mezo set

1992113

(annonselenke) topp & shorts soaked in luxury / solbriller le specs / sandaler asos / smykke dyrbergkern / veske mulberry lily medium 

___________________________________________________________________________________________________________

I går var det såpass sterkt lys at det ble solbriller hele dagen og dermed minimalt med sminke, noen punktvipper pluss litt mascara på øynene er det jeg foretrekker på travle dager, men da jeg var på shoot med StyleMag mente makeup-artisten Sissel Fylling at jeg burde fremheve øynene mine ved å sminke de mye hardere i hverdagen også, så jeg tror jeg skal bli litt flinkere til å eksperimentere med det fremover – starting tonight! Vi har en middagsdate med Katrine og Bård, og nå begynner det å bli en stund siden vi så hverandre, så jeg gleder meg! Det blir live trubadurmusikk i forhåpentligvis solskinn, med god mat og drikke. Det har jo meldt nydelig vær i dag, og slike dager må vi ta vare på, jeg merker i hvert fall at jeg er redd hver eneste dag for at periodene med solskinn er brukt opp for denne sesongen. 

Ville bare innom for å ønske dere en fin dag og en god pinsehelg. Jeg skal spenne på meg joggeskoene nå, veldig klar etter gårsdagens fri 🙂 Vi sees senere 

43 kommentarer

 1. Jeg er vild med det!! Især halskæden, hvilket er mærkeligt eftersom jeg normalt ikke bryder mig om halskæder – men det klæder dig rigtig flot!! <3

  http://www.kassandragoldofficial.com

 2. Det settet var nydelig på deg! Særlig bilde 2 var kjempeflott! Jeg lurer forresten på om du har vært borti mindfulness? Er det eventuelt noe du kunne tenke deg å skrive om på bloggen? Ha en fin pinsehelg, du også! 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Nei, har ikke vært borti det.

 3. Kjempekult outfit! Veldig delikate, fine bilder! (Og fin kirke!) Settet kan se ut som en kort jumpsuit, gøy at man kan bruke det på forskjellige måter 🙂 Soaked in luxury har såå mye fint, vanskelig å begrense seg ved handel 😉 hehe, hørtes artig ut med trubadurmusikk i kveld! Blir alltid god stemning av sånt!:-p god pinse, kos deg, Caroline 🙂

 4. Herregud! Hvorfor i alle dager bruker VG så uheldig bilde av deg på forsiden?… Det er jo så mange flotte bilder av deg der ute! Må de virkelig bruke den ene uheldige bilde? Dårlig gjort…

 5. For et nydelig antrekk! Det settet likte jeg veldig godt 🙂

 6. Syns du er utrolig fin med denne naturlige looken, den kler deg definitivt best og du er kjempevakker på disse bildene! Det er nå bare min mening, men skjønner at det kan være gøy å eksperimentere med sminke innimellom også 🙂 Ha en fin pinsehelg og kos deg masse!

 7. Ha det så roligt,hoppas musiken är bra, Mvh

 8. Du er så flott! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 9. Adele Mari

  Du er både pen med sminke og uten sminke, så jeg syns du skal unne både deg selv og øynene dine litt sminkefri inn i mellom 🙂

 10. nancy elin

  Du er bare helt utrolig nydelig! Haha, jeg kom over noen gamle innlegg fra deg, der jeg så at Lars Kristian hadde på seg KRIK-genser. Jeg ble litt foundret, fordi jeg ikke visste at dere var kristen. VET DU HVA?!? DETTE GJORDE DAGEN MIN UBETYDELIG MYE BEDRE!!! Jeg satt bare å måpte, men fy så glad jeg ble! <3 Wow, for en gladnyhet! <3 Jeg var på KRIK-leir for første ganh i fjor, det var helt ubeskrivelig! Hadde såå lyst i år også, men skal i et bryllup, så jeg kan ikke 🙁 Du må hilse Lars-Kristian å si at jeg ble utrolig glad, og at alle ledrne på leiren gjør en ufattelig bra jobb! De er så snille og flinke! 😀 Nok en gang, dette her gjorde dagen min FANTASTISK! Jeg satt faktisk å hørte på noen av lovsangene fra leiren da jeg fant det ut 😀 Ha en fin dag videre, det fortjener dere!

  1. Så hyggelig å høre 🙂

 11. Hva betyr d når d står annonselenke forann klessettet ditt? Er liksom ingen link å trykke på der. Likte settet veldig godt 🙂

 12. Du er så stunning! Hot mama, og du virker som en utrolig god mor for lille, skjønne Nelia. Lykke til videre i oppveksten hennes – jeg gleder meg til å følge dere. 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Det er det beste komplimentet jeg kan få <3

 13. Hva heter solbrillemodellen?

 14. Merethe

  Eeelsker solbrillene. Vet du hva modellen heter? Er det muligens Tweedledum? Prøvde å google, men er litt vanskelig å se.

 15. Hei.

  Jeg har en svigermor som kommer på besøk og jeg hadde lyst å anbefale henne en lavkarbo diett. Hun er rundt 50 år og helsen er ikke så veldig bra, er overvektig og har verk i kroppen. Ville du anbefalt til henne lavkarbo, for har lest at lavkarbo har en god effekt på helsen men også lest det motsatte.

  Håper du kan svare tilbake 🙂

  1. Vanskelig å anbefale noe uten å kjenne til kostholdet hennes fra før av :/ Men om hun er overvektig så vil det å kutte ned på karbohydrater til fordel for fett kunne være gunstig. Ville også anebefalt henne å bruke mye en- og flerumettet fett i maten, spesielt fra fisk, oliven-, og rapsolje.

 16. FOR noen bein du har altså!! Råflotte! 🙂 Og nydelig antrekk!:-)

  1. Tusen takk :O 🙂

 17. Ska bli spännande att se din makeup, hoppas ni får trevligt! 🙂

 18. Nydelige bilder av deg. Hele antrekket er fint, men liker spesielt godt hestehalen din. Bruker du strikk eller klemme?

  1. Tusen takk 🙂 Bruker strikk.

 19. Er det Le Specs Tweedledum du har?? Kule!

 20. Hei Caroline! Jeg lurer på noe som egentlig er ganske kleint å spørre om da det kan misforstås i Janteland-Norge.

  Jeg liker i likhet med deg å ta vare på utseendet mitt, jeg trener, følger med på moten og elsker å pynte meg. Jeg har mye av den samme stilen som deg, bare at jeg ikke bruker like mye hæler. Problemet er at jeg ofte opplever å bli stirret veldig på av både kvinner og menn, i alle aldre. Mennene er ofte utrolig slitsomme, noe som ikke akkurat gjør det behagelig å gå kledd som man vil eller gå de stedene man vil en varm sommerkveld. Føler du det slik også? Hva tenker du om det i så fall? Er jeg den eneste som faktisk skulle ønske at jeg var litt overvektig, litt mindre attraktiv slik at jeg slapp å bli sett på som et objekt hvor enn jeg går?
  Senest i dag var det en DAME som stoppa meg for å fortelle hvor sexy kroppen min så ut i det antrekket jeg gikk i. Det var egentlig ganske ekkelt i måten det ble gjort på.
  Herregud, så feil det her høres ut. Jeg tror ikke at jeg er verdens vakreste eller noe, opplever bare at det å ville kle seg fint og kvinnelig, og ha et pent ytre (ikke trashy) er en slags tabu. Men jeg trodde helt ærlig at det kun gikk ut over pene jenter i sosiale medier, IKKE i det virkelige liv. Er det noen andre enn Caroline i kommentarfeltet som opplever det samme også..?

  Jeg synes det er en utrolig klein samtale å ta opp med vennene mine eller noen andre jeg kjenner da det høres ut som jeg har for god selvtillit eller noe (det har jeg virkelig ikke), derfor jeg tar det opp anonymt her.

  Klem til mine favorittblogger og hennes vakre Nelia <3

 21. Å, Caroline, jeg kom over noe så koselig at jeg bare må dele det med deg. Se denne Finn.no annonsen; http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=48871897&searchclickthrough=true&searchQuery=brudekjoler

  En kopi av bryllupet ditt <3 Snakk om kompliment 😉

  Stor klem

 22. Janne-Kristin

  Bilde nummer 2 tror jeg må være det vakreste jeg har sett av deg noengang! Du ser så glad og levende ut! Ikke at du ikke gjør det til vanlig, hihi, men du skjønner? 😉

  1. Tusen takk, snille du 🙂

 23. Hei Caroline
  Kjempestilig antrekk. Du ser smashing ut.
  Ville også si tusen takk for en veldig flott blogg. Har fulgt deg en stund nå, og du er en stor kilde til inspirasjon. Takk for at du deler så mye med oss leserne, og gir oss et lite innblikk i din hverdag med den herlige lille familien din. Du gjør en flott jobb. Stå på videre.

  Har også et lite spørsmål. På solfylte dager hvor man ikke skal drive med aktiv soling på stranden, men være i byen, sitte ute på kafé, ta en tur i parken, a la bildet av deg over, bruker du da noen solfaktor på kroppen? Syntes mange solkremer er så klissete og smitter av på klær, men vil jo samtidig beskytte huden også. Dagkremer med solfaktor til ansiktet finnes det jo flust av, skulle ønske det fantes vanlige body lotioner med solfaktor også.

  1. Tusen takk, hyggelig å høre 🙂

   Nei, bruker ikke noe på kroppen, kun i ansiktet 🙂

 24. Du har sikkert, som de fleste andre, fått med deg årets skriverier angående å dekke vogna med tepper og hvilken fare det utgjør: http://touch.tb.no/nyheter/sa-varm-ble-vogna-pa-10-minutter-1.8456773

  Midt oppi dette har Stokke lansert et produkt – et teppe som markedsføres gjennom bilder og tekst til bruk for å dekke åpningen! Dette er livsfarlig! Kanskje du, som har stor innflytelse og påvirkningskraft, kunne omtalt dette viktige temaet på bloggen din? Teppet i seg selv er helt fint, men måten de markedsfører det på er helt horribel. http://www.countingsheepboutique.com/image/cache/data/Stokke/XPlory/Accessories/Stokke%20Xplory,%20beige,%20with%20blanket%204-500×500.png

 25. ChristinaN

  Gøy å leke seg med litt annerledes sminke, bare ikke glem at du er like nydelig med minimalt med sminke;)

 26. Vil lige som fodboldfan ønske du og din dejlige familie en rigtig glædelig pinse:-)

  Du ser skøn ud i det outfit, jeg er vild med top og shorts. Har selv to sådanne smukke sæt.

  Pinse hilsner fra Fodblod idioten
  Mary-Liz fra DK
  Team Hoffbeck Blog

  1. Tusen takk 🙂 God pinse til deg også!

 27. jeg pleier vanligvis ikke å legge igjen kommentarer, men jeg må bare si at øynene dine var absolutt NYDELIGE!! såå glødende og vakre, du burde virkelig gå for en litt naturlig look oftere 😀
  spesielt bilde nummer to, WOW!

  1. Tusen takk, så snill du er <3

 28. Hihi, står og plukker ut klær jeg vil prøve på Companys Strømmen Storsenter i dag og det var dette antrekket. Så sier butikkmedarbeideren til meg at det antrekket er sååå fint og at Fotballfrue har det samme antrekket og har vist det på bloggen sin (i tillegg til at hun hadde kjøpt det selv). Så jeg prøver, faller for det og kjøper det 🙂 Kommet hjem og måtte finne fram bildet fra bloggen din med en gang og da fikk jeg attpåtil supert tips til type smykke å matche med det. Nå kan ferien bare komme så tusen takk for atter et supert tips Caroline 🙂

  1. Hihi, bare hyggelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *