fresh water with something something

God morgen, fineste lesere i denne verden! Jeg er så glad i dag, for jeg synes det er så fantastisk inspirerende å møte så mange flinke jenter som jeg gjør når vi er på casting for Det Nye-jenta. Det bugner over av ivrige folk som virkelig vil stå på og gi alt for å oppnå drømmene sine, og det å kunne ta del i dette gjør i hvert fall noe med meg. Jeg skulle så gjerne ønske vi kunne sende mange, mange flere videre, men det er en tøff konkurranse og vi må alltid velge. Det er vanskelig å se forventningsfulle ansikt bli lei seg, såret eller skuffet, men jeg håper dere klarer å legge disse følelsene til side nå i ettertid, og heller være glad for at dere har kommet så langt. Dere har et eller annet ved dere som gjør at dere har kommet dit dere er i dag, og nå er det bare opp til deg hvor reisen videre skal gå. Ikke gi opp! 

hoved.jpg

I går hadde vi innspillingsdag i Oslo fra klokken ti til klokken ti, så det blir lange dager og det er nydelig å komme hjem, krype inn i mykt sengetøy og reise avgårde til drømmeland. I dag har jeg bare ligget inntil Nelia i over en time, hun er virkelig den fineste i verden ♥ 

DSC05209

Jeg får ofte spørsmål om questbarer, hvilken som er min favoritt og når jeg spiser dem, og her ser dere den beste jeg vet om. Med bringebær og hvit sjokolade, den er så utrolig god! Jeg spiser den egentlig bare når jeg har lyst på noe ekstra godt og da gjerne etter trening ettersom den har litt ekstra proteiner, men det er ikke noe jeg legger spesielt stor vekt på. 

22.jpg

– iskaldt vann med bringebær og sitronskiver, mmmm – 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har trent i dag, det var deilig etter gårsdagens fri og klamme dag i sofaen. Spent på hvordan og om jeg klarer å legge opp noen effektive økter denne uken med så mye på planen. Kjenner at jeg trenger påfyll av energi til Bergensturen vår i ettermiddag og til nok en dag med innspilling på torsdag. Jeg er ganske sliten for tiden, og jeg gleder meg til ferie, men samtidig er dette så utrolig gøy å være med på, så det er absolutt verdt det. Gleder meg bare til fortsettelsen! 

Ha en nydelig dag, så sees vi senere til et lite snackstips 🙂 

62 kommentarer

 1. Kristianne

  Så fint glass, hvor kommer det fra? Og et lite obsobs, etter solfylte dager siden 17.mai har det nå begynt å bøtte ned i Bergen. Utrolig kjedelig, men det måtte jo skje, det er ganske varmt men det virkelig trommer på rutene mine her. Så vanntett er nok helt nødvendig nå. Men likevel, Bergen er ikke stygg pga. Litt regn. Kos deg masse og dans i regnet i stedet 😀

  1. Det er fra etsy 🙂

 2. Det er ikke så mye som skal til for å drikke litt mer vann enn vanlig. Frukt og bær i vannet gir smak og plutselig har man drukket opp hele «bøtta». Questbarene er gode, ingen mageknip, jeg liker den cheescake- varianten. Syndefullt god, altså.

  Endelig trening på meg også, midt i mellom sommeravslutninger og varmt vær, skal bli deilig å svette litt skikkelig!

  Bare å glede seg til Nelia begynner i barnehage, svelge klumpen i halsen når de synger og klapper av seg selv. 😀

 3. Valerija

  hei!
  For en stund siden hadde du lagt fram produkter du bruker å kjøpe på iherb. Jeg bestilte litt forskjellig i fra atkins, når jeg fik de å begynte å se på innholdet så jeg at de er fulle med palmeolje og palmekjerneolje:( og det er jo det verste man kan putte i seg. Ble veldig skuffet.
  Har ikke bestilt Questbar. Hva inneholder de?

  1. Helsemessig er det langt i fra det verste man kan putte i seg, men når det gjelder miljøet er jo saken annerledes.

   1. Det er forskjell på raffinert og uraffinert palmeolje. Uraffinert økologisk palmeolje er bra for kroppen, den selges og som kosttilskudd. Men det er den raffinerte som ofte blir brukt som tilskudd i mat da. Vet ikke noe spesifikt om atkinsbarene altså.

   2. Det er ikke noe direkte feil med den raffinerte heller :/ Tvert i mot tåler den oppvarming svært bra og harskner i mye mindre grad enn f.eks oliven, og raps.

  2. Palmeolje er antatt usunt fordi den er mettet. De ( eller vi ) som ikke frykter mettet fett frykter ei heller palmeolje. Hva produksjonen angår så er det vel ikke alltid å rope hurra for. Likevel er det langt bedre mener fler en soya produskjonen. Jeg spiser i alle fall palmeolje før solsikke olje om jeg kun skal tenke på kroppen min 🙂

 4. Tina Amalie :-)

  hvor har du fått tak i koppen? har hatt lyst på en slik i evigheter, men vet ikke hvor jeg kan kjøpe de!

 5. Hvor har du kjøpt den koppen? Den var supersøt!! Jeg skal prøve å komme ned på Warehouse å se deg på torsdag, men skal ha muntlig bachelorforsvaring på fredag, så må se det ann! 🙂 Ha en finfin dag!

 6. Åh, min store drøm er å bli med på det nye jenta! Jeg har sendt inn video og alt, men har ikke hørt noe enda.. Jeg skulle ønske jeg kunne være med på de kveldene dere arrangerer, men jeg bor ikke nært noen av byene, dessverre.. Håper dere finner den perfekte Det Nye-jenta, masse lykke til! Klem

 7. Jeg kom akkurat inn fra løpetur jeg også, så nå måtte jeg finne fram en slik questbar jeg også. De er veldig gode 😀
  Hvor er den koppen din fra? Eller glasset, eller hva man skal kalle det? :)) Var veldig kult!
  Ønsker dere en fin dag <3

 8. omg, den sjokoladen så heelt fantastisk ut! herreminhatt, digg altså.

 9. Kristin

  Hei,

  Jeg er på jakt etter Nike joggesko. De som er avbildet så veldig fine ut. Hvor kan jeg kjøpe de?

  1. Det er ikke joggesko, men mer en fritidssko :/ Kjøpte de i London for over ett år siden.

 10. Såå fin kopp.. hvor er denne kjøpt?

 11. Christine

  Hei, hvor har du kjopt drikke flasken? Var kjempe fin

 12. Årh, det er så deilig med iskaldt vann med bær, frukt eller grønnsaker i! Skikkelig snadder og sunt!

 13. Härligt att du tränar på så mycket och varierar också; här är också en nybliven mamma med säte i Schweiz som uppskattar träning kanske än mer nu när jag har fått barn. Dock prövar jag lite annat titt som tätt än jogging och gym; har du prövat klättring eller klätterväggar? Grymt kul och ger mängder av adrenalin.

  Kram,

  Andrea
  http://andreagrue.se

  1. Nei, men det skal vi prøve i løpet av sommeren 🙂 Både klatrevegg og klatreløype.

 14. Hei! Hvor er en kule drikkeflasken fra? 🙂 Ha en fantastisk dag! 🙂

 15. hei 🙂 den bikinien du la ut på instragram nå nettopp, hvor er den bra? Jeg tror det er den fineste bikinien jeg noen gang har sett!

 16. Husk å gi deg selv tid til å hvile også! 🙂 Mange synes den aller første tiden med babyen er den tøffeste, men for meg har den store trøttheten kommet rundt ett halvt år (med begge barna). Tror kanskje det har noe med at oppsparte reserver, mindre ammehormoner og en stadig mer aktiv baby tærer på kreftene. Så arbeidsmengden blir jo ikke akkurat mindre.. 😉 Så gi deg selv lov til å prioritere søvn og hvile er mitt heteste tips.. 🙂
  Ha en fin dag! 🙂

  1. Får heldigvis masse hjelp fra Lars-Kristian, da han har relativt korte arbeidsdager 🙂 Men det blir jo litt ekstra arbeid med barn, det er helt sant 🙂

 17. Hvor er flasken din fra? 🙂 Den så så søt ut! 😀

 18. Hei!
  Lurer på noe litt utenom innlegget; bruker dere fremdeles Leandervuggen? Har så lyst på en til vårt lille mirakel, men veldig usikker på hvor fort de små vokser ut av den 🙂

  Stå på ellers, elsker åa kikke innom her ved dagens første kaffekopp!

  1. Ja, men hun vokser snart ut av den :/

 19. Kristianne

  Men nå er det jammen strålende sol og masse vind. Gotta love Bergen!

 20. Hvor en den fine drikke»flaska» fra? 🙂

 21. Inger Fredriksen Njølstad

  Hei!
  Jeg leser bloggen din flere ganger daglig og henter mye av inspirasjonen herifra!
  I lokalavisen for Skien for en ukes tid tilbake så jeg bildet av deg på Skagerak Arena med et «Livet er fantastisk» armbånd. Dette har jeg også sett Petter Stordalen og Bjørn Dæhlie gå med.
  Det er jo en fantastisk sak med to unge jenter, et søskenpar på 10 og 12 år som samler inn penger til kreftforening via dette armbåndet.

  Jeg savner så veldig et innlegg om dette. Tenk på hvor mange du er insipirasjon for! Og hvor mange som leser bloggen din!
  hadde satt stor pris på om du fortalte om dette og oppfordret folk til å støtte disse jentene.

  Stor klem fra Inger

 22. Linn Cathrin

  Hei 🙂 Lurer på hvor man får kjøpt drikke flasken med sugerør » iskaldt vann med bringebær og sitronskiver » 🙂

 23. De skoene må jeg bare få fatt i!! Hvor?? Investert i en pulsklokke nesten lik den du har (ambit 2 R) gleder meg til den kommer i posten) skal bli spennende å begynne å trene med pulsklokke:) ha en fin dag. Elsker fortsatt å lese bloggen din på banen på vei hjem fra jobb:)

  1. Jeg kjøpte de i London :/

 24. Hvor er glasset fra? 🙂

 25. Those quest bars are some of my husband’s favorite! Thanks for the reminder, I just ordered some from Amazon for him now! We also got the chocolate brownie ones 🙂

 26. Har du i det hele tatt noen gode treningssko? Alle du har vist fram i tidligere innlegg er bare dårlige modeller som ikke er egnet for mengdetrening og løping. Du lurere leserne dine til å tro at det du har er bra og riktig utstyr, men det er det slett ikke.

  1. Jeg synes de er knallbra. Har også fått de anbefalt av folk som jobber med det 🙂 Jeg tjener forresten ingenting på å vise frem joggeskoene mine, så vil uansett ikke si at jeg lurer noen.

   1. Håper ikke du snakker om Getinspired nå, fordi de tenker mest på utseende og farge ikke kvalitet.

  2. Nina, Asics har jo noen av de beste mengdetreningsskoene! Og det var vel så og si bare Asics Caroline hadde i et innlegg om treningssko her for litt siden.

   1. Hun har ingen av asics sine toppmodeller, det er de som er best for mengdetrening. Ikke de modellene som hun har.

   2. Asics gel kayano er den mengdetreningsskoen som er anbefalt for løping på asfalt. De skoene Caroline har vist er gode sko, men egner seg ikke for mengdetrening, da det ikke er god nok demping….
    Når man skal kjøpe seg sko, må man gå i en sportsforetning der du får en sko tilpasset din fot!

   3. Asics är superbra.. men de har också modeller som är bättre och sämre. Flera av de Caroline skrev om tillhör den senare gruppen.

    Jag fick lite känslan av när jag läste inlägget om skorna, att Caroline rekommenderar de skor som Get Inspired har i sitt sortiment. Varken Nimbus eller Kayano var med, som är Asics två bästa skor för mängdträning. Vi har ju sett i andra inlägg att de skorna hon skriver om är sponsrade, vilket gör det lite mindre trovärdigt.

   4. I tillegg fokuserer ikke get inspirert på kvalitetssko, de tenker kun på farger som matcher treningstøyet de ellers selger i nettbutikken.

 27. Martine

  Hei! Hvor er koppen/ glasset/ flasken fra? 🙂

 28. Therese

  Hei! Forstår at du er på farta i dag, så spennende prosjekt du er med i 🙂
  Jeg googla litt rundt for å finne tips til en tur jeg skal på i helga, og der dukka bloggen din opp. Du var jo med familien din på tur til Skagen, kan du si meg hvor dere bodde? Sliter litt med å finne ut av noe fint og sentralt men stille, nå så sent. Typisk meg! Krysser fingrene for at du rekker å svare meg:) Ha en fin kveld!

 29. Pernille

  Hej Caroline 🙂
  Jeg er elsker din blog, og glæder mig til at læse den hver dag! Du er virkelig en inspirerede og motiverende person, tusind tak for det 🙂
  Jeg er fra Danmark og kender derfor ikke programmet Det Nye-jenta, så tænkte på om du ikke vil fortælle hvad det handler om? Nu hører vi så meget spændende om programmet og det kunne være sjovt at vide hvad det er for et program 🙂

  Knus og kram fra Danmark!

 30. Casey Atamaniuk

  Hey Caroline!

  Thank you for all of the wonderful posts about Quest Bars! We would love to get in contact with you! If interested, please email me back at the email address that I provided. We look forward to hearing back from you! Thanks so much:)

  Best,

  Casey A.

 31. Så mye fint på Etsy!! Takk for tips:)

  1. Bare hyggelig 🙂

 32. Mirjam Kleiveland

  Heisann nydelige fotballfrue! ❤ Jeg lurer på hva som motiverer deg til å trene og spise sundt? Jeg er imponert over hvor lenge du har klart å holde deg til den sunne livsstilen, hva er hemmeligheten?

 33. Riktigt najjs!!

 34. Michelle

  Så spennende med innspilling! Synd jeg ikke er i Norge når programmet sendes.. Men kan vel alltid se det på nett 🙂 Åh, jeg elsker vann med diverse frukt, bær og urter i. Morgenrituale og alltid starte dagen med minst 1/2 liter! Føles så friskt etter! Gøy at du er i Bergen, håper du får en fin opplevelse her 🙂

 35. Hei 🙂 questbarene du bestiller fra iherb, inneholder de gluten og melk?

 36. Nice shots, especially the second one.

 37. Litt tilbake i tid her, men lurer på hvilke søkeord jeg kan bruke for å finne den flasken på etsy?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *