on the road again

Hei til fredag og hei til deg! Jeg rakk aldri å kikke innom før i dag, med baby som skal med i bilen er det plutselig tusen ting ekstra å ta hensyn til og huske på, så den planlagte timen hvor jeg skulle si hei til dere over tastaturet druknet et sted mellom amming og pakking av lekematter. Men uansett, nå er vi i Sarpsborg 🙂 Vi kjørte faktisk fra Siljan klokken ti, men måtte kjøre en omvei innom Oslo for å hente opp noe som dere får se i morgen, og allerede da klokken nærmet seg ett møtte vi på rushen ut av hovedstaden. Klassisk. Men en ting jeg har lært meg i løpet av dette halve året er at det nytter ikke å stresse med barn, blid mamma er lik blid baby, det er mitt beste tips. Det har i hvert fall aldri slått feil her og man kommer seg alltid frem tilslutt. Så nå har vi vært i Sarpsborg et par timer og skal en tur til byen for å handle inn litt diverse til helgen. I morgen skal jeg endelig klemme på søstra mi igjen, gleder meg! Oppskrift kommer om noen timer, garantert noe du har lyst til å lage på en lørdag 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

skjermbilde

Byr på et av mine favorittbilder fra shooten og magasinet, det er jo så mange som har fått tak i det allerede, kjempegøy! Ha en nydelig kveld, og kikk gjerne innom senere for oppskrift 

54 kommentarer

 1. Du er et fantastisk forbilde og motivasjon! Vær stolt av deg selv, Caroline, det har du ALL grunn til å være! God klem til deg 🙂

  1. Tusen takk, snille <3

 2. Hej Caroline 🙂

  Sikke et fantastisk flot billede, – noget helt andet, end hvordan man plejer at se dig – men godt!

  Jeg er en fast læser, hvilket jeg har været gennem 4 år nu – og jeg nyder simpelthen, at kigge forbi din blog, som både er utrolig inspirerende og motiverende. Tak for det!

  Jeg er dog nysgerrig omkring, hvordan jeg har mulighed for at læse denne artikel, da jeg er fra Danmark, og har derfor ikke mulighed for, at få fat i bladet.

  Knus fra DK 🙂

  1. Hei 🙂

   Det er jeg litt usikker på, men du kan jo forsøke å kontakte de som gir ut bladet. Kanskje de vil sende deg et eksemplar, eller vet hvor du kan få tak i det 🙂

   1. elisabeth h

    i København, på Magasin du Nord, kan man hvertfall kjøpe svær
    t mange norske magasiner……

 3. Alltid lika trevligt att klicka sig in och läsa din blogg:) Blir bara så, peppad, inspirerad, motiverad och glad av dig! Du har med allt: vardagsting, lyx, babyting, mode, trening, mat, familj och en massa annat, allt med variation. Jag som läsare kan se och känna att du lägger ner massa tid på dina inlägg och det gör att din blogg är min favorit:)!
  Trevlig helg, kram från Linda

  1. Ha en fin helg du også 🙂

 4. Hei!
  Synes at de bildene dere selv tar er så mye finere enn de som man kan finne i slike magasiner, de på en måte overdriver med både sminke og særlig retusjering av bildene.
  Det er litt rart å se at det er deg når det er en hel del som er forandret. Det er mer som om det er bildet av enn annen som ligner på deg. Synes at nederste delen av bikinien med det som titter underfra og for feil skygge gjør inntrykk at det er delen som kunne tilhørt en mann.

  1. Sminken er overdreven, du skulle sett meg face to face :p Men jeg skjønner ikke hva du mener med retusjeringen? Jeg har sendt en epost til redaktøren for å høre om og evnt. hva de har retusjert for å få et riktig svar til dere, men så langt jeg kan se er de ikke retusjert i det hele tatt, med mindre man mener lys etc. De er gjort sort / hvitt, men inne i bladet er det fargebilder også 🙂 Du ser jo til og med boksershortsen jeg hadde på meg den dagen under badredrakten, samt den knekte neglen min :p Men jeg synes det er utrolig koselig at du synes bildene vi tar selv er fine 😀 Selv synes jeg det er kjempegøy med noe annerledes 🙂

   1. Camilla

    Ikke for å være stygg. Men alle bilder i magasiner er retusjert. Man ser jo også at dette er redigert.
    Veldig flotte bilder like vell, og er også et bra blad – uten tvil 🙂
    Ha en god helg.

   2. Nei, bildene inne i magasinet er ikke redigert, med unntak av lys og skyggelegging. Forsidebildet er noe redigert. Dette bildet er ikke redigert, blant annet kan du se at jeg har en knekt negl på ringfingeren. Det hadde blitt redigert om ønskelig.

    Om det er noe dere lurer på i forbindelse med bildene, så er det bare å sende en mail til StyleMag 🙂

 5. Jeg må si at de bildene fra fotoshooten din er helt fantastiske! De rammer inn og fremhever fjeset ditt på en helt unik måte og du er nydelig 🙂 Også digger jeg det «bustete» og røffe imaget 😀

  1. Tusen takk 🙂

 6. Marianne

  Du ser rå ut! Vel fortjent etter all innsatsen du legger inn med tanke på trening og kosthold! En inspirasjon for mange!

  1. TUsen takk 🙂

 7. Du har et nydelig smil/uttrykk på bildet 😉 Badedrakta ser merkelig ut av en eller annen grunn, mulig den er litt stor og det ser ut som du har truse under. Så noen andre bilder av deg i går, hvor du «poser» i noe svart skinnaktig-greier og der var du bare rååååå 🙂

 8. ChristinaN

  Du er så flink mamma, Caroline! og så flott! den looken var utrolig tøff! men synes badedrakten ikke unnet den flotte kroppen din rettferdighet. :/
  Håper du får en flott helg!

 9. Michelle

  disse bildene er de fineste bildene du har hatt på bloggen (min mening).. Og du har hatt mange fine! Håper du får en fin fredag! jeg startet dagen men 2 timer knallhard trening med treneren min klokken 6! Greier ikke bevege armene mine nå, de gjør så vondt, men godt-vondt 😀 Håper dere får en fantastisk fredag hele familien <3 klem

  1. Tusen takk 🙂

 10. Merker det selv de gangene jeg er barnevakt for tantebarna, blir liksom ikke så mye tid til annet enn de…:) Men det er jo sånn det skal være, tid med de små er viktigere.

 11. Kos dere masse i Sarpsborg!

 12. Artig å se en mer rampete versjon av deg 🙂

 13. Dersom du er i sarpsborg så vet jeg du prioriterer andre tign enn trening, men instruktøren som har bootylicius og energy hver lørdag på tunejordet er helt magisk, får deg virkelig til å gi alt, så hadde anbefalt deg på det sterkeste til å ta turen innom 🙂
  Håper du får en strålende helg med familie! God helg<3

 14. Du er så vakker på disse bildene Caroline! En helt annen side av deg som er utrolig kul. Bladet skal definitivt kjøpes og leses med en gang i morgen!

  Ha en flott helg!!

  1. Tusen takk 🙂

 15. Her er du virkelig vakker, får rett og slett lyst til å kose litt med deg 😉

  1. Tusen takk 🙂

 16. Marita Ø

  Du er så nydelig du! Elsker bildene fra shooten 🙂 Ha en deilig fredagskveld, nyt og kos deg 🙂 Klem!

 17. ååhhhh som jeg gleder meg til denne oppskriften 🙂
  Et bittelite spørsmål . . . hvilet smør bruker du istedenfor margarin? Jeg regner med at du IKKE bruker margarin.
  Ut over det Caroline – TUSEN TAKK for alt du leverer og gir meg av tips!
  Jeg er fullstendig klar over at denne bloggen tar tid å opprettholde, men du gjør en knakende god jobb.
  Beundrer deg ♥

  1. Jeg bruker vanlig smør 🙂

 18. Du ser fantastisk ut! Det der med blid mamma er lik blid baby har jeg også erfart. De ser jo til oss for veiledning. Jeg beregner alltid lenger tid enn jeg tror jeg trenger, og det slår nesten aldri feil 🙂

 19. Linn- Renate Hope

  Hei Caroline

  Nå begynner bloggen min å komme mer og mer på plass og jeg håper du og andre lesere kan ha gleden av den. Velkommen til http://www.linnhope.com

  På bloggen min møter du meg i min hverdag med min kjære sønn på 1 år og 3 mnd og min golden retriver. Har delt et vellykket resultat på et glutenfritt brød som jeg lagde i dag på bloggen min med oppskrift på hvordan du også kan lage dette super gode glutenfrie brødet. Ellers i bloggen skriver jeg om mine interesser og gode tilbud jeg kommer over når jeg sitter og surfer litt på nettet.

  Da sier jeg ikke mer for dere kan selv gå å lese 🙂 Enjoy!

 20. Intervjuet var kjempebra! Og FY FADER så smashing du så ut!!

  1. Tusen takk 🙂

 21. Hei! Har du lest noe om Gunnhild Stordalen i det siste? (Fks i magasinet db). Hun har startet opp eatforum.org, en organisasjon som jobber for at folk skal få kunnskap om sunn mat, påvirkning av systemet, folkehelse, miljø. Hun skriver en helseblogg for huffington post. Kanskje noe å tipse om på bloggen? Du påvirker mange, og bærekraftig og sunn mat syntes jeg er en JA-sak! 🙂

 22. Du «innser at alt ikke kan være perfekt hele tiden» men likevel ser du jo PERKEFT ut! Faktisk bare wow… Du ser fantastisk ut. Ønske deg alt godt, Caroline.

  1. Nå rødmer jeg 😀 Så snill du er <3

 23. PERFEKT* gjekk litt fort i svingen. Kanskje litt for entusiastisk.

 24. Silje P

  Hei!:) Jeg har et spørsmål som egentlig ikke handler om dette innlegget, håper det går greit?:) Jeg lurer på hvordan det er å jobbe som toppblogger med tanke på skillet mellom jobb og fritid. Jeg har en 8 til 16- jobb og synes det er så deilig å ha helt fri når jeg kommer hjem. Men du er jo på en måte på jobb døgnet rundt dersom du ikke bestemmer deg for at: ‘nå skal jeg ha helt fri resten av dagen’ e.l. Hvordan balanserer du dette? Skaper det mye stress, eller klarer du å koble helt ut når du først har fri? Veldig fin blogg, forresten!!:) God helg:) Silje

 25. Du er på vg sin første siden og topp saken. Har du 50000kr å bla opp?;) åå eg kunne heller å fått de pengene. 😛

 26. For et utrolig stilig bilde – du har all grunn til å være stolt!

  For en stund siden husker jeg du skrev om at da du bestilte pakke fra utlandet sendte du den til et firma, som så shippet den videre til deg slik at du skulle slippe tollen. Husker du hva det heter? Skal bestille noen bikinier fra VS, så det hadde vært fint å sluppet tollen. 🙂

  1. Det var bare et mellomfirma for å få pakken sendt til Norge ettersom de jeg bestilte fra ikke sendte hit 🙂 Jeg måtte fortsatt betale toll :/

 27. Lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar her, men det betyr ikke at jeg ikke er innom flere ganger om dagen 😀 men herlighet, du ser smashing ut! jeg har bare skikkelig sansen for deg! Kommer alltid til å følge bloggen din 🙂 Du gir så mye!
  Ha en flott lørdag <3

  1. Tusen takk 🙂

 28. Jeg ville bare si at jeg er så glad for at du fortsatte å blogge etter at du fikk Nelia. Bloggen din er et så fint avbrekk fra hverdagen, og man kan drømme seg bort i de vakre bildene, flotte kjolene, nydelig mat, og en fin familie.

  Ha en riktig fin helg 🙂

  1. Så koselig å høre, tusen takk 😀 Riktig god helg til deg også 🙂 <3

 29. Du er et fantastisk forbilde og motivasjon!
  Håper du får en fin helg i solbyen Sarpsborg 🙂
  Jeg håper jeg får annledningen til å møte deg!

  1. Tusen takk 🙂

 30. Cathrine, Halden.

  Hei Caroline. Jeg er ny leser på bloggen din. Etter at jeg så programmet der du var med i «typen til ….» fikk jeg et veldig positivt inntrykk av deg. Du er ei herlig dame, med masse humør – som jeg fikk inntrykk av ihvertfall 🙂 Jeg blir nok en fast leser hos deg nå. Ønsker deg en fin dag og lykke til videre med bloggingen 🙂 klem fra Cathrine

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 31. Dwightinha

  Helt rå bilder av deg! Du kler å være litt mer rocka en gni i mellom.

 32. Birgitte

  Veldig fint bilde, og fin blogg, og det er jammen lenge siden (år!!) jeg har vært innom bloggen din.. På tide å ta seg en tur altså! 😉 Men en ting jeg lurer på..har du fått utført en neseoperasjon..? Nesen din ser annerledes ut nå enn tidligere!

  1. Tusen takk 🙂 Nei, har ikke gjort det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *