add some leopard

DSC05120DSC04999DSC04974DSC05179DSC05049detaljersiste

(annonselenke) kjole asos / smykke & øredobber dyrbergkern / solbriller bikbok / klokke daniel wellington / veske adax / pumps nelly / trench zara 

___________________________________________________________________________________________________________

God morgen  I går ble det en hundre prosent klassisk look på meg, og det er jo ikke til å legge skjul på at det er slike plagg og kombinasjoner jeg trives best i, men for å bryte litt, selv om det ble litt varmt akkurat i går, fant jeg frem en kåpe jeg kjøpte på Zara for en tid tilbake. Leoparddetaljer gjør noe med et antrekk og nå gleder jeg meg til å bruke den igjen, men det får nok bli når været snur om. 

Jeg er på vei ut døren for å reise til hovedstaden. I dag kjører vi i gang jakten på Det Nye-jenta 2014 igjen, og jeg gleder meg så enormt mye til å treffe flere av dere! Ikke minst til å skravle mer med mine to fantastiske medarbiedere – Karn og Espen, vi utgjør en fantastisk trio, går utrolig godt sammen og jobber kjempebra som et team. Jeg tror og håper det kommer frem på skjermen også. Gleder meg til fortsettelsen!

Vi sees senere, ha en nydelig dag så lenge   

78 kommentarer

 1. You look beautiful and elegant in your outfit – it’s a proof that you are a true lady <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Thank you sweetie <3

 2. Denne kjolen er noe av det mest elegante jeg har sett deg i. Er jo som skapt til deg 🙂 Ser jo rent kongelig ut 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 3. Madeleine

  Elsker den klassiske looken! 🙂 Søsteren min Stina er en av jentene dere skal intervjue i dag! Fikk nervøse outfit snapper på morran i dag! :p hihi! Krysser fingrene for at hun går videre!! 😀 Ha en fin dag og kos deg i hovedstaden i dag 😉

  1. Så spennende :O Ønsk henne lykke til fra meg 🙂

 4. Solveig

  Hva skjedde egentlig med skyheels? Gruppen du var med i ?

 5. Du kan beskrives med ett ord: Fantastisk!!!

 6. nydelig kjole ! får ikke opp annonselenken? gidder du å skrive den inn på nye? ellers vil jeg ønske deg en riktig god sommer og takk for inspirasjon i form av bilder osv – nydelig blogg 🙂 kjekt å følge deg og den nydelige familien din!

  1. Mye av det er dessverre gammelt :/

 7. Du er så nydelig. Ha en super fin dag.

 8. Like vakker som vanlig! Du kler veldig godt den klassiske looken 🙂

 9. Benedicte

  Ha en nydelig dag du også <3

  1. Tusen takk 🙂

 10. Veldig fin kjole!

  Fant denne forresten, vet ikke om du har sett den men syns det var göy at de heier på deg hehe 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=ZDfZVNknXBo

 11. camilla

  Hei! Flott antrekk! Prøve å finne kjolen på Asos men fant den ikke.. du har vel ikke en link? Tusen takk.

  1. Kjolen er fra ifjor :/

 12. ….dette var det fineste antrekket du har hatt på deg på leeeeenge 🙂 Nydelig snitt og flott blåfarge 😉

 13. Fantastisk fin kjole, veske og ikke minst dame! GOD SOMMER

  1. Tusen takk 🙂 God sommer til deg også!

 14. Utrolig lekkert! Du kler den klassiske stilen veldig godt 🙂

 15. Marianne T

  Du ser superstilig og elegant ut! Synes du er enda finere på håret nå med lyst og halvlangt hår, det fremhever ansiktet ditt mer 🙂 Lykke til med kåringen av Det Nye-jenta! Ha en fin dag 😉

 16. Michelle

  Elegant og nydelig som alltid! elsket skoene <3

 17. det håret<3 etter min mening er dette din beste frisyre siden du startet å blogge!!

 18. Fina! <3 Du ser smashing ut søta!

  1. Tusen takk 🙂

 19. Du.. kan ikke du ta å vise hvordan du styler det håret ditt nå? Det er jo så elegant! 🙂

  1. Kan se hva jeg får til 😉

 20. synes du alltid kler deg likt jeg, blir du ikke så smått lei av å gå nesten likt kledd hver dag og uansett om du
  skal ut på noe og pynte deg eller til hverdags? 🙂

  1. elisabeth h

   Skjønner virkelig ikke at du kan si noe sånt og late som du mener det.Bare de siste ukene har Caroline hatt en mengde ulike antrekk-stiler på bloggen.Er helt utrolig at det ALLTID er noen som må komme med enten sure,negative eller sårende kommentarer…..Caroline,her STRÅLER du,dødselegant,raffinert,gjennomført! Og håret har aldri vært finere!

 21. Love the outfit! You look beautiful! 🙂

 22. Kjempe fin kjole! Saa vakker du er! <3

  1. Tusen takk 🙂

 23. Pernille

  Så lekkert antrekk! 😀
  Har du direkte link til skoene fra Nelly?

  1. Nei, de er nok utsolgt :/

 24. WOW!!! For et nydelig antrekk! Du er en fantastisk inspirasjon!! 🙂
  <3

 25. Hei 🙂 Hva mener dere om dette? Er lettbrus skadelig eller ikke? Hvem skal man tro på når det er så mange forskjellige meninger? http://m.side2.no/helse/–lettbrus-delegger-skjelettet/5181212.html

  1. Jeg synes det er synd at media publiserer slike saker, det skaper bare forvirring :/ Denne kiropraktoren er langt utenfor sitt fagfelt, noe som kommer tydelig frem i artikkelen. En del av påstandene vil jeg karakterisere som «fantasifulle», noe som er helt i tråd med kommentaren til matforsker Trygve Eklund.

   «Matforsker Trygve Eklund mener kiropraktorens utsagn er fri fantasi.»

   «Dette er jo fantasier fra ende til annen. Aspartam ble nylig vurdert av European Food Safety Authority, og frikjent. Hjerne- og skjelettformodningene savner faglig grunnlag, og generelle påstander om «tilsetningssstoffer» er alltid meningsløse fordi tilsetningsstoffer er en så sammensatt gruppe at det ikke er mulig å si noe generelt om dem uten å dumme seg ut. sier Eklund til Side2.»

   «Andresen, som vel ikke er spesielt kvalifisert til en kjemisk/biologisk risikovurdering, kompenserer for svake argumenter gjennom sitt høylytte engasjement. Men lydstyrke alene bør ikke inngi tillit.»

   Når det er sagt så er lettbrus nesten like skadelig for tennene som vanlig brus, og jeg ville anbefalt vann før lettbrus. Men det er ikke noe grunnlag for å hevde at lettbrus er skadelig innenfor akseptabelt inntak.

   1. Takk for svar 🙂

   2. Bare hyggelig 🙂

   3. Hei, tenkte jeg kunne spoerre her siden du ofte er flink til aa svare relativt utfyllende! Lurer egentlig bare paa om «kunstig» sukker (med mangel paa bedre ord, men du skjoenner hva jeg mener) er bedre enn vanlig sukker? Jeg skjoenner jo at sukker i seg selv ikke er det beste man kan faa i seg, men sliter litt med aa skjoenne hvordan noe kunstig kan vaere bedre enn det naturlige? Alt med maate selvsagt, men sliter litt med aa skjoenne at noe kunstig kan vaere bedre enn naturlig, da spesielt i store doser? Er selvfoelgelig inneforstaatt med at store mengder sukker/kunstig sukker ikke er bra uansett, men haaper du skjoenner hva jeg vil fram til. 🙂

    Mvh, Mia

   4. Fordelen med det kunstige sukkeret er at det ikke tilfører kroppen kalorier/energi. Så med mindre du har en svært aktiv livsstil og trenger å få i deg mye energi, er det et godt valg fremfor sukker.

    Det høres kanskje logisk ut å tenke at naturlig er bedre enn kunstig, men slik er det ikke i ernæringssammenheng :/ Kunstig kan være bedre enn naturlig, og naturlig kan være bedre enn kunstig. Det kommer helt an på hva du snakker om. Grønn fluesopp er f.eks svært giftig for mennesker, selv om den er helt naturlig.

    F.eks aspartam, det er kunstig fremstilt men før vi tar det opp fra tarmen og inn i kroppen brytes det ned til molekyler som er helt naturlige og finnes overalt i nesten alle matvarer.

    Å skape et skille mellom kunstig og naturlig blir altså helt feil, dessverre er det mange som gjør det konsekvent :/

   5. Hei igjen, og takk for svar! Maatte selvfoelgelig lete meg i hel for aa finne det igjen saa det tok litt tid, men forhaapentligvis ser du denne kommentaren 🙂

    Jeg har proevd aa google meg litt rundt for aa finne utav hva som er best, da spesielt med brus vs lettbrus. Jeg trener 3-4 ganger i uken, men liker aa unne meg brus 1-2 ganger i uken, men har hoert at lettbrus «lurer» kroppen til aa tro at man skal ta opp sukker og at det derfor foerer til at man legger paa seg (paa samme maate som man hadde lagt paa seg av vanlig brus, ikke noedvendigvis at man legger mer paa seg eller noe).. Vet du noe om dette? Foeler meg skikkelig kjip som maser, men det staar saa evig mye forskjellig og mye som (sikkert) er userioest, saa er saa vanskelig aa finne utav det. Saa blir det jo til at man hoerer saa meget av venner, familie osv…

    Jeg spiser/drikker generelt veldig lite kunstig, da jeg liker best «ferske» og naturlige varer (om det gir mening) naar det kommer til smak, men blir saa usikker naar det kommer til brus, saft (f.eks fun light) osv. :/ Godteri og saann spiser jeg saa lite av uansett, saa ja. 😉

    Og er det noen tommelfingerregel man kan gaa etter naar det kommer til kunstig vs naturlig?

    Herlighet, beklager at jeg spoer saa mye, var saa mye jeg lurte paa plutselig! :p Kjempehyggelig at du tar deg tid til aa svare hvert fall.

    Mvh, Mia

   6. «(…)men har hoert at lettbrus “lurer” kroppen til aa tro at man skal ta opp sukker og at det derfor foerer til at man legger paa seg (paa samme maate som man hadde lagt paa seg av vanlig brus, ikke noedvendigvis at man legger mer paa seg eller noe).. Vet du noe om dette?»

    For at lettbrus skal gjøre at du legger på deg, må a) lettbrus tilføre kroppen kalorier slik at du havner i kaloriverskudd, eller b) lettbrus gjøre at du spiser mer totalt sett. Lettbrus er kalorifritt og tilfører kroppen null kalorier, og det er grundig undersøkt og påvist at lettbrus ikke gjør at man spiser mer kalorier totalt sett. Lettbrus lurer heller ikke kroppen, og det er ingen påvirkning av blodsukker eller insulin.

    Det står veldig mye rart rundt omkring når det gjelder kunstig søtning, og 90% av det du leser er mest sansynlig feil :/ Enig med deg at «ferske og naturlige» matvarer er å foretrekke, men sånn isolert sett så er ikke naturlig vs kunstig noe enkelt og klart definert skille. Kroppen vår vet ikke forskjell på dette. Perosnlig tror jeg at det å lage mat selv fra bunnen av er bra, ikke fordi det inneholder mer næring eller ferdigmat ikke inneholder spesielt med næring, men fordi det gir et bedre forhold til maten man spiser 🙂

 26. ingvild

  Hvordan får du til så markant krøll innover på håret? Jeg har lik hårlengde som deg, men det er så vanskelig å få det slik!

 27. Så utrolig pent og classy <3

 28. Hei søte Fotballfrue! Vet ikke om du har gjort det før, men kunne du tenke deg å lage en post om klær til menn, og hvilke nettsider som er gode å handle fra? Vet ikke om din mann handler klær selv, men min er vertfall ikke noe god på det området..Mvh Anne!

  1. Skal se hva jeg kan få til 🙂

   1. Ja! Det hadde vore heilt supert!! Håper du kan få tid til det, hadde vert kjekt med litt nye innspill til ulike antrekk til min mann. Både dyrt og billig faktisk.

 29. God tirsdag sommerdag,

  hvor er du smuk og elegant i det outfit.
  Smuk kjole og sko, smukt i det hele taget og du bærer det perfekt.

  Alt du gør virker smukt og enkelt.
  Bliver spændende med den nye jenta:-)

  De bedste hilsner fra en lille dansk/norsk fan
  Mary-Liz
  Team Hoffbeck Blog

  1. Tusen takk 🙂

 30. Nok en fin outfit, den lille leopard-detaljen gjorde seg. og så stilfull location var. Elsker gamle hus.

 31. Jeg må si Lars- Kristian er utrolig flink bak kameraet! veldig artig å se hvor profesjonelle bildene deres blir!:)

  1. Han sier takk 😉

 32. mami Frøydis

  So classy!! Elsker denne looken 🙂 klem

  1. Tusen takk 🙂

 33. Anette Fosse

  Hei Caroline!
  Jeg begynner med å si at du er så flink til dette; skrive, inspirere, motivere og tipse! Blir glad av å lese din blogg!
  Jeg har et spøsmål: hva er ein erfaring med nettsiden http://www.etsy.com? Jeg har akkurat bestilt noe derfra, og er så spent på om det står til forventningene!
  Ha en nydelig kveld!
  Hilsen Anette

  1. Har bare positive erfaringer 🙂

 34. Utrolig fin på håret! Halvlangt hår kler deg så utrolig godt!

  1. Tusen takk 🙂

 35. Riktigt fräsha kläder!.

 36. kjempefine leoparddetaljer på jakken! Jeg har en lignende selv, liker den kjempegodt 🙂

 37. Heisann..! Tenk at dere snart har bryllupsdag – tiden går så fort, har virkelig fulgt bloggen din i mange år altså :p Du skrev en gang at du ønsket å finne en passende byste slik at du kan kle den med bryllupskjolen din. Har du fortsatt lyst til det, eller har du forandret mening? eventuelt glemt det bort? 🙂 Kjolen din var utrolig fin!

 38. Jättevacker är du 🙂 Och riktigt fin klänning.
  Kram och ha en strålande dag

 39. Du er hele tiden til inspirasjon. Jeg ser på bloggen din og blir helt imponert over alt du klarer sjonglere i løpet av en dag, og likevel, uansett om du har det travelt ser du alltid flott ut! Stå på 🙂

 40. I love to sneek into your blog every now and then. It’s such a classy blog and you are really a lady, as I think someone mentioned in a previous comment. You are a lovely inspiration to young girls:)

 41. Veska <3

 42. Classy! Love it!:):) Ha en god dag!

 43. You are the definition of classy Caroline! Otroligt vacker och talangfull. Ser upp till dig massor! Kram

  http://bettinaw.blogspot.fi/

  1. Tusen takk, så snill du er 🙂

 44. Hei søta! De utstyrsguidene til babyutstyr som du skrev om var til veldig god hjelp! Et lite ønske fra meg (og kanskje mange fler) er utstyrsguide til sommerferie:) Det er så vanskelig å pakke til baby, så tips mottas med takk 🙂

 45. Hej Caroline!
  Jeg skriver fra Danmark! Du er simpelthen så ‘vakker’ ihihih! <3
  hvordan laver du det fantastiske krøl på dit hår? Nøj, er vild med det!
  Knus og krammere fra Danmark!

  1. Tusen takk, så snill du er 🙂 Bruker bare rettetang.

   Klem tilbake 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *