de vokser til

Og så var det på tide med sportsvogn, er den ikke fin?

344

God torsdag og fridag til dere! Vi befinner oss i Oslo og har nettopp spist hotellfrokost, like godt som alltid og enda bedre når Nelia kan være med og sitte oppe sammen med oss. Jeg gleder meg så til tiden fremover nå, og det går jo så fort! Vi har en hel haug med møter foran oss i dag, det første nå klokken 12, så jeg ville bare innom for å ønske dere en god fridag. Selv skulle jeg mer enn gjerne latet meg i solen, men man kan ikke alltid få det som man vil. Jeg kikker innom senere, ha en fin dag så lenge 

137 kommentarer

 1. Kari Anne

  Kjempe fin vogn, bak på kalesje er det en glidelås, og inni der er det et ekstra stykk som gjør vogna enda finere! Da blir den rund bak! Om du skjønner hva jeg mener!

 2. Sett på skjønnhetene! Dere er nydelige – som mor så datter! 🙂 Håper møtene dere føk rundt på i dag gikk fint 🙂 Ønsker dere en strålende torsdagskveld!

 3. Hei.

  Liker bloggen din:)

  Tenker min blogg er noe for mannen din:)

  Sjekk ut http://www.sniik.no

 4. Sofistikert og lekkert! Skoene!! hvor fra?

 5. Marlene

  Ville bare tipse om at det er et trekk inni kalesjen som du kan feste under vognen slik at den ser mer hel ut;) det er glidelås på undersiden.

 6. fotballhater

  Hei. Vil bare fortelle at du har glemt å forlenge på kalesjen / sjerm på vogna. Er en glidlås neders bak og vips blir den lenger og finere

 7. Så fine dere er begge to 🙂 har samme vogna bare en litt eldre utgave 🙂
  Ett lite tips, om du ikke allerede var klar over det!? Men på innsiden av skyggen er det en glidelås med trekk som du kan dra ned over og skjule » ryggen» på vogna! Synes den ser mye finere ut da!
  God sommer 😀

 8. Kan du ikke forlenge kalesjen? Jeg glider bare opp glidelåsen så faller det ut en forlenger. Da slipper det å bli så åpent når du slår ned ryggen

  1. Jo, tenkte bare ikke over det. Men har fått en del tips om det nå :p

 9. Vakre begge to

 10. Så utrolig fin du var her 🙂 Gleder meg å se hvordan Nelia vokser opp og blir større og mer nysgjerrig. Lurte på om et tips til ukens spm kunne ha vært f eks dine topp 10 middagsretter? Du har jo så mange oppskrifter, men hvorfor er akkurat noen dine favoritter som dere lager flere ganger per mnd? 🙂 Stor klem!

 11. Mina Sofie

  Ååå.. Du er så vakker :O <3 Jeg har bare et lite spørsmål: Jeg prøver å komme ordentlig i gang med trening, men får det ikke helt til. Trener litt sånn innimellom når jeg har tid, men det kan fort bli lange perioder uten trening.. Hvordan klarer du å holde det gående? Når du begynte å trene, hva gjorde at du holdt det gående sånn at den ble en slags rutine? (Jeg går fortsatt på vgs, så hverdagen kan bli hektisk)

 12. Så lekker vognen er. Hvitt er stilig og elegant.

 13. Du vet at under kalesjen på vogna er det en glidelås, med et ekstra «trekk» for å dra videre nedover så det ikke blir glippe inn til sportsdelen? 🙂 Jeg brukte litt tid på å finne det ut selv nemlig 😛 hehe..

 14. Dere er fine!
  Synes kallesjen på vognen var litt rar. Har hatt emmaljunga selv. Og kallesjen vår hadde akkurat som en pose under bak, om du skjønner hva jeg mener? Dårlig forklart 🙂 Google emmaljunga, så ser du hva jeg mener 🙂

 15. Så fine dere er! 🙂 🙂

 16. Du kan sette på tilhørende trekk under kalesjen, så blir den enda finere 🙂

 17. Syntes ikke den vogna er fin når en tar sportsdelen i bruk. Kalesjen ser kjempe rar ut bak. Jeg har selv hatt emmaljunga mondial, men solgte den når hun vokste ut av bagen rett og slett fordi da er vogna stygg i mine øyne 🙂 Hadde heller brukt mountain buggy vogna og spart denne til neste unge 🙂

  1. Helt enig med du 🙂

  2. Da har nok du som fotballfruen og mange andre ikke skjønt at det er et heng som kan taes ut bak;)

   1. Lulu jeg vet at det er et heng som kan taes ut bak, men den er stygg likevel. Sittedelen er kjempe lav og kalesjen legger seg så stygt uansett hva en gjør med den. I tillegg blir den fort løs og driver og detter ned!

 18. Vet du at inni den nederste delen på kalesjen (skrives det sånn?) ligger det en ekstra del som er ment å brukes til sportsdelen? Har nesten samme vogn som deg og gikk lenge og irriterte meg over at kalsjen sluttet så brått, helt til jeg en dag fant ut at det var en del til som hørte med. Ikke at man må bruke den altså.. 🙂

 19. Melissa

  Så koselig:) Elsker antrekket ditt!

 20. Michelle

  En ting skal du ha, du tar deg godt ut som mor! Er ikke mange mødre som ser så bra ut og tar seg bryde med å pynte seg opp det første året etter fødselen! Jeg syns selv det er kjempe bra at man fortsatt bry seg om sitt eget ytre selv om man har fått barn, syns du er kjempe inspirerende 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 21. Cecilie

  Vognen er kjempe fin 🙂 å det er du også. Jeg er også elsker og pynte meg og gå med høye heler. Men blitt bare mindre og mindre nå etter at jeg fikk små barn. Går jo å bærer på de hele tiden. Er så vanskelig med så høye heler da:( ikke bare vanskelig, men også litt skummelt. Føler jeg blir så avhengig av mannen da om vi er ute:-/ så mitt spørsmål …. Hvordan klarer du det? Eller er det bare på bildene du har høye sko?

  1. Har gått så mye med høye sko at det er helt naturlig for meg 🙂

  2. Jeg kan faktisk ikke huske at moren min har gått med noe annet, enn høye sko. De eneste gangene jeg har sett henne i lave sko, er når hun har på seg tur/joggesko når hun trener eller går tur, eller når vi er ute og reiser med fly 🙂

   Selv kjører jeg på med Converse for alle penga, så mine (eventuelt) fremtidige barn, får nok aldri se meg i høye sko 😉

 22. Camilla

  Tror den hadde vert enda finere om du hadde tatt ut den uttrekkbare kalesjen nederst bak 🙂

 23. Kan ta på tilhørende trekk under kalesjen. Så blir den enda finere 🙂

 24. Heisan,
  Et lite tips til den fine vognen din. Nederst på kalesjen
  er det en glidelås som kan åpnes og du kan trekke ut
  En»kjole» slik at vognen blir tettere og finere:-)

  Mvh
  Tove

 25. Christine

  Mulig andre har kommentert det allerede på kommentarer som venter med å bli godkjent. Men det er en glidelås bak på kallesjen, det er meningen at man skal rulle ut og ha stoffet lengre ned bak på kallesjen når man bruker sportsdelen:) det ser finere ut og så blir det lunere i vognen når de sover.

  Du ser kjempeflott ut og antrekket ditt matcher vognen så fint!

  1. Haha, om det er :p Men takk for tipset.

 26. Vogna er nydelig 🙂 Jeg synes den blir enda finere om du tar ut trekket som er nederst i kalesjen. Da blir den lunere også 🙂

 27. Så søt hun er:) Og for et fint antrekk på deg!!

 28. Hei. Så fin blogg du har. Helt nede på kalesjen, bak en glidelås, finner du ett trekk du kan dra ned nå som vognen er omgjort til sportsvogn. Slik at Nelia er bedre skjermet når rygger er nede. Mvh Ida

  1. Takk for tips 🙂

   1. Christina

    Ha ha ha, dette var dagens- 90 kommentarer, 80 av var tips om kalesjen! *ler * skjønner jo at noe av grunnen var at folk ikke hadde fått godkjent kommentar og dermed ikke så det, men likevel… Ha ha! Ha en flott helg, skjønne jentene, liten og stor!

   2. Hehe, ga opp å svare på de :p

   3. Jeg såg ingen kommentar om det da jeg skreiv min, ser nå at det blei vel mange kommentarer om dette. 😀

   4. Tror det gjaldt flere :p

 29. Vagnen är verkligen jättefin men det måste jag säga att du också är! Jättefina kläder!
  Må så gott! 🙂

 30. Hva skulle du gjort uten mamma-politiet 🙂
  Men du.. apropos. Ser at det er mange som har regntrekk på barnevognene sine. Blir ikke barnet nesten kvalt inni der?? Ser for meg at det er som å sitte inni en plastpose! Jada, jeg vet at det sikkert er luftehull osv, – but still?

  Du ser smashing ut i dag 🙂 – som alltid!

  Mari

  1. Du, det vet jeg faktisk ikke 😀 Hadde helt glemt av den glidelåsen :p Du skal nok ikke bekymre deg for at de kveles. Er mer enn nok luft der.

   1. Mari H

    Haha, nei, jeg regner jo egentlig med at folk hadde sluttet å bruke det hvis det var dødelig. Men jeg tenker bare at ting som er regntett også er lufttett, og da er det jo tett begge veier. Men jeg ser stadig vogner med pledd som dekker over, til tross for utallige advarsler om at det blir tettere enn en badstu inni vogna!

    Mari

  2. Man skal ikke bruke regntrekk som ikke har glidelås. Da kan glidelåsen bare være litt åpen.
   Evt har jo emmaljunga sine regntrekk (vertfall de til bag) stor åpning i kalesjen, men ellers er det ikke nok med disse usynlige «luftehullene». Det sier seg selv, ville vi voksne ligget inni der uten synlig åpning? 🙂 Blir som med de som mener babyteppene man får på sykehuset er ok å ha over vogna på sommeren fordi det er luftehull.. nei, helseteppene er ikke ok likevel 😛

 31. Hahaha… Gud så mange kommentarer om glidelås på kalersjen

 32. Christina

  Haha! Eg syns vogna såg bedre ut uten den mykje omtala forlenginga av kallesjen 😉

 33. Du ser SMASHING ut!

 34. Møte i dag? 😮 er jo rød dag 🙂

 35. Alexandra

  Hahaha! Ler høyt over alle tipsene med den hetta :-))) fine dere er 🙂

 36. Ja da vet man det med kalesjen for jeg har å sånn vogn hihi

 37. Det er fort å glemme når man aldri har brukt sportsdelen før 🙂
  p.s nydelig liten datter du har 🙂 har selv ei på snart 8mnd.

 38. Kristine

  Hvor er skjørtet ditt fra? :). Sååå fint!!

 39. Hahaha har du fått det med deg nå tror du? 😉

 40. Christine

  Hei. Ser du har fått tips om «kjolen» til kallesjen, så skal ikke nevne det 😀 meeen, i bagdelen er det også en ryggstøtte slik at barnet kan sitte oppreist. Jeg brukte bagdelen så lenge som mulig, det er jo så kort tid de er baby. Fine Nelia ble så bitteliten i den store sportsbagen 😉 flotte er dere uansett, begge to!

  1. Ja, den har vi brukt litt 🙂

  2. Jeg tenkte det samme som deg, det er så kort tid de er baby! Med førstemann «stresset» jeg med å ta i bruk sportsdelen, men med sistemann brukte jeg bagen til nesten 9 mnd tror jeg, hadde bare seler nede i bagen så han ikke skulle rulle ut. Bagvogna er jo sååå mye finere enn sportsdelen 🙂

 41. La ikke merke til vognen,blikket mitt festet seg rett på den nydelige datteren din 🙂 Du stråler som alltid 🙂

 42. Cathrine

  Hi hi, måtte le når jeg leste alle kommentarene her, om den ekstra glidelåsen på kalesjen… 🙂 Det må jo være litt morsomt for deg å få så mange tips hele tiden, ingenting å si på engasjementet til folk.. 🙂

 43. Hei!

  jeg lurte på hvordan dere klarer å reise så mye med Nelia?
  blir ikke hennes døgnrutine noe forstyrret pga det?

  Våkner hun ikke når dere kommer frem og må løfte henne ut av bilen og legge henne i sengen hvis det er sent når dere er på plass igjen?

  hvordan gjør du med klær ? sover hun i det hun hadde på seg eller bytter du til pysjamas?

  interessant å høre hvordan andre ordener slike praktiske ting med babyer!

  hva gjør du hvis hun trenger oppmerksomhet eller må bli trøstet midt i et møte? bare skjønner ikke helt hvordan du klarer å reise og jobbe så mye som du gjør med em liten baby… det hender jo ofte at de ikke vil sitte i ro når voksne vil at de skal gjøre det

  takk for svar!

  1. Det har gått veldig bra 🙂 Vi forsøker å bytte til pysjamas og hun pleier som regel å sovne etter litt mat uansett 🙂 Hvis hun våkner i løpet av et møte, så multitasker jeg 🙂 Underholder henne og prater. Hun har ennå ikke slått seg vrang eller blitt sulten i løpet av et møte, men om hun skulle bli det så hadde jeg bare beklaget og sagt at vi måtte ta det igjen. Heller uprofesjonell enn en dårlig mor 🙂

 44. Hvor kommer den hvite blusen fra? Veldig fin, er den ny?

  1. By Malene Birger 🙂

 45. Hvor er klærne dine fra? Elsker dem!

 46. Hvilken krølltang bruker du?

  1. mast vol. 1 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *