søndag og hjemreise

God morgen! Ååå, skjønt å få sovet ut! Vi stod ikke opp før klokken ni og har sittet i solen og supet til espresso helt til nå. På planen herfra står en løpetur med Lars-Kristian før vi setter kursen mot Siljan, skal bli godt å bevege litt på seg etter all stillesittingen i går, ikke minst all sittingen som venter Biltur på biltur. I morgen skal vi en tur til Kragerø og på tirsdag kjører jeg derfra til Oslo for innspilling av Det Nye-jentas første episode. Gleder meg til det, men er ikke veldig entusiastisk over reiseveien. Men alt går med kaffe og litt god musikk, så det ordner seg.

Uansett, deler noen bilder fra konfirmasjonen til Nicolas i går, en utrolig fin dag og kjekk konfirmant 🙂 Og jeg er så glad for at jeg fikk brukt bunaden enda en gang i år, og for at Nelia fikk brukt matrosdressen sin nok en gang før hun helt sikkert vokser fra den. 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC02420bordDSC02473matDSC02439divDSC02549

Ha en nydelig søndag, så skrives vi fra Siljan ♥ 

20 kommentarer

 1. Birgitte

  Fine bilder! God hjemtur til Siljan! 🙂

 2. Ah, I think you know already how much I love it when you are wearing a Traditional Dress! You look again so beautiful <3 Here in Bavaria the Traditionals Dresses are different from style and shape, but I like it also to wear them.
  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Kristine

  Hei 😉 Hvor er den fine matroskjolen til Nelia fra?;)

  1. fra childrensalon.com / aleti 🙂

 4. Nelia er så søt i den matrosdressen 🙂 Må jo være verdens blideste unge.

  1. Hun er superblid 🙂

 5. Så ut som en kjempekoselig konfirmasjon, fint vær og med flotte dekorasjoner også- litt i «Carolinsnk stil» hehe. Flott at dere har kost dere i helgen! 🙂

  Bare over til noe helt annet, siden dine negler alltid er velstelte og vakre, har du prøvd Depend Gellack? Jeg har prøvd det for første gang nå, og neglelakken sitter som støpt, er på fjerde dagen nå!:) Var litt skeptisk til om det virkelig ville sitte godt, for pakken er jo ganske billig- sammenlignet med hva du må betale hos en negledesigner! Og det er heeeelt genialt-særlig for en som meg, som er litt over gjennomsnittet opptatt av neglelakk- og grøsser ved tanken på avskallet lakk:/ Fargene må riktignok kjøpes separat, men man kan også legge egne lakker over, og da vil også disse sitte bedre! Ble så glad over denne oppfinnelsen, perfekt for travle småbarnsmødre og om man skal på reise også, og ikke ønsker å bruke tid på neglene på turen;) Just a tip!;) God solskinnssøndag til deg og familien!

 6. Å se bilder av det lille lykketrollet ditt lyser opp studiehverdagen min! Det går ikke an å ikke smile når Nelia smiler! 🙂

  1. Tusen takk, skjønne deg!

 7. Hei! Bare lurte på en liten ting: vet du om det kommer noen rabattkoder fra getinspired.no? Tenker kanskje du vet det, siden du bruker å dele ut noen eller tipse om det 🙂 har tenkt å kjøpe en shorts fra siden, men det haster ikke. Er glad i å få litt rabatter på ting 🙂

 8. Flotte bilder! Du er ekstremt heldig som har baby som sover så godt, og lenge på morningen! 🙂 De færreste gjør det.. Bare å nyte! (noe du helt sikkert gjør 😉 )

 9. Hvor høy er typen din?

  1. Mannen min er 178 🙂

 10. Så vacker dukning! 🙂

 11. Dwightinha

  Vet du hvor man kan få fatt i slike hvite stoltrekk som på bildene fra konfirmasjons oppdekkningen?

  1. Jeg tror hun hadde bestilt fra samme som de vi brukte i dåpen, stoltrekk.com 🙂 https://fotballfrue.no/2014/04/10/barnedapen-festen-og-detaljer/

 12. Ååå, dere er så fine! Nelia er virkelig ei nydelig lita jente 😀 Heldiggriser <3

 13. Haha Nelia er så utrolig lik faren sin, det er bare så morsomt å se 🙂 Nydelig liten jente dere har 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *