fotballfrue.no – 5 år

nummer1

Hurra, hurra, hurra for bloggen min i dag! Tenk at det allerede er 5 år siden jeg opprettet dette domenet, det har hendt så mye siden den dagen i mai 2009, og per i dag er det hver uke så mange som 267.000 unike personer nysgjerrige på hva jeg har på hjertet, og ettersom flere av dere ønsker å oppdatere dere mer enn én gang, har jeg 1.3 millioner sidevisninger. 1.3 millioner! 

I april-måned har 616 000 unike mennesker vært innom, og antall sidevisninger er så mange som 5.6 millioner. Jeg har lesere bosatt i 183 forskjellige land, og topp 10 er Norge, Sverige, Polen, Danmark, USA, England, Tyskland, Finland, Spania og Frankrike. Jeg har lesere fra 6 av 7 verdensdeler, og på 154 forskjellige språk. 

DSC00706DSC00821

kjole h&m trend /  sandaler nelly / øredobber hasla / ring hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

my history 

Jeg vil så gjerne takke dere for at dere følger med, det er helt uvirkelig for meg å se tilbake på utviklingen og disse tallene. Det er lenge siden jeg har stoppet opp og tenkt over hvor mange dere er. Reisen hit har vært fantastisk og det har gått så fort. Dere har fulgt meg gjennom forlovelse, bryllup, huskjøp, graviditet og fødsel. Bloggen har blitt en del av meg på så mange måter, og jeg elsker å dele min lidenskap for mote, en aktiv hverdag, biter av mitt familieliv og deler av interessene mine med dere. 

Jeg vet at flere av dere allerede kjenner til historien bak bloggen, men likevel synes jeg den kan være fin å gjengi på en dag som denne. Det er altså nøyaktig 5 år siden jeg opprettet denne bloggen, året var 2009, jeg satt og leste til eksamen i journalistikk. Jeg hadde vært 2 måneder i utplassering hos klikk.no, og var ikke i tvil om hva jeg ønsket å jobbe mot de kommende månedene eller årene. Jeg ønsket å jobbe i et magasin, med mote, trender og inspirerende artikler. Eller i et magasin som featurejournalist. Jeg synes også nyhetsjournalistikk var veldig spennende, men likevel var det ikke dette som drev meg. Jeg ville skrive og bruke kreativiteten min. Lars-Kristian var den som tipset meg om å opprette en blogg, slik at jeg kunne få bukt med skrivekløen dersom drømmejobben ikke var i havn med en gang, noe den garantert ikke ville være, ettersom dette var rett etter finanskrisen. Som nyutdannet journalist vil det som oftest ta en stund før du får den jobben du virkelig ønsker, de fleste må starte på bunnen og jobbe seg oppover, skaffe seg erfaring. Jeg synes hele bloggfenomenet virket litt meningsløst, men dersom det å opprette en blogg kunne få dempet skrivekløen, var jeg selvfølgelig villig til å prøve. www.carolineberg.blogg.no var faktisk opptatt på den tiden, så da måtte litt mer kreativitet til verks. Noen måneder tidligere hadde VGTV vært hos oss og laget serien “Fotballfruer”. Det føltes nesten som en åpenbaring da jeg kom på navnet. Jo, hvorfor ikke? www.fotballfrue.blogg.no var ledig, og vips, bloggen min så dagens lys. Jeg husker at jeg var i ekstase da jeg kikket på lesertallene mine den samme kvelden som første innlegg var publisert, 89 lesere – wow! Hvem er alle disse menneskene? Mest sannsynlig venner og bekjente, ettersom jeg publiserte link til bloggen på facebook, men likevel. Jeg syntes det var veldig spennende at så mange kunne lese det jeg rablet ned. Venninnen min, Charlotte, skrev til og med denne kommentaren:

Æææ, Carro:D Så jo linken og måtte titte innom! Festlig! Ikke at jeg trenger å snoke inne her for å vite alt som skjer i din hverdag, men nysgjerrig som jeg er så komme jeg til å ønske å få i pose og sekk 😀 Hihi.. Lykke til med bloggingen! Brått er du en av Norges største bloggere, hvem vet? ;D Hehe, må le litt av (med) bloggadressen, da 😀

Og her sitter jeg 5 år senere, og skjønner at det faktisk har blitt en realitet. Etter at Jamel fra VGTV skrev et blogginnlegg om meg, havnet bloggen min som et lite notis på forsiden av vg.no, og lesertallene steg helt til 3000 den dagen. Det dalte selvfølgelig i ettertid, men jeg tror noe med bloggadressen min gjorde folk nysgjerrige, så da jeg lå på plass nummer 30 hos blogg.no i juli 2009, genererte dette flere lesere ettersom listen deres viste topp 50. Og slik fortsatte det. Herfra gikk det til 18.plass, så 7.plass hvor jeg lå i noen måneder, og plutselig var jeg på 2.plass i februar / mars 2010. Den gangen hadde jeg 25 – 30.000 lesere. I september 2010 følte jeg at det var på tide å finne nye veier, så jeg bestemte meg for å forlate blogg.no til fordel for eget domene og samarbeid med Nettavisen. Husker godt jeg var ganske engstelig for at dette skulle føre til at færre ville huske bloggen min, men dette er faktisk noe av det lureste jeg har gjort. I dag jobber jeg med svenske Spotlife, sammen med flere andre håndplukkede og proffe bloggere. 

DSC00901

I starten var bloggen min mer et utløp for å skrive morsomt, og et forsøk på få folk til å le av meg og med meg, av jenter som ofte er litt for jålete, og andre ting som jeg synes var morsomt. Her er et utdrag fra min aller første bloggpost:

Er det sant? Jeg som har lovet meg selv at jeg aldri skal bli en del av dette, har faktisk opprettet en blogg. Hva skjer? Jeg har sikkert altfor lite å gjøre, tenker du. Men der tar du feil! Jeg er nemlig i full gang med avsluttende eksamen, bryllupsplanlegging og.. Ja, det var vel alt. . I dag har jeg fri 🙂 Hurra! Da blir det snart trening, sol og shopping. Også er det cupkamp mellom LSK og Strømmen i kveld. Men jeg tror jeg klarer å lure meg unna, siden min bedre halvdel ikke skal spille. Og så får jeg leiligheten for meg selv, siden det tross alt er Champions something finale i dag, og den er det FORBUDT å se her 😀

I dag er bloggen min mye mer “meg” enn hva den var ment å være, men likevel er det viktig for meg å presisere at dette kun er en blogg og ikke hele meg. Jeg er ikke redd for å innrømme at mye av det jeg skriver om er overfladisk, selv om dere hele tiden får små drypp fra hverdagen min. Hovedsakelig er det å inspirere, motivere, spre glede og trøste jeg ønsker. Jeg kaller det gjerne et personlig magasin. Litt glossy. I dag driver jeg seriøst, jeg jobber lenge med hvert eneste innlegg, planlegger bilder og location for antrekk, jeg er nøye med layout, med samarbeidspartnere og med tekst fordi dette tross alt er jobben min, drømmejobben min. Det har jo blitt som jeg ønsket, bare at jeg driver for meg selv. Bloggen har ført med seg så mange muligheter, jeg har utgitt min egen bok, fått lov til å pryde diverse magasinforsider, fått være med store nettbutikker utenlands for å jobbe med dem og har også nye og spennende samarbeid gående. Det er så mye som skjer hele tiden, og selv om det er dager hvor jeg føler meg sliten, spesielt etter at jeg ble mor og jeg ofte føler at jeg svikter dere og flere rundt meg, er det bare nok en del av pakken. Pakken jeg som helhet elsker. 

DSC00543

Så ja, poenget mitt: jeg er så takknemlig for at dere liker det jeg gjør, jeg er så glad for hver og en av dere. Tusen takk for at dere legger igjen glade kommentarer hver eneste dag, for at dere bryr dere om meg når jeg åpner meg og skraper litt under overflaten og for at dere motiverer meg til å aldri slutte. Det er ikke kun for min egen del jeg er kreativ og fortsetter dag etter dag, men også for deres del. Jeg skulle ønske jeg kunne samle alle sammen et sted, for så å startet på en klemmerunde som garantert ville tatt sin tid. Jeg vil i hvert fall si tusen takk! Håper dere vil følge med lenge, lenge til! Hurra for 5-årsdagen og for mange flere jubileum ♥ 

151 kommentarer

 1. Gratulerer med 5 år! Wow!

  Først må jeg bare si at det er litt deilig at du selv sier at bloggen er litt overfladisk i blandt. Men det er jo også det vi vil se og vil lese, so I don’t blame you! Jeg innrømmer lett at jeg ofte blir misunnelig når jeg ser de flotte bildene og leser om det «perfekte» livet ditt, men det er også mye grunnen til at jeg klikker meg inn her hver dag! Det er en utrolig inspirerende blogg, for sånn som du har det, sånn vil jeg også ha det en dag! Jeg vet jo selvsagt at du også har håret i en ball og går i joggebukse i blandt, det hjelper jo litt her jeg sitter i joggisen 🙂

  Uansett vil jeg skryte masse av den jobben du gjør med innelggene og bildene (og LK som er flink fotograf!). Ingenting er tilfeldig og det synes at du legger ned mye tid på bloggen!

  Stå på videre!

 2. Skap beundrer

  KJÆRE CAROLINE. Dette er min aller første kommentar på bloggen din, (noe som er utrolig dårlig av meg ettersom jeg har fulgt bloggen din helt siden 2009. #skjerpings!) Uansett, jeg må innrømme at I begynnelsen var bloggen din kun tidsforriv som etterhvert ble til nysgjerrighet. Nysgjerrighet på deg, ditt hus, din mann, ditt «perfekte liv». Men så skjedde det noe, for utover lengselen om å drømme seg bort i en annen verden, så annerledes fra min egen, har jeg fått en stor beundring og fascinasjon for deg. Jeg beundrer hvordan du har klart å gjøre dette om til ditt levebrød (et ganske så solid et også!), hvordan du skaffer nye spennende samarbeidspartnere, sponsorere og nye lesere og samtidig opprettholde interessen i et marked som er i konstant endring. Du er en stor inspirasjon. Jeg ønsker deg og din familie alt godt her i livet, det fortjener du.

  Du er blitt en del av manges hverdag, meg inkludert, og jeg vil ikke ha det på noen annen måte. Jeg håper du finner glede i å blogge i mange år fram over, og du skal vite det er i orden og ta pauser når du syns ting blir for tungt. Du har en solid gruppe lesere som alltid vil være der og ønske deg velkommen hver gang du kommer tilbake, selv om det har gått en «HEL DAG» siden forrige innlegg 😉 (håper du tar ironien der..)

  Denne kommentaren ble litt lenger enn forventet, men noe annet skulle bare mangle etter alle innleggene du har skrevet til «meg» uten å få en kommentar på 5 år. Så, tusen takk for alle timene og minuttene jeg har fått lov til å drømme meg bort i din verden, for alt du deler, og for all den tiden du har investert i at dette skal bli den beste mulig bloggen. For det er akkurat dèt den er: Den beste bloggen.

 3. Jeg elsker bloggen din, Caroline! Jeg vil fortsette å følge deg så lenge du blogger. Hurra for 5 år!

 4. Mona Therese Hyttedalen

  Gratulerer så masse 😀 Velfortjent at det går så bra, veldig fine innlegg du har 🙂

 5. Gratulerer så utrolig masse med dagen 🙂 klemmer 🙂

 6. Michelle

  Må nesten si gratulerer med 5 årsdagen 😀 Ja, det er ikke små tall du har utviklet med denne bloggen! så utrolig å tenke på at en fritidsaktivitet kan ende med å vokse seg så stor og faktisk bli levebrødet ditt! Tror faktisk jeg har fulgt bloggen helt fra du startet, og det har vært en lang og kjekk reise som bloggleser. Det å følge utviklingen og ikke minst alle de store begivenhetene i livet i ditt som bryllup, graviditet og fødsel! Stå på videre Caroline, du er den beste i det du gjør, og det er for en grunn, du leverer hver dag året rundt 😉 <3

 7. Jennifer

  Yay! I’m so happy for you!! I found your blog because of the controversy people started from one of your pictures, I was curious, so I came to see what all the talk was about and now I’m still here! I found your blog to be such an inspiration. On days when I am feeling so low and do not want to work out, to just give up because it feels too hard, those days I read your blog and see what hard work can get me and it lights a fire in me and makes me move! So thank you so much for allowing me to be able to share a small part of your life. I think the world is such a lucky place to have people like you in it. <3

 8. Happy birthday to your blog!! <3 This is the firs bolg i'm ever read, so now i'm so happy:) That dress is lovely by the way ♡.♡

  1. Blog and first… Sorry…

 9. Viktoria

  Dette er helt klart ett reklameinnlegg for fotballfrue.no, selv tittelen vitner om det «fotballfrue.no 5år», men kan ikke se at du har merket innlegget noe sted. Sleipt! ;);) *ironi*

 10. Dette er ment som konstruktiv kritikk, noe å ta til etterretning siden du skriver tekster. Setningene dine er til tider utrolig lange, og noen er prega av ganske mange kommaer. Jobber du litt med dette, kan tekstene dine bli hevet et hakk til, for innholdet er bra!

 11. Hipp hurra og gratulerer så mye med 5års dagen! 🙂
  Sitter her på jobb og har startet dagen med å kikke innom fotballfrue.no imens jeg spiser sommerlig fruktsalat med lime-kesam 🙂
  Det har blitt tradisjon for meg å starte dagen her inne, det er alltid så koselig og det gir meg en god følelse 🙂
  Lykke til med de neste fem, jeg gleder meg til å følge med videre 🙂

  Stor klem fra meg 🙂

 12. Gabriela

  Stort grattis till din blogg! Jag läser den varje dag 😀
  Kramar från Sverige

 13. Å ja da Caroline . . . jeg kommer til å følge deg til verdens ende 😀
  GRATULERER med fem (5) år! Håper iallefall på fem NYE år.
  Jeg er innom bloggen din mange ganger om dagen – for å se om du har lagt ut noe nytt
  og spennende. Det er nesten avhengighetsskapende 😉

  Jeg synes det er tøft gjort jeg Caroline – å gi så mye av seg selv til helt ukjente mennesker,
  og jeg må atter igjen få takke deg for all inspirasjon og motivasjon du gir meg HVER DAG.

  Ønsker deg og din familien alt godt. Ha en strålende fantastisk SUPERHERLIG onsdag.
  God klem til deg ♥

 14. Kristin

  Gratulerer så mye!:D du har jo den beste bloggen, så det er ikke rart du er nr.1!:D

 15. Hei, Caroline!!
  Så glad for dine vegne! 🙂 Har ikke hørt historien din førr, det var veldig intressant å lese det. Åsså har jeg sett deg på programme » typen til». Det åpnet faktisk øyene enda mer å sjønne hvordan du er:). Så søt stemme du har:). virkelig englebarn,som han sa;).
  Det jeg skulle skrive til deg,var at bloggen din vekker forskjellige følelser hos meg å sikkert flere. Noen dag er man forferdelig irritert på det «perfekte liv», noen dag er man så glad for dine vegne, noen dag får man så gode tips! elsker maten, fast syns det er mye ingredienser jeg ikke får tak i. men men.. allt i allt sjønner jeg at DU har funnet DRØMMEJOBBEN din! fortsett som du gjør! Vekke glede,inspirasjon og litt irritasjon;). For vi alle er god på nåt. allt bare ikke synes utover!:) Ha en fin dag!:)

 16. Hei,Caroline 🙂
  Gratulerer med dagen !!! Ja tenk hvor fort tiden går , og nå etter som du er blitt mamma vil tiden gå enda fortere:-)
  Jeg oppdaget bloggen din i 2010 og siden har jeg vært innom hver dag , du inspirer meg og motiverer med det du skriver , og artig at vi har ganske lik smak når det gjelder forskjellige ting å tang .
  Jeg håper du fortsetter med den gode jobben du gjør , jeg vil fortsette å følge med …. Dagen er ikke helt den samme uten deg :-)))
  Klem Marita 🙂

 17. Fantastisk innlegg, Caroline 🙂 Ha en nydelig dag og gratulerer så masse til 5 år med fotballfrue.no – jeg er innom bloggen din hver eneste dag og jeg er så takknemlig får alt du deler med oss lesere! Du motiverer og inspirerer med all den positive energien din 🙂 Stå på, du er bare suuuper!! klem ifra Sveits

 18. Heidi B.

  Gratulerer så mye med 5 års dagen Caroline. Syns du er superflink og gledermeg alltid til å lese nye innlegg på bloggen din. Du fortjener virkelig masse skryt og kan virkelig være fornøyd med jobben du gjør. Stor klem fra meg.

 19. Roshinay Khalid

  Gratulerer så mye Caroline! Vær stolt og nyt suksessen 🙂

 20. Congratulations! I’ve been following your blog for the last few months but I’ve spent many hours looking through your older posts and it’s so obvious how you’ve developed I guess as a person and a blogger. Your blog has given me a push to start my own blog! Only the beginning, but who knows…maybe in 5 years! 🙂

  http://www.allnnothing.com

 21. Congratulations!! I read the blog everyday and I hope it continues for many years. 🙂
  xx

 22. Gratulerer! Så moro, tenk 5 år allerede, jeg har hengt med en god del av tiden;) Du er så inspirerende og positiv, virkelig et forbilde for oss alle, at du i tillegg er vakker på utsiden er bare en bonus- for du stråler uansett fra innsiden <3 Keep up the good work- og lykke til med de neste fem(ti) årene!!:):)

 23. Eveliina

  Congratulations with your blog’s birthday! 😉 Hopefully it will be another 5 years to come and many more!

 24. Karoline

  Og jammen er vi glad for 5 år! Jeg begynnte å følge deg da du fortalte at du var gravid, fordi da var vi gravide samtidig og like langt på vei 🙂 Og mange gode tips har jeg fått bruk for når det gjelder blandt annet utstyr til sønnen min på 6 mnd, tusen takk!

  Tusen takk for flott blogg og gode tips, Caroline! <3 Du inspirerer!

 25. Anna Elena

  Gratulerer med 5årsdagen til bloggen!

  Håper du fortsatt ser lidenskapen i dette om 5 år, for dette er virkelig Norges beste blogg! Du er akkurat passe privat i dt du deler og skriver om, og tar så stort hensyn til alle leserne. Du spør oss om hva vi vil lese om og dette kaller jeg service på høyt nivå. tusentakk Caroline, vi digger deg!

 26. Gratulerer med et lite jubileum Caroline!!! 🙂

 27. gratulere me 5årsdagen…jeg leser bloggen din hver dag…dagens høydepunkt for mæ…….

 28. Gratulerer så mye med 5-års jubileum! Jeg har fulgt deg i to år nå, og må bare si at du inspirerer og er et positivt innslag i hverdagen. Noe av det som gjør bloggen tin til en av de beste, er at du tydelig legger mye arbeid bak innleggene og det er stor variasjon. Favorittene mine er hverdagsinnleggene og oppskriftene. Jeg må ha en dose av positiviteten din hver dag, og vet du hva – jeg har blitt mye mer positiv til alt i hverdagen selv etterhvert også… Det er litt flere grunner til det, men din flotte innstilling til livet smitter, så jeg vil gjerne få takke deg for det. Lykke til med arbeidet ditt vidre, jeg kommer til å følge deg! Klem! <3

 29. Gratulerer så mye! Alt arbeidet du har lagt i bloggen har lønnet seg. Du fortjener alt du har oppnådd! Lykke til videre <3

 30. HURRA!! Gratulerer så mye! Du har den beste bloggen, så jeg håper du kommer til å blogge i mange år fremover.. 🙂

 31. Du er best Caroline <3 takkf or at du har bloggen din!!!

 32. Hipp hurra og gratulerer så masse,med 5 års dagen til den flotteste bloggen! Har fulgt deg en god stund nå,og har bare positive ting å si. Tusen takk for at du deler så mye med oss,at innleggene dine alltid er kvalitet,du inspirerer,gleder og motiverer hver eneste dag,har fått så utrolig mange flotte tips av deg,og de har innfridd alle sammen! Du er superdyktig 🙂 Håper du fortsetter i mange år til 🙂 Ønsker deg og familien din alt godt! 🙂 Ha en flott kveld vakre Caroline 🙂 Gode klemmer

 33. HURRA för dig! Du är underbar och mega inspiration för både mode som kost och hälsosam livsstil och för träning! TACK Caroline. Kram

  http://bettinaw.blogspot.fi

 34. Hei:-) gratulerer med dagen! Jeg unner deg all suksess bak all hard jobb. Jeg har mange ganger tenkt hvordan du klarer å heve deg over alle de merkelige/frekke/misunnelige kommentarene som folk kan finne seg i å legge igjen på bloggen din? Jeg får bare en brøkdel via min jobb og sliter med å ikke la det gå inn på meg. Du virker veldig sterk!

  Lykke til videre, jeg heier på deg:-)

 35. Inger på landet

  Bra jobba kvinne! Du har skapt din egen arbeidsplass og driver med noe du brenner for. Du er både dyktig og heldig. Ikke unnskyld deg for at babyen tar tid. Sånn er livet. Du skriver bra og variert. Bare synd at du heter fotballfrue 😉 Det er jo du som er stjerna i showet, ikke han som sparker for ett eller annet lag… Lykke til videre!

 36. Gratulerer så mye med 5 års jubileum =) Jeg elsker bildene dine, de er så fine.

 37. You look great, hot and chic.

 38. Natalie

  Har du lesere på Nordpolen? 😮
  Gratulerer med at bloggen er 5 år! Litt morsomt å tenke tilbake til hvordan du har utviklet deg:)

 39. Jeg er bare en jente i Finland, men jeg elsker bloggen din! det alltid gjør meg til å drømme! Lykke til! (:

 40. Kathrine

  Så gøy, gratulerer! Jeg er en del av statistikken fra England 🙂 Nordmenn bor jo overalt i verden nå, og det er ubeskrivelig deilig å komme nn på blogger slik som din å se hvordan det er hjemme i norge, lese litt norsk, og legge igjen noen norsk ekommentarer, i en ellers så engelsk hverdag. Håper på å få meg jobb i Norge til høstern så jeg kan flytte hjem igjen <3

 41. Er så kjekt å følge bloggen din, titter innom hver dag og du får meg alltid til å smile. Tusen takk for den jobben du gjør, må si det er imponerende hvor ofte du skriver innlegg selv om du er i permisjon, er hjemme med to små selv og synes du er knalltøff og inspirerende! Gratulerer med 5 år og håper vi får følge deg i mange år til 🙂

 42. Natalie

  Husker du SkyHeels? Hehe! Gratulerer så masse med 5 år med en super blogg!

 43. Jeg har fulgt deg helt siden sommeren 2009. Da hadde jeg sommerjobb på et stille kontor og hadde god tid til å lese blogger. Husker du krøp oppover lista på blogg.no. Siden har du inspirert meg mye. Blant annet har jeg blitt en jogger. Noen blogger blir jeg aldri. Kanskje like så greit, det er ikke like mye swung over regnskapsførerfrue.no som din bloggadresse 😉 Håper du fortsetter med bloggingen en god stund til! 🙂

 44. Gratulerer så mye med dagen som var! <3 Rakk ikke å lese hele innelegget den dagen siden jeg har jobbet rompa av meg, og hadde overaskelsesselskap for veninnen min. Jeg er en stor fan av deg, og det er ca. bare din blogg jeg gidder å lese 🙂 Jeg vet også at du er takknemelig for kommentaren, men at du ikke kan svare alle. Jeg har tenkt på å starte en blogg selv, men jeg har alltid sagt at jeg ikke er noe til en blogger. Jeg kjenner meg litt igjen når du sier at du er litt jålete, for der har vi nemelig meg av jentene i flokken. Jeg lurer på om du anbefaler meg å lage meg en blogg. De gangene jeg tenker på det blir jeg litt redd, her jeg bor er det ikke noe populært å blogge, de fleste gjør narr. Men igjen kjenner jeg meg igjen, jeg er ikke redd for å si mine meninger og jeg står for de. Jeg tror det ville hvert en fin egenskap som en deltidsblogger. Men nok om meg, jeg er en stor stor fan og ønsker deg alt vell! <3 Håper også at alt går fint med Nelia, som det virker som. Hun har i alle fall en fantastisk mor, som finner alltid noe å gjøre.

  – Malin <3

 45. <3 <3
  jeg må si, jeg likte deg bedre med blondere og lengre hår, men du er vakker uansett!
  Hvem tar alle bildene av deg? Lars Kristian?

  1. Lars-Kristian tar alle bilder av meg 🙂

 46. Du er så utrolig dyktig. Jeg har fulgt deg helt fra starten og synes uten tvil at din blogg er den beste i Norge. Mye på grunn av innhold men mest på grunn av at det OSER gjennomførtav alt! Kjempeflotte bilder, bra layout, bra design og godt nyttig innhold! Stå på 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *