stjel stilen

annonselenker 

Alessandra Ambrosio and Noah make a morning stop at the Brentwood Country Mart

I hele dag og ut morgendagen kan dere bruke rabattkoden fotballfruevip hos boozt.com. Rabattkoden gjelder produktene som dere finner ved å følge denne lenken. Det er allerede et salg på gang, og koden vil også kunne gi ytterligere 20 prosent rabatt på mange av salgsvarene. Jeg har benyttet anledningen til å sette sammen et stjel stilen-innlegg, det er jo så lenge siden sist og jeg fant en knallgul veske fra ecco hos boozt som jeg forelsket meg helt i, og den kunne minne meg om en veske jeg har sett på VS-engelen Alessandra Ambrosio mer enn én gang. Her får du noen tips og forslag til hvordan du kan stjele hennes stil: 

___________________________________________________________________________________________________________

the look of a supermodel 

Supermodellen er kjent for en casual og laidback stil på privaten, det går mye i slitte olashorts med løse topper, flate sko som gladiatorsandaler, flatforms eller toms, solbriller og en enkel veske i medium størrelse. Rundt håndleddet har hun som oftest lag på lag med arbånd og på armen gjerne sønnen Noah. Jeg slet faktisk med å finne bilder av henne uten ham, så skjønt! Stjel stilen-antrekket i dag er blant mine favoritter fra hennes street style-utvalg, mye på grunn av veskevalget og de lyse fargene hun bruker sammenlignet med de mørke fargene hun vanligvis kler seg i. Denne vesken har jeg sett at hun har brukt flere ganger, og det er jo helt genialt å ha en såpass fargesterk veske i klesskapet. En slik veske kan brukes til mye, bare den kombineres med noe som ikke slåss om dens oppmerksomhet. En fargesterk veske kan heve et antrekk flere hakk, så jeg lurer på om en knallrosa, gul eller grønn veske må bli mitt innkjøp i nær fremtid. 

stjelstilen kopi

 foto: bulls 

veske ecco / shorts h&m / sandaler friis&co / klokke dyrbergkern / solbriller pilgrim / bluse samsøe&samsøe 

___________________________________________________________________________________________________________

Alt jeg har brukt i collagen er fra boozt.com med unntak av shortsen som er fra h&m – du får som sagt 20 prosent i dag og i morgen på alle produktene du finner på denne siden. Tips: sjekk ut mine favorittmerker ganni samt hugo boss black, de har MYE fint! I tillegg fører day home utrolig mye lekkert interiør – verdt en titt innom!

– happy shopping – 

21 kommentarer

 1. Hei!

  Jeg får ikke brukt rabattkoden da den sier at rabatten kun gjelder for visse typer produkter. Vet du noe om det? 🙂

  1. Nei, den skal gjelde for alt, men minimumsbeløpet er på 399,- 🙂

   1. Det funker altså ikke:( jeg har lagt til varer for over 2000kr i handlekurven..

 2. Hei!
  Handlekurv til ca 500, samme melding som over?

 3. She has a wonderful look, thanks a lot for the inspiration! Hopefully I find immediately similar pieces in my closet 🙂
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Jeg får heller ikke brukt rabattkoden, enda jeg har lagt varer til over 399,- i handlekurven…

  1. Har skjedd en misforståelse, men innlegget er oppdatert nå 🙂

 5. Apropo vesker og farger, har du sett denne reportasjen hos Minmote? https://www.vgtv.no/#!/video/81865/louise-aapner-klesskapet-jeg-foeler-meg-veldig-heldig-og-priviligert/offsetVideoTime=0

  Garderoben til Louise må jo være drømmegarderoben! 🙂

 6. Skulle bestille derfra nå og bestilte blant annet noen rabatterte varer, men jeg fikk ikke 20 % rabatt på det igjen. Du skriver i innlegget at dette vil man få. Er du feilinformert eller har jeg misforstått noe? Jeg har avventer med bestillingen for å høre med deg. Totalen blir ikke over 20 % rabatt, selv om jeg tenkte å bestille varer som i utgangspunktet var rabattert.

  1. Har vært en misforståelse :/ Innlegget er oppdatert nå.

 7. Kommer bare rett inn på innlegget om 5-års dagen til bloggen din? Skjønner ikke 😮

  1. Fikset det nå 🙂

 8. Michelle

  Hun er så flott hun! Liker den avslappede stilen hun ofte har 🙂

 9. Hei vakre Caroline!
  Har nettopp klippet meg en lik frisyre med lik lengde som deg. Vil vell si at jeg har lik farge og tykkelse også, men du har fantastisk kule og søte frisyrer! 🙂 Kunne du ha laget et innlegg om forskjellige frisyrer med hvordan du lager de? Det hadde vært veldig snilt 🙂

  Håper du får en strålende dag videre!

  Klem

 10. Det funker forsatt ikke dessverre 🙁

  1. Fungerer helt fint her 🙂

 11. Elsker Alessandra´s stil! 🙂

 12. Hei 🙂 Kan du lage en sånn outfitpost eller hva jeg skal kalle det for oss som er store også? Er så totalt mangel på inspirasjon der ute for oss – for tro det eller ei, vi kan faktisk se bra ut i de riktige klærne vi også 🙂

 13. Easy style! Pick up the ugliest clothes you find from your closet and put them on! 😀

 14. Jippi! Bursdagen min i går! Passer perfekt! Takk for indirekte fin burdagsgave til meg! :-DD

  1. Hihi, gratulerer så mye 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *