busy bee

DSC02193

Hei til fredag Vi var hos tannlegen klokken ni i dag tidlig, jeg har ikke vært der på 2 år, så det var virkelig på tide. Men hei, null hull! Vi er i ferd med å gjøre et samarbeid med Dentalia i Nydalen, så det kommer mer informasjon etter hvert.

Nå skal vi hoppe i en taxi så elbilen kan bli stående her og lade til Hamar-turen senere i dag, og turen nå går videre til Majorstuen hvor vi har et møte. Nelia skal være hos Vivi så lenge, det er så godt med familie som hjelper til. Det blir litt halvveise oppdateringer når tidskjemaet er så spekket som det har vært de siste dagene, håper dere holder ut! Time for time-innlegget skal jeg få jobbet med senere, tror det kan bli gøy, vi snakker i hvert fall bilder fra 07.00 til 23.00. Gleder meg til å bla gjennom 🙂 

Nyt dagen! 

35 kommentarer

 1. Du ser ironien i at du tar taxi mens elbilen lader? hehe^^ Med mindre det ikke er el-taxi dere tok.

  1. Haha godt poeng! 🙂

 2. Hei karoline:)
  Jeg lurte på om du kan skrive litt om jogging/løping! Jeg er ganske fersk på det området der og har virkelig fått smaken på det! Som nybegynner hva må man tenke på? Kan man løpe feil? Lurte på å gå til innkjøp av en løpe tights! Noen bra på h&m osv? Hva er dine anbefalninger?
  Hilsen Renate 🙂

 3. You are obviously really busy – but beautiful as usual! I love the complete look, the pants are so stylish. And congratulations that you had no holes in your teeth 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Peterteslon

  Haha, upraktisk og måtte ta dyr taxi fordi du har elbil…. 😛

  1. Veldig praktisk å slippe å lete etter parkering når vi hadde dårlig tid også 🙂

  2. Var vel også litt unntakstillstander i Oslo akkurat denne helgen, siden t-banelinjene fra Nydalen stopper på Blindern pga arbeid. Hvis ikke kunne de jo bare hoppet på banen til Majorstuen, men hadde jo vært veldig kronglete for dem å finne ut av alternative ruter nå når de hadde dårlig tid.

 5. Christine

  Hei du! Dette er ikke relatert til innlegget ditt men tanken datt bare ned i hodet mitt. Føler du har litt peiling på diverse skjønnhetsprodukter,så tenkte jeg å høre om du ikke ville lage et innlegg om solkrem? Hva som er bra, feks noen billige og noen mer eksklusive? Mulig du har gjort dette før,men det er jo så aktuelt og vanskelig å finne frem i jungelen av utvalg 🙂

 6. Hva er vitsen med en miljøvennlig bil når dere tar taxi? :p

  1. Hehe :p Ble litt sånn i dag. Hadde dårlig tid, og orket ikke lete etter parkeringsplass, pluss at vi tenkte å lade den opp så vi kunne kjøre tur/retur Hamar uten å måtte tenke på lading i Hamar.

   1. Meshiel

    Seriøst? Nå må folk gi seg med å henge seg opp i hver jævla lille detalj som blir gjort/ikke gjort. Ok, hun ville ta taxi, så el-bilen fikk ladet. Det er vel ikke krise? Nei, sier du? Så hvorfor henge seg opp i det da?! Om man kjører miljøvennlig bil til vanlig, men velger en gang nå og da å ta drosje av enklere grunner så trenger man ikke bli arrestert for det vel. Finnes da verre ting å gjøre, for det er nemlig ikke slik at fordi man eier en Tesla/miljøvennlig bil så MÅ man kjøre miljøvennlig no matter what. Det der er kun for å klage og pirke på andre, og det blir for dumt Jeg kan tenke meg det er lite koselig med sånn negativitet.. Er ikke rart det er dårlig stemning rundt omkring i verden

 7. Hva er vitsen med å ha en fin bil, men som du ikke kan bruke når du vil?:/ kjedelig… Jeg tenker liksom, du må lade den hele tiden

  1. Tror du forveksler Tesla og Nissan Leaf 🙂 Tesla må du ikke «lade hele tiden».

   1. Camilla

    Wow. Dere er bare høytstående mennesker. Bedre enn de som kjører Nissan Leaf.

   2. Det har jeg ikke sagt. Jeg bare påpekte at Leaf har betydelig kortere rekkevidde enn Tesla, og i praksis er det en bil som må «lades hele tiden» om du kjører en viss mengde. En Leaf har vel rekkevidde på 13 – 15 mil i praksis, mens en Tesla har 30 – 35 mil. Det er jo en vesentlig forskjell.

 8. Høres ut som en travel dag 🙂 Har bloggen din app som funker på android telefon?

  1. Nei, har dessverre ingen app :/

 9. God tur til Hamar! Og jeg gleder meg til time-for-time-innlegget!

  1. Tusen takk 🙂

 10. Fantastisk bukse og topp. Hvor er det fra?

  1. Soaked in Luxury og BikBok 🙂

 11. Hvor er buksen fra og går det fortsatt ann å få tak i den?

  1. Soaked in Luxury 🙂

 12. Elisabeth

  Så fin bukse du har på deg i dag, hvor er den fra?

  1. Soaked in Luxury 🙂

 13. God tur til Hamar. Nydelig vær her nå

 14. Those trousers look gorgeous! And I love your hair, that sharp bob is gorgeous. xx

  I’m a recently graduated doctor and a fashion blogger.

  New post up on my blog Arctic Vanilla!

  http://www.arcticvanilla.com/

 15. Kjære vakre inspirerende Caroline – ønsker deg og dine en riktig god helg! <3
  Sitter å venter på at den fatastiske gulrotsuppa di skal koke opp en siste gang – så skal jeg kose meg 🙂

 16. Fint antrekk! God tur til Hamar

 17. Har du vært en tur innom å fikset leppene også?;)

 18. Camilla

  Null hull, det er ikke værst! Har ikke selv vært hos tannlegen på flere år, så burde komme meg dit selv. Har du foressten vært borti tannblekingen de utfører på dentalia? Har hørt så mye bra om den, så har veldig lyst å prøve det ut! Noen erfaringer?

 19. Elisabeth

  Travel og innholdsrik dag ser jeg 🙂 Nyt ammetiden og kosen for tiden bare flyr avsted. Syns du er et kjempeflott forbilde for unge jenter og flott at du poster ammebilder 😉 alt for mange velger å ikke amme da de tror dette ødelegger brystene. Ha en fortsatt fin helg

  1. Tusen takk, hyggelig å høre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *