lander litt

DSC018901

Uæ, for en utrolig hektisk dag dette har vært! Fra møte til intervju til møte, mat og kos mellom slagene, frem og tilbake til hotellrommet. Nå har vi sjekket ut fra Royal Christiania og inn på Bogstad hos tante Vivi og her blir vi til i morgen før ferden går videre til Hamar.

I skrivende stund prøver jeg å lande litt etter en slitsom dag, et lite glass hvitvin i solnedgangen etter en kort løpetur sammen med mannen  Nelia er i drømmeland for lenge siden og her står snart altfor sen middag på planen, jeg må bare dusje først. Vi har tatt et bilde i timen i dag, så i morgen kommer tidenes innlegg! 

Sov godt, så sees vi da ♥ 

42 kommentarer

 1. ååå gleder meg til morgendagens innlegg! 😀 elsker masse bilder 😀

 2. Fast leser av bloggen din! 🙂 Syns du er fantastisk. Hva skal du i Hamar? Jeg bor her 🙂

 3. Eirik Engebrethsen

  Hei! Jeg leita etter mailadressen din, men siden vi ikke fant den så prøver jeg å kontakte deg her.

  Vi er tre stykker fra Siljan som skal arrangere et triathlon i Siljan den 2. august .

  Det starter ved Solvika, går ned til Opdalen og tilbake til Solvika via Høisethbakkene (se løypekart på facebooksiden vår «Siljan Tri(m)»).

  For å skape litt blest om arrangementet så ønsker vi å invitere deg til å delta.
  Vi håpet kanskje også på litt omtale på bloggen din. Vi kan til gjengjeld tilby gratis påmeldig til løpet.

  Mvh Eirik Engebrethsen, Siljan Tri(m)

 4. Hei!
  For en jobb du gjør altså, det å være mamma, blogge, jobbe og ikke minst trene nesten hver dag er helt utrolig. Du er virkelig et forbilde Caroline.
  Hvordan er det å se Nelia vokse og bli større? Spiser hun fast føde hele tiden, eller ammer du fortsatt ?

  Klem

  1. Tusen takk 🙂

   Det er kjempemoro å følge utviklingen hennes. Hun får grøt og pureer to ganger om dagen sammen med morsmelk, og kun morsmelk de andre måltidene.

 5. Det er så rart å se deg så lys i huden, du får jo så lett naturlig farge. Har du brukt mye selvbruning før du ble gravid? du er brått mye lysere, ikke at det er feil 🙂 Men du har alltid virket så obs på å være brun. Og så er det rart med tanke på det flotte været vi har hatt nå en stund.

 6. Ser du mister hår i tinningen- gjorde jeg også når jeg ammet.. Er kjedelig, men vokser heldigvis ut igjen!

  1. Er det nødvendig å kommentere slike ting? Det er ikke spesielt hyggelig. Og sitter du virkelig å studerer utseendet hennes, for å finne noe å pirke på? Blir nesten imponert over hva enkelte legger merke til.

   1. Helt enig….totalt unødvendig å kommentere slike ting ang utseende. Nå ser ikke jeg at Karoline har mistet noe hår, men det er uansett likegyldig! Jeg forstår ikke hva dere som slenger inn slike kommentarer her tenker med…er det total mange på selvtillit slik at man sitter og leter etter ting å pirke på hos andre, eller er det kun for å få sagt noe negativt? Jeg har lagt merke til dette over lang tid, og jeg kjenner det provoserer meg. Utrolig mange usikre, umodne jenter der ute…….

   2. Kristhild

    Ja, jeg syntes også det var stygt gjort å kommentere det! Jeg ser det ikke engang! Hva i all verden er vitsen med å prøve å finne feil på en søt og god person? Eller på noen i det hele tatt? Da skulle vi alle hatt noia for å vise oss for folk! *rister oppgitt på hodet* Sitat fra kaninen Trampe på Bambi: «Hvis du ikke kan si noe pent, skal du ikke si noen ting!» :-*

  2. Gjelder ikke bare de som ammer, men alle som har født!

  3. Kari Ali Andreassen

   Kan ikke tro deg Lea.. hvordan vet vi at det har vokset ut igjen hos deg? Ønsker bevis jeg! Legg ut bilde av deg da så får vis se. Du må virke være støgg siden du finner feil hos andre.

 7. God tur til Hamar! Og kos dere masse i kveld 🙂

 8. Du er så utrolig vakker , uansett hvilken setting du er i ! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 9. Solstråle

  Kommentarn til lea… Hallo ser at du mister hår ?? Man er da ikke lik i hårfestet alle sammen! Jeg har å ammet mistet ikke noe hår! Ganske rar ting å slenge ut hvis hun ikke har mistet noe hår!

 10. For et koselig bilde! 🙂

 11. Det bildet likte jeg utrolig godt! «Deilig» å se at du kan gå uten masse sminke, og at du har «normal» farge på huden for denne tiden på året. Takk 🙂 haha

 12. Ragnhild

  Hva skal du i Hamar? 🙂 bor i området!

  1. Konfirmasjon 🙂

 13. Du har tidligere skrevet om hårprodukter som skulle forhindre håravfall i ammeperioden. Hvordan har de fungert synes du? Jeg ser du har fått litt nytt hår ved tinningen, så regner med at du har mistet noe? Jeg mistet en god del første gang jeg ammet. Nå skal jeg snart ha nr. 2, og hvis det er noe der ute som fungerer mot å miste så mye, så hadde det vært supert med tips om det. Håravfall er kjipe greier. Godt det vokser ut igjen (selv om det er kjedelig å ha så mye småhår for en periode)

 14. Så fin du er! 🙂 Velfortjent med litt vin etter den travle dagen, pluss at du jammen rakk en joggetur også!! 🙂

 15. Aina Olesen

  Hei Caroline.

  Jeg vet ikke helt om dette er stedet jeg skulle skrevet dette til deg, men når jeg så at meiladressene dine ikke kommer til deg personlig, skriver jeg her, da dette er så viktig at jeg ønsker din hjelp.

  Jeg så i går en kampanjefilm fra USA, om det å ikke la barn være alene i bilen varme dager. Denne traff meg hardere enn jeg trodde den skulle, jeg er fortsatt helt skjelven. Det som er verst for meg når jeg ser slike saker, er at jeg ikke kan gjøre noe med det. Men denne gangen har jeg bestemt meg for å prøve alt jeg kan.

  Det tar ikke mer enn 15 minutter en sommerdag, for at et barn dør av hjerte og lungesvikt. I USA dør det et barn hver 10 dag, og det er sikkert mange flere som kommer på sykehuset, men heldigvis overlever.

  Jeg har gjort alt i min makt for å dele denne via min facebook konto, men med mine 100 venner, vet jeg ikke hvor langt jeg kommer.

  Jeg rekker derfor en hånd ut til deg. Kan du hjelpe meg med å spre denne? Jeg leste statistikken din, og du når jo ut til så uendelig mange over hele verden. Jeg håper du kan hjelpe meg med dette. Hvis jeg, vi, ved å gjøre dette, kan redde et barn, er alt verdt det, inkludert eventuell kritikk jeg kan få fra følgere som mener det ikke hører hjemme i kommentarfeltet. Igjen, du har selv skrevet at du helst vil vi tar kontakt med deg i kommentarfeltet, for det er der du får lest våre henvendelser.

  Jeg sender både Youtube link og linken fra innlegget på småbarnsforeldre.no, så du har kildene.

  Småbarnsforeldre.no: http://www.smabarnsforeldre.no/bruk-hode-varmen-ikke-la-barnet-vaere-bilen/

  Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM

  Jeg setter pris på alt du kan klare å bidra med som offentlig person, men har også forståelse hvis du mener dette er utenfor hva du gjør på siden din.

  Takknemlige tanker til deg.

 16. veronica

  Lager du pureene til Nelia selv? Kunne du i såfall hatt et innlegg med tips og oppskrifter på babymat?

  1. Ja, kommer nok til å lage et slikt innlegg etter hvert 🙂

  2. http://barebarnemat.blogspot.no
   http://wholesomebabyfood.momtastic.com/babyfirstfoods.htm#.U4ilJl4mUSs
   http://lagbarnemat.wordpress.com
   http://www.babyledweaning.com/recipes/

   Her er to norske bloggarar som lagar barnematen sjølv og så er det to engelskspråkelege informasjonsside som også inneheld oppskrifter. Det treng vel helst ikkje vere så frykteleg hokus pokus, her tek eg berre utgangspunkt i dei ingridiensane vi skal ha i vår middag og koke desse til lisjemann (han er 6 mnd), så fremt det ikkje er pølse eller anna med ferdigsalta matvare. Så idag fekk han kalkun med gulrot og potet, medan vi åt kalkunfahitas. Han et framleis berre ei 3-4 teskeier, så går heilt fint å berre ta ifrå vår «matrasjon». Tenkte å prøve å gi avocado til kvelds sidan eg spretta ein til å ha i min fahitas 😉

 17. Jeg bare lurer på en ting med Lilyen din. Er du fornøyd med størrelsen på den? Vet ikke om jeg skal kjøpe regular eller medium. Syns kanskje regular er mer klassisk og kanskje hakket finere, men liker jo å ha med meg litt ting i vesken min da. Er liksom så vanskelig å velge når jeg føler jeg må eie en av de litt for å kjenne hvilken jeg liker best og har mest behov for.. Har ingen vesker som er samme størrelse som noen av dem. Eier bare en oversized alexa fra før :):)

  1. Ja, fornøyd med størrelsen 🙂

 18. Hva skal du i Hamar ? 🙂

  1. Konfirmasjon 🙂

 19. Benedicte

  Nyt sommeren! Her i Bodø satt vi ute på restaurant med et glass hvitvin og kikket på midnattsola til langt ut på natt. Vi kunne se solen hele tiden, det var magisk <3 Det var litt kaldt med den skarpe havluften, men ullpledd og varmelamper hjalp 🙂 God helg, Caroline <3

  1. Så koselig 😮 God helg til deg også!

 20. Caroline

  Så fin og naturlig du var på dette bildet! God helg til deg og dine 😀

  1. Tusen takk 🙂

 21. Det er virkelig ikke rar tar unge mennesker blir sykelig opptatt av hvordan de ser ut, slik som noen av dere kommenterer Caroline her!
  Skjerp dere! Bry dere heller om hva folk gjør og er, i stedenfor hvordan de ser ut!

 22. Så mye babyhår på vei ut! Morsomt!

 23. Christina

  Hvor er det trist at der er så mange som er etter deg ( og skal gjøre deg oppmerksom på det ene å det annet ) jeg bruker din blogg som inspiration og et pust i bakken etter en dag på job.
  Syntes det er så leit folk skal kritiser deg, tror ikke de skjønner hvor mye job du ligger i den blogg
  Ha en fin helg ❤️
  Kos dere på Hamar
  Klemmer

 24. Har du sluttet å amme nå? 🙂 Bare tenker i og med at du drikker vin. Er gravid i uke 31, så er bare nysgjerrig sånn på når det er «greit» å ta et glass vin til maten igjen feks 🙂

  1. Nei, men timer det slik at jeg ikke har noen promille når jeg ammer 🙂 Nelia er såpass forutsigbar at det går helt fint.

 25. I alle dager hva folk føler at de har rett til å kommentere… Jeg tenkte bare at du så flott og fresh og naturlig ut- og digger håret ditt slik du har det her.
  Jeg skjønner ikke hva som motiverer folk til å komme med slike små stikk til deg. Av og til skjønner jeg ikke hvordan du holder det ut.

  Håper du fikk landet litt og kost deg med vinen.

 26. Kari Ali Andreassen

  Stå på kjære Caroline. Ser at du alltid klarer å svare så hyggelig på idiotiske kommentarer, men fra og med i dag skal jeg begynne å backe deg opp ha ha. Håper du hadde en fin dag! Klem Kari A.

 27. God helg til deg 🙂 Nyt det fine helgene har å by på. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *