løsvipper: slik får du perfekt resultat

annonse 

DSC03610

Jeg bruker alltid løsvipper til fest og den siste tiden bruker jeg det gjerne i hverdagen også, i hvert fall om jeg skal noe spesielt som for eksempel på opptak til Det Nye-jenta eller på fotoshoot. Tidligere sverget jeg til en blanding av hele remser og punktvipper, men nå er det nesten utelukkende punktvipper jeg benytter meg av, kanskje fordi jeg har funnet en pakke med favoritter fra Ardell. Jeg syns fortsatt extensions er en god løsning om du for eksempel skal gifte deg eller andre ting, men er det ikke en spesiel anledning, synes jeg det å sette på selv kan være like fint – om ikke finere. Dessuten skåner dette vippene dine og du kan selv velge når du ønsker en naturlig look kontra en mer dramatisk look, selv om vippeextensions selvfølgelig er kjempefint til spesielle anledninger. 

___________________________________________________________________________________________________________

– her er det du trenger for et kjempefint resultat – 

DSC03626.jpg

Ardell er et merke med et utrolig bredt utvalg av løsvipper og det er heller ikke altfor dyrt. Vippene kan gjerne brukes om igjen dersom du er forsiktig med maskarabruken, men ikke akkurat punktvipper. 

punkt2

Viser dere med punktvipper først, her har jeg brukt dette kitet som inneholder både lim og et middel for å fjerne vippene. Dette er såpass sterke saker at du kan ha vippene på i flere uker, så jeg anbefaler å kjøpe annet lim ved siden av for at du skal få dem av igjen om kvelden. Da kan du bare vaske dem av med vann eller sminkefjerner. Duo-limet er kjempebra, det finner du her. Punktvipper er kjempelett, du bruker bare en pinsett, dypper vippen i lim og fester en og en. Jeg er såpass dreven nå at jeg gjør det på 10 minutter tilsammen. Bruk de korteste innerst, medium i midten og eventuelt de lengste ut i kanten. 

___________________________________________________________________________________________________________

– slik gjør du for å feste remser –

Her har jeg brukt ardell nr. 110: riv den ene remsen forsiktig av med en pinsett og klipp til. Dette punktet er viktig, slik at de ikke blir for lange. Mål gjerne over dine egne vipper først, så du ikke klipper for mye. Ta på lim langs vippekanten, ikke vær redd for å bruke litt mye. Legg vipperemsen inntil dine egne vipper, kant i kant der hvor du bruker å påføre eyeliner. Dytt den på plass med pinsetten, såpass at den ikke løsner igjen og til den sitter. 

ardell

Andre ting du trenger for et fint resultat er vippetang og en god mascara. Her har jeg brukt vippetang fra ardell og mascara fra Nilens jord. Denne har utrolig god børste og passer veldig fint til både remspevipper og punktvipper. På disse bildene ordnet jeg brynene mine med ardell brow defining powder, fargen taupe var kjempefin til meg, den fnner du her.

DSC03628.jpg

Sjekk gjerne hele sortimentet til ardell her, og dersom du har lyst til å prøve noen av produktene, kan du få 10 prosent på alt i dette innlegget ved å bruke koden frumakestyle24 🙂 Koden varer ut juni. 

55 kommentarer

 1. Det er ingenting du ikke klarer… Herregud for en dame <3
  Velkommen til verdens vakreste By.. Jeg håper solen titter frem, så du kan se hvor flott vi har det når det ikke regner !
  Skal du på kampen i kveld ? Håper kanskje å få ett glimt av deg.

  Koos dere masse i Bergen og dra hjem med tap <3

 2. Prøver å se på bildet om du limer den «hele remsen» helt nederst PÅ dine egne vipper eller på huden…..
  Hvor skal de egentlig sitte?
  Jeg har brukt sånne «hele remser» til fest og slikt en stund, men er egentlig litt usikker på hvor jeg skal plassere dem 😉

  1. Nederst der du ville påført eyeliner 🙂

 3. Takk for flott innlegg. Kan jeg også spørre om du bruker eyebrown pencil, og om du isåfall har en å anbefale?
  Jeg har hårvekst bare på halve øyebrynet, og har behov for å fylle ut resten med sminke. Men jeg er såpass ukjent i sminkeverden at jeg føler meg lost.

 4. Kjempebra innlegg! Før var jeg avhengig av løsvipper, da brukte jeg remser 🙂 Men nå har jeg vippeextensions, så da slipper jeg å tenke på det. Punktvipper har jeg aldri fått til på egenhånd, selv om jeg har et par pakker fra Ardell liggende i skuffen. Et tips er forresten å la limet tørke litt på remsen med løsvipper før du setter de på. La limet bli litt seigt. Da syns jeg det er enda enklere 🙂 Det samme tipset kan sikkert brukes på punktvipper!

 5. God formiddag,

  så fine de er dine vipper, jeg har aldrig prøvet det før, men det ser nemt og smukt ud, så giver det et forsøg.
  Tak for hintet.

  Vi har hele 3 giveaway med produkter på bloggen for tiden, du er velkommen:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/06/vind-zinobel-organic-boost-day-no-1.html
  Kig ude i højre side af bloggen, der ligger de andre.

  Nyd dagen og vejret.
  Mary-Liz

 6. Bare et lite spm- fester du vippene i huden på øyelokket, eller i dine egne vipper? Og hvordan får du trykket dem på plass, spesielt punktvipper? Jeg kludrer det alltid til..

  1. der du ville påført liner 🙂 jeg bruker en pinsett til å dytte dem godt på plass 🙂

 7. Hej! Jag ska till Barsilien på Fotbolls-VM och har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Har du några tips? Kram

 8. Kjempegode tips, her må jeg prøve og feile litt mer ser jeg, men resultatet ser ut til å være verdt det 🙂

 9. Kine S.H.

  Takk for supre tips. Jeg har forsøkt vanlige remser og endte opp med vipper alle andre steder enn på øya.
  Det med punktvipper har jeg ikke prøvd. Kanskje noe for meg… Er jo såå fint på.

  Det var Duo-limet som var greit å fjerne med vann etter endt bruk?

 10. Ble veldig nyskjerrig på de punktvippene som kan være på i flere dager! Bruker du det limet som er så sterkt? Sitter de virkelig så godt at man kan sove med de i flere netter? Hvis en er fosiktig med maskara som du sier. Høres liksom for godt ut til å være sant 😛 Da går det jo isåfall å bruke det i hverdagen også! Men på det bildet hvor du ser rett på oss med «begge øynene», har du på maskara på overvippene også der?

 11. Använde du løsvipper när du var gravid?:) Tänkte på om man kanske blir känsligare för limmet.

  1. Ja, noen ganger 🙂

 12. Neliane

  Jeg kjøpte fra Makestyle EN gang, men så ble jeg tipset om Ebay…. Omg. Fra å betale nesten 80 kr for ETT par betaler jeg nå det samme for 30 par inkludert lim, en utrolig god pinsetr og frakt! Og vippene er nydelige! Så heretter sjekker jeg alltid Ebay først før jeg kjøper noesomhelst :-)) Ha en fin dag!

 13. «I Norge kaller vi dem fotballfruer, og de er kjent for å stjele oppmerksomhet fra sine mer berømte kjærester eller ektemenn. I de fleste tilfeller har kjærestene er over og gjennomsnittet vakkert ytre., og en eller annen form for modell-, skuespiller- eller artistkarriere i baklomma.»

  Hehe er vell sannhet i dette:)

  http://m.kjendis.no/2014/06/12/kjendis/fotball/vm/fotballfrue/karoline_berg_eriksen/33611542/

 14. Takk for bra innlegg atter en gang!

  1. Bare hyggelig 🙂

 15. Hei!

  Jeg har et spørsmål i forhold til å kle seg som gravid. Du var veldig flott i tøyet som gravid og så jo like fantastisk ut med mage som uten. Selv er jeg nå i uke 25 og skal om en uke reise på et arrangement med jobben til min mann hvor vi skal ha en del fine middager på kveldene osv. Jeg passer nå ikke i mine tidligere finkjoler og må kjøpe noe nytt. Synes derimot det er så vanskelig å finne kjoler(på nett som kan kle en mage). Jeg er fortsatt slank og har ikke veldig stor mage. Har du noen tips til meg? Jeg vil jo gjerne se flott ut, men må innrømme at denne magen ikke gjør at jeg føler meg så smashing for tida:P

 16. Hei! Dette er ikke relatert til dagens post men har lurt en stund; har Hendrix clip on extensions eller kun ulike typer til å ha over lenger tid i håret? Har du evt noen tips på hvor man kan få tak i bra clip ons, sånn i forhold til å få matchet riktig farge?
  Takk for mange fine tips, vippene dine er supre! 🙂 Ha en fin dag videre!

 17. Så utrolig fine øyenbryn du har! Og øynene dine også sevsagt 🙂 Du er bare vakker!

  Ha en fin dag! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 18. Hei kjære Caroline!
  Er en fast leser av bloggen din og syns det er supert å følge deg. Alltid moro å se/lese nye innlegg. Det jeg lurte på er om du kan lage et innlegg med tips til reise med små barn. Gode råd ang flytur, hva du pakker i kofferten til Nelia osv. Har en liten datter selv på 5mnd (som var veldig etterlengtet siden vi har ønsket oss barn i nesten 10 år) så elsker å lese de innleggene som handler om utstyr og klær til vakre Nelia. God sommer til deg og familien din. Nyt alt du kan! Klem

  1. Skal se om jeg kan gjøre det 🙂

 19. Du snakker om å være fornøyd med seg selv slik man et, men du bruker jo både løsvipper, brunkrem, Restylan , å masse penger på at du ska se bra ut. Utfordrer deg til å vise et bilde av deg selv uten sminke, uten posering. Du motsier deg selv og du er ikke lengre et forbilde:/ synd.

  1. …må faktisk si meg litt enig der…litt synd at caroline sier noe å gjør noe annet. Vi skal vær glad vi ser bra ut uansett:)

   1. For å sette det litt på spissen, så burde jeg vel egentlig gått naken og ikke pyntet meg med klær. Jeg burde heller ikke rettet ut håret, krøllet det, eller satt det opp i bun eller hestehale. For egentlig er jeg jo født naken, og om jeg var fornøyd med meg selv så burde jeg vel strengt talt bare forholdt meg til det…

   2. Pinlig barnslig svar av deg, Fotballfrue. Det er helt legitimt å mene at det er selvmotigende med «alle er vakre som de er» og «her har du tusen måter å pynte på utseende» uten å mene at du skal gå naken. Du må gjerne reklamere for hvordan jukse seg til å se bedre ut, men ikke lat som du ikke er overfladisk.

    (Ja, du er overfladisk på bloggen, men Restylanen, falske øyevipper, falske negler og falskt hår er vel noe du som privatperson også bruker?)

   3. Antar at innlegget mitt havnet i spam igjen? Så typisk at det skjer når jeg er kritisk, må være uflaks!

   4. Ja, lå i spam sammen med ti andre kommentarer som var nøytrale/positive. Pinlig kommentar fra deg, Marie.

    Jeg synes på ingen måte det er legitimt 🙂 heller aldri sagt at jeg ikke er overfladisk på bloggen, så skjønner ikke helt hvor du vil med kommentaren din.

 20. Ingrid G

  Kjempefint! Takk for god forklaring på hvordan man fester vippene, og takk for tips om bra vipper. Egentlig «kan» jeg dette, men synes alltid det er litt vanskelig å sette på vippene selv om jeg bruker pinsett, bra produkter osv. Jeg mangler vel antakelig mengdetreningen har jeg tenkt. 😉 Jeg har lurt på om du har fått satt på ekstra vipper på salong i det siste, eller om du bruker slike som i innlegget her, og nå fikk jeg jo svaret på det! Kjempefine vipper har du hatt lenge uansett. Ha en fin dag. 🙂

  1. Ha en fin dag du også 🙂

 21. Madeleine Norrman

  Hei.
  Vet du om noen butikker som selger Ardell? Pleier som regel å bestille over nett, men greit å vite om det er noen fysiske kjeder som selger Ardell hvis man trenger en gang og ikke vil vente på posten 😛

  1. Jeg trooor lindex har 🙂

 22. Hei. Jeg prøver igjen 🙂 Hvor steller du neglene dine. De er veldig fine. Mvh Linda

  1. Hos Katrine på Super Nails & Body 🙂

 23. Kommer det noen rabatt snart på din favorittsolkrem/spray fra coverbrand?

  1. det er ikke så lenge siden jeg la ut rabattkode på le tan 🙂 kanskje den fungerer ennå 🙂

 24. Charlotte

  Tusen takk for supert tips og flott veiledning! Gleder meg til å få løsvippene hjem i posten!

  Du er til stor gled og inspirasjon, takk for at du deler litt av deg selv gjennom den flotte bloggen din.

  Med ønske om riktig god helg til deg og dine (det er jo snart helg, ikke sant?! 😉 )

 25. Åj! Punktvipper må jeg prøve, for et resultat!

 26. Tror jeg skal sette på løsvipper neste uke! Det er så fint 🙂
  I dag hadde jeg muntlig eksamen i engelsk, og fikk en god 5-er! Smilte bredt da sensor sa det, følte ikke det gikk så bra selv, så trodde jeg fikk 4-er, men heldigvis fikk jeg 5-er! 🙂

 27. Hanne :)

  Hei! Har vurdert dette, om du tar på dei spm skal vara i nokre veker korleis vasker ein då av resten av sminken? Bør ein unngå nokon sminkefjernarar og slikt?

 28. Jeg er også glad i vippene til Ardell! Et tips er også å legge eyeliner først så vippefestet blir mindre synlig.

 29. Hvor i rekka kommer vippetangen inn?:) etter vippene er satt på, men før mascara? Eller..? Skal feire 18-årsdagen min nå på lørdag og kjøpte i den anledning en remse med vipper isted! Så dette passet jo supert! Takk for hjelpen <3
  Klem!

 30. Ser lett og fint ut! Hvor mange punkter bruker du per øye, ca? Og skal de helst ikke sitte i ukesvis på grunn av slitasje, eller noe? Høres jo praktisk ut! 🙂

 31. Lisbeth

  Hvor mange punktvipper bruker du pr øye?

 32. Camilla

  Kjempe fine vipper. Jeg sverger til vippeextension :):)

 33. Kunne du fortelle litt mer om den mascaraen, Nilens Jord. Drysser den mye i løpet av dagen? Er den lett å fjerne, f.eks med kun vann og bomull? Eller må det sminkefjerner til?

 34. Your eyelash is thick and long, envy you.

 35. Mener du at punktvippene ikke kan brukes flere ganger, eller misforstod jeg?:-)

  1. De er det så og si umulig å ta av for å bruke igjen, eventuelt kan du bruke «superlimet» og dermed ha dem på i noen uker 🙂

 36. karoline Alicia

  bruker du vippetangen før eller etter du har tatt på løsvippene? 🙂

 37. Hei Caroline. Det er en link der som ikke fungerer 🙁 Vil du værsåsnill å skrive/sende linken til det limet som får det til å sitte i 3-4 uker det kitet som du skriver «dette er såpass sterke saker»

  Linken til dette vil vi ha : Viser dere med punktvipper først, her har jeg brukt dette kitet som inneholder både lim og et middel for å fjerne vippene. Dette er såpass sterke saker at du kan ha vippene på i flere uker,

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *