gul lunsj: skyr med mango og ananas

annonse

DSC00359.jpg

Det er oftere enn en gang jeg har måttet ty til Skyr på vei hjem fra mine mange, lange Osloturer, for denne er faktisk det beste alternativet blant andre yogurter med skyhøyt sukkerinnhold. Skyr er mektig og smaker nesten litt forbudt godt, og i tillegg pleier jeg å kjøpe med meg litt nøtter ved siden av som jeg kan blande inn. Skyr havner ofte i vesken min når jeg er på farten eller når jeg er innom butikken på vei hjem fra trening og egentlig har lyst på yogurtnøtter. Skyr er også kjekt å ha tilgjengelig i kjøleskapet for en som småspiser såpass mye som meg. 

DSC00365

Mine favoritter har lenge vært skyr med blåbær og vanilje samt skyr med jordbær og granateple, men den siste nyheten fra Q-meieriene har også seilet inn på favorittlisten min: skyr med ananas og mango. Denne er søtet med stevia, er fettfri og proteinrik – derfor også veldig fin å kose seg med etter trening. Konsistensen er veldig kremet, så den metter virkelig. 

DSC00376.jpg

Du finner nyheten Skyr med mango og ananas i de fleste dagligvarebutikker 🙂 Du kan lese mer om skyr på facebooksiden deres her

___________________________________________________________________________________________________________

♥♥♥

62 kommentarer

 1. Jeg har lett og lett etter denne, HVOR selgers du? Har vært på nesten alle butikker:s

  1. Jeg fant den på Meny 🙂

 2. Dette er ikke kritikk! 🙂 Lurer på om du tok deg betalt for å skrive det, eller om du har fått penger fra TIne/Skyr? Ser ingen annonsemerking, og synes det er rart hvis du linker til siden gratis osv uten å ta deg betalt.

  Som sagt, digger bloggen din, ikke kritikk det her men jeg bare lurer på hvor man kan se den merkingen som viser at et innlegg er sponset/du har fått betalt.

  Klem

  1. Det står «annonse» øverst, helt først i innlegget 🙂

 3. Skyr er fantastisk! <3
  Nå er det jo også kommet (allefall med skogsbærsmak) skyr med müsli, enda mer mettende som ett lite måltid 🙂 Og hvis du ikke har prøvd, så er Double 0% med müsli også helt fantastisk god 🙂

  Ha en fin dag i solen!

  1. Takk for tips 🙂

 4. Er det klumper i den? Den høres så god ut, men jeg brekker meg når det er klumper i yoghurter,syltetøy osv :p

 5. Reklame, reklame, reklame… Det er blitt så mye i det siste. Det er blitt nesten slik at hvert tredje innlegg er reklame. Det er synd.

  1. Det er ikke mer reklame nå enn før, forrige uke hadde jeg ingen reklameinnlegg.

 6. What, annonse igjen?! (Skyr er veldig godt altså :), men trodde først dette var autentisk ment..)

 7. Den ser jo god ut….men fettfri?? Er det noe du spiser når du stort sett spiser karboredusert?

 8. Takk for tips =) Husker du sa du skulle bare ha reklame 2 ganger i uken for lenge siden. Men nå er det reklame nesten daglig. Hvorfor det? Går du fortsatt på lavkarbokostholdet? jeg husker jeg så påskeeggene deres og der var det vanlig godteri i år. Masse høykarbo. Må være rart å skrive en livsstilsbok om lchf og så gå over til et vanlig kosthold igjen? er det en spesiell grunn til at du har lagt om kostholdet? tenker ikke bare på disse innleggene, men også alle tilfellene der du viser til bilder av softis og annen mat som tydelig inneholder høykarbo.

  1. Nei, jeg har egne reklameinnlegg to ganger pr.uke. Forrige uke hadde jeg ingen, f.eks. Antrekksbilder har jeg oftere.

   Nei, spiser fortsatt lavkarbo 🙂 Du må se på totalen i kostholdet, ikke enkeltkomponenter.

   1. Sol says:
    June 25, 2011 at 10:18
    Hva er egentlig forskjellen på en reklame og en annonse?
    Reply
    Fotballfrue says:
    June 25, 2011 at 10:27
    Ingenting, det er det samme 🙂
    – C
    Reply

    Stemmer dette fremdeles?

   2. Ja 🙂 Jeg bruker aldri «reklame», kun «annonse», «annonselenker» eller «sponset».

 9. Er det smørblomst, eller engsoleie det også heter, du har satt sol pynt i yoghurten?:)

   1. Væææær så snill å vær forsiktig med den, smørblomst er nemlig giftig (med mindre den er tørket).. Eller er vel egentlig der en har kuttet stilken da..

    Tenkte jeg bare skulle gjøre deg oppmerksom, sånn i tillfelle du ikke visste:)

 10. Litt skuffa fordi den ikke smakte mer av mango enn det den gjør, men den var frisk og god og kommer til å bli spist mange ganger igjen! Men min soleklare favoritt forsvant 🙁 Den med appelsin og mango var så god!

 11. Heisann:)

  For ei kul skje! Hvor har du kjøpt denne?

  1. Det var en bryllupsgave :/

  2. skjeen er sannsynligvis fra merket Alessi, selges bl.a. på Kitchn. Jeg har de samme selv og de er SÅ SØTE!! 🙂

 12. Hei 🙂
  Jeg lurer bare på hvordan skyr er ift gresk yoghurt? Da tenker jeg på næringsinnhold og ikke smak 🙂

  1. Gresk yoghurt er ikke fettfri, slik som Skyr er 🙂 Ellers er det relativt likt.

   1. Ingrid

    Tusen takk for svar! 😀

 13. Denne var ikke merket som annonse igår da jeg leste den. Fantastisk at du klarer å skrive skyr/Skyr 8-9 ganger på så liten tekst. Det er bra jobba…

  1. Jo, det var det. Du kan jo google innlegget og se den bufrede versjonen i det øyeblikket jeg publiserte innlegget. Der står det «annonse». Er det rart jeg får klager når folk holder på slik som det du gjør?

   1. Ingvild

    Haha, skjønner ikke hvorfor man skal kritisere alt mulig. At hun bruker ordet «skyr» for mye i teksten? Jeg tenkte hvertfall ikke over det da jeg leste, måtte lese over den nøye en gang til for å legge merke til det 😉

   2. Enkelte finner noe å klage på uansett 😮

   3. Karoline

    Vel, jeg kom innpå bloggen nesten RETT etter at innlegget var postet og da sto det annonse i høyre hjørne! Forstår ikke hvorfor folk ska prøve å «ta» deg på det hele tiden…

  2. Jeg så innlegget med en gang det ble publisert, da stod det annonse. Har aldri vært opphengt i å se etter dette, men sjekket siden så mange tar helt av når det kommer til det. Får inntrykk av at Caroline sjeldent blir trodd når hun skriver at det alltid har stått der.

   1. Takk Silje 🙂

  3. Jeg leste dette innlegget rett etter publisering, og da var det tydelig markert med «annonse», øverst i innlegget.

  4. Det er bra jobbet å lyve som du gjør. Jeg så også innlegget rett etter det var publisert, og da stod helt tydelig annonse.

 14. Nam !! Lovely pictures !! ♥
  Love, xxx
  Lauraline

 15. Annonse igjen? Ikke akkurat derfor jeg leser bloggen din..
  Du er min favorittblogger og jeg har vært trofast leser i ett år, men nå begynner jeg å dabbe av her…

  1. Hadde ingen reklameinnlegg forrige uke. Er heller ikke mer reklame nå enn tidligere.

   1. Jeg synes det er kjempebra du har reklame, jeg. Gjør oss forbrukere oppmerksomme på produkter vi kanskje ellers ikke visste eksisterte. Alt fra mat til klær – kjør på!
    Elsker bloggen din om det er reklameinnlegg eller ikke. Synes du kjører en veldig fin blanding. Det er jo tross alt dette som er jobben din og du har utrolig stor påvirkningskraft på forbrukerne ;D

    Ha en super dag! 🙂

    Stine

   2. Takk 🙂 Jeg forsøker også å reklamere for ting som jeg tror mange kan være interessert 🙂

 16. Wonderful post, the food look nice and delicious.

 17. Oi, nå har det vært mye reklame synes jeg. Bloggen din er flott uansett, men noen ganger virker det litt åpentlyst at det kun er for penger. Synd men sant 🙂
  Du stråler om dagen, nyt denne fantastiske tiden. Stor klem!

 18. For noen dustete mennesker som skal være så grinete og vanskelige… Min favoritt er Skyr med sitron. Den MÅ du bare prøve, smaker helt himmelsk!

  1. Den har jeg ikke prøvd, men takk for tips 🙂

 19. innlegget med villaperlesukker sin kake var vel en annonse. liten forskjell når det er link. alt er et stort sammensurium av skjult reklame. veldig lite intr å lese. hverdagsliv og hverdagsliv fru Blom… Minner mere om et hysterisk behov for penger

  1. Nei, Villaperlesukker var ikke reklame… Du må slutte å tro at alt er reklame, og heller se om innlegget er merket eller ikke.

 20. Hei!
  Jeg sitter også med en følelse av at det er mer reklame nå enn der var før. Har vært trofast leser av bloggen din i mange år nå! Jeg tror det er sant som du sier, at det ikke er mer reklame enn før. Men jeg tror nok at det kan føles slik for oss lesere fordi det er færre innlegg totalt sett enn før. Og det er jo naturlig siden du har fått barn og at din tid går med til den utrolig skjønne jenten din 🙂 De trofaste leserne dine er veldig bortskjemt med flere innlegg daglig, så det er klart at det merkes når det blir færre av dem, og at det da føles som mindre reklame! 🙂

  1. *mer reklame..

 21. Katrina

  Finner den verken på lokal rimi, rema eller spar :/

  1. Sjekk ut Meny, de har bedre utvalg 🙂

 22. Imponerende at folk har så lite å ta seg til, at di må klage på alt. Utrolig!
  Jeg syntes det er flott med reklame. Mye nyttig du kommer med:-)
  Stå på Caroline!

 23. Bloggen din blir bare bedre og bedre! Skjønner ikke hvorfor noen kristiserer alt du gjør, og klager på annonser eller sponsede innlegg! Dette er jobben din, og jobben din er jo å inspirere oss lesere! Ikke alt inspirerer alle, men det er jo også derfor du inspirerer på så mange punkter! Både innenfor trening, kosthold, klær, for mammaer, sminke og hverdagslige ting! Syntes som sagt du gjør en kanon JOBB, for det er faktisk det bloggen er for deg! (Og det må være verdens flotteste jobb)! Ha en flott helg og kos deg/dere i solen ♡

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 24. Enig med Stine!
  Litt reklame og tips er helt ok. Jeg liker i alle fall å tro at de tingene du velger å publisere på bloggen din er ting du faktisk står inne for og anbefaler?
  Og det er i alle fall ikke verre enn ukeblader. Der er det plenty av annonser som er pakket inn som artikler, og mye reklame generelt.
  Husker jeg talte andel sider med en eller annen form for reklame i et ukeblad en gang… Du verden så mange artikler der det dukker opp et bilde: «Se denne lekre gule stolen fra Bolia», «Lena har på seg kjole fra Malene&Birger» og liknende!

  Jeg vet forresten at man kan finne Skyr Ananas/Mango på Coop Obs og Extra, samt Ica Super. Jeg har i alle fall kjøpt der! 🙂

 25. Vi har samme smak i skyr, så begge to står faktisk i kjøleskapet mitt 🙂
  Jeg synes det er for lite til en lunsj, men spiser de alltid før trening, sent på kvelden eller som mellommåltid.
  Tenk at noe så sunt kan smake så godt 😉

 26. Hjelpe meg så mange som kritiserer deg Caroline.. Lurer på om de hadde vært like fornøyd om du hadde hengt over dem gjennom arbeidsdagen dems og kommentert og kritisert hver minste ting??

  Om man ikke har noe positivt å si, la vær og si noe..

  Jeg leser sjeldnere og sjeldnere kommentarfeltet i bloggen din Caroline, for det er alltid noen som skal hoste opp et eller annet negativt. Så jeg holder meg til innleggene.

  Er fast leser nå, og liker bloggen din kjempegodt! Er sånn ca på din alder, og kjenner meg igjen i mye i ditt liv. Mange gode tips har jeg også plukket opp. Så – takk for at du finnes, og for en kvalitetsblogg som jeg leser hver eneste dag 🙂

  1. Takk for hyggelig kommentar 🙂

 27. Karoline

  Først: Du er så kul Caroline! – om det er lov å si?

  Annonse eller ikke, jeg er glad for tips. Så fort som jeg glemmer å spise på en stressende dag er jeg veldig glad for å få gode tips til hva som passer i håndvesken/stellebagen! Godt å se at du kan ‘svare’ de som skal ha noe å pirke på!

  Som du har skrevet tidligere, at du ikke vil annonsere for noe som du ikke kan gå god for, og det tror jeg på. Denne annonsen funker på meg, jeg skal trosse alle de teite kommentatorene og spise en Skyr for hver av dem. Jeg kan banne på at hver og en av dem er en online-hero, og hadde blitt star-struckt om de hadde møtt på deg – de leser toss alt bloggen din 🙂

  Takk for alle dine gode tips, Caroline! 😀 Ha en minnerik dag <3

 28. Camilla

  Hei Caroline
  Bare lurte på om det er problemer på bloggen din?
  Når jeg skal se eldre innlegg i matoppskriftene så går det ikke 🙁
  Fantastisk blogg du har:)
  Mvh Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *