some inspiration for the beach

strandinspirasjon

___________________________________________________________________________________________________________

God morgen  Har drømt meg bort i bilder fra pinterest på morgenkvisten, alle bildene finner du her. Gleder meg så enormt mye til ferie nå at jeg har ikke ord – 19 dager kommer til å rase avgårde og snart ligger vi på cruisedekket og bader i varme stråler fra sola. Glede! Har fortsatt ikke fått bestilt årets bikini fra Victoria’s Secret, får jo aldri bestemt meg fordi det er så mye fint. 

Vel, vi skal avgårde til byen hvert øyeblikk og senere i dag trenger far i huset ro for å lese til eksamen som er i morgen, så da skal Nelia og jeg rømme huset for å trimme litt. I byen må vi fikse babypass blant annet, så skal vi ta litt bilder – bloggen fyller jo år i dag! Hipp, hipp! Mer om det senere, nå må vi bare komme oss ut 🙂 Nyt dagen!

54 kommentarer

 1. Kristin

  Åh, inspirasjon trengs! Skal ha den 7. av 8 eksamener i vår nå etterpå. Og den 13. av 15 i løpet av hele året..Kan si jeg gleder meg litt til feire jeg også;) kos dere i dag:D

 2. Fine bilder og fin inspirasjon! Jeg lurte på når dere skal på cruise?

 3. Spørs om det blir så mye soling på dere når Nelia begynner å krabbe+ babyer ikke skal få sol på seg

 4. Julie Nøstvold

  Hei.
  Vet du hvor man kan få kjøpt den grønn mønstrete bikinien? 🙂

 5. Vi reiser til Mallorca om 18 dager, ingenting er som en sol og strandferie 🙂 Gleder meg til jubileumspost, har fulgt bloggen din fra 2008? Ihvertfall en stund før bryllupet 🙂 Ha en fin dag 🙂

 6. Ååh fint. Kan ikke du prøve å ha beach-look en gang? Tror bare jeg har sett deg med rettet hår eller bølgete hår(altså tydelig fikset hår). Kan vi ikke se deg med hår som er litt mer tilfeldig og rufsete en gang? 😀 Tror du hadde sett smashing ut 🙂

 7. Det slår meg at samtlige av disse «inspirasjonsjentene» veier 30kilo og har spisevegring. Trodde først det var barn.

  1. For en latterlig og fordomsfull kommentar… Skjerp deg.

   1. Det var hverken ment å være latterlig eller fordomsfullt, men snarere en påpekelse om at alle disse jentene er i grenseland for hva som kan være friskt.

   2. Der er jo en helt latterlig påstand som du har svært lite forutsetning for å komme med. Man er ikke syk om man har BMI under 18,5, på lik linje som man ikke er syk om man har en BMI over 25.

   3. OK. Du får synes at dette ser ut som normale, friske jenter dersom du synes det blir rett for deg. For meg virker det sykelig å være voksen å være så tynn. Jeg gidder ikke å lese en blogg hvor «forfatteren» ber leserne sine skjerpe seg, fordi de har en annen mening!

   4. Jeg synes det er synd å se at noen skriver det du gjør. Det spiller ingen rolle om du synes de er for tynne eller for store, det er ufint å kommentere slik du gjør.

  2. Hadde du sagt det samme hvis jentene hadde hatt, etter dine mål, noen kilo for mye? «Det slår meg at samtlige av disse «inspirasjonsjentene» veier 200 kg og sliter med overspising. Trodde først det var hvaler». Neppe.

   1. Pia: thinspo mener du? nå er ikke bildene så ille. nesten, men ikke fullt.
    Mia: det går meget godt an å finne en middelvei, og ikke helle mot noen av de to ekstreme, – usunt tynn vs overvektig. Det finnes bilder av normalvektige, samt trente kvnner. Tror også det ville vært en god ide, og noe FF burde vurdere å inkludere på bloggen sin, da de fleste som leser er unge og er lett påvirkelige. , Men det spørs i det hele om kommentaren min kommer gjennom sensuren..

  3. Emilie.

   Jeg synes ingen av disse jentene ser unormalt tynne ut, og er helt enig i at det er en fryktelig fordumsfull kommentar. Du skulle bare visst hvor vondt det er for en jente, som er naturlig tynn, og bli anklaget for å ha spiseforstyrrelser. Tenk deg om neste gang før du må slenge fra deg en så negativ kommentar knyttet til kropp.

   1. Emilie, her må jeg slenge meg på din kommentar. Alle naturlig tynne jenter er ikke syke, og det er trist å bli anklaget for nettopp det når man er sunn og frisk, men «dessverre» kan spise hva man vil og ikke legge på seg et gram. Og jeg tipper, som noen sa, at ingen ville våget si det samme om/ til en overvektig person!

   2. Om disse jentene hadde «litt ekstra», ville ingen sagt et ord. Faktisk så tror jeg at jeg hadde fått masse ros for å brukt bilder av de :/

  4. I alle dager? Dette er slanke jenter, flotte jenter! 😀 Ikke noe anorektisk med disse.

 8. Husk fullmakt og kopi av fars id, dra til fotograf for å få tatt bilde av Nelia, før du drar til politiet. Strenge krav til bildene.

  1. Så bra at du sa fra 🙂 Tusen takk.

 9. Hei, kanskje litt feil tid å spørre, men hvor mange timer jobber du vanligvis daglig med bloggen, altså når du ikke er i 50 % permisjon? =)

 10. Lisbeth

  Hei!
  jeg syns solbrillene du ofte bruker er så fine. Kan dette være de samme?
  http://www.bangerhead.no/no/artiklar/le-specs-halfmoon-magic-black-2.html

  Lisbeth:)

 11. Hva med en plus size- modell? Hadde ikke skadet!

 12. God morgen til deg også! Håper du får en fin dag! :0)

 13. Hei, nydelige inspo bilder altså! Har då utrolig lyst på en victorias secret bikini men er så usikker på hvordan størrelsene er. Hva synes du selv som har bestilt før? Tilsvarer feks. en str. 38 en normal str.?

  🙂

 14. Spent på om det blir så mye sol på dere når Nelia begynner å krabbe og utforske. Pluss at barn ikke skal ligge i solen

 15. Hva studerer mannen? 🙂

  1. Ernæringsfysiologi 🙂

 16. I’m so looking forward to summer, holidays and relaxing on the beach! I bet I’m not the only one!

  In the meantime —> allnnothing.com

 17. Hei 🙂 gratulerer med 5 årsdagen! Såå moro! 🙂 jeg synes det hadde vært kjempegøy å fått sett det aller første innlegget ditt. Det er kanskje ikke et spørsmål, men hadde vært gøy om du hadde hatt det som ukens spørsmål. Evt også legge ved dine 3 oppturer gjennom bloggen.

 18. hei, vi skal på akkuratt det samme cruise, eg glede meg någe heilt sykt! hadde våre veldigt kjekt vist det går fint at eg komme å spør om bilde, håper det går fint!
  du e heilt sykt pen btw

  1. Det går helt fint 🙂

 19. Victoria

  Hei Caroline! Jeg lurer på en ting angående lavkarbo-kosthold.. Hvordan vet jeg om jeg «kvalifiserer» til å si at jeg spiser lavkarbo? Jeg går ikke på noen diett, men har for tiden ganske sensitiv mage på grunn av sykdom, så det er naturlig for meg å unngå det meste av karbohydrat-rik mat (som f.eks. poteter, ris, pasta, brød), prosessert mat/frossenmat, noe laktoseinnholdig mat og gluteninnholdig mat. Er også mindre aktiv, så jeg føler ikke at jeg har behov for karbohydrat-overskudd. Jeg liker å lage det meste jeg spiser fra bunnen av, med ferske og gode råvarer. Har lest så mye forskjellig om lavkarbo, f.eks. at man helst ikke bør spise mye frukt, noe jeg gjør veldig ofte da magen min tåler det godt i motsetning til mye annet. Lurer egentlig på hva «fasiten» på et lavkarbo-kosthold er og hvor mange unntak man kan ha på matfronten dersom man skal holde seg innenfor rammene av kostholdet?

  1. En tommelfingerregel er vel om du spiser mindre enn 150 gram karbohydrater pr. dag, så har du et lavkarbokosthold 🙂 Finnes ingen fasit på dette. Frukt går helt fint, så lenge den totale mengden karbohydrater ikke er for høyt. Folk som skal ned i vekt kan derimot ha godt av å være forsiktig med fruktinntaket.

 20. Hei Caroline 🙂 dette har ingenting med dette å gjøre men har bestilt et par ganger fra iherb nå, elsker det. Men det jeg lurte på er hva er de hvite og grønne klypene til? Får de i vær eske men aner ikke hva jeg skal med de haha.. Kanskje du vet? Klem 🙂 ps! Digger bloggen din 🙂

 21. Du gir så mye inspirasjon! Må innom bloggen din hver eneste dag. Jeg har bare et lite spørsmål. Kunne du også brukt noen litt «plus size» modeller også når du tar sånne inspirasjonsbilder med på bloggen? Det hadde vært kjempefint om du gjorde det 🙂 Stå på! Gratulerer med dagen til bloggen.

 22. Synes ofte du har bra inspirasjonsbilder, men her er nesten alle modellene for tynne. Hva med noen litt «vanlige» kvinner også. Tror mange i lesergruppen din er tenåringsjenter og påvirkes ganske lett. Da er det dumt å bare vise spinkle modeller.

 23. Elisabeth

  Hei. Hvilke stoffer er Le Tan solkremen konservert med og hvilke parabener er det i dem? Virker litt useriøst når det ikke finnes innholdsfortegnelser hos Coverbrands..

 24. Karoline

  Flotte bilder og flott blogg! Synes imidlertid at sort-hvit bildet nederst kunne vært fjernet da denne modellen ser sykelig tynn ut og i mine øyne er ikke det så veldig inspirerende. Spisevegring og at modeller sulter seg til døde er jo et problem som mange aktører i motebransjen nå prøver å ta et oppgjør med ved å velge bilder av modeller med en sunn kroppsvekt. Hadde vært flott om du også fulgte opp dette på bloggen din! Dette er forresten på ingen måte en kommentar til din egen vekt. Det er forskjell på å være sunn, veltrent og naturlig slank som du og det vi dessverre ser på mange motevisninger.

  Lykke til for mannen i morgen! 🙂

 25. Susanne

  Thinspo much?

 26. Nathalie.

  Hei Caroline!

  Jeg skal i Syden bryllup i sommer. Og sliter med å finne meg kjole. Så lurer på om du har tips til sider som selger passende kjoler for bryllup? 🙂

 27. superfine bilder, gleder meg syykt til sommer kjenner jeg<3

  har et spørsmål: hvordan kan man få fastere rompe og lår av å trene hjemme? hvordan kan man trene bort fett fra underarmer hjemme?
  det er ikke alltid jeg drar på studio så.. hehe .. 😛 <3

 28. Fine bilder, og god tur 19 dager på forhånd!

 29. Åh herlig inspirasjon! Passet perfekt nå som jeg nettopp ankom Zakynthos og skal ligge på stranden i en uke 🙂

 30. Benedicte

  Må bare spørre om noe helt random nå 🙂 Du ammer fortsatt Nelia, ja? Fullammer du eller har hun begynt å spise grøt?

  1. Hun har begynt å spise grøt og most frukt og grønnsaker 🙂

 31. Julie Nøstvold

  Hei.
  vet du hvor man kan få kjøpt den kule bikinien med grønt mønster? 🙂

 32. Julie Nøstvold

  Hei.
  vet du hvor man kan få kjøpt den kule bikinien med grønt mønster? 🙂

 33. Katrine H

  Når reiser dere på dagen? Lurer på om vi skal sitte på samme fly 🙂

 34. Mye kult badetøy her ja! Kunne du laget et innlegg om inspirasjon til badedrakter. Har veldig lyst til å investere i en, men vet ikke hvor jeg finner de fineste, og hvordan jeg gjør det med usexy stive nippler som stikker ut av drakten, haha 😉 you rock! 😀

 35. Ohhh.. Når kommer jeg til å tørre å ha bikini på meg??

 36. Jeanette

  Blir helt oppgitt over folk som kommenterer her. Noen MÅ liksom finne noe negativt hele tiden, «får ikke solet deg, små barn skal ikke være i solen blablabla» «disse modellene veier 30kg, trodde de var barn blablabla». Kanskje på tide med en synstest da??

  Caroline er jo ikke dum, tror absolutt ho vet hva som er best for barnet sitt, og utsetter ikke Nelia for noe farlig 😉

 37. anna helèn

  disse bildene er jo ikke merkelige for caroline, da disse modellene er like tynne som hun selv 🙂
  og ikke noe galt i det! hennes blogg, hvorfor gidde å legge seg borti hva hun gjør eller publiserer.

  1. Fordi Caroline leverer et produkt, og vi som lesere kan komme med skryt, (konstruktiv) kritikk og eventuelt forslag til forbedringer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *