kriger

Nå kom jeg nettopp hjem fra yoga 75 og er så utrolig sliten. Gleder meg til en lang dusj, for hele kroppen er bare.. vissen. Dette ble jo faktisk styrkeøkt nummer to i dag, jeg tenkte ikke over hvor slitsomt yoga faktisk er og så mer på det som en anledning til å få tøyet litt etter dagens start med vektstangen og bulgarsk utfall, men denne gangen ble jeg så utfordret at jeg virkelig tok meg helt ut. Jeg tror jeg elsker yoga, det er så deilig! Styrke, tankeflyt, svette og pust i en og samme time, what’s not to like? Jeg får dessverre ikke vært med neste torsdag som er den siste gangen, men kommer til å melde meg på kurset som starter til høsten igjen. Gleder meg allerede. I mellomtiden får jeg benytte meg av yogaen i Fredrikstad de gangene jeg er hjemme på besøk i sommer 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

– warrior –  

DSC03523

Buksene er fra Victoria’s Secret og i fjor sommer, hadde helt glemt at jeg hadde dem, for av en eller annen grunn har de havnet innerst og nederst i treningstøykommoden min. De er jo helt magiske å gjøre yoga i ettersom stoffet er bomull og ikke sklir på underlaget. Slike vil jeg ha flere av. Nå skal vi spise kveldsmat og se på Dexter, har ikke sett det på nesten 2 uker og begynner å bli desperat – haha! Håper dere har hatt en fin dag 

41 kommentarer

 1. Fan vad coolt det här med Yoga. Vad är det bra för? MVH Robin

 2. Du er bare så inspirerede..
  Vil du ikke skrive om, hvad du spiser før og efter du motionerer? Løb, styrke, yoga

 3. Hei. Kan jeg spørre deg om en ting fra innlegget «sykehusbagen»
  du hadde kjøpt de beltene som skulle trekke sammen mage og hofter raskere?
  Kan du anbefale disse? Føler du det var effektivt?

  Håper på svar 🙂
  Jeg digger deg, du er helt fantastisk ♡

  Ha en riktig fin kveld 🙂

  1. Jeg brukte det ikke, så det kan jeg ikke si noe om :/ Men tusen takk for så fine ord! 🙂

 4. Åååå Yoga er helt fantastisk! Gikk på det fast i 6 mnd og var så fornøyd helt til det byttet dag så det krasjet med piano. Kanskje jeg skal prøve igjen…

 5. Hvor er toppen din fra? 🙂

  1. Röhnisch 🙂

 6. Hva slags musikk hadde dere i bryllupet deres?

  1. I kirken eller på festen?

   1. På festen =)
    Syns det er litt vanskelig, må jo være så man kan danse til…

   2. Vi hadde DJ 🙂 Laget en liste over musikk vi gjerne ville han skulle spille på forhånd, og så spilte han ut fra dette og gjestene kom med ønsker etc. 🙂 Nå i ettertid ville jeg sett på mulighetene for live band tror jeg 🙂 Det er jo så koselig, men det er jo så gøy med DJ også, vanskelig! Men vi er fornøyde med utfallet, topp stemning 🙂

 7. Låter skönt med en lång dusch, yoga tar på kroppen! Jättesnygga träningskläder 🙂

 8. Hei! Hadde salaten din til middag idag. Var ekstremt vellykket! Utrolig godt med mange forskjellige smaker blandet sammen! Takk for at du delte oppskriften med oss! Klem <3

  1. Så utrolig hyggelig å høre 🙂

 9. Flink du er 😀

 10. Kan du anbefale noen steder for trening av yoga? Helst i nærheten av Skien? 🙂 Kunne tenke meg å prøve, men sliter litt med å finne info på nett 😉

  1. Jeg trener på Eureka 🙂

 11. Den sitter som et skudd jo 😉
  Yoga er så deilig for kropp og sjel.
  Ønsker dere en flott sommerhelg!
  Her skal vi i hagebryllup som vi bare kan spasere til og er selvfølgelig
  på plass på Skagerak Arena på mandag 🙂

  1. Så bra 😀 Yoga er herlig! Ha en flott helg du også 🙂

 12. Har selv undervurdert yoga – og fått sjokk over hvor tungt det er, haha! Men jeg elsker det! Føler meg helt ny etterpå. Kroppen blir sliten, men hodet blir klarere og gladere 🙂 Det ligger forresten noen fine videoer på youtube, som er fine å trene til om man bare vil ha en liten økt i løpet av dagen, for å svette litt eller bare for å klarne hodet. Kanalen heter XHIT, og de legger ut både styrke, yoga, pilates og cardio-økter 🙂

  Ønsker deg en god natts søvn og en fin dag i morgen 🙂

  1. Ja, det er kjempetungt om man gjør øvelsene riktig 🙂 Takk for tips om videoer.

   1. Jeg bruker ogsaa XHIT for hjemmetrening. Mye bedre enn aa finne paa övelser selv. Anbefales!!

   2. Jeg ville aldri funnet på øvelser selv, det beste er vel å gå på timer / kurs eller evnt bruke video 🙂

 13. Hei Caroline:)
  Har du noen fine yoga dvder du kan anbefale? Jeg tenker å kjøpe meg en og trene hjemme. Hadde satt pris på tips 😕

  1. Har aldri sett en yoga-DVD, så nei :/

  2. Jeg er ihvertfall veldig happy med Jillian Michaels (hun treneren fra the bigest loser) sin. Heter Yoga meltdown. Den har to nivåer, et enkelt og et litt mer intenst. 🙂 Eneste som er dumt med sånne hjemmegreier er jo at man vet ikke sikkert at man gjør øvelsene rett. Så det er gjerne lurest å ta noen timer på et treningssenter først for å komme inn i det.

 14. Har precis borjat lasa din blogg och jag alskar den! 🙂 Otroligt fint hus ni har!

  1. Så hyggelig å høre 🙂

 15. Hei Caroline! Et lite spm som ikke har noe som helst med innlegget å gjøre… Jeg har en lignende kjole som den oransje du hadde på deg på opptakene til det nye jenta.. Og det jeg lurer på er hvilken/om du bruker bh under? Jeg ammer nemlig enda, og er avhenig av ammeinnlegg, eller så er kjolen gjennomvåt etter en time:) Får det liksom ikke til å se fint ut med kjole som er litt «åpen» under armene når bhen er på 🙂

  På forhånd takk:) 🙂

  You rock<3

  1. Jeg brukte ikke bh under, jeg pumpet meg da jeg kjente at jeg trengte det 🙂 Ikke på slutten for da hadde vi veldig knapt med tid, så da var jeg litt stresset når jeg skulle stå og lansere vinnnerne :O Men det gikk fint 🙂

   Klem til deg 🙂

   1. Takk for at du tok deg tid til å svare:) Testet det ut i kveld, men endte med to fine våte flekker etter kort stund *rødme* 🙂 Tok seg virkelig ikke godt ut på fin resturant med svigers 😉 Selv med pumping hver halvtime 😉 tror jeg satser på kjole med bh under neste gang 🙂 hihihi:)

   2. Hver halvtime? Oi da, da er det nok best å finne på noe annet, ja :p

 16. Yoga är härlig, speciellt i kombination med Ayurvedisk livsstil. Har du prövat maträtter som kretsar kring Ayurveda? Eller Ayurvedisk massage? Skulle nog göra susen på dig, i kombination med det du redan gör, yoga alltså.

  Kram från Schweiz.

  / Andrea
  https://andreagrue.se

 17. Hei! så fin du er! har du sett siste innlegg på martheborge.blogg.no? Hvis ikke – sjekk det ut! hun skriver om førstegangs opplevelser, som første kyss, første gang man smakte alkohol, første BH osv. OG hun sender utfordringen videre! Syntes det var veldig gøy, for man blir kjent med personen på en annen måte! 🙂

  1. Skal ta en titt 🙂 Takk for tips.

 18. Ja, det er så deilig! Fantastisk

 19. Hvor er puta med blomster fra?:)

  1. den er fra living 🙂

 20. Laddad inför fotbolls-VM?

  1. Superladdad 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *