ukens leserspørsmål

Jeg har fått spørsmål om jeg kan gjøre en house tour på video, men det er noe jeg ikke ser for meg at jeg kommer til å gjøre, så da vil jeg heller vise rommene for dere i sin helhet. Jeg har vist frem det meste av huset vårt tidligere, og dette skal ligge under kategorien «bolig og interiør», men dersom det er ønskelig kan jeg godt poste litt om igjen, eventuelt ta noen nye bilder? Det er allerede to år siden jeg viste bilder av walk in-skapet vårt da dette endelig var ferdig, så i dag reposter jeg disse bildene, det er faktisk noen som har etterspurt akkurat dette i det siste, så da går jeg ut fra at kanskje ikke alle har sett det. Her har dere i hvert fall garderoben i sin helhet nok en gang, det er ganske likt i dag, bare litt annerledes innhold. Snuser litt på tanken om noen flere hyller etter hvert, og litt annen oppbevaring til smykker, men hvor skal liksom disse hyllene plasseres uten at det blir for trangt? Jeg tenker kanskje over døren eller under viduet, vi får se 🙂 Det jeg vet er i hvert fall at vårt fremtidige hus blir uten skråtak, det tar så unødvendig mye plass.

___________________________________________________________________________________________________________

step into my closet

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCDSC00809SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

___________________________________________________________________________________________________________

Hva lurer dere på til neste gang? 

94 kommentarer

 1. Lill-Jeanette

  Steike sånnt walk incloset vil jeg og ha,wow så lekkert!!!!

 2. Kristine

  Hei!
  For et nydelig klessrom 🙂 lurer på om du kan ha et innlegg der du viser
  alle selskapskjolene dine, og evt, ca-pris på de? Ser at du har utrolig mange hengende der
  så hadde vært gøy og sett alle hver og en!

  Håper du har hatt en fin start på uken <3

 3. Åh, du har så fantastisk mye fint! Kan du ikke ha et klessalg? Hvor pengene evt. kan gå til en veldedighetsorganisasjon 🙂

 4. For en flott garderobe! Er ultramisunnelig på deg (på en god måte da). Det der er virkelig drømmegarderoben til alle jenter. Skal ha en sånn jeg også når drømmen vår blir oppfylt (om ikke så lenge, håper jeg…)

 5. Hvor er buksehenger-stativet fra?

  1. Alt er fra Ikea 🙂

 6. Jennifer

  wow! vilken garderob! dela med dig lite mer om huset, jag får jätte mycket inspiration! 🙂

 7. Karoline

  Drømmeklesskap! Du har det så fint å ryddig, pent å pynte opp med lekre sko 🙂

  Til neste gang, skulle gjerne hatt et blogginnlegg om babysvømmingen med nydelige Nelia! Er det å anbefale?

 8. Hei Caroline!
  Jeg følger bloggen din, og setter pris på de ulike trenings-og babyutstyrtipsene! For en imponerende garderobe du har! I disse dager er det imidlertid endelig fokus på klesindustriens «slavedrift». Jeg lurer på hva du tenker rundt at tekstilarbeiderne på sin side lider og sliter under til dels umenneskelige forhold, mens våre klær bare blir billigere og billigere, og at vi forbrukere opprettholder denne «slavedriften» ved å kjøpe mer og mer? Jeg lurer også på om det er noe du tenker du kan gjøre for å påvirke både forbrukere og eiere til å støtte en mer rettferdig produksjon? Du er jo tross alt en viktig inspirator for mange. Jeg har fått øynene opp for de etiske problemstillingene rundt moteindustrien, og slik det er i dag bruker vi forbrukermakten i svært liten grad. Men for alt jeg vet bryr du deg kanskje ikke om dette… Anbefaler uansett å se Sweat shop-klipppene som ligger på aftenposten.no. Med ønske om en strålende ettermiddag!

 9. Kan ikkje du poste litt bilder av ditt kjøkken. Og foresten helt utrolig fint rom, så sommerlig og fint.

 10. Hei!
  Jeg vet ikke om dette fenger deg overhode, men tips er jo aldri galt!
  Siden du sier at deres fremtidige hus ikke skal ha skråtak går jeg ut i fra at dere kanskje skal finne ett sted å bo en gang også, så nå må jeg virkelig bare anbefale deg Bjørkelangen! Jeg vet ikke om du har hørt om stedet før, men er en koselig liten «by» i Aurskog-Høland, Akershus. En time fra Oslo med bil, og det skal bli laget lyntog herfra, så da blir det kun 20 min 🙂 det er akkurat blitt lagt ut tomter til salgs i Festningsåsen med en helt nydelig utsikt! Jan Thomas har faktisk kjøpt seg tomt her og begynner å bygge til sommeren!
  Noe å tenke over, bor her selv og det er veldig koselig 🙂 her har man alt man trenger! Veldig trygt for barn også. Nydelig natur, skog, mange innsjøer og butikker, frisører, treningssenter, skoler og hyggelige folk! 🙂

  1. Takk for tips, men vi ender nok ikke opp på Bjørkelangen :/ Sikkert veldig koselig, men har ingen tilknytninge til stedet.

   1. Det skjønner jeg veldig godt 🙂 viktig å ha litt tilknytning til stedet man skal bosette seg. Selv er min far og hans side av slekten oppvokst i kommunen, så det var ikke helt tilfeldig at vi endte opp her heller!
    Lykke til med eventuell flytting etterhvert <3
    Klem

 11. Hvor får du tak i de fine perlekleshengerene?

  1. Bare å google Lisbeth Dahl + kleshengere, så får du opp mange alternativer 🙂

 12. Kjempe fint! Men du søte deg hva gjør du med smykkene dine? Har du ikke smykkeskap?
  Jeg kjøpte min fra dagsmarked for 1500kr den er hvit og heeelt fantastisk.. Tror du ville elsket den.. hvi du vil kan jeg sende bilde av den til deg både utvendig og innvendig.. Jeg elsker min altså!:-)))

  1. Henger de bare opp på veggen, eller har de i smykkeskrin 🙂 Kommer an på hvilke smykker det er.

 13. Aah, jag älskar din garderob! Hur många kvadratmeter är hela ert hus? 🙂

  Hälsningar från Finland. 🙂

 14. Så flott!
  Begynte å tenke på støvsuging når jeg så dette. Er det ikke litt stress å støvsuge å vaske når du må fjerne alle skoene for å komme til? For så å sette dem på plass. Hehe

 15. Kanskje en øy hadde vært en idé? 🙂

 16. Siv Renate

  Såå heldig du er! Helt fantastisk fint du har det 🙂 Love it! Skulle ønske jeg å hadde et slikt walk in closet! <3

 17. Isabelle

  Hvor har du kjøpt den bladene ligger i? Har lett etter noe sånt lenge, men aner ikke hvor jeg skal lete!

  1. Home & Cottage 🙂

 18. Hei! Kan jeg spørre hvor stort rommet deres er? Har et lignende rom, lurer på om vi skal herme litt etter dere! 😀

  1. Caroline

   Tror det er rundt 16 kvm., men er ikke helt sikker :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *