16 timer i bilder

Her kommer gårsdagen i bilder – time for time 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC01195

0700 – morgenstund har gull i munn. Nelia sov i sengen sammen med oss denne natten, og jeg våknet av hun lå og så på meg. Da jeg slo opp øynene stirret jeg inn i verdens største, må være den fineste måten å våkne på  Ammetid. 

DSC01215

0800 – vi har et stort og nydelig rom på toppen av royal christiania, og denne usikten må nytes med dagens første kappekopp / sponset opphold

DSC01225

0900 – jåletid, krøller håret 🙂 

DSC01281

1000 – tid for amming nok en gang. Jeg nyter virkelig disse stundene og gruer meg litt til de er over. 

DSC01412

1100 – helligdag betyr sen frokost, så vi var på plass rett før 11 og rakk å forsyne oss rikelig før de ryddet bort maten. 

DSC01440

1200 – businessmøte med Trigger, vi skal gjøre spennende ting sammen. 

DSC01547

1300 – jeg rekker å skifte til noe mer praktisk enn et skjørt før vi kjører fra hotellet og opp til Ekeberg for intervju med TV2 og God kveld Norge. 

unnamed

1400 – 1500 – midt i opptakene med TV2, intervjuet kommer i morgen kveld 🙂 

DSC01616

1600 – vi møter Aram fra Spotlife på hotellet, han har flydd inn fra Stockholm for anledningen. Vi sjekker ut av royal christiania og setter kursen mot Aker brygge. 

DSC01670

1700 –  nydelige Aker Brygge bader i sommersola. Elsker det! Det er folk over alt, så vi går litt rundt omkring før vi ender opp i skyggen på Olivia hvor vi bestiller sen lunsj og har møtet vårt.

DSC01683

1800 – maten kommer 🙂 

DSC01725

1900 – vi har sjekket inn hos tante Vivi på Bogstad. Kvalitetstid med jenta vår før hun skal få mat og sendes til drømmeland ♥ 

DSC01818

2000 – treningstid for mor og far, det blir en runde på drøye 5 kilometer. 

DSC01890

2100 – utrolig sliten etter en lang dag. Det er helt nydelig på terrassen til Vivi, så her slapper vi av før det er tid for middag. 

DSC01941

2200 – middagstid før vi sender oss selv til drømmeland en time senere. 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er vi på vei til Hamar, skrives i morgen, fine mennesker ♥ 

194 kommentarer

 1. Rebecca

  Hei ! Ammer du mens alkoholen er i blodet ?

  1. Nei, det ville jeg aldr gjort. Drikker du ett glass vin bør du vente ca. 3 timer til neste gang du ammer 🙂

 2. Caroline

  Kjære Caroline,

  Nå skal jeg for første gang legge igjen en kommentar, og det etter å ha fulgt deg her på bloggen nærmest siden oppstarten. Jeg er helt satt ut av disse bedreviterne og pirkedamene. Alt du må svare på og finne deg i, altså! Jeg har ikke ord.

  Jeg er like gammel som deg, og kanskje en dag så heldig å få et lite barn selv. Hvis jeg når den tid kommer ikke skal kunne nyte et glass vin til maten etter barnet er i seng, ja da får altså pokker meg bare moralpolitiet komme å ta meg! Stå på, kos deg med glasset og deg selv og dine, og prøv å ikke la disse hysteriske vokterne gå til hodet på deg!

  1. Helt enig, det er verdt det :p

 3. Nelia Charotte

  Hei Caroline:-)
  Jeg er innom bloggen din mange ganger om dagen, og dette innlegget falt i smak. Likte veldig godt at du tok time for time. Nesten så det ble et veldig personlig innlegg.

  Du hører sikkert dette hver dag, men du ser helt fantastisk ut, du er så nydelig og er så full av energi. Du har vært mitt store forbilde siden jeg oppdaget bloggen din i 2009 og etter det har jeg vært en fast leser. Det hadde rett og slett vært en drøm og møtt deg. Kjæresten min lurte på hver gang jeg lå i soffaen helt låst til iPhone min om hva jeg leste på som var så interessant. Og mitt svar hver dag i 3 år var: «Fotballfrue». Etter å ha vært sammen med meg i 3 år, så gidder han ikke å spørre en gang, han vet hva jeg leser. Han kjøpte til og med kokeboken din til meg, like etter den ble gitt ut. Du er og forblir mitt største forbilde. Du er ei jente jeg ser opp til og som jeg virkelig har respekt for.

  Jeg kjøpte STYLEmag bladet, og jeg leste att du angret på at du la ut bilde av deg selv 4 dager etter fødselen. Det har du ingen grunn til å angre på. Du har trent i så mange år å du er opptatt av å ha ett sunt kosthold og en aktiv hverdag. Du fikk igjen får det harde arbeidet du gjorde. Det er ikke du som skal beklage deg for det. Det er de late menneskene som rakker ned på deg, som ikke har energi og motivasjon nok til å stå på å gi alt sitt for å holde seg i aktivitet. Det er dems feil, ikke din. Vær stolt av den fine og muskuløse kroppen din, Caroline. Du er helt fantastisk rå jente!!

  Hilsen ei jente med samme navn som datteren din.:-)

  1. Tusen takk for hyggelig kommentar 🙂 Nå ble jeg glad <3 Håper du fortsetter å lese bloggen min 🙂

   1. Nelia Charotte

    Tusen takk for svar, Caroline! 🙂 Henter så mye inspirasjon og motivasjon på bloggen din, så jeg kommer til å lese den til dagen du slutter med å blogge.
    Klem <3

   2. Du er god, tusen takk <3

 4. HERREGUD! La hun være i fred! Så mange bullshit kommentar…Folk har ikke noe annet å gjøre?!?

 5. Sjelden jeg kommenterer her, det er jo så mange andre som gjør det (og sier så og si det samme) – men dette innlegget var veldig, veldig fint! Utrolig gøy å se time for time, dette må du veldig gjerne gjøre igjen! Ikke minst gir det alle som fortsatt insisterer på at du ikke har en «ordentlig» jobb noe å tenke på! 🙂

  1. Så hyggelig at du likte det 🙂

 6. Dette må gjentas Caroline!! Gøy å se litt mer hverdagslige bilder!:)
  Henger noen dager etter med blogglesingen pga eksamen, men kan jo ikke gå glipp av noe 😉 hehe

 7. Hei 🙂 hvor har du kjøpt det du har på deg 0900? Den grå med tall på? Takker for svar 🙂

 8. Hei:) hvor har du kjøpt den du har på deg 0900? Den grå med tall på 🙂 takker for svar.

  1. Fra Cubus 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *