fotballfrue.no – 5 år

nummer1

Hurra, hurra, hurra for bloggen min i dag! Tenk at det allerede er 5 år siden jeg opprettet dette domenet, det har hendt så mye siden den dagen i mai 2009, og per i dag er det hver uke så mange som 267.000 unike personer nysgjerrige på hva jeg har på hjertet, og ettersom flere av dere ønsker å oppdatere dere mer enn én gang, har jeg 1.3 millioner sidevisninger. 1.3 millioner! 

I april-måned har 616 000 unike mennesker vært innom, og antall sidevisninger er så mange som 5.6 millioner. Jeg har lesere bosatt i 183 forskjellige land, og topp 10 er Norge, Sverige, Polen, Danmark, USA, England, Tyskland, Finland, Spania og Frankrike. Jeg har lesere fra 6 av 7 verdensdeler, og på 154 forskjellige språk. 

DSC00706DSC00821

kjole h&m trend /  sandaler nelly / øredobber hasla / ring hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

my history 

Jeg vil så gjerne takke dere for at dere følger med, det er helt uvirkelig for meg å se tilbake på utviklingen og disse tallene. Det er lenge siden jeg har stoppet opp og tenkt over hvor mange dere er. Reisen hit har vært fantastisk og det har gått så fort. Dere har fulgt meg gjennom forlovelse, bryllup, huskjøp, graviditet og fødsel. Bloggen har blitt en del av meg på så mange måter, og jeg elsker å dele min lidenskap for mote, en aktiv hverdag, biter av mitt familieliv og deler av interessene mine med dere. 

Jeg vet at flere av dere allerede kjenner til historien bak bloggen, men likevel synes jeg den kan være fin å gjengi på en dag som denne. Det er altså nøyaktig 5 år siden jeg opprettet denne bloggen, året var 2009, jeg satt og leste til eksamen i journalistikk. Jeg hadde vært 2 måneder i utplassering hos klikk.no, og var ikke i tvil om hva jeg ønsket å jobbe mot de kommende månedene eller årene. Jeg ønsket å jobbe i et magasin, med mote, trender og inspirerende artikler. Eller i et magasin som featurejournalist. Jeg synes også nyhetsjournalistikk var veldig spennende, men likevel var det ikke dette som drev meg. Jeg ville skrive og bruke kreativiteten min. Lars-Kristian var den som tipset meg om å opprette en blogg, slik at jeg kunne få bukt med skrivekløen dersom drømmejobben ikke var i havn med en gang, noe den garantert ikke ville være, ettersom dette var rett etter finanskrisen. Som nyutdannet journalist vil det som oftest ta en stund før du får den jobben du virkelig ønsker, de fleste må starte på bunnen og jobbe seg oppover, skaffe seg erfaring. Jeg synes hele bloggfenomenet virket litt meningsløst, men dersom det å opprette en blogg kunne få dempet skrivekløen, var jeg selvfølgelig villig til å prøve. www.carolineberg.blogg.no var faktisk opptatt på den tiden, så da måtte litt mer kreativitet til verks. Noen måneder tidligere hadde VGTV vært hos oss og laget serien “Fotballfruer”. Det føltes nesten som en åpenbaring da jeg kom på navnet. Jo, hvorfor ikke? www.fotballfrue.blogg.no var ledig, og vips, bloggen min så dagens lys. Jeg husker at jeg var i ekstase da jeg kikket på lesertallene mine den samme kvelden som første innlegg var publisert, 89 lesere – wow! Hvem er alle disse menneskene? Mest sannsynlig venner og bekjente, ettersom jeg publiserte link til bloggen på facebook, men likevel. Jeg syntes det var veldig spennende at så mange kunne lese det jeg rablet ned. Venninnen min, Charlotte, skrev til og med denne kommentaren:

Æææ, Carro:D Så jo linken og måtte titte innom! Festlig! Ikke at jeg trenger å snoke inne her for å vite alt som skjer i din hverdag, men nysgjerrig som jeg er så komme jeg til å ønske å få i pose og sekk 😀 Hihi.. Lykke til med bloggingen! Brått er du en av Norges største bloggere, hvem vet? ;D Hehe, må le litt av (med) bloggadressen, da 😀

Og her sitter jeg 5 år senere, og skjønner at det faktisk har blitt en realitet. Etter at Jamel fra VGTV skrev et blogginnlegg om meg, havnet bloggen min som et lite notis på forsiden av vg.no, og lesertallene steg helt til 3000 den dagen. Det dalte selvfølgelig i ettertid, men jeg tror noe med bloggadressen min gjorde folk nysgjerrige, så da jeg lå på plass nummer 30 hos blogg.no i juli 2009, genererte dette flere lesere ettersom listen deres viste topp 50. Og slik fortsatte det. Herfra gikk det til 18.plass, så 7.plass hvor jeg lå i noen måneder, og plutselig var jeg på 2.plass i februar / mars 2010. Den gangen hadde jeg 25 – 30.000 lesere. I september 2010 følte jeg at det var på tide å finne nye veier, så jeg bestemte meg for å forlate blogg.no til fordel for eget domene og samarbeid med Nettavisen. Husker godt jeg var ganske engstelig for at dette skulle føre til at færre ville huske bloggen min, men dette er faktisk noe av det lureste jeg har gjort. I dag jobber jeg med svenske Spotlife, sammen med flere andre håndplukkede og proffe bloggere. 

DSC00901

I starten var bloggen min mer et utløp for å skrive morsomt, og et forsøk på få folk til å le av meg og med meg, av jenter som ofte er litt for jålete, og andre ting som jeg synes var morsomt. Her er et utdrag fra min aller første bloggpost:

Er det sant? Jeg som har lovet meg selv at jeg aldri skal bli en del av dette, har faktisk opprettet en blogg. Hva skjer? Jeg har sikkert altfor lite å gjøre, tenker du. Men der tar du feil! Jeg er nemlig i full gang med avsluttende eksamen, bryllupsplanlegging og.. Ja, det var vel alt. . I dag har jeg fri 🙂 Hurra! Da blir det snart trening, sol og shopping. Også er det cupkamp mellom LSK og Strømmen i kveld. Men jeg tror jeg klarer å lure meg unna, siden min bedre halvdel ikke skal spille. Og så får jeg leiligheten for meg selv, siden det tross alt er Champions something finale i dag, og den er det FORBUDT å se her 😀

I dag er bloggen min mye mer “meg” enn hva den var ment å være, men likevel er det viktig for meg å presisere at dette kun er en blogg og ikke hele meg. Jeg er ikke redd for å innrømme at mye av det jeg skriver om er overfladisk, selv om dere hele tiden får små drypp fra hverdagen min. Hovedsakelig er det å inspirere, motivere, spre glede og trøste jeg ønsker. Jeg kaller det gjerne et personlig magasin. Litt glossy. I dag driver jeg seriøst, jeg jobber lenge med hvert eneste innlegg, planlegger bilder og location for antrekk, jeg er nøye med layout, med samarbeidspartnere og med tekst fordi dette tross alt er jobben min, drømmejobben min. Det har jo blitt som jeg ønsket, bare at jeg driver for meg selv. Bloggen har ført med seg så mange muligheter, jeg har utgitt min egen bok, fått lov til å pryde diverse magasinforsider, fått være med store nettbutikker utenlands for å jobbe med dem og har også nye og spennende samarbeid gående. Det er så mye som skjer hele tiden, og selv om det er dager hvor jeg føler meg sliten, spesielt etter at jeg ble mor og jeg ofte føler at jeg svikter dere og flere rundt meg, er det bare nok en del av pakken. Pakken jeg som helhet elsker. 

DSC00543

Så ja, poenget mitt: jeg er så takknemlig for at dere liker det jeg gjør, jeg er så glad for hver og en av dere. Tusen takk for at dere legger igjen glade kommentarer hver eneste dag, for at dere bryr dere om meg når jeg åpner meg og skraper litt under overflaten og for at dere motiverer meg til å aldri slutte. Det er ikke kun for min egen del jeg er kreativ og fortsetter dag etter dag, men også for deres del. Jeg skulle ønske jeg kunne samle alle sammen et sted, for så å startet på en klemmerunde som garantert ville tatt sin tid. Jeg vil i hvert fall si tusen takk! Håper dere vil følge med lenge, lenge til! Hurra for 5-årsdagen og for mange flere jubileum ♥ 

151 kommentarer

 1. Gratulerer med dagen! 😀 Har vært kjempefint å få følge deg alle disse årene, og gleder meg til å følge deg videre 🙂

 2. Hipp hipp hurraa! Til lykke med dagen, bloggen 😀 Har fulgt deg fra scratch og er (opp til flere ganger om dagen, hihi) enda like trofast og trollbundet, du er fantastisk:) Alltid masse på lager, masse kreativitet, flotte bilder, motivasjon og inspirerende du! Dagen min starter som din, men mitt Narnia er bloggen din og en kaffekopp på si. Ro og fred, drømme meg vekk og la tankene fly, være litt alene i min egen boble. Går aldri lei:-) Takk, gleder meg til reisen videre <3

 3. Cathrine, Halden

  Hipp hurra, og gratulerer med 5 års dagen

 4. Gratulerer med 5års dagen!!

 5. Kjersti Holthe

  Jeg pleier veldig sjelden å legge igjen en kommentar her hos deg, men nå følte jeg at jeg bare måtte. Dette er så fortjent, Caroline. Alt det positive du har oppnådd gjennom bloggen din, og ellers i livet – jeg unner deg det så! Jeg er en av de som kikker innom her flere ganger daglig, rett og slett fordi jeg liker bloggen så utrolig godt. Det er ikke alle temaene som interesserer meg like mye, og jeg er kanskje ikke like enig i alt du skriver, men jeg elsker den likevel nettopp fordi du er en så profesjonell blogger. Design, tekst, tema, oppbygging, innhold – alt er så gjennomført og det er tydelig for meg som leser hvor mye tid du legger i dette. Som du selv sier; dette er jobben din, og det er merkbart at du tar den seriøst. Jeg kjenner deg ikke annet enn gjennom det du formidler her på bloggen, men jeg sitter med inntrykket av at du er en person med et veldig godt hjerte og en positiv innstilling til alt – og det smitter! Jeg gleder meg til å følge med på utviklingen videre, både med bloggen og det du vil dele av livet ditt, og håper du kommer til å fortsette å skrive for oss i mange, mange år til. Gratulerer så mye med jubileet 🙂

 6. Madeleine

  Gratulerer med 5-års dagen!! 🙂
  Gleder meg til de 5 neste. Kos deg og vær stolt av hva du har fått til!

  XoXo

 7. Gratulerer med 5-års jubileum, Caroline! =D

  Du gjør en fantastisk jobb med å glede og inspirere, takket være din inspirasjon, har jeg skaffet meg en PT, som hjelper meg med og nå målene mine 🙂 Ha en fin kveld, sender deg en stooor gratulasjonsklem!

 8. Cecilie

  Gratulerer. Du har all grunn til å være stolt. 🙂

 9. Nathalie

  Hipp hurra for bloggen 😀 Jeg tror faktisk jeg har lest hvert eneste innlegg du noen gang har publisert. Jeg husker så godt at jeg var festival den helgen du giftet deg og gledet meg SÅNN til å komme hjem for å se bilder. 😀 hehe.

 10. Nancy Elin

  Wow! Der lærte jeg noe nytt om starten på karriren din. 🙂 Stå på, du er en fantastisk inspirasjonskile! Tusen takk for at du deler så mye med oss, iallefall når det kommer til nydige Nelia! <3 Hun er jo bare helt utrolig skjønn! <3 ~{@

 11. Cecilie

  Gratulerer! Godt og hardt arbeid lønner seg. Du er flink! Stå på videre:) hilsen fast leser i 2-3år:)

 12. Cecilie

  Gratulerer! Godt og hardt arbeid lønner seg. Du er flink! Stå på videre:) hilsen fast leser i 2-3år:)

 13. Tusen takk for en flott blogg :). Jeg gleder meg hver dag til å titte innom, du gjør en kjempe jobb. Gratulerer så mye med 5 års dagen. 🙂

 14. <3<3<3

 15. Wow 🙂 for noen tall!! Grattis så mye, gøy å følge med på bloggen din. Hilsen fast leser fra Kvelde.

 16. Karoline

  Hei Caroline! 🙂 Gratulerer så mye med 5-årsdagen!! Har fulgt deg helt siden starten, da jeg ved en tilfeldighet klikket innom bloggen din. Du er mitt daglige avbrekk fra hverdagen og jeg føler noe «mangler» hvis jeg ikke får tittet innom her. Synes du er utrolig dyktig og jeg unner deg alt godt! Stå på videre – håper det fortsatt blir mange år vi lesere kan glede oss over tips, motivasjon og gleden du sprer! Klem Karoline

 17. Marita Malmgren

  Beste bloggen og den beste jenta! Digger deg og kommer alltid til å gjøre det, du er virkelig FANTASTISK! Hvis jeg plutselig skulle se deg i Skien eller Porsgrunn en dag skal jeg gi deg en stor klem for å vise hvor takknemlig og glad jeg er i deg! Stor klem!

 18. Charlotte :)

  Hipp hipp hurra!! Gratulerer med 5-års dagen!! <3 Tror nesten jeg har fulgt deg helt fra starten av! Du må aldri finne på å slutte!:) Veldig bra blogg, og du skriver jo så utrolig bra. Nydelige bilder, gode tips, mat, trening, svarer på kommentarer, barn, mote, konkurranser, personlig, rabatter, inspirasjon,-ja, listen er ikke kort over hva jeg får fra denne bloggen!! 😀 Stå på Caroline, du gjør en super jobb! Hilsen trofast leser som er innom hver dag!;)

 19. Gratulerer med 5-års dagen for bloggen din! Bloggen din er best, sånn walk-in-closet som du har, skal jeg også få meg når jeg blir Eldre eller håper jeg da, det er såå kult å ha sånn! Bare gå inn i et rom fult av klær, der man bare kan velge og vrake på hva man vil ha på seg;-) Klem Hedda!

  1. Gratulerer med 5-års dagen for bloggen din! Bloggen din er den beste av alle! Dette har ikke så mye med 5 års dagen å gjøre men, vil bare si det! Du er så heldig som har Sånn walk-in-closet, det er sååå kult å bare kan gå inn i et rom å velge det du vil ha på deg! Håper jeg kan få sånn når jeg blir Eldre! Hilsen Hedda

 20. Gratulerer så mye med 5 års jubileet! Har lest bloggen din i snart 1 år (det har gått fort!!!) Men du er den bloggen jeg alltid må titte innom Før jeg har gått til sengs siden den dagen jeg startet. Takk for et fantastisk år Caroline! Håper på mange mange flere år!!

 21. Elisabeth L

  Gratulerer så mye med 5-årsdagen for bloggen, Caroline <3 denne suksessen fortjener du virkelig, for Gud så mye jobb du har gitt i hvert eneste innlegg, bilde, planlegge, og ja, så mye mer enn det vi egentlig aner! Innleggene dine inspirerer veldig, og det håper jeg du vet. Skrive måten din har utviklet seg så utrolig gjennom årene, og selvom vi føler at vi kjenner deg så godt, så er det så utrolig mye nytt du klarer å dele og komme med, og den kreativiteten skjønner jeg ikke hvor du har fra, du er så herlig 😀 Vil bare ønske deg alt godt, og er kjempe takknemlig for at du driver denne bloggen, for jeg føler du er med å gjøre fine dager enda bedre og dager som ikke virker så bra så finner jeg alltid et lys inne hos deg, takk 😀

 22. Martine

  Så moro å høre hvordan du startet å blogge! Har følgt bloggen din i ca 6 mnd nå og allerede etter første leste innlegg kom linken på plass i «top sites» på macen 😀 stå på videre caroline! 🙂

 23. Juanita

  Du er så flott! Gratulerer med 5 år! 🙂

 24. Jeg liker forresten blogge din bedre etter du begynte å samarbeide med Spotlife! Bloggen din har blitt mye lettere og mer oversiktlig å lese på mobil nå!
  – Klem!

 25. Gratulerer så mye med 5 år, og takk for en inspirerende og positiv blogg:)

 26. Dette er desidert det beste jubileums innlegget jeg noen gang har lest! Stå på Caroline, du er en kreativ og fantastisk person.

 27. Du er strålende, Caroline! Du er akkurat det du ønsker å være – motiverende og inspirerende! Jeg kommer til å følge deg i mange, mange år framover!!

 28. Congratulations! Your photos are always beautiful and artistic. I just had a baby and follow you for everything from baby tips to fitness. Its also nice to see all your different outfits, interior design and style pics. Keep up the good work!

 29. AndrineK

  Hahaha! Må innrømme at jeg tenkte da jeg så bilde av den kjolen på et tidligere innlegg, at det var det rareste plagget jeg har sett, og så klikker jeg meg inn nå og ser at du kler den så til de grader og ser helt smashing ut i den! Hvordan gjør du det???!?:):)

  Gratulerer så mye med blogg-dagen! Håper vi får følge deg i mange år fremover! Jubileumsklem til deg!:)

 30. Christina H

  Åh!! Så HERLIG!!! Jeg tror nesten jeg har fulgt deg fra den spede begynnelse (nesten hvertfall, men det kan vel du se, hirrhirr….)
  Tenk at det har gått FEM år!!
  Veldig morsom den kommentaren, «en av Norges største blogger»…. Hehe, gikk troll i ord der gitt, men DET er ikke tilfeldig eller ved en slump altså! Der kommer den dyktige business-kvinnen i deg fram! Ja, litt flaks i begynnelsen kanskje, men for å opprettholde OG vokse så ENORMT mye som du har gjort, er ikke noe annet enn hardt arbeid, kløkt, evne til å glede, inspirere (provosere , hehe…), tørre å by på seg selv, tørre og IKKE by på seg selv, nydelige bilder og tekst og ha det så inn i hampen gjennomført…!! Jeg vet ikke med de andre hundretusener som følger deg, men det er grunnen til at JEG følger deg hvertfall!!

  Gratulerer med «dagen»!! Er en fryd å følge deg!!! Gleder meg til resten!!! 🙂

 31. Congratz! Too bad i have to destroy you now

 32. Happy birthday to Your blog! Wishing You all the best for future. Greetings from Poland 🙂

 33. IngvildBB

  Super blogg! Du inspirerer og motiverer hver eneste dag Caroline 😀 Liker blandingen av mote, trening, kosthold og hverdagsliv. Håper du fortsetter bloggingen i mange år!!! Klem

 34. Hurra for Norges fineste og beste blogg <3

 35. Helene B

  Stå på videre vær så snill! jeg vil gjerne følge deg til jeg ikke orker lenger og det blir sikkert aldri 😉 du er et fantastisk menneske og jeg syntes det er så gøy å lese alt du skriver om. det er så modig gjort å åpne seg for så menge mennesker. Du blir kanskje framstilt «perfekt» og jeg vet jo at ikke noen er det, men jeg liker det uansett. Med alt du får til å gjør så blir jeg like overaska hver gang. Du er vertfall et stort forbildet for meg!

 36. Martine

  GRATULERER så mye vakreste deg <3
  Tusen takk for alt du gir, du er en utrolig inspirasjon. Og alt du gjør er så gjennomført og fint, en fryd å lese 🙂
  Håper du fortsetter i mange mange år til, jeg er garantert med!

 37. Gratulerer med års jubileum på bloggen!! Jeg begynnte å følge for ca 8 mnd siden og er nå stort sett innom her hver dag! Du er inspirerende og det er veldig artig å lese om både hverdagsliv, trening, oppskrifter og ikke minst mote. Jeg har aldri interessert meg så mye om blogging og moteinspo, men din blogg følger jeg med iver! Jeg blir glad og får lyst til å bruke energien min på positive ting i hverdagen som gjør godt for kropp og sjel, og ikke minst familielivet! Synes også det er veldig gøy ettersom vi omtrent har jevngamle snupper! Takk for en kjempeherlig blogg!

 38. Gratulerer, det er virkelig imponerende hva du har fått til:)!

 39. Synøve

  Gratulerer med 5 år! Bloggen og du er fantastisk. Jeg er glad for jobben du gjør, håper du fortsetter for alltid! Og ta pauser når du trenger det 🙂 klem til deg Caroline

 40. Gratulerer med 5års jubileum skjønne Caroline! <3

  Du fortjener alt det beste! 🙂 Du er en fantastisk person selv om eg kjenner deg over bloggen, men føler allikevel at eg kjenner deg mer enn det. Du e så inspirerende og motiverende,spesielt når det gjelder trening og mote. Eg sette veldig stor pris at du vil dele dette med oss, og eg ønsker deg alt det beste videre med bloggigen din og stå på!
  PS: Håper at du aldri slutte å blogge 🙂

  Stor klem! 🙂 <3

 41. For å være helt ærlig har jeg blitt avhengig, du må love og aldri slutte 😉

 42. Stå på videre med bloggen! Du er en inspirasjon for mange, meg inkludert! 🙂

 43. Gratulerer så mye med 5 års dagen for bloggen! Dette er første gang jeg kommenterer i bloggen din. Jeg er ei jente som har bikket mine 30 for en stund siden. Jeg begynte å lese bloggen din for ca. et år siden. Jeg leser også et utvalg andre blogger. Det å kose seg med blogger på kvelden etter at lillegutt er i seng er en god avkobling og jeg nyter alle bilder, og det som skrives. Man blir liksom en følger av livet til bloggerne. Du gjør en vanvittig god jobb med din blogg, det er lett å skjønne at du er strukturert og tar din jobb med å blogge på alvor. Som du sier så deler du ikke alt med oss lesere. Men det inntrykket jeg har av deg er at du trives i det livet du lever her og nå, med blogging og en familie som betyr alt for deg. Jeg synes absolutt du fremmer sunne holdninger i dine innlegg. Iallfall har du gitt meg mye inspirasjon gjennom en litt vanskelig periode i livet. Jeg kommer nok til å klikke meg inn på Fotballfrue.no en god stund fremover:) Takk for en inspirerende blogg.

 44. Gratulerer så mye 🙂 Gleder meg til fortsettelsen!

 45. GRATULERER SÅ MYE MED 5 ÅRS JUBILEUM 🙂 Har fulgt denne bloggen i nesten 5 år og syntes du har verdens beste blogg.
  Du er så flink og dedikert til bloggen. Du er skjønn, vakker,positiv med en kjekk mann og en alldeles nyyyydelig jente.
  Lykke til videre Caroline ♥
  Hilsen meg som titter innom flere ganger hver dag og ikke minst :
  Tusen takk for alt du deler så mye fint 🙂

 46. Oda Mee

  Åh! Dette betyr altså at jeg har lest bloggen din i fire år alt. Fantastisk flott bilde av deg! Gratulerer med bloggbursdagen (:

 47. Kathrine

  Gratulerer så masse med dagen til bloggen. Jeg er en av dine faste lesere som simpelthen bare elske å forsvinne inn i de fargerike, behagelige og motiverende innleggene du skriver hver dag. Takk for at du inspirerer, og motiverer! Du er kjempeflink Caroline!

 48. Henriette

  Tar meg for en gangs skyld tid til å legge igjen kommentar for å si følgende: Gratulerer så mye, kjære deg (dere)!! 🙂

  Jeg har masse respekt for deg, både som forretningskvinne (for det er det du er!), mamma og i det hele tatt som menneske. Jeg har bloggen i flere år, er innom hver dag, og lar meg stadig inspirere. F.eks. har jeg begynt å tenke på mandag som en dag med nye muligheter 😉 Bloggen er en deilig pause fra en hverdag som overhodet ikke er glossy. Ingens hverdag er det – heller ikke din, og det tror jeg de fleste forstår. Hvis man tar bloggen for det den er – et slags magasin – er den en kilde til masse glede, avslapning og inspirasjon.

  Tusen takk for at du byr på deg selv og velger å la dette være jobben din – til glede for alle oss lesere!

  «Bursdagsklem» fra meg 🙂

 49. Martine

  Gratulerer så mye med 5-årsdag. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din i fjor sommer da jeg googlet «oppskrift kyllingsalat», og oppskriften din med kyllingsalat og pesto dukket opp. Den er så utrolig god, og etter det begynte jeg å kikke innom bloggen din oftere og oftere. Jeg leste aldri annet enn interiørblogger tidligere, men plutselig merket jeg at jeg kikker innom bloggen din opptil flere ganger om dagen. Jeg har aldri lagt igjen noen kommentar, men i dag følte jeg virkelig for å gratulere deg. Jeg syntes du inspirerer meg og du fasinerer meg også. Du virker som et veldig flott menneske med et stort hjerte. Jeg syntes det er synd at du får så hard medfart til tider, det har du virkelig ikke fortjent. Stå på videre, jeg gleder meg til å følge deg videre. Hipp, hipp HURRA 😉

 50. Hei Caroline,
  Har ikke vært så interessert i blogger før jeg oppdaget din og har fulgt den nå i over et halvt år. Avfeide den først som overfladisk som du selv skriver, men oppdaget raskt hvordan det den hjalp meg til å motivere meg til trening og å sprite opp hverdagen. Ville bare gratulere deg og bloggen med 5 års dag og jeg håper du er stolt av det du har fått til. Det er mange «haters» der ute som du bare må ignorere og fortsette å gjøre det du gjør så bra, nemlig bloggen. Lykke til videre!

  1. Tusen takk, så snill du er <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *