en dag av gangen

DSC09900

___________________________________________________________________________________________________________

Det er mandag, det er sol og vi er snart i måneden juni – kan vi ønske mer? God mandag til deg der på andre siden av dataskjermen, håper du får en fantastisk start på uken ♥ Jeg er egentlig ganske trøtt, Lars-Kristian kom hjem akkurat ved midnatt og vi ble sittende oppe og se nesten hele kampen om igjen, så det ble altfor sent. Men en kombinasjon av ny uke, sola og en kaffekopp i disse fredelige omgivelsene gir meg så mye, så jeg tenker at dagen kommer til å forsvinne før jeg rekker å gjespe uansett. Denne uken er målet mitt å ta dag for dag, ikke tenke altfor langsiktig, for da blir jeg bare svimmel. Så i dag er i dag og i morgen er i morgen, sånn må det bli. Det er så mye som skjer nå, og det er utrolig gøy! 

Vi sees senere, ha en nydelig mandag 

45 kommentarer

 1. Ha en nydelig mandag! 🙂

 2. Du virker så utrolig godhjertet! Ha en fiin start på uken du også, fina!

 3. Helene Gullåsen

  Ha en flott uke du også. Var så heldig å være sammen med mammaen og pappaen din i går, i Mias konfirmasjon, må jo si at dere er jaggu like, du og mammaen din, og så hyggelig mamma du har. Jeg er kusinen til Mia jeg. God dag videre.

  1. Hun er verdens beste <3 Ha en flott dag du også 🙂

 4. Det beste er jo at de sier at hele uken skal bli like bra! Familien vår har blitt rammet av en narkolepsi-variant, selv ungene er tunge å få opp (og legge). Men solen gir jo energi da, første dag på jobb med kjole og bare bein!

  1. Høres ikke bra ut :/ Får håpe det bedrer seg!

 5. Ønsker deg en fin mandag 🙂

 6. Ja det er sant, sol og snart juli-herlig:) Og være her og nå er alltid en god påminnelse:) God mandag i solen:)

 7. Kristine

  Så fint bilde av deg! Hvor er skjørtet fra? 🙂
  Ha en fin mandag!

 8. Lovely picturs and totally cute outfit, too! I love you with the flowers in the hair <3

  http://www.dressedwithsoul.com

 9. Amazing photo ! You’re stunning ! Have a nice day ! ♥
  Love, xxx
  Lauraline

 10. Det var en fin måte å tenke på! Ha en strålende mandag i solen 🙂

 11. God mandag til deg 🙂 Ser ut til at du har en perfekt start på dagen. Her regner det i bøtter og spann, men håper sola titter frem snart. Lov til å håpe! Jeg har et lite spørsmål som jeg håper du vil dele med meg. Jeg har lenge syntes fargen på huset deres ser så fin ut, og lurer på hvilken farge det er. Er snart igang med maling av hele huset og det er så vanskelig med fargevalget.
  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. Jeg aner faktisk ikke :/ Vi må male garasjen, og innen den tid må vi finne ut fargen på huset også 😮

   1. Tips: Kontakt de forrige eierne og spør! Haha, enklere blir det ikke 😉

   2. Gjort det, de husket ikke heller 😮

   3. Hei! Et lite tips er å ta med en liten bit av malingen til en fargerike-butikk. Den butikken jeg var på hadde nemlig en maskin som kunne lese av hvilken farge det var 🙂 Ha en fin uke, søte deg! 🙂

   4. Ja, vi tenkte å kjøpe/låne en slik maskin 🙂 Har ikke noe vi kan ta med uten at det vil bli stygt :/

 12. Flott innlegg, nå kjente jeg skuldrene senket seg. En dag av gangen <3 Tiden går så fort at vi ofte glemmer å nyte den. Ønsker deg en fin mandag 🙂

 13. fin du er 🙂 hva er det som skjer? er du gravid igjen? klem

 14. Fine du:-) Ønsker deg en fantastisk uke.

  1. Ha en fantastisk uke du også 🙂

 15. Hvordan lager du de fine ‘vippene’ på håret ditt? Bruker du krølltang? Kjempe fint! 🙂

  1. Rettetang 🙂

 16. Hei:) Jeg har nettopp sett over alle (tror jeg) de inspirerende oppskriftene dine, og da fant jeg samtidig et bilde av (men ingen oppskrift) kyllingsalat med feta og pestokrem:) Dette så bare heeeeeelt utrolig godt ut, så jeg lurer på om oppskriften ligger ute, uten at jeg har sett den? Hvis ikke hadde det vært kjempefint om du kunne lagt den ut så jeg kan prøve meg. Er veldig i startfasen på lavkarbo (les, har kjøpt bøker og leser meg opp før jeg går til innkjøp av masse nytt og spennende) og prøver og finne oppskrifter jeg kan prøve meg på:))

  Mvh Anett

   1. Ååå jaaaa….tusen takk for svar:))

 17. Kristine

  Hei. Jeg lurer på om du kunne lagt ut noen bilder av huset deres utvendig? ser dere har «kryss-sprosser» på vinduene, og er veldig nysgjerrig på de. Har nemlig hus bygging planer og vurderer sterkt slike sprosser på et Auroa Storill hus. Er litt redd for at det kan bli for mye, men har troen på at det vil bli såå fint!! har forresten lagt merke til at dere ikke har «kryss-sprosser» på alle vinduene, er det en grunn til det ? Håper på tilbakemelding fra deg 🙂 Ha en strålende dag!

  1. Kan se hva vi får til 🙂 Det er ikke vi som har bygd huset, så det kan jeg ikke svare på :/

 18. Siri Emilie

  Hei Caroline!
  Jeg må bare si; som du stråler! Noen hadde nok sine tvil om at du ville klare å få tid til alt etter du fikk Nelia også, men jeg må bare si at jeg er veldig imponert og at du har bevist alle feil! Jeg ser faktisk ikke noen forandringer fra da du ikke var gravid og blogget, til nå når du har fått Nelia. Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå, og jeg syns du er kjempeflink med å oppdatere og liker innleggene du poster godt. Du trenger ikke å ha noen dårlig samvittighet for at noen dager blir det kun ett innlegg, og ikke alltid like mange som du av og til skulle ønske det ble. Alle skjønner hvorfor. Du er blitt mamma nå, og jeg er sikker på at du er verdens beste mamma for Nelia å gjør så godt du kan for å gjøre alle til lags. Det står det stor respekt til, og jeg ser opp til deg! Jeg syns du skal være veldig stolt av deg selv! Nyt tiden sammen, og husk at det er viktig å finne tid til kun deg og Lars-Kristian, og bare være dere å ha kvalitetstid selv om dere har fått Nelia.

  Stor klem
  S.

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Stor klem til deg også <3

 19. Håper du får ei fin uke i vente! 🙂 klem!

 20. Hei Caroline!
  Jeg har et spørsmål til deg, som overhode ikke har noe med dette innlegget å gjøre…. Men i oktober en gang kommer mageboeren min til verden, og han ønsker seg veldig en Stokke Sleepi-seng. 🙂 Men så er jeg litt i tvil om det er vits å kjøpe mini, eller om jeg bare skal gå rett på originalen. Hvor lenge brukte dere senga som mini før dere utvidet?

  Lykke til med å tenke en dag om gangen 🙂 Det er VASKELIG! Men skulle ønske jeg klarte det selv. For mye av stresset i hverdagen er tankene på alt som skal skje fram i tid.

  1. Så gøy 🙂 Gratulere!

   Vi bruker den ennå, men det er på tide å utvide den nå 🙂

 21. Det hørtes deilig ut:) og så fin du er!
  Hehe måtte vise deg til kjæresten min i går da han ikke helt skjønner greia med at jeg leser bloggen din hver dag, så vi satte på episoden du var med i på typen til. Så nå har han sikkert blitt fast leser han også, hehe:) neida, men han syntes i alle fall du virket veldig søt:D

 22. Du det har jeg begynt å gjøre også 🙂 Merker at jeg nyter dagene mer. Ta ting litt på sparket. Ha en god mandag. Sitter i hagen og nyter varmen.

 23. Mona Therese Hyttedalen

  Takk for det<3 Ha ein fortsatt kjempefin dag 🙂

 24. * Midten av Mai, håper jeg du mener… 🙂 Hehe.
  Ønsker deg en fin uke!

 25. Åja, så nå at det sto måneden og ikke midten..

 26. De fargene kledde du!! Du stråler.

  Hvor er kransen og skjørtet fra? Du har så mye fint 🙂

 27. så fin blomsterkrans 🙂

 28. Nathalie.

  Du er så fin! 🙂

 29. Hei.
  Hvor steller du neglene dine?
  De er velfig fine.
  Mvh Linda

  1. Jeg går til Katrine hos super nails i Skien 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *