verdens beste

lunsjDSC08159klokke33

(annonselenker) sko aldo / bukse zara / veske aldo / bluse zara / klokke daniel wellington  

___________________________________________________________________________________________________________

God kveld  Nå har jeg besøk av verden beste mamma, hun er akkurat en sånn jeg også vil bli for Nelia, helt unik. Jeg hentet henne i Horten rett etter klokken ti og vi er hjemme først nå, så føttene mine er mørbanket. Nelia har vært med hele dagen og hun slutter aldri å imponere meg, må ha tålmodigheten til en engel, hun er jo like blid! Vi har vært Skien rundt for å finne blomster og riktige potter til å plante i, så morgendagen blir med andre ord den store plantedagen, gleder meg! Noen som vil se? Det trengs å freshes opp på den fronten her, og å få hjelp av mamma er det beste som kan skje. Vi rakk også å møte Lars-Kristian for lunsj på strøm mat & bar, fantastisk mat. Og jeg er så mett, så jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få plass eller tid til å styre med oppskrift-onsdag. Om det ikke går, så kommer det i morgen i stedet 🙂 

Håper deres dag har vært fin! 

63 kommentarer

 1. Så hyggeligt med nye blomster, er noget af det som altid gør mig i godt humør!

  Hvad hedder modellen på dine aldo sko *forelsket*?
  Knus fra DK

 2. ÅÅ det høres ut som du virkelig har verdens beste mamma, tror du er en god mamma…har fått et inntrykk av det. God kveld <3

 3. Herlighet det såg nydelig ut 🙂

 4. Mener jeg leste tidligere at du helst ikke a,met offentlig. Men hvordan gjør du det med amming når du er ute med Nelia over så mange timer. Har du med mm på flaske hver gang eller? Spør fordi jeg selv ikke er veldig komfortabel med amming i offentligheten..;)

  1. Jeg ammer offentlig om jeg finner et sted som er litt skjult 🙂

   1. Torill

    Mener du at du heller gir morsmelkserstatning enn å amme hvis du ikke finner et sted som er skjult?

   2. Nei, jeg planlegger som regel slik at jeg slipper å amme. At jeg rekker hjem, f.eks. Som regel har jeg ammet i bilen 🙂 Når det er sagt så er det ikke noe negativt å gi MME i enkelte tilfeller.

   3. Eller å gi MME i det hele tatt….noen må faktisk det.

   4. Det er jo anbefalt å amme, men om man ikke får det til så er jo MME et godt alternativ 🙂

 5. Jaaaa til bilder av hagen 😀 Tå både før og etter bilder, kan sitte og se på inspirerende hage bilder i evigheter 🙂
  Interiør bilder hadde og vært morsomt å se 🙂

 6. Marianne

  Så ut som en super dag! Blomster og hage er jo så gøy å pusle med.
  Mammaer er gode å ha, selv har jeg invitert min mamma på grilling og vin på terrassen på fredag, siden mannen skal på tur i skauen med gutta 😉 Om jeg kan få komme med et ønske angående innlegg framover så er det et sterkt ønske fra meg om tips til smart pakking av feriekofferten. Skal en uke til Malta med mannen og et vennepar, og har en tendens til å pakke altfor mye. Så noen gode tips om plagg som er fine å kombinere, og hvordan skape plass til shopping i tillegg (virker umulig for meg som alltid har fullstappet koffert men, haha)
  Tusen takk for kjempefin blogg!! Klem Marianne

  1. Takk for tips og skryt 🙂 Kos deg til helgen <3

 7. Å, så utrolig flott du var på de bildene! Nydelig på håret og kjempefint antrekk. Du stråler! Ha en kjempefin kveld videre 🙂

 8. Nydelig antrekk! Og maten så helt nydelig ut!
  Har self vert ute og kost meg med tapas med min kjære. Sitter her med foodbaby og tidenes hvitløksånde, men det er så utrolig verdt det. Ha fortsatt en strålende kveld!

 9. Åhh hvor er det søte armbåndet fra<3

  1. Goodnightmacaroon 🙂

 10. I just love when you have curls! 😛

 11. Beautiful pictures! I fell in love with that DW watch and the bracelet with the birds. Would love to add those in my jewelry collection. Love your blog bb!

  I’m a recently graduated doctor and a fashion blogger.

  New shopping post up on my blog Arctic Vanilla!

  http://www.arcticvanilla.com/

 12. Jaaa, gjerne

 13. Så utrolig fint antrekk! Buksene sitter som støpt på deg og elsker farget på skjorten. Gir meg en deilig sommer-feeling 🙂 Kos dere masse med planting! Det er en koselig ute aktivitet det. Spesielt sammen med mamman sin *smile* Håper været er fint mens dere holder på. God planting!

  1. Tusen takk 🙂

 14. Ja! Vil gjerne se hvordan det blir 🙂 Ønsker meg noen bilder av uteplassen deres. Tipper du er like flink til å få det fint ute som inne 🙂 Kos deg med planting og mor 🙂

 15. Mmm, den maten så fristende ut! Og så fint antrekket ditt var, det likte jeg veldig godt 🙂

 16. Hei! Fin blogg:) Lurte på, det armbåndet i gull du har på sammen med klokken din, hvor er det ifra? Sinnsykt fint!!

  1. Goodnightmacaroon 🙂

 17. Høres ut som en koselig dag <3 Det er sånne dager som er gull verdt. Skulle gjort hva som helst for at jeg også fikk oppleve slike dager med mammaen min også. Men dessverre har hun tapt kampen mot kreft. Kos deg så mye med besøk av mammaen din. Husk å fortell henne hvor glad du er i henne 🙂

  1. Uff, så leit å høre :/ Håper du sitter igjen med mange gode minner om henne <3

 18. hva pleier du og spise på strøm mat & bar? er det sunn mat der? og hvor i skien ligger det?

 19. Kristine

  Jaaaa vi vil se 😀 eller ja jeg vil se heter det vel.

 20. Fast leser

  Jaaa! Selvfølgelig vil vi se:-D To tomler opp!

 21. Stunning as always! Älskar skorna!!!! Kram

  http://bettinaw.blogspot.fi

 22. Hvorfor reklamerer du for Blush.no på bloggsiden din? Er ikke de på «fake»lister over produkter solgt på nettet? Du bruker vel kun produkter fra «Coverbrands» så vidt jeg har fått med meg,har handlet hos dem av og til, er deres produkter ok? Håper du bare går god for bra produkter.

  1. Det kjenner jeg ikke til :/ Jeg bruker stort sett fra Coverbrands, ja. Deres produkter er av god kvalitet og hvert fall ikke fake.

 23. Du er så utrolig nydelig, og du fortsetter å imponere både på den ene siden og andre siden. Elsker antrekket, og elsker bildene av hvordan dagen din har vært! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 24. elsker vognen din altså! Tror du Nelia må bytte over til sportsdelen snart?
  Dette er et helt tilfeldig spørsmål, men som jeg hadde blitt veldig glad for å få svar på..
  Hva heter kamera ditt? Bruker du speilrefleks eller kompakt kamera? Du har alltid så nydelige bilder!
  Klem

  1. Jeg tror hun kanskje kan begynne å bruke den snart 🙂 Jeg bruker speilrefleks, aldri kompaktkamera.

 25. Håper du får det kjempetrivelig, Caroline!

  Jeg synes folk skal kritisere alt du gjør/ikke gjør, jeg. Du burde vite at for hver kritiker sitter det minst 100 av oss som støtter deg, og som elsker både bloggen din og all inspirasjonen du gir. Stå på! 😀

  1. Det er jeg fullstendig klar over 🙂 Men så er jo mye av kritikken ofte helt bak mål :p

 26. AndrineK

  God morgen!
  Jeg postet en kommentar under «lykke-innlegget», men jeg kan ikke se at den er kommet igjennom.. Men du har kanskje ikke rukket å godkjenne alle enda?:/

  Ha en vakker dag i hvertfall:)

  1. Finner den ikke ? :/

   1. AndrineK

    Så rart:/ Prøvde på nytt nå:)

   2. Så den nå, godkjent 🙂

 27. Du er utrolig vakker! Stå på 🙂

 28. Ja! vil veldig gjerne se hva du har kjøpt! Jeg elsker når du har interiør innlegg, og inspirasjons innlegg som det du hadde tidligere denne uken 🙂 Gjerne mer interiør og motivasjon/inspo innlegg. Ellers vil jeg bare si kjempe bra blogg, du gjør en super jobb Caroline. 🙂 Ha en fin dag!

 29. Hei! Reagerer Nelia på noe du spiser? Her i hus må jeg ligge unna alt av sterk mat + alle typer løk. Veldig kjipt :/ Håper du får en fin dag 🙂

  1. Nei, heldigvis ikke 🙂

 30. Hei! Så koselig innlegg. Håper vi får se noen jordete hender og vakre blomster. Det er jo så koselig med friske farger og ferske blomster. Jeg likte spesielt godt innlegget ditt om å sette pris på de viligste tingene i livet, som jo er gratis. Synes du fikk mye kritikk som ikke er fortjent. Alle bør jo sette pris på de små tingene i hverdagen og de man er glad i. Dette må vi alle bli flinkere til, og jeg håper du kan fortsette å skrive slike innlegg

 31. Så utrolig fin du er!
  For et fint antrekk, jeg syntes blusen var så fin.
  Er den ny?
  🙂

 32. Such a gorgeous outfit!! I love the watch and the shoes! And yes please, show us the gardening! 🙂 I will do the same this weekend with my mom, she is coming to visit, she also lives far away like yours! I’m so looking forward 🙂 have a nice weekend!

 33. Solveig

  Så nettopp ett par av bildene som kommer i stylemag og jeg må bare si at de var helt utrolig flotte!!!
  Så artig å se enn litt råere side av deg, du ser helt fantastisk ut 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 34. Omg your blog helps me survive bad days, you know that?:) It’s full of positive energy and it shows and ensure that life is mostly good and better days may come to me and everyone else very soon. Thank you and all the best for you and your family:)

  1. So happy to hear that 🙂

 35. Michelle

  Nydelig outfit Caroline! Vet du hva, jeg elsker virkelig den frisyren du har der, den kler deg så alt for godt!!

 36. Hei. Nydelig antrekk du har der og elsker håret ditt:-D:-D
  Jeg lurer på hvordan du får til de fine bølgen??

  Keep up the good work
  Klem Hilde 🙂

  1. Bruker bare krølltang fra Mast 🙂

 37. Er Lars Kristian veldig glad i hamburger eller? Han spiser alltid det, mens det ser ut som du velger litt forskjellig fra gang til gang. Så vittig

  1. Ja, han ELSKER det :p

 38. james hurley

  sponset innlegg. alle svenske (og nå dere tydligvis) bloggere har den teite Wellington klokken.

  1. Nei, Wellington har jeg skrevet om flere ganger før. Første gang i 2012, mener jeg å huske 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *