ukens leserspørsmål

Jeg har fått spørsmål om jeg kan gjøre en house tour på video, men det er noe jeg ikke ser for meg at jeg kommer til å gjøre, så da vil jeg heller vise rommene for dere i sin helhet. Jeg har vist frem det meste av huset vårt tidligere, og dette skal ligge under kategorien «bolig og interiør», men dersom det er ønskelig kan jeg godt poste litt om igjen, eventuelt ta noen nye bilder? Det er allerede to år siden jeg viste bilder av walk in-skapet vårt da dette endelig var ferdig, så i dag reposter jeg disse bildene, det er faktisk noen som har etterspurt akkurat dette i det siste, så da går jeg ut fra at kanskje ikke alle har sett det. Her har dere i hvert fall garderoben i sin helhet nok en gang, det er ganske likt i dag, bare litt annerledes innhold. Snuser litt på tanken om noen flere hyller etter hvert, og litt annen oppbevaring til smykker, men hvor skal liksom disse hyllene plasseres uten at det blir for trangt? Jeg tenker kanskje over døren eller under viduet, vi får se 🙂 Det jeg vet er i hvert fall at vårt fremtidige hus blir uten skråtak, det tar så unødvendig mye plass.

___________________________________________________________________________________________________________

step into my closet

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCDSC00809SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

___________________________________________________________________________________________________________

Hva lurer dere på til neste gang? 

94 kommentarer

 1. woow må være alle jenters drøm
  har du brukt alle klærne og skoene dine eller har du en del som ikke er brukt enda? har en del som ikke er blitt brukt selv ser du å har dobbelt så lite klær som deg.:P

 2. Herregud, for et helt sykt nydelig skap! Datteren din kommer til å ha det så utrolig gøy med klærne dine og skoene sine når hun blir litt eldre! Er alle jenters drøm! Du er helt fantastisk kul og en stor inspirasjon, Caroline! Tror du at du kan skrive litt om treningsmotivasjoner? Jeg sliter med å gå ned i vekt, og ser på deg som en inspirasjon, som klarer å være så målriktig med deg selv!

 3. Jeg blir alltid så inspirert av å se bildene av walk in closetet deres. Det er jo så fantastisk innredet, selv om dere har skråtak! (:

 4. Hei 🙂
  Dere kunne jo evt satt opp en lettvegg så dere får en «høy» vegg til å ha hyller på? Jo flere veggflater jo bedre plass blir det til skohyller 😉
  Ha en fin kveld! klem <3

 5. Eline Engås

  ååå herregud for et fint «klesskap». Er så sjalu på deg at jeg har ikke ord. Du har virkelig drømme walk in-skapet med alt av fine klær og ikke minst fantastiske sko! Sååå heldig!!

 6. Åh! Du måå huske å spare på noen av de vakre kjolene og skoene dine til Nelia blir eldre:) Mamma har selvfølgelig ikke spart på noen klær fra da hun var ung og det syns jeg er kjempe kjedelig nå.

  🙂

 7. Klessrommet ditt er veldig fint! Men jeg la merke til at du skrev «Det jeg vet er i hvert fall at vårt fremtidige hus blir uten skråtak, det tar så unødvendig mye plass.», har dere tenkt til å flytte igjen?

 8. Ønsker meg hus så jeg kan ha et ekstra soverom som jeg kan gjøre om til walk in closet! 😀 Synes det er kjempe smart og veldig fint. En gang skal jeg også ha så mange fine klær og sko 😛

 9. Lurer på hvor mange kommentarer du får nå om at «det er unødvendig med så mye sko, og du burde heller bruke pengene på veldedige formål istedet for!» 😛

 10. Ingeborg

  Supert innlegg! Kan du skrive et innlegg om hudpleie under svangerskap? Hvilke produkter er trygge å bruke osv. Tenker på ansiktsmasker, ansiktskremer feks.

 11. Å herreguud!!! Himmelen:O <3 kan du vise bilde av skoene du giftet deg i?

 12. Jeg har veldig lyst å se rommene vi bare såvidt har sett tidligere, som vaskerommet og rommet du har tredemøllen din på, gjesterommet er det vel 🙂 Jeg skjønner også godt hvis du ikke vil at hele verden skal vite hvordan absolutt hele huset deres ser ut.

 13. Benedicte

  Oi, nå innser jeg hvor lenge jeg har lest bloggen din! Men det er egentlig bare hyggelig, den er jo så koselig å lese 🙂 Husker du når du spilte fotball (?) med de louboutin-skoene med strass på hælen? Husker at du fikk endel grønske på de, hvordan fikk du det egentlig av? 🙂 Har et par hvite som trenger litt pleie :/

 14. De selge smykkespeil på bohus mener jeg…

 15. Kristine

  For en gjennomført og bra blogg du har! Fulgt deg i årevis, og du er like inspirerende nå som da! 🙂 Ser du har 3.1 Philip lim, hvordan er du fornøyd med denne? Jeg lurer veldig på om jeg skal skaffe meg en slik selv 🙂 klem

  1. Tusen takk 🙂

   Ikke så veldig fornøyd:/ Synes den ble fort stygg 🙁

 16. Kristine

  For en gjennomført og bra blogg du har! Fulgt deg i årevis, og du er like inspirerende nå som da! 🙂 Ser du har 3.1 Philip lim, hvordan er du fornøyd med denne? Jeg lurer veldig på om jeg skal skaffe meg en slik selv 🙂 klem

  1. Den ble ganske fort stygg syntes jeg :/ Bruker den nesten ikke lenger.

 17. Benedicte

  Jeg har et spørsmål til deg: bruker du alle skoene? 😀 Altså, du har jo sikkert brukt alle, men det er ikke noen du føler bare står å støver ned?

 18. Den garderoben skulle jeg gjerne ha hatt:) lekkert!

 19. Åh.. Vi bygget et rom for lite når vi bygget hus, skulle gjerne hatt et slikt rom med så orden som dere har:-)

 20. hvor mange skopar har du egentlig tilsammen?

 21. annkristin

  Hei!

  Jeg har ikke like stor garderobe som deg, og eier ingen høye hæler, men jeg har en liten datter som
  blir 5 år til sommeren som har elsket synet av sko og smykker siden ho var bitteliten 🙂 fascinerende for meg som mamma og se hvordan den interessen enda fenger ho! Hun hadde kost seg i walk in skapet ditt med andre ord!
  Så det jeg lurer på, kan man få tak i barnekleshengere med perler? ( de som du har i klesskapet).
  Og har du tips til barnemøbel ala «sminkebord» , tenker da på bord m/ speil til jente?
  Vet enten du eller noen av leserne dine hvor man kan kjøpe det hen?:)

  1. Så søt da <3 Du kan bare google Lisbeth Dahl + kleshengere, så finner du utsalgssteder 🙂

 22. So stylish! I love your closet. I would have spent the whole day there just for changing the looks. 😀 kisses Beautiful!

 23. Kjempefint walk-in closet <3 Har sååå lyst på det 🙂

 24. Hei:) kan jg spørre hvor du kjøper kleshengerbe med perler:)

  1. Bare å google Lisbeth Dahl + kleshengere, så finner du mange butikker 🙂

 25. Michelle

  drømme klesskap <3

 26. Åh, drømmegarderoben! Du har så mye fint 🙂

  Et tips til smykkeoppbevaring som kan bli utrolig fint er å feste bilder eller utklipp fra magasiner etc. på en papplate, og tre en nylonstrømpebukse over. Så kan du evt ramme det inn og gjøre det litt fint, og vips har du et bilde du kan henge fra deg øredobber på!

  Ha en strålende dag videre 🙂

  1. Takk for tips 🙂

 27. God morgen

  Jeg er en 48 årige kvinde fra Danmark, som er begyndt at læse din blog.
  Jeg synes, at din blog er rigtig flot og det er nogle meget fine billeder.
  Det er en sød lille datter du har, hun er virkelig bedårende.
  Jeg synes også, at det er noget lækker mad du laver og god opskrift.

  Håber der er sol i Norge, i Danmark er har dejligt solskin.
  Hav en dejlig dag.

  1. Velkommen som ny leser 🙂

 28. Hei,
  jeg liker virkelig ditt walk-in-closet .Drømmer om et eget.
  Jeg samler designvesker og har «støv på hjernen».

  Blir det ikke mye støv på veskene når du lar dem henge
  framme.

  Jeg lar veskene ligge i skapet i dustbags fordi jeg er «redd» for
  at sol og støv skal ødelegge dem.

  Hva tror du?

  1. Har aldri hatt noe problemer med støv, hverken på vesker eller klær 🙂

 29. Jenny Fosserud

  Kan du legge ut plantegning av huset deres ? 🙂

 30. Bruker du ikke JC-skoene lenger?
  Kan du vise noen (gamle)bilder der du bruker de?

 31. Heisann! *drømme* heldig du som har en stor walkin garderobe – selv bor jeg og kjæresten i en 60kvm leilighet i byen, så ikke mye plass til oppbevaring der.. Men jeg lurer på hvorfor sier du fremtidige hus, hvorfor vil dere ikke bo i det huset der? Synes det er kjempefint jeg!

  1. Akkurat nå er vi her bare pga. fotballen 🙂

 32. Wow, drømme garderoben!! Jeg ELSKER sko, og din smak virker som den er veldig lik min!

 33. kvalmt at du har så mye sko og vesker. overforbruk deluxs!

 34. Hei!
  Dette spørsmålet er totalt urelatert til dagens innlegg, men jeg prøvel likevel 🙂
  Har du tips til en nettside eller en god bok som kan hjelpe en nybegynner i lavkarbo litt på vei? Jeg har lagt om kostholdet, men spiser fremdeles for mye karbohydrater og for lite fett/kcal og proteiner. Det må være litt enkle oppskrifter og ingredienser som passer inn i en hverdag med jobbing og 2 barn. Jeg blir evig takknemlig om du kan hjelpe meg litt! Oppskriftene dine er supre, og jeg har prøvd flere av de. Utfordringen er å få dette til å gå opp med frokost/lunsj osv også, uten at jeg må stå opp kl 05 for å gjøre klart alt 😉

  1. Kan anbefale bøkene til Hexeberg og Dahlquist 🙂 Men ikke ta alt som står der for bokstavelig, la deg heller inspirere av oppskriftene.

 35. Hei! En ting jeg lurer veldig på, er hvor du oppbevarer koseklær, treningstøy, fritidstøy osv? 🙂

  1. Har en egen kommode med det på soverommet 🙂

 36. Cornelia

  Fantastisk garderobe! Men hvor oppbevarer du basic-plagg som singletter, undertøy og sokker osv? Ha en strålende dag:)

  1. Har de i noen kommoder på soverommet 🙂

 37. Frøken Anonym

  Skulle ønske jeg var like ryddig som deg, ikke at det er så fryktelig rotete hos meg, men er ikke så organisert og nøye som du, men skulle ønske jeg var det.

 38. Du har det så nydelig hjemme!

 39. Kjempe fine bilder. Elsker garderoben din. Its a girls dream <3

 40. Wow! Som tatt ut fra et drøm! Ønsker meg selv et slikt en gang, dog ikke riktig så stort!
  Men, nydelig! Wow!

 41. WOW !! I have no words ! This is just unbelievable ! Every girl’s dream ! So lucky !! ♥
  Have a great day !
  Love, xxx
  Lauraline

 42. Snakker om – for en DRØMMEGARDEROBE! Er sikker på at om jeg hadde hatt tilgang til en sånn garderobe i mitt hus, så hadde jeg følt meg nærmest ærbødig hver gang jeg hadde satt foten over dørstokken der! Haha 🙂 Også så ryddig, lekkert, ordentlig og fint.. 🙂 Du er så flink, Caroline! Her har du nok fått lekt og utfoldet deg i de gode egenskapene dine: systematisering og organisering! Og du gjør det SÅ bra! Blir bare helt imponert jeg! Ønsker deg en aldeles nydelig mandag! 🙂

  1. Haha 😀 Tusen takk 🙂

 43. Du har det så utrolig fint! Hvor har du kjøpt innredningen du har klærne dine i? Er dette mulig å få tak i på ikea?:)

  1. ALt er fra Ikea 🙂

 44. Josefine

  Nye hus bilder 🙂 har bladd meg side opp og side ned i «bolig og interiør» mappa 🙂

 45. For noen sko! Jeg er helt forelsket i garderoben din 🙂 Hvor finner jeg de som står helt til venstre her? https://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2014/05/DSC05694.jpg klem

  1. De er fra Bubbleroom 🙂

   1. Jeg kan ikke finne de der. Da er de vel utsolgt 🙁

 46. Din walk in closet är en DRÖM !! <3

  https://bettinaw.blogspot.fi

 47. Den royal-blå kjolen din (som henger fremst) er sååååå nydelig! (og du kler den utrolig godt) Vet du om de fortsatt selger den? Hva heter den?

  1. Jeg vet ikke, men det er bare å sjekke på nettbutikker eller butikker som selger Sherri Hill 🙂

 48. Hei.
  Så fint du har det. 🙂

  Hvor har du kjøpt de fine kleshengerne?

  Har nettopp flyttet inn i ett nytt hus som ligner mye på deres og leter etter inspirasjon, og her var det myyye å hente! 🙂
  Ha en fin dag.

  1. De er fra Lisbeth Dahl 🙂 Bare å google så finner du masse butikker som selger de 🙂

 49. wow! det er alt jeg har og si, wow!

 50. Lill-Jeanette

  Steike sånnt walk incloset vil jeg og ha,wow så lekkert!!!!

 51. Kristine

  Hei!
  For et nydelig klessrom 🙂 lurer på om du kan ha et innlegg der du viser
  alle selskapskjolene dine, og evt, ca-pris på de? Ser at du har utrolig mange hengende der
  så hadde vært gøy og sett alle hver og en!

  Håper du har hatt en fin start på uken <3

 52. Åh, du har så fantastisk mye fint! Kan du ikke ha et klessalg? Hvor pengene evt. kan gå til en veldedighetsorganisasjon 🙂

 53. For en flott garderobe! Er ultramisunnelig på deg (på en god måte da). Det der er virkelig drømmegarderoben til alle jenter. Skal ha en sånn jeg også når drømmen vår blir oppfylt (om ikke så lenge, håper jeg…)

 54. Hvor er buksehenger-stativet fra?

  1. Alt er fra Ikea 🙂

 55. Jennifer

  wow! vilken garderob! dela med dig lite mer om huset, jag får jätte mycket inspiration! 🙂

 56. Karoline

  Drømmeklesskap! Du har det så fint å ryddig, pent å pynte opp med lekre sko 🙂

  Til neste gang, skulle gjerne hatt et blogginnlegg om babysvømmingen med nydelige Nelia! Er det å anbefale?

 57. Hei Caroline!
  Jeg følger bloggen din, og setter pris på de ulike trenings-og babyutstyrtipsene! For en imponerende garderobe du har! I disse dager er det imidlertid endelig fokus på klesindustriens «slavedrift». Jeg lurer på hva du tenker rundt at tekstilarbeiderne på sin side lider og sliter under til dels umenneskelige forhold, mens våre klær bare blir billigere og billigere, og at vi forbrukere opprettholder denne «slavedriften» ved å kjøpe mer og mer? Jeg lurer også på om det er noe du tenker du kan gjøre for å påvirke både forbrukere og eiere til å støtte en mer rettferdig produksjon? Du er jo tross alt en viktig inspirator for mange. Jeg har fått øynene opp for de etiske problemstillingene rundt moteindustrien, og slik det er i dag bruker vi forbrukermakten i svært liten grad. Men for alt jeg vet bryr du deg kanskje ikke om dette… Anbefaler uansett å se Sweat shop-klipppene som ligger på aftenposten.no. Med ønske om en strålende ettermiddag!

 58. Kan ikkje du poste litt bilder av ditt kjøkken. Og foresten helt utrolig fint rom, så sommerlig og fint.

 59. Hei!
  Jeg vet ikke om dette fenger deg overhode, men tips er jo aldri galt!
  Siden du sier at deres fremtidige hus ikke skal ha skråtak går jeg ut i fra at dere kanskje skal finne ett sted å bo en gang også, så nå må jeg virkelig bare anbefale deg Bjørkelangen! Jeg vet ikke om du har hørt om stedet før, men er en koselig liten «by» i Aurskog-Høland, Akershus. En time fra Oslo med bil, og det skal bli laget lyntog herfra, så da blir det kun 20 min 🙂 det er akkurat blitt lagt ut tomter til salgs i Festningsåsen med en helt nydelig utsikt! Jan Thomas har faktisk kjøpt seg tomt her og begynner å bygge til sommeren!
  Noe å tenke over, bor her selv og det er veldig koselig 🙂 her har man alt man trenger! Veldig trygt for barn også. Nydelig natur, skog, mange innsjøer og butikker, frisører, treningssenter, skoler og hyggelige folk! 🙂

  1. Takk for tips, men vi ender nok ikke opp på Bjørkelangen :/ Sikkert veldig koselig, men har ingen tilknytninge til stedet.

   1. Det skjønner jeg veldig godt 🙂 viktig å ha litt tilknytning til stedet man skal bosette seg. Selv er min far og hans side av slekten oppvokst i kommunen, så det var ikke helt tilfeldig at vi endte opp her heller!
    Lykke til med eventuell flytting etterhvert <3
    Klem

 60. Hvor får du tak i de fine perlekleshengerene?

  1. Bare å google Lisbeth Dahl + kleshengere, så får du opp mange alternativer 🙂

 61. Kjempe fint! Men du søte deg hva gjør du med smykkene dine? Har du ikke smykkeskap?
  Jeg kjøpte min fra dagsmarked for 1500kr den er hvit og heeelt fantastisk.. Tror du ville elsket den.. hvi du vil kan jeg sende bilde av den til deg både utvendig og innvendig.. Jeg elsker min altså!:-)))

  1. Henger de bare opp på veggen, eller har de i smykkeskrin 🙂 Kommer an på hvilke smykker det er.

 62. Aah, jag älskar din garderob! Hur många kvadratmeter är hela ert hus? 🙂

  Hälsningar från Finland. 🙂

 63. Så flott!
  Begynte å tenke på støvsuging når jeg så dette. Er det ikke litt stress å støvsuge å vaske når du må fjerne alle skoene for å komme til? For så å sette dem på plass. Hehe

 64. Kanskje en øy hadde vært en idé? 🙂

 65. Siv Renate

  Såå heldig du er! Helt fantastisk fint du har det 🙂 Love it! Skulle ønske jeg å hadde et slikt walk in closet! <3

 66. Isabelle

  Hvor har du kjøpt den bladene ligger i? Har lett etter noe sånt lenge, men aner ikke hvor jeg skal lete!

  1. Home & Cottage 🙂

 67. Hei! Kan jeg spørre hvor stort rommet deres er? Har et lignende rom, lurer på om vi skal herme litt etter dere! 😀

  1. Caroline

   Tror det er rundt 16 kvm., men er ikke helt sikker :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *