in the studio

Ah, god morgen! Føler meg velsignet som kan sove ut når jeg er sliten, for i dag våknet vi ikke før nærmere halv elleve, med unntak av et måltid i syv-tiden. Dette trengte jeg, føler meg som et nytt menneske. Vi kom fra Bergen i natt rundt klokken ett, landet på Sandefjord i et Widerøe-fly som jeg egentlig ikke hadde noe lyst til å gå ombord i. Med en gang jeg ser propeller på den størrelsen er det som om noe inni meg gjør alt for å hindre meg i å bevege meg. Men jeg er jo stor fan av sjøfly, og jammen gikk ikke denne turen som smurt også! Kanskje det er smått som er best – dess mindre fly, jo bedre. Ikke vet jeg, jeg er bare takknemlig for at flyskrekken min har gått én vei: den rette. 

DSC05425

DSC05433

Har ikke så altfor mange bilder å dele fra gårsdagen, men vi møtte opp i studio rundt klokken 12 og holdt det gående til klokken nærmet seg åtte og eventet hvor vi avslørte de to som gikk videre. Så det var i dette rommet vi oppholdt oss hele dagen 🙂 Tusen takk til alle vi fikk møte i går, dere er så flinke! 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC05511

Det å fly med Nelia gikk forresten utrolig fint, på veien til Bergen var det som at hun ikke enset hva vi var i ferd med å gjøre, og på vei hjem fikk hun litt dotter i ørene under landing, men det løste vi med amming. Det blir spennende å fly litt lenger, som for eksempel til Barcelona som står på planen til søndag *ka-ching* Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til feire, fy søren det skal bli godt! I dag skal jeg komme a jour, det vil si pakke ut av kofferten etter Oslo og Bergen, og pakke ned igjen for ferie. Har en del pakker å hente på posten som har kommet akkurat tidsok for å være med til det store utland. 

Vel, nå gleder jeg meg til å sette i gang, til å trene litt igjen og til å ta meg en lang, lang dusj etterpå. Dette blir en fin fredag 🙂 Vi sees om litt! 

72 kommentarer

 1. Eirin <3

  1. Å, jeg vet det 🙂 Hun er så skjønn!

 2. Kristin

  Widerøes fly kan fly med bare én av propellene, la oss si dersom en skulle falle av haha. Så de har mer kraft enn de ser ut til selv om du mener de er «småe» 🙂

  1. Godt å vite 😉

 3. Er det flotte Eirin på det øverste bildet? Gleda meg til å følge med! Såg på bildet på instagram at det er minst tre stykk som eg er fan av så dette blir spennande! 🙂

  1. Ja, det stemmer 🙂

 4. How good that it is possible to fly with Nelia without any problems! And you look super beautiful btw <3
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Hei fine frua!
  Evigheter siden jeg har kommentert, jaggu flyr tida! Spesielt nå, for jeg venter nemlig mitt første barn om noen uker!!!! Iiiiiih! Gleder meg SÅ UBESKRIVELIG MYE! Kjenner meg veldig igjen i følelsene du formidlet da du ventet Nelia ifjor. Magi og kjærlighet<3
  Koser meg masse med bloggen din, og ønsker familien en aldeles deilig og avslappende ferie! Det har dere fortjent:) Kos dere glugg:)
  Klem:)

  1. Nei, så koselig! Gratulerer så mye og ikke minst: lykke til! Dere har en magisk tid foran dere, bare gled deg!

   Stor klem 🙂

 6. Dwightinha

  Hei, ville bare si at jeg synes du ser helt fantastisk ut for tiden! Mamma rollen kler deg også.

  1. Tusen takk, så utrolig koselig å høre 🙂

 7. Hvilken type reisevogn har dere? Skal selv ut på tur veldig snart og tror dette trengs!

 8. CAROLINE! Du var så herlig <3

 9. Karoline

  Hvilken vogn er det du bruker når du er ute å reiser? Jeg har den samme emmaljunga vogna som deg, men har ikke lyst å ta den med meg på fly. Noen tips? 🙂

  1. babyzen yoyo, den er genial! 🙂

 10. Margrete

  Er det Eirin Kristiansen som er på bildet?

 11. Beundrar din energi!!!

 12. Åh, ferie høres vel fortjent og utrolig fantastisk ut! Det var synd du ikke fikk oppleve litt mer av Bergen mens du først var der, kanskje neste gang?

  Håper du får en strålende dag.:)

  1. Ja, jeg håper virkelig på neste gang 🙂 Ser ut som en flott by 🙂

 13. Ha en god Fredag videre Caroline 🙂

 14. Jeanett Hagen

  Hvilken vogn er det ? Ser ut som den perfekte reisevognen 😀

 15. Oi, sov Nelia heilt til klokka halv 11?? Snakk om å ha godt sovehjerte

  1. Jeg vet 😀 Hun spiste i 7-tiden og sovnet igjen sammen med oss 🙂

  2. Det er vel ikke noe uvanlig i den alderen 🙂
   Vår sov gjerne til 11-12 når hun var over året hun, hehe

   1. Tror ikke det er noe som er vanlig i den alderen.

 16. Hei!
  Hva slags vogn er dette? er det slik som kan taes med inn på flyet?
  Full liggestilling?
  Så kjekk ut!
  God ferie!

  1. babyzen yoyo, går i håndbagasjen 🙂 Denne delen er den med full liggestilling, men vi har sittedelen også 🙂

 17. solveig

  Hadde veldig flyskrekk når jeg var mindre, men heldigvis har den bedret seg med årene. Faktisk så har de mest behagelige flyreisene mine vært med Widerøe-fly, og sett bort fra støyen så har turbulensen vært bedre å takle i disse småflyene (blir fortsatt ganske nervøs når det blir tubulens, uæææ). Ha en fin dag videre, og en fin tur til Barcelona 🙂

  1. Så deilig! Ingenting føles bedre enn å vinne over frykten 🙂 Tusen takk 🙂

 18. Hei, så fin vogn du har der. Kjekk på reise? Skal snart ut og reise med lille pjokken vår og ser etter en vogn til dette, er du fornøyd med din?
  Ønsker deg en riktig god helg!
  Klem =)

  1. Do it! Den er en lifesaver 🙂

 19. Så du har ikke prøvd å fly bergen- skien da ? 🙂 da snakker vi virkelig små innenlandsfly..

  1. Tenker du på Geiteryggen? :p Vet Lars-Kristian har tatt den runden noen ganger nå 😉

   1. hehe, ja. Er selv fra skien og flittig bruker av geiteryggen 😉

 20. Susanne

  Hei!

  Du, jeg har et spørsmål om noe som jeg har undret meg litt over i det siste. Jeg reagerer ganske kraftig over enkelte (eller ofte mange av) kommentarene du får.. Folk legger seg opp i alt mulig. Jeg får helt vondt i magen av sånt. Det er hyggelig å se at mannen din støtter deg ofte.
  Men, det jeg lurer på er følgende: Hva er egentlig forskjellen på disse kommenterane og diskusjonene og det mannen din twitrer, skriver om på Facebook osv.? Han er jo ganske frittalende om andre er han ikke?

  Jeg skriver dette fordi jeg er veldig opptatt av dette temaet generelt- jeg synes netthets og nettmobbing er en veldig skummel trend i samfunnet vårt. Jeg er både lærer og mor, og ser så mange fæle tilfeller av dette hver dag.
  Jeg synes folk i ditt kommentarfelt og på diverse forum burde virkelig skjerpe seg, men jeg lurer på om mannen din har reflektert noe over dette selv? Han er jo en veldig oppegående og reflektert mann?! Det er ihvertfall mitt inntrykk!

  Susanne:)

  1. Vil si det er en relativt stor forskjell 🙂 Mange av kommentarene jeg får er jo ofte usaklige og går på person og ikke sakt. Lars-Kristian kritiserer vel som regel de han mener «lurer andre», og da spesielt innenfor alternativ medisin. Han er i tillegg veldig flink til å argumentere saklig, og ikke gå på personen 🙂

 21. Hei Caroline!
  Jeg er i bryllupsplanleggingsmodus, og surfer etter inspirasjon 🙂 Ble veldig inspirert av trykksakene til bryllupet deres, og lurte på om du vet hvilken font som ble brukt? Da tenker jeg både på monogram, program, meny og invitasjoner 🙂
  Har en plan om at trykksakene skal være DIY-prosjekt i tiden fremover 🙂
  Klem

  1. Hei! Så hyggelig, tusen takk 🙂 Jeg vet dessverre lite om font og slike ting :/ Håper du finner ut av det, beklager at jeg ikke kunne hjelpe deg :/

   Lykke til! Klem 🙂

 22. Kos deg masse, og god tur og god ferie på søndag!

 23. Synes så synd på babyer og små barn som må reise så mye.. alltid noe som skjer.

  1. Nelia koser seg når hun er med, jeg merker at hun heller blir rastløs når vi kun er hjemme. Hun er kjempesosial, elsker andre mennesker 🙂 Hun gleder seg helt sikkert til å oppleve cruise også 🙂

   1. En baby blir vel ikke rastløs….

   2. Selvsagt kan en baby bli rastløs.

 24. Tatiana

  Hi, dear! I need your advice- u r really famous now, many people watching on you and your wonderful family. But how you protect yourself from a bad eye? I mean some people can envy, jealous…do u have some special protection from that?!?

  1. Not really :/ I just ignore it :O

 25. Så ålreit å høre at flyskrekken din har minsket.. Hvis du føler deg komfortabel i et Widerøe-fly, kan du virkelig være stolt av deg selv. Jeg er snart ferdig med utdannelsen min som kommersiell pilot, og som en hovedregel kan man si at desto større og tyngre fly, desto mer stabilt. Håper du kan ha det i tankene når dere reiser til Barcelona! 🙂

  Når det er sagt, så får du herved en åpen invitasjon til å være med på en flytur ved skolen min på Torp. I et lite fly blir alt mer merkbart, men det kan helt klart være en fin utfordring på veien!

  1. Neimen, tusen takk for det 🙂 Og takk for informasjonen, det skal jeg absolutt ha i bakhodet 🙂

 26. Hei
  Hva slags trille er dette?:)
  Superfin:)

  1. babyzen yoyo 🙂

 27. Så herlig antrekk på det nederste bildet- elegant og samtidig laidback! Effortless chic?;)

  1. Absolutt 😉 Tusen takk! 🙂

 28. Kristine

  Anbefaler fruktposer ved take off og landing, melk kan ofte gjøre de små enda tettere 🙁

  1. Amming er faktisk anbefalt ved take off og landing nettopp for å unngå dotter i ørene. Ingen babyer blir tette av morsmelk, hvor tar du det ifra?

   Fruktposer? Til en baby på ca 6mnd? Og hva er egentlig fruktposer….?

   1. Nå vet ikke jeg heller hva fruktposer er, men prøv en sånn smokkting med nett forran som du kan pakke frukt i, så kan barnet få suge, bite osv og få smaken:)

   2. Tipper hun mener de smoothie posene 🙂 De finnes jo fra 6 mnd. Men tror ikke de vil fungere noe bedre enn amming.

 29. Kerstin

  Hei! Hva betyr «pre-fall» når det snakkes om mote? Har du en god oversettelse?

  1. Det betyr vel rett og slett at vårkolleksjonen kommer før sesongen starter i butikkene. 🙂

 30. Hei! Jeg er nysgjerrig på vognen/trilla du bruker på flyplassen der? Er det noe som tar så liten plass at du kan ha det med som håndbagasje på flyet? Skal snart ut og fly, men tør ikke sende med vognen… Hadde også vært praktisk med noe å trille i på flyplassen…

  1. Ja, babyzen yoyo 🙂 Du får den med 6+ del også, kan taes med i håndbagasjen, genial vogn!

 31. Charlotte

  Vil du si at det å fly med Nelia roet ned flyskrekken din? 🙂 Selvom det i bunn og grunn kanskje ville ha forsterket den, men igjen måtte du jo være rolig for å ikke skremme henne.. Så! Føler du at hun roet deg ned, og dermed var det enklere å fly? 🙂

  1. Ja, egentlig 🙂

 32. Mannen min jobber i Widerøe.
  Som han sier til de som har flyskrekk «Pilotene har lyst til å komme hjem også» og det gjør han- hver uke 😉
  Du er min daglige vitaminpille<3
  hilsen en travel 6 barnsmamma 4 egne og 2 bonusbarn.

 33. Hei Caroline. elsker toppen din. kan du dele hvor du har kjøpt den?
  ha en fantastisk helg.

 34. Lise Rønneberg

  Hei!
  Bare ett «lite blink». Widerøe er ikke sjøfly 🙂 Ha et flott cruise Kos dere. Lise

  1. Det er jeg fullstendig klar over 😉

 35. Hei 🙂
  Hvor har du kjøpt antrekket?

  1. Bukse fra Karen Millen, bluse fra By Malene Birger 🙂 Buksene kan du bedre her: http://fotballfrue.no/2014/04/30/karen-millen-flower-pants/

 36. Digger buksa di!!:) Så utolig flink Nelia er:) har en sønn selv og han er ikke så lett å reise med;) syn jeg ikke hadde fått med meg at du var i byen da hadde vi komt og hilst på:)

 37. Så fin du var på håret her! Inspirert! 🙂

 38. Kos dere masse på ferie, heldige dere 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *