16 timer i bilder

Her kommer gårsdagen i bilder – time for time 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC01195

0700 – morgenstund har gull i munn. Nelia sov i sengen sammen med oss denne natten, og jeg våknet av hun lå og så på meg. Da jeg slo opp øynene stirret jeg inn i verdens største, må være den fineste måten å våkne på  Ammetid. 

DSC01215

0800 – vi har et stort og nydelig rom på toppen av royal christiania, og denne usikten må nytes med dagens første kappekopp / sponset opphold

DSC01225

0900 – jåletid, krøller håret 🙂 

DSC01281

1000 – tid for amming nok en gang. Jeg nyter virkelig disse stundene og gruer meg litt til de er over. 

DSC01412

1100 – helligdag betyr sen frokost, så vi var på plass rett før 11 og rakk å forsyne oss rikelig før de ryddet bort maten. 

DSC01440

1200 – businessmøte med Trigger, vi skal gjøre spennende ting sammen. 

DSC01547

1300 – jeg rekker å skifte til noe mer praktisk enn et skjørt før vi kjører fra hotellet og opp til Ekeberg for intervju med TV2 og God kveld Norge. 

unnamed

1400 – 1500 – midt i opptakene med TV2, intervjuet kommer i morgen kveld 🙂 

DSC01616

1600 – vi møter Aram fra Spotlife på hotellet, han har flydd inn fra Stockholm for anledningen. Vi sjekker ut av royal christiania og setter kursen mot Aker brygge. 

DSC01670

1700 –  nydelige Aker Brygge bader i sommersola. Elsker det! Det er folk over alt, så vi går litt rundt omkring før vi ender opp i skyggen på Olivia hvor vi bestiller sen lunsj og har møtet vårt.

DSC01683

1800 – maten kommer 🙂 

DSC01725

1900 – vi har sjekket inn hos tante Vivi på Bogstad. Kvalitetstid med jenta vår før hun skal få mat og sendes til drømmeland ♥ 

DSC01818

2000 – treningstid for mor og far, det blir en runde på drøye 5 kilometer. 

DSC01890

2100 – utrolig sliten etter en lang dag. Det er helt nydelig på terrassen til Vivi, så her slapper vi av før det er tid for middag. 

DSC01941

2200 – middagstid før vi sender oss selv til drømmeland en time senere. 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er vi på vei til Hamar, skrives i morgen, fine mennesker ♥ 

194 kommentarer

 1. Veldig fin måte å forklare om dagen din på! Du kan gjerne ha flere sånne innlegg 😀

 2. Cathrine, Halden

  Så koselig blogginnlegg med masse fine bilder:-) Ønsker dere en riktig fin helg videre.

 3. Sofie Jensen

  Utrolig fint innlegg! Digger bildene, flink fotograf du har – men er vel ikke vanskelig med så fotogene jenter som deg og den lille 😉

 4. Dette innlegget likte jeg utrolig godt!!! 🙂
  God helg til deg og den søte familien din <3

 5. Konge-innlegg 😀

 6. Så koselige bilder! Herlige mor- og barnbilder.

 7. Marianne

  Perfekt antrekk 🙂 Kjempegøy innlegg, skal få med meg God Morgen Norge i kveld 😉

 8. ELSKET dette innlegget Caroline! 🙂 Væær så snill å fortsett med dette, for dette var supergøy å lese <3

 9. Melissa

  Synes dette innlegget var kreativt laget og kjekt å lese! Ha en fin dag:D

 10. For et herlig innlegg! Leser gjerne flere av disse. Ha en fin helg 🙂

 11. Michelle

  litt av en lang dag ja! men samtidig så er sånne dager kjekke å ha også, man føler man virkelig har vært produktiv! Utrolig imponerende at du fikk til en treningsøkt på slutten av en slik travel dag! ;D Håper du får en fin helg! stor klem <3

 12. Utrolig morsomt blogginnlegg! Sånne vil jeg gjerne se flere av 🙂 Nesten så jeg fikk lyst til å gjøre det for en dag selv.

 13. Så utrolig vakker du var på første og siste bildet. Har en jente født 5 dager før Nelia, og nyter stundene som du sier 🙂 Er så fantastisk!

 14. Love to see this!

 15. Solveig

  Jeg ønsker meg flere slike blogginnlegg som dette! 🙂

 16. Dette var et kjempe koselig innlegg! 😀 Tusen takk for at du deler med oss <3

 17. Så härligt fina bilder

 18. Digget dette innlegget! Var litt mer «hverdagslig» og avslappet. Tommel opp for flere sånne 🙂

 19. Maja J.

  Så koselig innlegg! Gøy å «følge deg» en hel dag 🙂

 20. Kan du Lage en video om hvordan du krøller håret ditt? 🙂

 21. Hvor er den stripete buksen fra? Kjempe fin:)

  1. Den er fra Zara 🙂

 22. Dette var et utrolig fint innlegg, litt utenom det vanlige. Likte å se » mellom blogg bilder» bildene. Veldig koselig at du vil dele litt personlige øyeblikk med oss lesere. Du har en virkelig fin familie, Caroline. Klem <3

  1. Tusen, tusen takk <3

 23. Utrolig gøy med slike innlegg!

  1. Så hyggelig at du likte det 🙂

 24. Veldig fint intervju med God Kveld Norge 🙂 Ligger ute på tv2.no allerede 🙂 Og så søte Nelia da, hun er så sjarmerende <3

  1. Tusen takk 🙂

 25. Hotelloppholdet er sponset. Hvorfor merker du det ikke som annonse? Er det nok en forglemmelse på manglende merking…? Det begynner å bli mye reklame nå. Tannlegebehandlingen i Oslo ble vel også sponset?

  1. Det står i innlegget at det er sponset, så nei, ingen forglemmelse.

  2. Charlotte

   Don’t let the door hit you on the way out, Eli. Bye, bye.

  3. Haha, du må virkelig ha lite å finne på Eli!:) Hvert eneste innlegg som omhandler merking, så må du kommentere? Skjønner ikke hvorfor du gidder å lese bloggen om du er så misfornøyd. Du lever tydeligvis av å lage kvalme.

 26. Elisabeth

  Hvorfor drikker dere så mye alkohol? Synes du ikke det kolliderer litt med å være toppidrettsutøver, mor og forbilde. Synes virkelig dere burde droppe all vin og øl på bildene. Det er hverken sunt eller med på å gjøre dere til noe godt forbilde for dagens ungdom. Hvorfor drikke i det hele tatt?

  1. Et moderat alkoholinntak er absolutt assosiert med god helse. De som har et moderat inntak lever faktisk lenger enn de som er avholds, så der har du en grunn til å ta et glass vin til middagen 😉

   1. Akkurat denne «torsdagen» ser det jo ut som det ble litt mer enn et glass 🙂
    Både rød og hvit 😛
    Men nå syntest jeg selv at barn har like mye rett til og vokse opp i et alkoholfritt hjem som med røykfritt hjem.
    Om dere velger og drikke alkohol hver dag får jo det være opp til dere for all del 🙂
    Men Caroline, du er en ganske offentlig person og da burde du av alle kansje gå frem med et bedre eksempel, sier ikke at du ikke kan ta et gass i helgene, men når det liksom er øl og /eller vin så og si hver dag og du sitter med en 6 mnd gammel baby som fortsatt blir ammet.
    Da skjønner vel du også at folk reagerer litt.

   2. Det er ingen klar definisjon på hva som er et «moderat inntak», men det ligger på 1-2 enheter pr.dag. Så to glass kan fint være innafor et «moderat inntak».

    Jeg kjøper ikke sammenligningen din på røyk og alkohol. Røyk er skadelig fra første trekk, både for de aktive og de passive. Det er ikke alkohol. Jeg ser heller ikke hvorfor det skulle være bedre for et barn å vokse opp i et hjem hvor foreldrene er avholds, enn i et hjem hvor foreldrene har et avslappet forhold til alkohol, og et moderat inntak.

   3. Henriette

    Drikker du 1-2 enheter PR. DAG??

   4. Nei, totalt sett drikker jeg nok litt mindre enn det 🙂 Men om det er fint vær og det er anledninger til det så kan jeg ligger på 1-2 enheter over flere dager, ja. Ypperlig å kose seg med et glass eller to til maten, evt. helt alene 🙂

   5. Dette kan bli en evig diskusjon. Alle må gjøre det de føler for. MEN, man vet at vi voksne forandrer oss akkurat merkbart nok ved inntak av litt alkohol til at barn merker det! Om det er moderat eller ei.

   6. pernille

    Må si jeg er enig med Caroline her. Jeg tror det er bedre for barn og unge å se at det er mulig å ta seg et glass vin til maten, uten å bli dritings. Jeg mener og tror det er bedre å vise at man kan ha et sunt forhold til alkohol, enn et hjem der alkohol er totalforbudt og tabu.
    Men, selvfølgelig, klarer man ikke begrense seg til et glass eller to til maten og ender opp som full med barna i nærheten, så får man la være. Poenget er, det er ikke svart/hvitt, og opp til hver familie å avgjøre.

    Jeg leser ofte gjennom kommentarene dine Caroline, og må si jeg synes det er trist å se at mange finner ting å pirke på kun for å pirke. Det at noen som ikke kjenner deg gjennom noe annet enn bloggen din alltid skal sette spørsmålstegn ved alt du gjør, og spesielt hvordan du er som mor synes jeg er trist og det må være veldig frustrerende for deg å alltid måtte forsvare deg selv og familien din. Synes uansett du er flink til å svare konstruktivt, og at du ikke lar det gå innpå deg. Det er jo ikke noe poeng i det!:)

    Nelia er forresten kjempesøt, ha en fin helg videre <3

   7. Takk Pernille 🙂 Og jeg er av samme oppfatning som deg. Å lære barn måtehold tror jeg bare er positivt 🙂 Jeg er blitt vant til at folk skal «ta meg» på filleting. Tar det som et kompliment 😉

   8. Det at «alkohol ikke er skadelig» er en ganske latterlig uttalelse.
    Det jeg sa var » jeg sytest barn har like mye rett til og vokse opp i et alkoholfritt hjem samme som med røykfritt»
    Mulig du ikke skjønne hva jeg mener, men jeg sier ikke at det er det samme, men at ingen av delene hører vel
    hjemme med en baby i hus.

    Det at dere drikker alkohol er helt opp til dere, men du velger og vise det så tydelig offentlig.
    Burde det ikke vært litt mer privat at dere nyter alkohol så ofte utenom helgene?
    Virker jo nesten som du oppmuntrer nybakte mødre til at det ikke er farlig og nyte vin under amme perioden
    og at dette bare er sunt,

   9. Sammenligningen med røyk er uansett feil, men alkohol kan selvsagt være skadelig, det handler bare om mengder og hvem det er snakk om. Det finnes grupper av mennesker hvor alkohol kan være skadelig fra første sup, men nå er ikke vi i en slik gruppe.

    Jeg oppmuntrer på ingen måte andre mødre til å gjøre det samme, og jeg vil heller ikke anbefale noen å gjøre som oss. Men som du selv skriver så må folk få bestemme dette selv 🙂 Å kategorisk hevde at det ikke er bra er uansett feil.

  2. «Dagens ungdom» burde tåle å se å se et bilde av et vinglass. Det må være grenser for hvor mye man skal skjermes for.

  3. Jeg tror «dagens ungdom» uten særlig anstrengelse kan finne ting på nett som er verre enn bilder av et glass vin innimellom…

   1. Dagen ungdom er vel ikke helt temaet her uansett.
    Her er det snakk om en ammende mor ( til 6 mnd gammel baby ) som nyter alkohol og mener at dette er både sunt og bra.
    ( nesten et under at man klarer de 9 mnd med baby i magen før man kan «nyte» alkohol igjenn )
    Men for all del jenter/mødre drikk, eller som dere så fint sier «NYT» i vei dere som vil 🙂

   2. Skjønner ikke at det skal bli så mye styr ut av at jeg nyter et glass vin i solen nå som det er sommer. Noen ganger kan jeg ta et glass annen hver kveld, andre ganger går det uker mellom hver gang. Jeg ser ikke problemet med et moderat forhold til dette, men det får være opp til hver enkelt hva som er ok, vi er tross alt voksne mennesker.

   3. Her er jeg helt enig med Caroline, og jeg syns du er tøff som viser frem at det er HELT OK å ha et normalt forhold til alkohol også med små barn. Har gjort det samme selv 🙂

   4. «Det er hverken sunt eller med på å gjøre dere til noe godt forbilde for dagens ungdom.» Det var den jeg svarte på, hvis du lurte.
    Personlig mener jeg det er direkte stygt å påstå at Caroline har et alkoholproblem fordi hun drikker et par glass vin i blant. For det er det du prøver å få frem, er det ikke? Slik jeg ser det har Caroline et sunt forhold til alkohol, og det må være et godt forbilde, ammende mor eller ei.
    Hvis man reagerer så kraftig på at andre drikker alkohol, så har man kanskje et usunt forhold til alkohol selv. Bare en tanke.

   5. Kan ikke folk passe på sine egne saker? Å drikke et glass vin i ny og ned må være opp til hver enkelt å avgjøre. Det er ikke dermed sagt at man er alkoholiker av den grunn!! Kos deg med vinen din du, Caroline 🙂

   6. Hvis argumentene dine for at Caroline ikke burde drikke er at hun har en baby hun må amme, så finnes det altså pumper. Hvis argumentet ditt er at hun i det hele tatt er mor så blir jeg skikkelig provosert.Skal man liksom ikke få drikke alkohol før ungen er 20 og flyttet hjemmefra? Bedrevitere må ta å gi seg! Jeg har vokst opp i et hjem med et naturlig forhold til alkohol, det samme har samboeren min. Ingen av oss ligger å rølper på sofaen hver dag/helg/måned. Kos deg Caroline! I wish at jeg hadde samme muligheten som deg til å nyte et glass godt i gode menneskers lag 🙂

 27. Syns du oppdaterer noe sjeldent om dagen… 🙁 Skjønner absolutt at det er mye annet som skjer om dagen (og beundrer deg noe utrolig for alt du får til!), Nelia inkludert – men dette var altså bare dagens lille hjertesukk fra meg.

 28. Hola! I’ve been following your weblog for some time now and
  finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from New Caney
  Texas! Just wanted to mention keep up the great job!

  Visit my web site: briana lee nude – Angelia

 29. Hei!
  Lite barnevogntips: Helt nederst på innsiden av kalesjen er det en glidelås man kan åpne. Kalesjen blir da forlenget slik at den går videre under sportsdelen 🙂

 30. Elisabeth

  Du verden. Har virkelig fotballfrua dårlige dager og morratryne? Tror ikke mine egne ører…

  1. Nei så sjalu da! 😉

 31. Saa koselig innlegg 🙂 <3

 32. Jeg er verken en beundrer eller en ikke-beundrer av deg og bloggen din. Er innom av og til og har i det siste lagt merke til en ting, nemlig hvor surt og grettent du svarer når noen tillater å være uenig med deg. Det er lite proft når du legger ut livet ditt i en blogg og du er faktisk avhengig av leserne dine, de er grunnen til at du kan leve i luksus, og helt ærlig, du sitter ikke med fasiten !! En annen ting som stadig kommer opp i kommentarfeltet er alkoholbruken din og da sørlig nå som du er mor og i tilegg ammer. Du kan gjøre som du vil for meg, men jeg syns det er trist at Nelia vokser opp i den troen at det må alkohol til hver gang en skal kose seg eller slappe av. En annen ting ved alkoholbruken er hva gjør dere hvis Nelia eller hundene blir syke eller kommer utfor et uhell, måtte det aldri skje, men vet av erfaring at ting skjer fort 🙁 dere bor jo ikke akkurat i verdens navle, setter dere dere i bilen og kjører til nærmeste legevakt, veterinær eller venter dere tålmodig på taxi. Det finns jo som kjent ikje sykebil for dyr og ikke alle uhell/sykdommer en får rekvirert sykebil til. Mannen min og jeg sørger alltid for at en av oss ikke drikker og det har vi gjort siden vi fikk barn og gjør det ennå selv om barna har flyttet ut og det bare er hundene igjen. Vi vil være istand til å kjøre for å få hjelp hvis det skulle skje noe !! Du har sikkert et svar på dette, men vær så snill å svar ordentlig og ikke «bit hue av meg » .

  1. Synes jeg svarer kritiske kommentarer på en god måte, jeg 🙂 Får også masse positive tilbakemeldinger på hvordan jeg håndterer kritikk. Du må gjerne vise til noen konkrete svar. Litt vanskelig å ta stilling til kritikken din når den er så lite konstruktiv.

   Vi har naboer rundt oss som kan kjøre, og for å være ærlig så er jeg ikke av den oppfatning at folk skal holde seg unna alkohol fordi «noe kan skje og vi må ut å kjøre.» Det høres litt ekstremt ut, spør du meg.

   Hva med folk som ikke har lappen eller bor såpass langt unna siviliserte strøk at det tar 1-2 timer å nå nærmeste sykehus om noe skulle skje? Er de automatisk dårlig foreldre i dine øyne?

   For å være ærlig så er det meningsløst av deg å sitte å dikte opp slike scenarioer for å finne noe å «ta meg på».

   Vi koser oss jevnlig med alkohol fordi vi trives med det, det er masse evidens som tyder på at det er bra for helsen, og vi tror at det er det beste for vår familie.

   1. Alkohol «debatten» på denne bloggen må være noe av det latterligste jeg har lest på en stund. Om det er KUN er for å finne noe å pirke på, og «alkoholkortet» er lett å trekke, vet jeg ikke, men fra mitt synspunkt er det en tydelig rød tråd på å «ta Caroline» på noe bare for å skape blest. Tenkte jeg skulle slakte påstandene deres litt, så dere kanskje kan finne noe annet å pirke på, hvis dere på død og liv må arrestere Caroline på ett eller annet. Så, til kritikerne av carolines alkoholinntak; dere vet ikke hva dere snakker om. Et tips å følge før dere skyter ut hvor håpløst det er at Caroline og mannen inntar en eller to enheter med rosè på en sommerkveld, er å sjekke FAKTA. Tror dere virkelig at det norske fenomenet «helgefylla» (som foressten viser å være svært mer skadelig enn å drikke få enheter ofte) skapes av foreldre som C og LK med deres måtehold og sunne holdninger? Bite me. Det er jo nettopp det totalt motsatte som fører til usunne alkoholholdninger. Enten totalavhold og skremselspropaganda under hele oppveksten, før du finner ut som attenåring at du er voksen og kan bestemme selv, og går på en kjempesmell i russetiden hva gjelder alkoholinntak (og også mulig påfølgende avhengighet). Eller situasjoner der barn har vokst opp med nettopp denne klassiske helgefylla, hvor foreldre drikker cola og Fanta til middag hele uken igjennom før de slår til på lørdag med nabofest uten sidestykke. «Bygdefylltrollet» lever i beste velgående idag både i urbane og mindre urbanestrøk, og tro dere meg på at dette ikke har oppstått gjennom sunne og avslappende holdninger til små inntak av alkohol, slik som i fam. Berg Eriksens case. Vil dere lese dere litt opp finnes det utallige forskningsfelt som setter denne problemstillingen i fokus. For eksempel på hvorfor en ung portugisisk mann som har vokst opp med å se vin på middagsbordet siden han var baby, IKKE ender opp som alkoholiker, mens «Johannes» fra Oslo som har blitt proppet med «regler» og skremselspropaganda hjemmefra smaker alkohol for første gang på en fest som 17 åring og utvikler et svært problematisk og avhengig forhold til alkohol. Dette var veldig grovt skisset, men leser dere dere litt opp på Norge vs. Europe kan dere raskt se at vikingholdningene våre til alkohol (da referer jeg igjen til vår klassiske helgefyll) kanskje ikke er det ulitamet for et liv med sunne holdninger hva gjelder alkohol. Jeg skal ikke henvise til kilder opp og ned i mente da jeg går ut ifra at de aller fleste (sett lesergruppen på 20-40 åringer) greier å søke opp troverdig forskning på egen hånd. Men dere kan blant annet titte i Masteravhandlingen skrevet av Marit Enny Gismarvik i 2011. Hun er innom mange gyldige argumenter og punkter hva gjelder denne debatten og kan hjelpe dere med å rett og slett bli litt opplyste, så dere ikke setter dere totalt fast i egne tanker om tema som tydeligvis ikke har noe rotfeste i faktisk fakta og statistikk. Selv jobber jeg med alkoholsalg og ingenting gjør meg mer frustrert enn TOTALT misforståtte holdninger til alkohol. Tilbudet vil før eller senere nå barna deres uansett, og det å kunne ruste vedkommende med et ikke-hysterisk forhold til alkohol der MÅTEHOLD bør være grunnmuren, og også kunnskap om hva et overkonsum kan føre til, ja så heller det enn å måtte sende stakkars barnet ut på en «oppdagelsesferd» på en hjemmefest som segstenåring. Trekk meg gjerne på akuratt dette punktet Caroline, men jeg mener å huske og å ha lest ved en tidligere anledning at du vokste opp med middagsbord dekket med både rød og hvit vin? Og at dine foreldre så lenge du kan huske har nydt en enhet eller to til middag..? Husker jeg isåfall riktig så vitner jo bare dette om hvorfor du Caroline har et så avslappet og ikke-hysterisk forhold til et glass rosè eller to, og at det tilogmed kan kombineres med spedbarn i hus, masse trening, og sunne matvaner. Chin’chin! 🙂

   2. Jeg skal ikke gå inn i en lang diskusjon om tema alkohol-barn, men ønsker å bare komme med noen synspunkter! I denne diskusjonen må man ha mange tanker i hodet samtidig! Jeg synes du skriver mye bra Ida, men noe er jeg uenig i. Bla at ikke andre også har skrevet viktige ting her! Jeg har et helt annet utgangspunkt enn deg, jeg jobber med barn og er selv vokst opp med alkoholisme. Det viktigste er at man som foreldre er bevisst sitt forhold til alkohol-barn, at man tenker på det og diskuterer det! Barn er også veldig forskjellige, noen er utrygge på små forandringer, andre ikke! Det er en kjensgjerning at en del voksne forandrer seg med også små inntak av alkohol. Ofte merker barna det før en merker det selv, det kan føles skremmende og utrygt, igjen; vær bevisst! Det er vel også godt bevist at andre land i sør Europa har høyere andel enn oss når det kommer til fysiske og psykiske alkoholrelaterte skade og sykdommer, årsakene er sikkert mange og det er en sak med mange sider, men det er ikke sånn at vin på bordet hver dag er problemfritt det heller! Klart det er viktig at barn og unge får et avslappet forhold til alkohol, men jeg ser det det som aller viktigst at man faktisk kan kose seg også uten alkohol! Den sammenhengen på Facebook med kos-alkohol, slapper av–alkohol er heller ikke bare bra! Det viktigste her som i alle andre situasjoner er og snakke med barna og la deres behov komme først!

   3. Tone, her påpeker du mye viktig. Å vokse opp i et alkoholisert hjem må være tøft, og legger sikkert en grunnlag for mange valg og avgjørelser i livet. Du jobbe med barn og dette er helt sikkert en hjertesak for deg, med tanke på oppveksten. Du skriver blant annet at det er viktig å vise at man også kan kose seg uten alkohol (helt enig), og det er kanskje nettopp derfor jeg synes Caroline har fått ufortjent mye tyn de siste ukene hva gjelder innlegg som nevner vin. For jeg er helt sikker på at du er enig i at Caroline og hennes familie viser nettopp det; å kunne kose seg uten alkohol! Jeg vil påstå at 90% av postene hennes som omhandler en hyggelig dag/tid faktisk ikke nevner alkohol med et ord. Det jeg i hovedsak mener er at «bloggpolitiet» ikke gjør rett i å arrestere henne på noe som hun viser ytterst måtehold ved. Det er jo ikke akkurat overload av «fyllabilder» og historier hun legger ut, det hadde vært en helt annen sak. Ønsker deg en god sommer! 🙂

   4. Du får jo masse negative tilbakemeldinger på hvordan du svarer på negativ kritikk. De som roser måten du svarer på negativ kritikk, gjør det kanskje fordi du er deres forbilde og ikke ser den gretne settingen. Dessuten kan det være mer negativt i kommentarfeltet enn vi ser…
    Er det egentlig nødvendig å poste innlegg med alkohol? Jeg er overhode ikke ute etter å «ta deg på pirk», men jeg kan ikke skjønne hvorfor det må med.

   5. Nei, jeg får ikke masse kritikk på det. Jeg får kritikk på det av og til, eller mer nøyaktig, ganske sjeldent. Har du tenkt over at de som kommer med den kritikken ville kritisert meg uansett for nesten hva som helst?

    Hvorfor skal jeg ikke poste innlegg med alkohol? Det er sunt for kropp og sjel med et moderat inntak.

   6. Hvordan vet du det? Det eneste jeg har og kommer til å kritisere deg for, er dine svar på negativ kritikk og innlegg der du fronter alkohol. Eller hvis jeg ser du har teppe foran åpningen på vogna. Du er et forbilde for mange og da ser jeg ikke helt poenget med å fronte alkohol. Jeg skjønner det rett og slett ikke. Uansett hvor sunt det er. Hva du gjør, er meg revnende likegyldig, hva du forteller om på bloggen er en annen sak. Hva med å la det være privat, som mye annet?

   7. Det var litt av poenget mitt. Da kan jeg jo spørre deg om akkurat det samme. Hvordan vet du at de som kommenterer at jeg takler kritikk, kun sier det fordi de er fans? Du vet jo ingenting om det.

    Du skjønner ikke hvorfor jeg fronter noe som er sunt? Vet ikke helt hva jeg skal svare på det.

  2. Vi drikker aldri alkohol når barna er er våkne eller til stede. De vet at vi drikker voksenbrus/ øl etter at de har lagt seg på fredag og lørdag, da er det snakk om en liten boks til en halv liter. Vi drikker oss aldri beruset når de kan se oss (ikke at vi gjør det ellers heller da). Men det at man ikke kan ta et glass øl eller vin i tilfelle det kan skje noe er jo bare tull, da blir livet noe vel styrt synes jeg. Vi drikker aldri om barna er syke eller brygger på noe i tilfelle vi må på legevakta, men da er sannsynligheten for at vi må ut noe større.

   Når det gjelder Caroline sin alkohol inntak så må hun gjerne drikke så ofte hun vil, men jeg stiller også litt spørsmål til hvorfor det må dokumenteres på norges største blogg hver gang. I Norge har vi forbud mot reklame for alkohol og det er en grunn til det. Hun er og blir et forbilde og da kan man tenke seg to ganger om før en fronter alkohol i innlegg etter innlegg.
   Det er ikke posh og drikke vin hver dag, det er rett og slett harry. Det siste er min mening da 🙂

   1. Godt jeg ikke er harry i dine øyne da 🙂

   2. Det som virkelig er Harry, er å legge det ut på en av Norges største blogger 🙂
    Ser at jeg ikke får svart på svaret til Caroline, men hvordan jeg vet at de som sier at du takler kritikk kun fordi de er fans- vel det ser jeg på måten de skriver på. Du kan da ikke på ramme alvor mene at jeg ikke er fan fordi jeg stiller spørmålstegn ved det du skriver. Å takle kritikk gjør vi alle, det er måten vi takler den på som er forskjellig. Dessuten er det forskjell på at du er deres forbilde og andre fans 🙂

   3. Når du legger deg så lavt at du må kalle mine handlinger for harry, da legger vi diskusjonen død. Om du kom hit for å kritisere måten jeg svarte på kritikk på, så vil jeg anbefale deg å ta en vurdering av din egen måte å legge frem kritikk på.

    Ha en fin dag 🙂

 33. Jesus – siden så mange leser kommentarfeltet;
  Mine personlige oppfattninger er at de som blir alkoholmisbrukere som voksne er de som enten blir nektet det og har utrolig strengt hjem med avhold fra foreldre som skal overføres til barna og – og de som vokser opp med dritingse foreldre hver kveld.
  Caroline og LK gjør ingen av delene, men har en sunn balanse i det.
  Jeg fikk smake vin hjemme de første gangene jeg drakk det – da var jeg ikke 18, men når dagen kom var jeg forberedt. Jeg vet at det går ann å kose seg med et glass vin uten å drikke seg amøbe, fordi foreldrene mine har kunnet gjort det ila hele barndommen min. Mange av vennene mine hadde totalt alkoholforbud og foreldre som var fanatiske mot alt slikt – og gjett hvem som har endt opp på flatfylla så fort 18årsdagen kom?

  Om dere hadde vært avholds hadde du fått kommentarer på det, hadde dere drukket oftere hadde du fått kommentarer på det – du vet at du aldri kan tilfredsstille hele kommentargjengen.. Men synes det er bra du klarer stå i det og forsvare deg på en voksen måte C:)

 34. Lisbeth

  Syns det er trist at så mange henger seg opp i så utroooolig mye rart. Livet stopper da ikke opp selv om man får barn? Skal man virkelig ikke kunne nyte et glass vin til maten fordi man er blitt mamma? Det er stor forskjell på å ta seg et par glass vin etter barnets leggetid og det å invitere til åpent hus med FULL FEST. Må da være måte på hysteri, barn er ikke så skjøre at de ikke tåler å se et glass vin. Hva skjer når de blir tenåringer og har blitt skjermet for alt? Nei vettu hva. Jeg har termin på fredag, og gleder meg til å kunne nyte et glass vin igjen. I tillegg skal jeg være en fantastisk mor for barnet mitt. For ja, mammapolitiet, det går an å kombinere 🙂

  1. Helt enig Lisbeth 🙂

 35. tror det er noe med den norske drikkekulturen som kræsjer her… Det er MYE bedre å hygge seg med et glass vin eller to nesten daglig enn å være avholds mandag til fredag for så å gå på fullstendig rølp i helgene som er standarden i Norge.

  Man behøver ikke å dra lengere enn til Danmark eller Tyskland før det er helt normalt å daglig drikke vin til maten. Dette har noe med tradisjon og prisnåvået å gjøre vil jeg gjette på.

  Og de fleste voksne mennesker blir da ikke påvirket i den grad av 1-2 glass vin at barn har noen grunn til å bli redde eller usikre. Om man blir dritings av to glass må man selvfølgelig la det være, men det gjelder vel ikke folk flest. Man har også en annen toleranse med mildt daglig inntak enn the occational bender.

  Det er det mange folk som av andre grunner ikke kan hive seg i en bil og kjøre til sykehuset om det er noe. Er det lovpålagt å ha bil som foreldre? Noen spør ironisk om du så skal vente på taxi. Hvis det skjer noe alvorlig så ringer man vel ambulansen som normale mennesker? med mindre man er helt dumslått av 3 dl vin og ikke skjønner hva man skal gjøre da ;P

 36. Åhh jeg blir så inspirert Jeg ville gjerne sett et innlegg om matrutinene til nelia, om hvor man timer det går mellom hvert måltid. Om hun sover med en gang igjen eller om hun sover hele natta og kanskje få noen tips:)

 37. elisabeth

  Så fint innlegg ! Fine og flinke deg, klem.

 38. Så utrolig bra innlegg! Stemmer for flere slike :))))

 39. elisabeth

  Hvorfor drikker man vin? For å få den gode rusen etter 2 glass? Må man ta seg et glass for å få roet seg ned etter en stresset dag og for å få sove? selv synes jeg at vin og øl smaker pyton. Vindrikking og amming hører ikke sammen og én bør holde seg edru når noen i familien tar seg et glass. Min sønn er 19 og har arvet mitt syn på alkohol og det er jeg glad for!

  1. Man drikker vin/alkohol i moderate mengder fordi det er sosialt, smaker godt både alene og til mat, og fordi et moderat inntak er sunt for kropp og sjel 🙂

   1. elisabeth

    Drikker du alkohol fordi det smaker godt og ikke fordi det gir en rus? Det er det dummeste jeg har lest hittil idag. Kaffe er også sosialt, men det smaker ikke spesielt godt de første gangene, ikke vin heller.. Den helseeffekten du trekker fram med vin er langt på vei et skudd i blinde mener de lærde. Hvordan kan du vite at vindrikkere lever lengre? nonsens fra ende til annen..

   2. Jeg drikker vin hovedsakelig pga. smak, ja. Hvertfall når det er mat i bildet 🙂 Kaffe smaker himmelsk. Godt at folk er forskjellig. Rusen man får av ett eller to glass er jo ekstremt begrenset, så om det var hovedårsaken ville jeg nok drukket mer.

    Om du ønsker det så kan jeg godt legge frem studier som viser at et moderat alkoholinntak er assosiert med lengre levealder og bedre helse. Det er absolutt ikke nonsens. Hos friske mennesker er det uproblematisk for leveren å ta seg av alkoholen som må brytes ned ved et moderat inntak.

   3. Hjelpes meg, hva er det som går av folk her inne denne gangen??? 😮 All respekt til de som har vokst opp med alkoholiserte foreldre, men ellers virker folk litt småhysteriske her. Elisabeth: folk har forskjellige meninger og om du ikke kan akseptere det er det DU som har et problem! Hvis du tror ex vinkjennere handler og drikker vinflasker som kan koste 10.000 kr og oppover for RUSENS skyld, ja da vet jeg ikke hva jeg skal si. Umulig å diskutere med deg om det er bortenfor din fatteevne at vin kan smake godt. Ja, vin kan være kunst i mine øyne 🙂 Ps. Virker som du kan ha behov for roe deg litt ned selv faktisk… God søndag til alle medmennesker 🙂

   4. elisabeth

    Problemet er ikke at du drikker, problemet er at vi som prøver, ikke når fram med budskapet om at det ikke tar seg ut på trykk å drikke vin eller øl når man er et forbilde og én offentlig person med spedbarn. Levealder har nok ikke bare med alkoholinntaket å gjøre. Tenk på gener, levekår, inntekt, vaner og samfunnet rundt. Hva du kan trylle fram av undersøkelser rundt temaet, bryr meg ikke. Jeg drikker sjelden og da veldig lite. Det jeg bryr meg om, er hva slags bilde du skaper av lykke og alkohol sammen. Det liker jeg ikke og dette har du problemer med å ta til deg hvis jeg forstår deg rett. Du burde høre litt mere på dem som gir deg konstruktiv kritikk og kanskje kan du lære litt av andre vanlige folk med dårlige dager og mårratryne også. Når du først godkjenner kritikk på bloggen, burde du også være litt. ydmyk i dine svar hvis du først skal svare.

   5. Tror du misforstår litt. Dere når absolutt frem med kritikken, jeg leser jo den og tar den til etterretning. Men til syvende og sist så er jeg bare uenig med dere, og den samme ydmykheten gjelder da i ditt/deres tilfelle.

    Det med levealder er nok mer sammensatt, men at moderate mengder med alkohol kan være bra for helsen er nesten udiskutabelt. Eksperimentelle, kontrollerte studier viser at alkohol virker positivt på flere biomarkører assosiert med bedre helse. Blant annet kolesterol og blodtrykk.

   6. elisabeth

    «Eksperimentelle, kontrollerte studier viser at alkohol virker positivt på flere biomarkører assosiert med bedre helse. Blant annet kolesterol og blodtrykk.» Dette utsagnet høres merkelig ut? Kanskje mannen din din kan forklare hva han mene? Nå synes jeg du svarer lang ut på viddene. Det eneste jeg vil ha fram at det ikke er så veldig smart av deg å legge ut bilder av deg når du drikker vin…. Vet du ikke at det er forbudt med alkoholreklame?

   7. Hva er det som er rart med dette utsagnet? Eksperimentelle studier som gjøres under kontrollerte omgivelser viser at alkohol virker positivt på biomarkører som er relevant for flere sykdommer.

    Linker under til en meta-analyse som så på følgende biomarkører ved inntak av 30 gram etanol, tilsvarende ca. 2,5 dl vin pr.dag, eller ca. 7 dl øl.

    – Serum HDL-cholesterol increased by 4.0 mg/dL (0.1 mmol/L)
    – Serum apolipoprotein A-I increased by 8.8 mg/dL
    – Serum triglycerides increased by 5.7 mg/dL
    – Plasma fibrinogen concentration decreased by 7.5 mg/dL
    – Tissue-type plasminogen activator concentration increased by 1.25 ng/mL
    – Plasminogen concentration increased by 1.5 percent

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=10591709&myncbishare=helsebiblioteket

    I konklusjonen kan man lese: Alcohol intake (30 gr) is causally related to lower risk of coronary heart disease through changes in lipids and haemostatic factors.

    Nå er ikke dette alkoholreklame, så jeg ser ikke helt hva du mener med det spørsmålet? Tekstreklame om alkohol er faktisk lov, og om noen ønsker å betale meg for å vise frem alkohol, så er det faktisk fritt frem. Men det krever jo at det er en tredjepart som faktisk gir meg penger eller noe annet av verdi, og det er det jo ikke i dette tilfellet.

   8. AndrineK

    Kjære deg, elisabeth, det er jo helt subjektivt om folk synes det smaker godt første gangen eller ei. Eller siden for den saks skyld. Kaffe smakte jeg ved et uhell for første gang som 7-åring og elsket det, og har elsket det siden. (Har naturligvis ikke fått lov til å drikke det fra jeg var 7 år….:))

    Jeg drikker også vin for smaken og kosens skyld og skulle faktisk ofte ønske at det ikke ga noen rus, for akkurat det er jeg ikke spesielt ivrig etter, men jeg har tilgode å finne en alkoholfri rødvin som smaker like godt som en deilig alkoholholdig Valpolicella-vin.

    Mulig dette er det dummeste leser i dag, men det er i hvertfall sant. Altså sitter ikke du på en slags fasit over folks drikkevaner.

   9. AndrineK

    ..det dummeste *du* leser i dag…

  2. cecilie

   Håper virkelig ikke du tar deg nær av denne latterlige kritikken! Vi som er noenlunde oppegående, vet at dere er fornuftige mennesker som aldri vil sette det kjæreste dere har i fare! Et glass vin eller to gjør absolutt ingen skade, og ganske vanlig for veldig mange….skulle jo nesten tro at det var bare dere som gjør det når man leser kommentarene til de hysteriske «moralistene» :p Til og med Jesus tok seg et glass vin til maten;)

   1. På ingen måte 🙂

 40. Drikker du hver dag?! Mine foreldre drikker en liten ølboks i helgene

  1. Nei, det gjør jeg nok ikke. I perioder kan det hende jeg tar meg et glass eller to hver dag. F.eks på ferier eller når været og anledningen byr seg 🙂

  2. Spiser du tre sjokoladebiter?! Jeg spiser bare to.

   1. Tina A

    Haha, -dagens kommentar, Marie! 😀

 41. Charlotte

  Hei.
  Den hvite vesken på «1600-bildet», hvor er den fra?

 42. Hehe et glass vin om dagen er jo anbefalt av leger 😀 http://conamee.com

  1. Det er det, og det er basert på forskning. Likevel er det folk som reagerer..

   1. Astrid

    Hvis forskningen viser at vin er sunt, kan du ikke bare drikke da Caroline Berg-Eriksen, men la Fotballfrue være alkoholfri?

   2. Jeg ser ikke problemet med at det er alkohol avbildet på bloggen av og til, så nei, det skjer nok ikke. Jeg vil tippe problemet er større hos andre bloggere, og flere her burde kanskje bruke energien sin der.

   3. Karoline

    Det er jeg faktisk helt enig i! Mange toppbloggere ynker seg hver søndag fordi de er så dårlige etter festen kvelden før. De er så utrolig mye dårligere «forbilder» enn hva du er. Jeg er 24 år og har ikke tatt noen skade av å se at mor og far nyte alkohol noen kvelder innimellom. Syns det er helt crazy at folk reagerer på det i det hele tatt – jeg tenkte bare at det så helt fantastisk digg ut og at innlegget var kjempekoselig! Bladde tilfeldigvis nedover i kommentarene og så ser jeg den sykeste diskusjonen. Nei, folk må ta seg en bolle og komme seg ut i solen – det kommer ikke noe godt ut av å slenge dritt til en blogger.

    Forresten, har du eller noen andre som tilfeldigvis leser dette, tenkt over den kjendisstatusen folk får nå for tiden? Da med tanke på sosiale medier, blogg, instagram, osv. Det virker som om det eneste unge jenter gjør for tiden er å kommentere på alle «idolene» sine om at de er «penest i verden» og om ikke de kan «like eller kommentere et bilde, da skal jeg gå ut i gata og skrike til alle at de må følge tone damli på insta», osv. Igjen, folk bør komme seg ut i sola og nyte sitt eget liv – drit i hva alle andre gjør på og fokusér på å leve ditt eget liv.

    Wow dette ble rotete. Jeg syns bare det er så TEIT at folk blir så overengasjert på de minste ting. Jeg leser blogger og sjekker instagram som en avkobling og underholdning – ikke som en utløpskanal for teite holdninger. Takk for meg!

    PS, Det skal være Radioresespsjonen show i Oslo i august på Rockefeller – vet jo du er fan!;)

 43. martine

  Hahaha, ler av diskusjonene om alkohol. Synes du skal få lov til å kose deg, som du absolutt gjør deg fortjent til!! Enten blir folk sure for at bloggere deler for lite, eller så blir de sure for at de deler for mye ved at de tar seg et glass vin… synes det blir for dumt!
  Så også innlegget av deg på God Kveld Norge, synes du var super flink og Nelia er så søt at jeg dåner…
  Og en siste ting: dette innlegget synes jeg var veldig morsomt å lese. Artig med en liten vri og morsommere enn å lese lange innlegg, ja synes rett og slett dette var veldig morsomt 😀

 44. Oi, skal si det har tatt av i kommentarfeltet! Blir helt svett på dine vegne jeg. Har nok ikke så mye jeg skulle sagt siden jeg er tobarnsmor OG drakk to glass vin i går kveld! Huttetu!
  Jeg ville i grunnen bare si at det første bildet av deg og Nelia er helt nydelig! Det lyser liksom kjærlighet av det, vakkert!

  1. NÅ ringer jeg barnevernet!! 😮

   Tusen takk 🙂

 45. Så morsomt innlegg 🙂 Veldig koselig å få se hvordan hverdagen deres kan være.

  Vel, slik jeg ser det fra mitt barnløse og (for tiden) alkoholfrie liv (av div årsaker), så er det vel bedre at man kan nyte et par glass vin eller øl til middag eller kos, enn å skulle sende baby(ene) til familie eller venner for ei helg på flatfylla. Vet av alt for mange «unge» mødre og fedre som gjør dette.

  Kjære C -du må virkelig være tykkhudet. Jeg hadde blitt så provosert og frustrert over de mange rare kommentarene!

  Klem ♡

 46. Blogglesere i Europa hadde smiiiilt seg «herfra og til evigheten» av disse kommentarene..;)

 47. Dette innlegget falt virkelig i smak! Du gjør en så god jobb Caroline, og hvordan du klarer å balansere den nye tilværelsen som både mor og blogger, er for meg utrolig – supermamma! Stå på videre, dagen blir alltid bedre når jeg er innom bloggen din ❤️

 48. Gøyt innlegg! Nydleg ammebilete – og ja; du kjem til å sakne det når det er over 🙂 Ha ein riktig fin dag!!

 49. Dette må være det mest livligste innlegget jeg har lest på evigheter. I hovedsak på grunn av de alkoholkommentarene. Jeg må si, jeg vet nesten ikke om jeg er misunnelig eller føler med alle de som har så god tid at de orker å pirke i hvert aspekt av livet ditt.

  Det er ikke et par glass vin nå og da eller et par uker på rad som ødelegger barns forhold til alkohol. Men det er alkoholforbud eller daglige fyllekuler som ødelegger det. Det å se at foreldre kan drikke et glass og kose seg er sunt, og vil kunne gi barn gode drikkevaner når de når den alderen at de kan drikke selv.

  Og til dere som er så innmari redd for at en asteroide skal falle ned og treffe en av de – jeg har nå mine tvil på at de begge sitter å drikker hvis de frykter at de skal måtte kjøre til legevakten fordi hun har feber. De er da voksne mennesker og tar voksne avgjørelser.

  Følte bare at jeg var nødt til å si dette – og igjen, til dere som konstant maser så jævla om alt hun i deres øyne ikke gjør riktig –
  SE TIL Å BRY NESA DERES MED DERES EGET FORBANNA LIV! Vil dere synes det var å greit at fremmede folk kritiserte deres egne barn og alle hans/hennes avgjørelser?

  Stå på C 🙂

 50. Rebecca

  Hei ! Hvordan er det når du drikker alkohol å ammer.? Venter du til det er ute av blodet før du ammer ? Dømmer deg absolutt ikke, bare lurer 🙂

  1. Svarte deg nettopp 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *