5 must haves til ferien

annonse 

DSC00338.jpg

Det er enkelte ting en jente bare må ha med i kofferten når ferien banker på døren: solkrem, solbriller, SOS for et hvitere smil og andre småting som du alltid vil få bruk for – her er mine must haves. 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC00352.jpg

solkrem – coconut lotion for kropp med solfaktor 15 fra le tan har vært fast med på mine feriereiser en god stund nå. Dessverre har de til tider vært utsolgt for favoritten min, så i år skal jeg sørge for å ha nok på lager. Denne er en favoritt fordi den ikke er klissete, lukter helt amazing og er drøy. Solfaktor 15 holder som regel for min kropp når jeg allerede har vært litt i solen fra før av, mens jeg alltid bruker solfaktor 30 i ansiktet. Sjekk ut Le Tan her

godlukt – parfymeflasker er gjerne noe vi alltid vil ha med, men som både tar mye plass og som veier en del. Denne beholderen fra caseti er genial, du kan ta den med overalt, også ombord på flyet. Den fylles enkelt med favorittduften din, og skal romme så mange som 50 dusjer, så det burde jo absolutt holde for en uke eller to. 

DSC00406

hvitere tenner på 1-2-3 – FLASH fra smilelab er et ganske nytt produkt, og for deg som har brukt smilelab fra før av og som kun ønsker å friske opp hvitfargen på tennene, er denne genial. Den er som en make-up strip, fordi du faktisk kan bleke tennene dine på like kort tid som du bruker på å legge sminken. Der Smile lab Complete Treatment skal brukes i 7-14 dager og har en varighet på opptil 12 måneder på resultatet, er FLASH unnagjort på kun 15 minutter, men varigheten er også kortere. Profesjonellt utviklet av tannleger og tilpasset hjemmebruk. Jeg har ikke erfaring med akkurat flash selv, ettersom denne kom på markedet etter at jeg ble gravid, men smilelab har jeg brukt i mange år nå, og er utrolig fornøyd 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

QUAY 

solbriller – det er viktig med UV-beskyttelse for øynene, og disse er helt nye for sesongen fra QUAY. Jeg elsker det fargede glasset, men dersom du heller vil ha noe mer nøytralt eller noe som er enda mer crazy, kan du sjekke hele kolleksjonen her. Jeg har modellen mento black.

DSC00458

nye øredobber – disse er helt nye fra Celine Engelstad og kan brukes både på stranden, til lunsj eller middag. De er så lekre og også  i en av sommeren fineste farger, korall. Logoen C er i sølv og henger over en perlemorplate. Så fine! 

DSC00343.jpg

små vesker – jeg tar nesten utelukkende med meg clutch-vesker eller vesker som kun rommer det mest nødvendige og som ikke tar noe særlig plass i kofferten. Disse to som er helt nye fra MOO er i akkurat passe størrelse, og med en av hver har du veske eller lommebok nok til både hverdag og fest. Denne finner du her.

DSC00340.jpg.jpg

___________________________________________________________________________________________________________

party purse 

DSC00394

DSC00401

denne vesken finner du her / kjole fra h&m trend 

Bruk rabattkoden FBFERIE for å få 15 prosent rabatt på absolutt alt fra smilelab, letan og caseti, i tillegg til Celine Engelstads ørepynt nr. 135202, QUAY mento black-solbrillene samt Indie Fortune Cow i peach og Metallic rose gold fra MOO. Rabattkoden gjelder ikke nedsatte varer fra Le Tan. Happy vacation-shopping 🙂 

– ♥ – 

83 kommentarer

 1. Hvor er bikinien fra? 🙂

 2. Birgitte

  Lækker ting du har fundet 🙂 Hvor er bikinien fra? Så fin… Go aften. Knus

 3. Hva heter modellen på solbrillen? 🙂

 4. hvor er bikinien fra? Lekker.

 5. Hei!:) Har lest man ikke skal bruke smilelab når man er gravid eller ammer? Vet du noe mer om dette og har du brukt det?

  1. Det anbefales ikke å bruke det når man er gravid eller ammer 🙂

 6. Cecilie

  Hei. Kan du fortelle litt om smilelab som du reklamerer for? 🙂 Jeg finner ikke ut hva denne innheolder som gjør tennene hvite. Har tidliger brukt med bleking, men sminke på tenne høres rart ut. Hehe.

  1. Send en mail til Cover Brands 🙂

   1. Millie

    Burde ikke du som annonserer for Smilelab vite hva det inneholder?

   2. Det står på pakken, men jeg vet jo ikke hva alle stoffene gjør 🙂

 7. Å, de veskene fra Moo var kjempefine! Jeg elsker sånne clutcher med håndtak, det er så genialt å ha med seg i en større veske også 🙂

 8. Hvor er bikinien fra? Synes den var utroolig fin!

 9. Så flott du ser ut i forrige post! Som alltid:):) Nysgjerrig på hvor lenge rabattkoden varer? :):)

 10. Dette passet perfekt, tusen takk! 🙂
  Bestilt solfaktor 15 og 30 med kokoslukt, så nå er jeg klar for ferie! 😀

 11. Kristine

  Hvor er bikinien fra? 🙂

 12. elsker de naturlige neglene dine . Når du går med lave småsko og lite sminke og naturlige negler er du best ! er ikke det deilig da? at du er finest på ditt mest naturlige ?? lucky you

 13. Godt alle har forskjellig smak, for den «party purse», kan jeg virkelig ikke fatte at du synes var fin. Noe så tantete og gammelt har jeg aldri sett..

  1. Eller er det kanskje et forkle eller en kjole eller noe sånt? Uansett, grusomt var det uansett..

 14. Hvor er bikinien fra?:)

 15. Camilla

  Hvordan fungerer smile-lab og hvor mange «strips» er det oppi en pakke? (hvor mange ganger kan man bleke før pakke er tom? 😉

  Sender en varm klem med en påminnelse om hvor nydelig du er, sammen med din mann og lille Nelia, dere er virkelig en gullpakke<3

 16. Hvor er bikinien fra? 🙂

 17. Hei! Brukte du smilelab når du var gravid? Er det trygt? Finner ikke noe info om det, håper du kan hjelpe meg 🙂

  1. Nei, brukte ikke det da 🙂

 18. Skader ikke tannbleking emaljen på tennene ? Du skal jo ha tennene dine hele livet, dumt å begynne å bleke tennene så tidlig. Tror ikke det er sunt for tennene, dessuten er det heller ikke naturlig å ha helt hvite tenner. Tenkt på alle de produktene du gjör deg avhengig av. Extention hår fra India, antageligvis varmebeskyttende hår pray, tannbleking, solbrunningskrem, sminke, nye klär hver måned etc. etc. Synes du ikke det er litt skremmende å tenke på ? Hva vis alle i verden skulle leve etter din standard, det hadde ikke gått. For meg er ikke den måten du lever på, i alle fall slik du presanterer livet ditt på bloggen, synonymt med frihet. Det er etter min mening et forbruk uten like, akkurat dette forbruket som du står for, er etter min mening, skadelige signaler å sende ut til ungdommen. Å spise sunt, ta vare på helsa og trene, er mere positivt å reklamere for. Men, det blir desverre altfor mye materialisme her for min smak.

  1. Enig med deg, Maria. Er et paradoks at du før valgkampen skrev at miljø er en viktig sa for deg – jeg finner ikke det igjen noen steder i bloggen din. Jeg vet at bloggen ikke er hele livet ditt, men hvis du hadde syntes miljø var så viktg, så hadde det vel skint mer gjennom?

  2. Enig! Men mulig de «sunne» verdiene i bloggen veier opp for det «usunne»? Jeg vet ikke. Uansett tullete å påstå at tannbleking er et must på ferie, Caroline. Kan vi ikke få være oss selv? Helt naturlige 🙂 Uten å føle press om å pynte på fasaden. Det er sannsynlig at du bidrar til et slikt press med denne annonsen.. Heia naturlige jenter, sier jeg 🙂 Det er vakrest!

   1. Herremin jenter, ro dere ned da! Det er et ferie/sommer inspo innlegg, dere trenger vel ikke å hetse dere sånn opp av litt tannblekning? Tror og de fleste som leser dette innlegget er istand til å ta egne beslutninger 🙂 Nyt sommeren istede!

  3. Jeg har fair trade hår fra kina 🙂

   1. Enig Anne, naturlighet er vakrest! Fotballfrue: Er det noe bedre at håret er fra Kina, enn India ? Poenget er at du går rundt med en annen person sitt hår på ditt hode. Mulig det er fairtrade, men allikevel er det en person som må selge håret sitt for å kunne overleve. For en person som naturlig har hår på hodet som deg, så ser jeg ikke poenget med å gå rundt med en annen persons hår på hodet. En person som er födt i mindre heldige ökonomiske omstendigheter enn deg selv. Synes ikke det er noe å kimse av, med eller uten fairtrade..

   2. Det er en vesentlig forskjell, ja.

   3. Lurer på hvorfor du ikke slipper gjennom kommentarene mine? Syns virkelig ikke det var noe støtende eller upassende jeg skrev. Jeg har alltid tenkt at de som beskylder deg for sensur har stått opp på feil bein, men kanskje det ligger noe i det de sier? Kommenterte igår både på morgenen og formiddagen…

   4. Har godkjent kommentarer akkurat nå 🙂 Fant en av dine i spam, den er også godkjent.

   5. Dalana

    Er ikkje det ein god ting at der er ein marknad for «avlinga», her hår, til den kinesiske personen? Kva er negativt med å selje håret sitt og dermed få inntekt på det?

 19. Benedicte

  Hvor lenge varer rabattkoden? 🙂

 20. OK, så nye øredobber er et mest når man skal på ferie? Hmm, jeg var akkurat en uke i Spania uten det, og det gikk helt fint… 😉

  1. Akkurat det tviler jeg sterkt på 😉

   1. Hææ, hva tviler du sterkt på? At øredobber er ett must på ferie? Eller at hun ikke hadde en fin uke i Spania uten øredobber?

   2. Sistnevnte *ironi*

 21. Hvor er bikinien fra? 🙂

 22. Hvor er bikinien fra?? 😮

 23. Hej!

  Var är bikinin ifrån? 🙂

 24. Jeg vet at du lever av dette, men blir du ikke utrolig lei av å få tilsendt så mye nips å naps? Blir det ikke utrolig mye ting å tang etterhvert?
  tror jeg hadde fått helt fnatt. hender det ikke at du gir bort tinga til venninner osv?

  1. Du skulle bare visst 😮 Har et eget rom jeg bruker til slikt… Det hender at jeg gir bort ting, både til venninner, Fretex osv. Det jeg egentlig får mest fnatt av, er all pappen :O

   1. 😀

   2. Hei Caroline 🙂
    Kan jo hende du har gjort det allerede men du kan bytte den grønne 130 l dunken
    med en 660 l og det skal ikke koste så mye mer i renovasjonsavgift..
    Sjekk rig.no (renovasjon i Grenland)

   3. Takk for tips 🙂

   4. Men er det ikke sånn at de som sender tingene må spør deg om lov først?med tanke på skatt og sånn? Eller er det sånn at du skatter uansett av tingene du får tilsendt selv du f.eks velger å ikke reklamere for det? Jeg har jo ikke peiling,men er så nyskjerrig på hvordan opplegget er. Har prøvd å google det til og med! :-p

    og en annen ting; hva er forskjellen på annonse og reklame, eller annonselenker? kan du ikke skrive litt om det siden det har vært så mye i media om at bloggere «glemmer» å skrive det i innleggene? 🙂
    Og hvis du f.eks gir ut rabattkoder på klær, har du da betalt for klæra selv og får betaling senere for hvor mange som klikker seg inn på nettsiden dems?

 25. MÅ man bare ha tannbleiking på ferie??

  1. Haha les innlegget med litt «humor» da, man kan fint ta seg ferie uten dette, man får nemlig reist uten å ha tannbleking i bagasjen. Kanskje Caroline syns dette er et must, det behøver virkelig ikke å si at du syns det. Solkrem er heller ikke et must, ei heller bikini, alt avhenger jo av hvor man reiser om du skal være pirkete :p Slike innlegg er jo kun til inspirasjon, ikke en oppskrift som må følges….. Tror noen ganger slike kommentarer bare er for å være troll…

 26. Kan jeg få spørre deg om noe personlig? har selvfølgelig ingenting med dette innlegget å gjøre:) Sover Nelia på rommet hos dere enda? Det gjør min,nesten lik alder. føler bare en trygghet ved det,sikkert feil:)

  1. Ingenting som er feil 🙂 Gjør det du føler er riktig 🙂 Nelia begynte å sove på eget rom når hun var 4 mnd.

   1. Ammer du henne om natten nå? 🙂 lurer på om jeg skal flytte sønnen min på eget rom:)::) bruker du babycall eller sjekker henne innimellom?):):

   2. Nei, sluttet med det for litt over en mnd. siden 🙂

  2. Carina Marie

   Min lille på 9 mnd sover fortsatt inne hos oss. Har hatt planer om å flytte han over på eget tom i evigheter, men er så «trygt» å ha han inne hos oss 🙂 er så «redd» for å ikke høre babycallen. Haha! Mødre altså 😛

 27. Hvor er bikinien fra?

 28. Hva har skjedd med neglene dine?

  1. Ikke noe annet enn at jeg har tatt de av 🙂

   1. helene

    hvorfor det? fant du ut at det var upraktisk?

   2. Nei, skal legge på nye 🙂

 29. Hei:) hvor er bikinien fra? Utrolig fin:)

 30. The bikini is lovely! 🙂 Have a nice day!

 31. Hei, bruker du LE TAN
  Coconut Lotion SPF 30 i ansiktet, eller anbefaler du en annen?

  1. Bruker den i ansiktet 🙂

 32. Det er artig å se hvor forskjellige to innlegg kan bli, selv om de handler om reklame for de samme produktene. Her er Sophie Elises annonse for den samme solkremen og tannblekingen: http://sophieelise.blogg.no/1401036426_25052014.html

 33. Hei, Caroline! 🙂
  Er Le Tan sine produkter testet på dyr? Jeg har lett lenge etter en god, dyrevennlig solkrem.
  Ha en flott dag!

 34. Mener ikke å være negativ eller noe sånt, men de tingene som du blant annet sier er must have, er jo ren reklame! sophielise har nettop snakket om de produktene der hun fortalte veldig fint at det var reklame, og du plutselig snakker fint om de men sier ikke at de er sponset men heller lager trykk for at det er produkter du alltid bruker, blir ikke helt riktig det…

  1. Hva er det som står helt øverst og først i innlegget?

 35. Hei Caroline. Liker å lese bloggen din. Men det er en ting jeg lurer på:
  Hvis du er fornøyd med et produkt hvorfor skal du hele tiden bytte til noe annet da?
  F.eks når du reklamerer for solkrem tenker jeg; ja hun sier den er bra og det er favoritten så da
  Går jeg for den. Og neste gang er det plutselig en annen som er favoritten.
  Da er det vanskelig for meg å tro at du virkelig liker og bruker produktet. Da er det
  Vel heller det at du har fått betalt for å reklamere for en annen denne gangen.
  Mener ikke å noe vondt ment men vil at du skal tenke litt over det 🙂

  1. Hvilke produkter er det du mener jeg bytter på?

 36. Isabell Nystad

  Har aldri lest kommentarer på blogg før idag da jeg lurte på hvilken solkrem du brukte i fjeset. Har hørt om nettmobbing og at dette er blitt et problem, men aldri tenkt noe mer over det. Dette var et innlegg som er skrevet annonse på, dette er en blogg som er 100 % frivillig å lese. Det er et sted for å hente inspirasjon og få et hverdagsglimt av en person som velger å dele av seg med andre. Noen kan si at man da må forvente å få stygge kommentarer men hvor er det blitt av folkeskikken? Det er et par frekke kommentarer her på et enkelt innlegg og jeg merker at jeg har ingen lyst å se hva folk har skrevet på andre innlegg. Ikke vet jeg om folk er sjalu, frekk, eller bare kjeder seg veldig men min oppfordring til dere er at hvis denne bloggen eller andre plager dere så mye så hvorfor ikke la være å lese den? Caroline, veldig koselig blogg du har og en nydelig familie. Ønsker dere en fantastisk ferie med Nelia. Selv har vi 3 barn og det er så kjekt å se de kose seg i varmen 🙂

 37. Marianne

  Hei! 🙂
  Kan du skrive et innlegg om must haves til ferien for babyer?
  Tenker da på praktiske ting som kan gjøre ferien enklere 🙂

  1. Takk for tips til innlegg 🙂

 38. Hei , liker bloggen din godt 🙂 og syns du skriver bra og på en måte som når fram til folk ! Derfor lurte jeg på om neste gang du skriver om parfyme spesielt beholderen fra caseti om du kunne ha nevnt at det finnes mennesker med allergi mot parfymer og at det å lukte godt er bra det, men omtanke for allergikere er viktig det 🙂 sterke lukter triger også migrener og det er skikkelig kjedelig å måtte forlate kinosaler og legekontorer og slikt pga overdreven parfyme bruk. Enda mer uheldig er det å havne ved siden av en på et fly. Jeg tror flere med meg hadde satt stor pris på om man kunne fått litt fokus på akkurat dette

 39. Hei, C!
  Jeg lurer på hvordan du behandler veskene dine fra Moo? Er den rosa i nubuck eller glatt skinn? Bruker du skoimpregnering og spenol, eller? 🙂

  1. Caroline

   Jeg har egentlig ikke brukt noe på de 🙂

 40. Hvilken str har du i bikinioverdelen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *