bildedryss babyshower

God morgen og god søndag  Er så glad for at jeg nøt været til det fulle i går, satt ute og koste oss på terrassen lenge i går og vi kunne jo gjøre det uten å fryse, det var så deilig! Men i dag renner det fra himmelen non stop, skikkelig søndagsvær. Og jeg som hadde tenkt til å legge løpeturen ut. Får vel heller ta meg en runde på mølla. Her kommer resten av bildene fra gårsdagen, orket ikke gå gjennom alle i går kveld og følte kaken var en fin ting å dele først. Kanskje noen kan plukke opp et par tips herfra? Det var i hvert fall noen kjempefine ideer her som jeg aldri har vært borti før 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC09683

ute

mat

DSC09679

DSC09643

bleiekake

DSC09651

cake

kutte

gjeng

22

mammaognelia

arm

___________________________________________________________________________________________________________

Senere i dag går turen hjem, gleder meg til kamp 🙂 

93 kommentarer

 1. Mange gode tips som jeg vil ta med meg videre! Utrolig koselig og fint bilde av deg og Nelia! Hvis ikke jeg tar feil har hun øynene dine, vakker skapning <3

 2. Vilde Marie

  Herregud, så fantastisk nydelig bilde av dere to!

 3. Christine

  Ååå hvor nydelig Nelia er, akuratt som mora si <3 Kan jeg få spørre hav du ga i gave?
  Klem

 4. Nelia er bare helt utrolig nydelig! Heldige dere, og heldige Nelia som har så flotte foreldre!

 5. Kamilla

  FOR en nydelig datter dere har!

  1. Tusen takk 🙂

 6. Natalie

  Så flott, kan jeg spørre hvor papp tallerkener osv er fra? Hadde vært perfekt til sommerfesten

  1. Nille 🙂 De har mye fint på clas ohlson også 🙂

 7. Gratulerer med halvtårsdagen til søteste Nelia, et skikkelig våkent og vakkert sjarmtroll. Hun holdt ut blant ballonger, gaver og gærne damer 🙂 Flott bilde av dere to, altså! (Må le av Nelia, hun ser litt skøyeraktig ut). Mange fine bilder du har tatt av selskapet og kaken med elefanten var prikken over i`en. Ha en fin uke!

 8. For et nydelig bilde av deg og Nelia!! 🙂 <3

  1. Tusen takk 🙂

 9. Hun er så nydelig! Skjønner godt du koser deg med henne. Herlig å ha datter:) har ei på 2 år selv, og kan love deg at tiden du har fremover blir enda bedre 🙂 Livet blir faktisk bedre med barn 🙂

 10. Hei Caroline 🙂 Gratulerer så mye med 6 mnd dagen til Nelia,hun er bare helt utrolig vakker 🙂 Må bare få si at jeg synes du får ufortjent mye pes,ang merking av reklame/sponset osv osv, utrolig hva folk henger seg opp i, jeg ser på innleggene jeg,og de er fantastisk flotte, og gjennomførte,stå på vakre dame,du er best 🙂 Gode klemmer til deg 🙂

 11. Jeg tar igjen litt lesing av bloggen din etter noen dager i London. Må bare si at det bilde av deg og Nelia var helt herlig! Og gratulerer med overstått til bloggen:) Kommer absolutt til å følge deg videre, det gir så mye inspirasjon og motivasjon til å se positivt på hverdagen:)

 12. Monika M Grande

  Hei hei!

  Takk for en inspirerende blogg, Caroline:) Jeg har noen spørsmål vedrørende interiøret i det huset babyshoweren ble holdt. Tapeten i det rommet kakebordet sto, den blomstrete. Og «blomster»..? kassene over TV. Det hadde vært supert om du spurte henne for meg. Hils med et kompliment om en fantastisk god smak da;)

  Monika

 13. Emma sophie

  Den oreokaken har mammaen min laget,hun ble bedt men kunne ikke komme i stine’s babyshower

 14. Så lekkert pyntet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *