2-timers tur og covergirl

DSC01004

Så utrolig mange flotte tilbakemeldinger jeg har fått i dag, tusen takk! Jeg ble så overrasket da de tikket inn, for jeg hadde ikke fått med meg selv at noen av bildene var publisert. Jeg var så spent på hva dere ville synes om dem, og jeg gleder meg til å vise dere resten når bladet er ute i hyllene. Stylingen, sminken, håret og alt – jeg elsker det! Tenk at jeg får være covergirl for et så inspirerende moteblad, det er en ære! Bladet kommer i hyllene neste uke etter hva jeg har fått beskjed om, og jeg gleder meg helt vilt til å se resten på trykk! Dere må gjerne klikke dere inn her om dere vil se backstagebildene jeg la ut i etterkant, det er jo plutselig 1 mnd. siden allerede, tiden flyr!

cover

___________________________________________________________________________________________________________

Mamma og jeg kom nettopp tilbake fra en to timers powerwalk, 1 mil i beina og masse frisk luft, utrolig deilig! Nå er jeg helt salig i kroppen og gleder meg til å sette i gang med middagen, plantingen har vi ikke funnet tid til ennå, at det går an! Får gjøre det når lille har kommet seg i seng, har kjøpt inn litt mateus for anledningen, dere vet rosévinen i rund flaske? Den er så god og minner meg om Lisboaturen mamma og jeg var på for allerede 3 år siden. Det var så utrolig koselig. Minner meg på at vi snart må få til en tur igjen, aller helst med storesøster også  Tidligere i dag var Lars-Kristian og jeg 2 timer på Elixia og tok bilder til et treningsinnlegg som kommer på bloggen om en ukes tid, da er det rumpe og bein i fokus! Gleder meg til å dele 🙂

Håper dere har hatt en fin dag 

86 kommentarer

 1. åh du ser fantastisk ut ! såå gøy å få være på forsiden ! gleder meg til å se alt 🙂

 2. Wow, det var stilig! Du er så utrolig pen<3
  Kan du legge ut bilde av deg og Nelia sammen? <3

 3. Vet du hva? Du er helt utrolig vakker! Altså, det har jeg alltid synes, men de bildene, for en flott mamma! Jeg har ikke kommentert bloggen din før, men har fulgt deg siden jeg ble oppmerksom på deg i media etter fødselen. Jeg hadde selv nettopp født, og blitt alene med babyen min. Du har vært en enorm inspirasjon for meg. Du ga meg et puff i baken til å komme meg i gang med treningen igjen i en vanskelig situasjon. Nå triller jeg en mil om dagen og trener så svetten renner inne i stua hver dag etter at gutten har lagt seg. Det gir meg så mye mer energi til å takle hverdagen. Og så er jeg innom her hver dag og får litt påfyll 🙂 Liker også godt å lese litt om mammalivet ditt 🙂 Du får jo utrolig mange positive tilbakemeldinger hver dag, men jeg ville bare dele litt 🙂 Du gjør en forskjell for mange!

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 4. Du er alltid like vakker Caroline 🙂 Inspirerende kvinne av ypperlig klasse. Ha en fin dag! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 5. Omg, du er en av mine største forbilder! Elsker bildene, gleder meg til å se resten når bladet kommer 🙂 🙂

 6. Jeanette

  det er så deilig å bare gå og gå så lenge.og bildene av deg er bare helt fantastisk fine! Du ser ut som en proff modell,kjempefine bilder!

 7. Wow! Det var utrolig kule bilder 🙂

 8. Michelle

  wow, speechless! Sinsykt vakkert/fint/nydelig cover av deg!! Gratulerer med nydelig cover! ;D

  1. Tusen takk 🙂

  1. Gammel sak.

   Aspartam er vurdert og funnet helt trygt, senest nå i 2013. Det er høyst usansynlig at det var dette som skapte problemer for vedkommende. Jeg er også litt usikker på om hun vet hvilke produkter som det finnes aspartam i. Hun sier blant annet at hun brukte masse suketter, men suketter inneholder ikke aspartam, men sakkarin og cyklamat. Hun sier også at hun baker med aspartam, noe som er relativt uvanlig, da det ikke gir noen konsistens.

   1. Karoline

    Takk for svar!

 9. Fantastisk flott!
  – og ja, du kler svært godt det rufsete håret og denne edgy looken.Liker at du gjør dette- viser deg fra flere sider.Voksent og modig 😉

  1. Tusen takk 🙂

 10. Du ser utrolig vakker ut på det forsidebildet, sminken, håret, kroppen – perfect 😉

  1. Tusen takk 🙂

 11. Så gøy da!:) Du gjør deg veldig bra som modell, fotogen er du! Må si du er så veldig lik din mor; håret, munnen og leppene, haken, ja alt er så likt. Kos dere med rosévin;)

 12. Du ser råbra ut! 🙂
  Er det noe retusjert? Ikke selve deg, men bikinikanten og rundt brystene?

  1. Bildet er speilvendt, og så er det skyggelagt litt slik at jeg får mer markerte trekk + masse babyolje og melkespreng 😉

  2. Det er helt vanlig med retusjering av reklame/motebilder, toppmodeller blir også retusjert.
   Uansett var du utrolig flott, litt ugjenkjennelig. 🙂
   Skjønner at du er stolt over å være covergirl, bildet var helt smashing!
   Så en som skrev at du ser ut som en ordentlig modell, men det er du jo også?

  3. selvfølgelig er det retusjert, det er jo 99% av bilder sånne her blader publiserer og det innrømmer dem jo selv også 🙂 Men modellene vil jo såklart ikke innrømme det 🙂

   1. Trenger ikke å late som du ikke vet.. Bladet har jo kommet med uttalelse..

   2. Selvfølgelig er hele bildet retusjert. Alle bilder blir retusjert i magasiner. Regner med at til og med en fotballfrue har føflekker..?

   3. Hun har jo ikke benektet at bildet er retusjert? Hun er jo ikke retusjert tynnere, eller større, men skyggelegging osv er jo helt naturlig.

 13. Kjempe fine bilder! Saa spennende!!! Gratulerer saa masse 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 14. Veronika

  Vakker, vakker, vakker!

  1. Tusen takk 🙂

 15. Det jeg har sett av bildene var kjempebra! Du har all grunn til å være stolt – du ser smashing ut!!!

  1. Tusen takk 🙂

 16. rett og slett «1000 x WOW»

  1. Tusen takk 🙂

 17. Wow. Superhot!
  Foresten så jeg at «på liv og død» skulle begynne igjen nå. Så ikke du på det sist?..!

 18. The look on the cover is so different to your other looks and I like it a lot on you! Hot babe 😉
  Kisses
  Jess

 19. Herreguuuuud! Du er så flott 😀 Knallfine bilder av deg <3

 20. Bladet er ute i hyllene, iallefall på narvesen. Tok meg en sniktitt i bladet bare for å se deg..kule bilder!! Og for noen ben du har…veltrente og superlange, sikkert jukset litt med sko. Men du er uansett HOT!

  1. Tusen takk 🙂

 21. Du ser fantastisk bra ut, skulle virkelig ønske jeg hadde din motivasjon til å trene og holde kroppen i form! Unner deg all skryt du får for disse bildene, det fortjener du faktisk! 🙂

 22. Oi, wow, det må jeg si- jammen en hot mama det der! 🙂 Sikkert kjempemoro å få tatt slike bilder, særlig siden du drømte om å være fotomodell da du var liten:) Tror du inspirerer mange til å leve drømmen sin med det livet du har skapt deg!:):) Ha en kjempefin torsdagskveld!:)

 23. Hei. Fikk bladet i posten i dag og ville bare si at det var et flott intervju med fantastiske bilder!!

  1. Tusen takk 🙂

 24. Gjett hvem som skal kjøpe blad! 😀 Du ser smashing ut 🙂

 25. W.O.W!! Det er smashing bilder det der! Love the legs! 😉

 26. Benedikte

  Fikk bladet i posten i dag, og må si at jeg synes bildene var råtøffe! Gleder meg til å lese resten 🙂 gøyt å se bilder av deg, vi ikke vanligvis ser! 🙂 kjempe kjekt. Du ser helt kanonflott ut 😉

 27. Helt fantastisk 🙂 Digger deg…men det visste du 😉 Ha en finfin kveld videre fra en litt småstresset *her skal det flyttes i morgen tidlig*…Gleder meg!!! 🙂

 28. Kari Ann

  Fantastisk flotte bilder, og utrolig fin med kortere hår. Litt røffere. Denne bloggen er en eneste stor inspirasjonskilde i en travel hverdag 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

  2. Må bare slenge meg på Kari Anns kommentar her, du er en inspirasjon for mange.
   Du tar btw helt nydelige bilder, noe som er en stor grunn til at jeg har blitt en fast leser ihvertfall:)

   Ikke lest dette bladet før men du ser helt smashing ut!

   1. Tusen takk 🙂

 29. Kristin

  Helt fantastisk nydelig og kul!! For en photoshoot! Det bladet kommer til å fyke unna fra hyllene neste uke 🙂 Du er helt rå, Caroline!

  1. Tusen takk 🙂

 30. Kult!
  Må bare si at vi fikk bladet på jobb i går, og jeg kjente deg IKKE igjen… hehe Rå kule bilder

 31. Wow, for et bilde!! Jeg gleder meg til å kjøpe bladet og se resten 🙂

 32. Wow – for nokre RÅ bilder 🙂
  Du er ei veldig inspirerande kvinne må du vite!!
  No skal eg ivertfall ut og morgenjogge – laaangt også 🙂
  Så håper eg du deler gårsdagens oppskrift slik at eg får litt middagstips!
  God helg til deg og di skjønne familie!
  Klem

 33. Fantastisk kule bilder! Gleder meg til å se resten 🙂

 34. Dette er noen av de kuleste bildene jeg har sett. Du ser fantastisk ut!! Elsker å se deg i en mer rocka versjon – det kler deg.

 35. Hege Fløgstad

  Veldig flotte bilder! Du kler virkelig den røffe stilen. Helt utrolig at du har født for bare et halvt år siden. Stå på!

  1. Tusen takk 🙂

 36. Gunnhild

  Du er vakker og viser en sensuell og voksen side av deg selv, som en nydelig kvinne! 🙂
  Gratulerer så masse! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 37. Charlothe

  Fy flate, det coverbilde er så tøft av deg! Elsker det! 😀

 38. Digger bildet! Utrolig flott og du holder deg i form 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 39. Dwightinha

  Kjempefint cover. Veldig gøy å se deg stylet litt annerledes. Alt kler den smukke heter det jo, og det beviser du.

 40. Caroline

  Sykt heit! Jeg har lagt merke til at du ser så utrolig bra ut når magasiner styler deg, for de gjør deg litt mer avslappet og effortless chic. Du kler dette så mye bedre enn den striglede Bree Van de Kamp-looken:)

 41. Gleder meg så utrolig mye til å kjøpe bladet for å lese og se resten av bildene! Men håper for all del ikke alle bildene er så retusjerte som det bildet her så ut som (håper det bare er dataskjermen som gir inntrykket), en så flott dame trenger da virkelig ikke noe retusjering! Stå på 😀

  1. Coverbildet er noe retusjert, men ikke de inne i bladet, med unntak av lys og skyggelegging 🙂

 42. Så deg i bladhyllene i går, gratulerer med superfint cover. Vakre deg 🙂

  1. Tusen takk 😀

 43. Elsker at coverbildet ikke fokuserer på hvor tynn du er. På bildet med jakken ser man jo ikke om du er en strek eller dobbel så brei som du egentlig er! Tommel opp!

  1. Denne skjønte jeg ikke? :p

   1. Ingrid

    Pga jakken kan man ikke se hvor smal midje du har. Du kunne vært dobbelt så bred som du er, og ingen ville sett det pga jakken. Synes det er et godt valg av magasinet, det har jo vært alt for mye styr pga magen din. Bra å ikke fokusere på det!

 44. Altså, det er et fint bilde av deg, men likte virkelig ikke badredrakten, den får deg til å se ut som du har baller.. Ikke nagativt til deg, men til stylisten..

  1. haha, burde kanskje tatt av meg undertøyet jeg hadde på 😉

  2. Hahah, det første jeg la merke til og… Kan ikke skjønne at du ikke måtte ta av den :O

 45. du er helt RÅ, Caroline! Digger bildet, og det at det ikke er så lenge siden du fikk barn og likevel holder deg i såpass god form er fantastisk! Du inspirerer!

  1. Tusen takk 🙂

 46. Holy snap kvinne! 😉

 47. Morsomt hvordan du kan si bildene ikke er særlig redigert. På det andre innlegget ditt sier du at du hadde en knekt negl. Her er den plutselig vokst ut igjen.
  Ikke minst er brystene dine mye større.
  Det er nok mye redigering her gitt 😉

  1. Jeg får gjenta meg selv en gang til da :O

   Forsidebildet er noe redigert, blant annet er neglen fikset. Bildene inne i bladet er ikke redigert (med unntak av lys og skyggelegging). Puppene mine er ikke redigert på noen av bildene.

 48. Charlotte

  Så utrolig stilfullt, du kler det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *