så slipper jeg å være i tvil før vi skal ut og spise. 

Nå gjenstår egentlig bare å pakke for Nelia, og det tror jeg at jeg skal vente med til i morgen. Må jo nesten feire at helgen er i gang nå, ikke minst at Lars-Kristian har ferie! Håper dere får en deilig kveld 

52 kommentarer

 1. Det var eit lurt tips! Er alltid i tvil når eg skal nokon plass, treng ikkje vere langt heller.. Skal ta i bruk dette neste gong eg skal ut å reise 🙂
  Ønsker deg og den flotte familien god tur og god helg! Gler meg til å sjå og lese korleis dokke får det på ferie 🙂

  1. Tusen takk, snille deg <3 Gleder meg til å blogge på tur, det er alltid så morsomt 🙂

 2. I simply adore that upper bikini. And the shoes that look like Birkenstocks, so hot right now. xx

  I’m a recently graduated doctor, and I also have a fashion blog.

  New post out now on my blog Arctic Vanilla!

  http://www.arcticvanilla.com/

 3. Michelle

  Elsket den blå bikinien!! <3

 4. Jeg likte ikke de sandalene idet hele tatt, uff!

  1. De er ekstremt behagelige 😉

   1. Er de normale i strørrelsen eller har du større enn vanligvis?

   2. Normale 🙂

   3. Er de sandalene normale i str? eller har du større enn vanligvis?

   4. Jeg synes de er ganske normale 🙂

  2. Skjønner ærlig talt ikke vitsen med slike kommentarer.. si noe fint, eller ikke si det i det hele tatt.. Det er jo bare for deg å la være kjøpe slike sandaler da.. men la nå andre like det de vil :-/

   1. Helt ening, jeg digger sandalene i brun/sort – men hun er fine i de hvite 🙂 Greit at smaken er som baken, men bare å skrive at man ikke liker sandalene vel, – jeg ser ikke helt poenget med det akkurat…. vel vel, – digger den mørkeblå bikininen 😀

    /Nina 🙂

 5. Greier du å pakke slik til f.eks en 14dagers-ferie? Jeg tenker, 14 par sko, 14 clutcher, 14 kjoler? La oss si du halverer antall accesories: 14 kjoler, 7 par sko, 7 ekstra dilldall, 7 bikinier, 5 strandkjoler, 7 smykker, 8 par øredobber 1 slettetang, 1 krølltang, 1 hårføner, 2-3 bags med toalettsaker, dette er da allerede godt over 20 kg? 🙁 HATER å pakke til ferie! Krøllete gjenbruk av klær og overvekt både her og der. :/ Er så dyrt pr kilo, først innad i norge, så fra norge og ut, deretter på retur x2.

  1. Jeg pakker slik til 14 dagers ferie også, pakker da klær, tilbehør og sko som kan kryssmatches, så det blir aldri 14 av hver ting 🙂

 6. Hei:)

  Hvilken str bestilte du i overdelen fra Victoria Secret og i bikini underdelen? Hvordan var de i størrelsen, og hvordan er passformen (ser man flat ut i dem om man til vanlig ikke har store bryster, eller er det mye innlegg i dem som gir en forstørret effekt)? Hvor lang tid tok det fra du bestilte til de dukket opp i posten?

  Litt mange spørsmål, beklager:)

  På forhånd tusen takk for hjelpen:)

  1. 34C i overdel og S i underdel. Synes de er ganske normale i strl. 🙂 Denne modellen gir ikke noe større byste, men god støtte. Jeg fikk min etter 10 dager ca. 🙂

   1. Synes bikiniene fra VS er super små! Har den som er avbildet over. Normalt er en us b-cup en norsk c-cup. Har normalt en b-cup, men denne i 34b er veldig liten! Altså må jeg ha en us 34c, som egentlig er en norsk d-cup…. To størrelser opp med andre ord!

 7. He he, måtte le litt for meg selv.. Så den bikinien på Cubus, syntes den var rå stilig, også gikk tankegangen faktisk til deg som skal på Cruise.. Tenkte denne måtte være perfekt <3 =)

  Ønsker dere en fantastisk tur på ferie alle tre <3

  1. Haha, så koselig 🙂 Tusen, tusen takk!

 8. Selger de fortsatt den fra Victoria’s Secret? Jeg synes den var helt nydelig, men finner den ikke på nettsiden.

 9. Åj….sånn pakking høres litt slitsomt ut…..Ikke frekt ment altså 🙂 Det hadde bare vært litt to much for min del å planlegge antrekk med tilbehør dag for dag i forveien og ta bilder… Du er en skikkelig planlegger og du hadde faktisk vært perfekt til å være min bryllupsplanlegger!! hehe 😀
  God tur til alle tre! Måtte dere få en avslappende ferie med mange nye gode minner 🙂

 10. Dette «antrekket» likte jeg 😀 Genial måte å pakke på, jeg gjør det også sånn. Og de få gangene jeg ikke gjør det, da angrer jeg med en gang jeg kommer frem til dit jeg skal 😉

 11. Kunne du ha linket til bikiniene? 🙂

 12. Yes! Finally something about stretch.

 13. For et genialt tips, å matche antrekk på forhånd og ta bilde av det!:)Pleier alltid å ta med meg altfor mye, ofte ting som ikke helt matcher eller som jeg ender opp med å ikke bruke, og har en tendens til å gjøre det med veslesnuppa sine klær også. Dette var et supert tips, tusen takk for det!:)

 14. Camilla

  God tur! Skal til Spania på onsdag så pakketipset kommer godt med!:)

 15. Kjedelig å reise fra sånne søte voffer, men så er det enda bedre å komme hjem til. Kos dere!

 16. Kristina

  Dere er kjempeheldige som skal på cruise! 😀 tenkte å tipse dere om å dra på isshowet en av kveldene ombord, det bruker å være helt fantastisk! Gleder meg til å lese om turen, god tur!

 17. Åh, den pakke strukturen din asså! I love it.:) Jeg står foran pakkeutfordringer selv, da jeg og min kjære må DELE koffert pga av liten bil og mange folk. Hjelpes!

 18. Jeg pakker alltid lite for da kan jeg shoppe desto mer;-)

 19. Så lurt pakketips 🙂 Det med å ta bilde skal jeg gjøre med mannen sine antrekk før de går i kofferten. Han husker nemlig ingenting når vi kommer frem, hehe.
  God tur, kos dere masse 🙂

 20. Hvor lang tid bruker du på å pakke på den måten? Jeg er litt fasinert og inspirert samtidig som min første tanker var at jeg syns det virker «unødig» og litt sært. Samtidig ser jeg at min pakkemetode (som er stikk motsatt av din; kaste alle plagg jeg liker/som passer temperaturen dit jeg skal i kofferten 10 minutter før avreise) ikke er heeelt god, så jeg er fristet til å prøve din metode neste gang, tror faktisk jeg skal prøve det, selv om det nok blir en light-versjon av din pakking 🙂 Så må jeg bare spørre: Opplever du aldri at antrekket du har tenkt blir helt feil i fht dagshumør, eller at blir lei og får lyst til å bare slenge på deg shortsen og t-skjorta fra i går? Jeg syns ofte det deilige med ferier er å bare gi litt blaffen og slippe hverdagens «krise – hva skal jeg ha på meg i dag?!» 😉

  God tur og kose dere på cruise! 🙂

 21. Packing is always fun! (not!). I always take too much and then never wear half of the clothes…i just buy more once I’m there!

  http://www.allnnothing.com

 22. Wow, den bikintoppen med anker på roper faktisk navnet mitt! Finner den ikke på Cubus sin nettside, men den er derfra?

  1. Kjøp den i butikken? Så den på Cubus på Strømmen (utenfor Oslo) for tre dager siden, mange modeller igjen 🙂

 23. Hannah Linea

  så gøy, ønsker dere en fantastisk ferie<3 Nå kan sommeren komme:) Hvor skal dere?

 24. Det der høres ut som tvangstanker :S

 25. Aj aj! For noen lekre bikinier! 🙂 Jeg gleder meg til jeg blir tynn igjen, selv om det er for sent å tenke på sommerkroppen da. 🙂 Får satse på en flott vinter med trening slik at man kan jobbe seg fram til helårskroppen i stedet. 🙂 Det blir bra! Vi kom nettopp hjem fra Bulgaria, jeg kjenner jeg godt kunne tenkt meg en tur bort til. Ta meg meeeed!

 26. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt Birkenstocksandalene? Digger de! 🙂

 27. Så smart å ta bilder av antrekkene. Det skal jeg gjøre også, men jeg er håpløs å pakke. Hater det virkelig og tar alltid med for mye klær, sko og veske (2 kofferter…).

  Hvis du får tid, kunne du laget et innlegg som handler om hva man kan pakke av klær og tilbehør, som kan mixes og matches, slik at vi som er håpløse på pakkerfronten kan få litt tips? Det hadde hjulpet noe voldsomt.

  Ha en kjempefin ferie §:o)

 28. Åh, finner ikke den blå bikinien i nettbutikken 🙁 To die for!

 29. Hei!!
  Hvor mange kilo har du kettelbellene i? 🙂

  1. Husker ikke i hodet :O

  2. Rosa=8kg Blå=12kg Gul=16kg Lilla=20kg Grønn=24kg Oransje=28kg Rød=32kg

 30. Har du aldri på deg deg samme antrekket to ganger på en ferie?

  1. Ikke om kvelden, nei 🙂

 31. Hvor bor hundene mens dere er borte? 🙂 Go tur forrestn!!

  1. De er på hytta til foreldrene til Lars-Kristian 🙂

 32. Hei. Jeg hadde noen spørsmål ang. Nelia.

  Bruker hun smokk? Har ikke sett det på bildene du har lagt ut ivertfall.
  Og kan du drikke når du ammer? ser du drikker vin i ny og ne
  Og hvordan reagerer Nelia på matvanene dine foresten? Får hun ikke luft i magen når du f.eks. spiser salat og mye grønt?

  Takk på forhånd 🙂

  1. – Hun bruker smokk.
   – Drikker vin etter at hun har lagt seg.
   – Nelia har ikke reagert på noe av det jeg spiser.

   🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *