sunset

sunsetsunset2

sandaler kurt geiger / bukse zara / topp zara / veske oasis / (annonselink) blomsterkrans rock’n rose

___________________________________________________________________________________________________________

God morgen  I går var det plutselig fotballkamp på en tirsdag, så vi var ikke hjemme før langt over sengetid for Nelia. Jeg hadde litt å styre med i huset også, og endte opp med å treffe hodeputa i ett-tiden, noe som betyr at store mengder koffein er høyst nødvendig i dag. Jeg var oppe halv syv, og overraskende nok sitter jeg med min første kaffekopp først nå, jeg rakk liksom aldri før. Er ikke det typisk? Det bare baller på seg, hater når det skjer. Jeg fungerer dårlig ute av rutine, så det er bare å få karret seg på plass igjen. Kaffekoppen blir med meg inn i bilen for nå går turen til Horten for å hente opp mamma som har tatt fergen over. Gleder meg så til besøk! Vi skal plante og gjøre det fint i hagen i dag, holder dere oppdatert! Ha en nydelig dag så lenge 

83 kommentarer

 1. God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god morgen, og håper du får en fantastisk lille lørdag 🙂 Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidlig på morgenen 🙂

  Stooor klem fra fast leser – vektlofterjenta.com ❤

 2. Kristhild

  Tenkte eg skulle begynne å løpe om morgenen, få ut litt av energien som en god start på dagen, for jeg er ganske hyper til tider! Bor like ved en park i gamle byen i Oslo, og gleder meg allerede til å prøve å løpe litt her 😀 Ellers driver jeg med jazzballett 🙂 Og jeg skal gifte meg neste måndte! IIIIIIHHH!!!! Er så glad og spent! Og jeg blir alltid oppmuntret av å lese bloggen din, den er så koselig! Fint å se at flere enn meg virkelig gleder seg over alt det vakre i livet <3 🙂 Ha en kjempefin dag 🙂 <3

 3. Høres ut som du har en hyggelig dag i vente! Og enda hyggeligere blir den kanskje når du nå får dette tipset med fem oppskrifter til kokosdesserter som jeg akkurat kom over via vg.no: http://www.godt.no/#!/artikkel/22960315/Fem+friske+kokosdesserter+du+kommer+til+%C3%A5+elske&xtor=CS1-2-22960315%5BFem+friske+kokosdesserter+du+kommer+til+%C3%A5+elske%5D De er vel neppe helt i tråd med lavkarbo, men det kan du kanskje fikse på:-) Ha en fin dag!

  1. Oooh, tusen takk 😀

 4. For et nydelig antrekk – digger toppen! 🙂

  Ha en fin dag med planting av blomster!

  1. Tusen takk 🙂

 5. Wow! Fantastiske bilder! Creds til både fotograf og «modell». 🙂

 6. nydelig antrekk! den toppen var skikkelig spesiell, elsket den !

 7. Så fine bilder! Deilig med morgensol da 🙂

  1. Heller kveldssol 🙂

 8. En ting jeg alltid har lurt på; Hvem tar bildene av deg? Er det selvutløser?

  1. Lars-Kristian 🙂

 9. Hei,

  Hvordan gjør dere det med Nelia, når dere kommer hjem f eks etter legge tid, sover hun i bilstolen på vei hjem og sover videre når dere legger henne? Eller våkner hun til og holder det gående noen ekstra timer? Lurer litt på dette da jeg aldri tørr å gå ut av faste rutiner med vår…

  1. Det variere. Noen ganger sover hun i bilstolen eller vognen, mens andre ganger er hun våken :/

 10. Karoline

  Denne må jo få plass i din garderobe! Haha
  http://www.laredoute.no/soft-grey/topp/439999?selArt=356816

 11. Så nydelige bilder 🙂 Ha ein flott dag med mammaen din!

 12. Hei Caroline.
  Ville først og fremst si at du har en nydelig datter , og at jeg følger med på bloggen din hver dag! Du er ren inspirasjon!

  Jeg har et lite spørsmål. Det er kanskje litt for mye å be om, men folk trenger virkelig hjelp nå… ( du trenger ikke å poste kommentaren, vet bare ikke hvordan jeg skal komme i kontakt med deg, så jeg satte den her i kommentarfeltet…)

  Hjemlandet mitt Bosnia og Hercegovina gjennomgår nå den største tragedien siden krigen på begynnelsen 90-tallet. 100.000-vis av mennesker står uten et hjem, uten en seng, uten et varmt pledd å sove under. Barn, eldre, syke og de mindre heldige sliter med å få mat, rent vann og strøm. Bosnia og Hercegovina opplever nå en flom vi ikke har sett på over 100 år. Allerede er mange døde, og tallet ventes bare å øke!
  Vi har startet en innsamling nå på alt det folk trenger, slik at vi kan få sendt det nedover.

  Materielle donasjoner som er nødvendige i første omgang, som f.eks:
  Midler for desinfisering(renhold), svamp, spader, verktøy, vaskekluter, vaskemiddel, tøymykner, såper, tannkrem og tannbørster, engangshansker, vann, hermetikkmat, bleier, barnemat og alt til babyer damebind, håndklær, toalettpapir, engangsbestikk, tallerkener og glass, batterier, oppblåsbare madrasser, soveposer, dyne,puter,pledd osv.

  Er det noe du kunne bidra med så hadde vi vært veldig takknemlig..kanskje også skrive et innleg om dette? Vi samler også inn over Røde Kors: http://minaksjon.rodekors.no/roede-kors/innsamling.aspx?col=4-1514

  Vi holder til i Sarpsborg, der har vi et lager på Tindlund, der vi samler alt dette på, og den første av mange lastebiler kjører førstkommende fredag.

  Du kan kontakte meg på mail (som jeg har ført opp ovenfor..)

  På forhånd takk!

  Maida Hodzic

 13. Hei. Ser du har på deg LivetErFantastisk bånd. Her er en link til artikkelen om de sterke jentene som startet det hele. http://issuu.com/tvendemediaas/docs/lokalavisengrenland-uke18-2014

 14. Hei søte deg!

  Knallfint antrekk. Er det lenge siden du kjøpte den toppen på Zara? Må ha! Ha en super dag med mamman din og prinsesse Nelia 🙂

 15. skjønner godt hva du mener. Det er veldig viktig at du ikke drikker for mye kaffe, husker du var dehydrert og mistenker det kan være kaffeen.. hehe.. husk; to glass vann pr kopp kaffe 😉 med unger er det ekstra viktig med rutiner, men noen ganger går det jo bare ikke og jeg er enig i at det er slitsomt 🙂 ps. kan du lage ansikt uten sminke, som mange andre bloggere har gjort nå. Altså uten foundation også. Helst video der du renser vekk alt mens vi ser! klemmer

  1. Kaffe er ikke dehydrerende. Koffein er dehydrerende, men i kaffe er det mest vann som gjør at det er en netto tilførsel av vann til kroppen.

  2. To glass vann per kopp kaffe… Da tror jeg ikke jeg hadde gjort annet enn å fly på toalettet hele dagen 🙂
   Jeg har lest at kaffe ikke er noe mer vanndrivende enn vann.

   1. Koffein vil nok gjøre at kaffe er litt mer vanndrivende enn vann, men uansett vil det være en netto tilførsel av vann til kroppen 🙂

   2. Tror koffein er mer vanndrivende enn vann, jeg flyr hvertfall på toalettet hele dagen, hvis jeg drikker noe som inneholder koffein. Svart brus, te, kakao og selvfølgelig kaffe. Veldig kjedelig, men en god grunn til å holde seg unna fristende drikker, som koster mye, og inneholder mye sukker 🙂

  1. Hun har et poeng, men det drukner dessverre i usaklige overdrivelser tatt helt ut av proporsjoner :/

   1. Gjør det?

   2. Kan eg spør kva som er usaklige overdrivelser? Syns heile artikkelen var saklig og «spot on»…

   3. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at artikkelforfatter mener at alle som trener over gjennomsnittet under svangerskapet er usunne. Det er jo selvsagt ikke tilfellet. Folk må få lov til å ta sine egne valg ut i fra hva de trives med, uten at de skal få skylden for andres dårlige samvittighet. Hun lurer også på «når dette ble idealet», og legger automatisk skylden over på de som trener og er aktive. Men det er jo ikke de som skaper idealene. De gjør jo bare det de trives med. Idealene skapes jo av alle de andre som ønsker det samme.

   4. Hei! Jeg ville bare påpeke det poenget jeg føler ofte, eller stort sett alltid, faller bort i denne debatten, spesielt her hos deg. Jeg tror ikke poenget til hverken artikkelforfatter eller noen andre oppegående kvinner er at ikke det er sunt og flott å trene, gravid, eller ei, eller å ha en sunn og evt tynn kropp. Du har også all grunn til å være stolt over kroppen din etter fødsel og forsåvidt hver enda dag, og igjen, om den måtte være tynn eller ei.

    Poenget, som jeg ser det; mååååå du legge bilde av den ut på internett? Du vet at du både som et resultat av gener, og en imponerende mengde trening, faktisk ser veldig annerledes og mye tynnere ut enn kvinner flest, spesielt etter svangerskap. Ofte er du flink til å oppmuntre og påpeke hva skjønnhet og flott kropp egentlig er. Men om kvelden, foran speilet, så ser man ikke disse ordene. Man ser forskjellen mellom bildet ditt og bildet av en selv i speilet.

    Jenter i alle aldre bombarderes av bilder av tynne folk hele dagen, i alle kanaler. Skulle ønske du kunne la være å bidra med ett til. Ikke fordi det ikke BURDE være helt greit, men akkurat nå er det et så utrolig skjevt kroppsbilde i media, at vi rett og slett har en jobb å gjøre. Og der må «dere tynne» faktisk prøve å holde litt igjen, sånn at jenter i alle aldre som lurer på om de er fine nok slipper å ha enda et bilde på netthinnen når de prøver å elske seg selv om kvelden. Du hører så mange som protesterer og ber om at du ikke må legge ut «skrytebilder». Det er ikke fordi det ikke EGENTLIG er greit – men tingenes tilstand begynner å gå på folkehelsen løs. Jeg synes rett og slett du bør ta det til etterretning nok til å ikke bidra med ditt.

   5. Det er jo ditt inntrykk av artikkelen, din tolkning. Eg syns ho er inne på noko vesentlig. Presset og stresset med å sjå bra ut gjer at mange ikkje klarer å nyte graviditeten. Og det er berre trist. Føler du går i forsvar, og ikkje vil ta innover deg den trenden som blir skapt. Når det er sagt, eg var ein av dei som støtta deg då du la ut ditt etter-fødsel bilde, for det er freakin’ awesome å sjå sånn ut etter å ha født. Men likevel, det sender ut meldinger til oss andre, enten du vil anerkjenne det eller ei…

   6. Selvsagt er det min mening og tolkning, det gjelder jo alle som mener noe 🙂 Helt enig i at det er trist om enkelte ikke nyter graviditeten pga. press.

   7. Kristin

    Hvilke «usakelige overdrivelser tatt helt ut av proporsjoner» mener du? Jeg ser at du svært ofte spør andre om nettopp denne typen «kilder» for kritikk /meninger, så da spør jeg deg nå; hva er blåst fullstendig ut av proporsjoner her? Jeg må si at denne kronikken traff meg midt i hjertet/dissemagen, som er et resultat av at jeg har en sønn som er en mnd yngre enn din datter. Jeg hadde et aktivt svangerskap, trente bare timer før fødselen startet jeg også – og, på tross av (akutt) keisersnitt, var jeg tilbake på trening etter 4 uker. Hadde gladelig gitt nesten hva som helst for å se ut som deg, eller som hun svømmeren – men jeg så bare fæl ut, i mine (og samfunnets) øyne. Magen er slapp enda, rumpa er stor og puppene henger. Jeg kunne SÅ ønske jeg kunne være fornøyd, og kun fokusere på at jeg er sunn, frisk og har verdens vakreste sønn, men, som forfatteren av kronikken peker på, det er ikke nok i dag! Om vi ikke kan hoppe rett i bikinien etter fødsel og ta selfies, har vi vært «late kjerringer som bare sitter på ræva og spiser drittmat» (sitat en av dine forsvarere fra debatten rundt ditt magebilde).
    Vet ikke 100% hva jeg vil med denne kommentaren, fordi jeg også tror at du ikke mener å få meg, og alle andre som er like meg, til å føle oss mindre vellykkede eller noe, men jeg ville bare belyse (nok en gang) hvordan det kan oppleves å IKKE ha drømmekroppen rett etter fødsel – eller 5 mnd etter, for den saks skyld…

   8. Marthe

    Men, da må jeg spørre, hadde du drømmekroppen FØR du ble gravid? Man kan jo ikke forvente å bli en bedre utgave av seg selv etter et svangerskap. Men, om man trener og spiser sunt vil det sannsynligvis ikke ta lange stunden før man er tilbake til start igjen. Det finnes selvfølgelig unntak, men jeg tror det vil gjelde de fleste.

   9. Fra gammelt av så sa man at et svangerskap var 9+9 måneder – ni måneder å bære fram et barn, ni måneder for kroppen å komme seg tilbake igjen. Nå er jo ikke dette vitenskaplig bevis, så jeg kan ikke vise til kilder, men jeg syns det høres fornuftig ut, Det virker hvertfall helt ufornuftig å skulle være tilbake til start igjen innen et par uker, som på media og endel profilerte kvinner virker å være idealet.

   10. Dette er jo individuelt, Marie. Folk er forskjellige, vi har ulike utgangspunkt og en som trener og holder seg i form under svangerskapet vil jo ha bedre forutsetninger enn en som ikke gjør det. Det finnes ikke noe ideal, heller ikke 9+9. Ser du ikke hva du selv er i ferd med å gjøre her? Du argumenterer mot idealet «være i form raskt etter fødsel», ved å presentere et nytt ideal som er «være i form etter 9mnd». Det er jo dobbeltmoralsk.

   11. Marianne

    Helt enig med Kristin her. Fotballfrue, DU av alle er jo med på å skape er ideal! Jeg skjønner ikke hvordan du kan påstå noe annet. Jeg forstår veldig godt at du er stolt av kroppen din, og at du legger inn alle timene på mølla fordi du faktisk liker det- men du skaper så absolutt et ideal når du bevisst på dine 50-100.000 lesere legger ut bilde av deg selv i sexy undertøy 3 dager etter fødsel. Det i seg selv er jo helt ok- at du velger å gjøre det. Men jeg er så saktens enig i at fotballfrue og mange andre bloggere som daglig fronter dette skaper et ganske uoppnåelig ideal for mange. Jeg er også en av de mammaene som tar meg tid til å trene, men det går på bekostning av andre ting!! Jeg er oppe kl 05.30 hver morgen for å gjøre unger klare for skole og barnehage, kjører og leverer- er på jobb fra 08-16, henter, handler, lager middag, kjører igjen til aktiviteter, trener selv, hjem, kveldsmat, legge osv. Jeg tror mange glemmer at fotballfrue og disse ideal- kvinnene faktisk lever av å se bra ut.. Hver eneste dag. Dette med kjøring, henting, jobbing og fritid er ikke endel av deres hverdag for jobben ER dette idealet…… Og det respekterer jeg. Jeg syntes bare det er så synd at det er blitt slik…

   12. Jeg sier ikke at vi ikke er med på å skape det, men å legge all skyld på oss blir for dumt. Du gjør et poeng ut av at jeg har så mange lesere, men det er jo hver enkelt som selv velger å lese bloggen min. Jeg tvinger ingen, og dermer er vi alle med på å skape idealer. Om jeg hadde sluttet å blogge hadde de fleste av mine lesere funnet seg en lignende blogg som ga de akkurat det samme.

   13. Annina

    Slik jeg leser teksten på nrk.no legger den virkelig ikkje all skyld på «dere» (vet ikke helt hvem du sikter til, men går ut fra bloggere generelt?). Det er snakk om et generelt mediafenomen, der blogger er den del av dette. Jeg er selfølgelig enig i at alle dine lesere velger å lese bloggen din – jeg velger å lese den fordi jeg liker oppskriftene dine svært godt. Selv om jeg kommer for å lese om matlaging, så blir jeg påvirket av andre aspekter. Som sagt i kommentarfeltet på ytring.no: «Det er en krevende øvelse å leve i sin egen lille boble og overse alt som forteller deg hvordan du bør eller kan være.»

    Hvis jeg slutter i jobben min, finner de som trenger meg en annen som gir/gjør akkurat det samme. Det er likevel viktig at jeg gjør jobben min mens den fremdeles er min jobb.

   14. Det er ikke så veldig mange profilerte bloggere som har gått gravid og lagt ut et magebilde av seg selv. Så det er ikek så vanskelig å tenke seg til hvem hun sikter til.

   15. Enig med deg, her! Ser ut som Fotballfrue kommer med samme type kritikk til forfatteren som mange kommer med til henne, men at hun ikke er så nøye på å komme med konkrete eksempler – slik hun som regel krever for å gidde å svare på kritikk rettet mot seg selv…

   16. Det står konkrete eksempler i kommentaren min, Marie. Kan ramse de opp for deg om du ikke finner de:

    1. Legger all skyld på enkeltpersoner.
    2. Gir inntrykk av at alle som trener over gjennomsnittet er usunne og dårlige forbilder.

   17. Marianne

    Jeg mener du er noget arrogant når du sier » Du gjør et poeng ut av at jeg har så mange lesere, men det er jo hver enkelt som selv velger å lese bloggen min. Jeg tvinger ingen, og dermer er vi alle med på å skape idealer. » jeg mener du med alle dine lesere faktisk har et større ansvar for dette idealet enn en hvilken som helst annen fitnessrosainspoblogger… Tror du Kvinnemagasiner ikke er sine lesere bevisst?? At de har en holdning som » dere velger selv å lese bladet så vi kjører på!» Jeg ser hvor du kommer fra Fotballfrue, og jeg skjønner veldig godt hva du mener. Med lesere kommer ansvar, det mener jeg. Dine største samarbeidspartnere og sponsorer virker å være typ coverbrands, Nelly eller fitnessrelaterte nettbutikker ergo mye av din inntektskilde kommer fra å fronte et ideal om den «perfekte» kvinnen- derfor er det jo naturlig for deg å gjøre dette på bloggen. Du skriver at det beste i livet er gratis i et innlegg, som drukner fullstendig i en blogg der 70% er reklamerelatert- så under du deg på hvorfor noen kommenterer det… Poenget mitt er bare at jeg tror mange glemmer at dette er jobben din.. Det «virkelige liv» er som reger ikke så rosa:-)

   18. Men om jeg hadde gått bort fra det temaet som bloggen tar for seg, ville flere og flere lesere finne seg en ny blogg som tilfredsstiller behovet deres for å lese om det du kaller «den perfekte kvinnen». Samfunnet skaper sine idealer, ikke enkeltpersoner.

   19. Synd at det må bli slik debatt under et innlegg som ikke har noe med saken å gjøre… Tok litt av dette, får ikke «replay’a» under det jeg egentlig vil, så skriver bare generelt nå. Hvem bestemmer hva som er idealet? Hvorfor skal ikke alle få være stole av kroppen din? Hvorfor er det grekere at overvektige er stolte av strekkmerkene sine enn at trente er stolte av musklene sine? Når ble det normalt med strekkmerker? Min mødre generasjon har nesten ingen av disse, mens i dag er du unormal hvis du ikke har dem…?
    Jeg er overvektig, sliter med ledd og sterke smerter og kunne nesten drept for å hatt en slik kropp som Caroline, som faktisk orker å bære vekten av seg selv. Men jeg kunne aldri funnet på å hatet Caroline for det, hun og alle andre har like stor rett til å dele hva de vil på Internett. De sier jo med det at vi alle er ulike og unike. Det er _dere_, bitter kjerringer som får meg til å føle meg stygg og ekkel, fordi dere hele tiden må trekke fram at jeg ikke er bra nok før jeg ser ut som Caroline. Gå å spis en bolle alle sammen, dette blir for dumt!

   20. Helt enig med deg, Hanne 🙂

   21. Lene S

    Nå er jo enig i alle som er enig i deg da. Er vel derfor du valgte å ikke publisere kommentaren min 😉

   22. Synes du det er rart at jeg er enig med de som er enig med meg? :p Det hadde jo vært absurd om jeg ikke var det.

   23. Hear hear!

   24. kommentar til artikkelen generelt: Enig i at det er for mye press på gravide idag, men akkurat legens vurdering av sunn vektoppgang bør man vel ta på alvor, er jo tross alt en lege.

    Når det er sagt så er det hverken fotballfrue, Tone Damli eller Sigrid Bonde Tusvik som skaper presset(bare for å nevne noen kjendiser som har født i år), det er VG, Dagblad, Side2.no, kk.no, nettavisen, Senkveld, GodMorgen Norge, ogalle andre medier som skriker etter å ha noe å skrive om. De blåser alt ut av proporsjoner. Forrige uke var det breaking news at Tone syntes det var uvandt å være mamma nå i starten….tenk noe så utrolig! Hadde alle bare lat være å bry seg og fotballfrue, Tone og alle andre fødende kjendiser, og spesielt: hadde alle bare latt det teite undertøysbilde gå forbi i stillet, hadde vi alle sluppet å se drøssevis med overskrifter om hva gravide bør og ikke bør gjøre! Måtte vi gi det bilde så utrolig mye oppmerksomhet? Vi hadde ikke trengt å snakke om det i det hele tatt? Vi kunne bare sett på det, og konstatert «hmm, slik ser hun ut ja» og gått videre i livene våre. Men det går ikke, i Lille-Norge er ingen nyhet for liten til at vi lager spetakkel, vi har kun 4 kjendiser: Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Petter Northug og Riise. Skulle noen av disse finne på å gjøre en bevegelse står presse-Norge klar til å dokumentere!

 16. Kjære vakre deg.
  Fotball kamp er kjekt 🙂 ha ein strålande dag. Kos deg med mamma din.

  Klem

 17. Benedicte

  For et nydelig antrekk <3 Likte spesielt godt toppen, og kombinasjonen der med den blomstrete buksen 🙂 Kos deg med mammaen din!

 18. Åh, det øverste bildet var helt magisk! Du er så vakker 🙂

  Ønsker deg en kjempefin dag, og håper at den går mer som planlagt 😀

  Klem
  B.

 19. Beautiful pictures ♥ This outfit combo is perfect. Love every detail of it!
  Lots of love,
  Vanessa

  http://www.cashmerebow.blogspot.de

 20. I have no words to describe how wonderful you are !! These photos are just… WOW ! ♥
  Love, xxx
  Lauraline

 21. Snålt du setter føttene, men det var lykken jeg ville skrive om. Blir du noe lykkeligere i de klærne der eller hva anbefales av klær for å bli lykkligere? Dyrt eller billig? Hvorfor er ikke dette innlegget merket annonse? Har du «glemt» det igjen?

  1. Det står «annonselink» i innlegget.

  2. Dagens mest usaklige!! Det sier alt om deg, Eli.

   1. Jeg ser at bitre, kvalme-spredende kommentarer på flere innlegg kommer fra «Eli», og kan bare gå ut i fra at det er samme person. I så tilfelle: Har du virkelig så lite å bedrive tiden din med, at du på innlegg etter innlegg av Caroline må spre kvalme? Jeg sier ikke at alle må like bloggen fotballfrue.no, men hva med å da bare slutte å lese bloggen..?
    Dette grenser jo til å bli latterlig av deg, Eli….

 22. I love this outfit! It makes your waist look tiny… what size is your waist ?

 23. Synes det er rart at du velger ut slike bilder og publiserer, du som tar 200 bilder hver dag og er så perfeksjonistisk?

  1. Kikki? Mer Kokko vel.. Ditt lille troll.

 24. Så fin du er. 🙂

 25. Elsker blomstebuksene dine!:) Du kunne ikke laget et innlegg om slike bukser på budsjett? 🙂

 26. Rebecca

  Hei! Hvem er det som tar alle de fine bildene av deg?

  1. Lars-Kristian 🙂

 27. Superb, what a weblog it is! This weblog provides useful information to us, keep it up.

 28. For et flott antrekk! 🙂 Kos deg med planting i hagen sammen med moren din, er sikker på at det blir riktig så sommerfint hos dere 🙂

 29. Fine bilder, men er virkelig ikke fan av den toppen… :/

 30. Gullfisk

  Jobber ikke moren din?

 31. For et fint og sommerlig antrekk!

  1. Tusen takk 🙂

 32. Du er så vakker Caroline! Det stråler av deg for tiden, og det vises igjen i alle innlegg. Jeg likte spesielt godt innlegget om «Lykke» – godt skrevet!

  1. Tusen takk 🙂

 33. Brighin

  Can I ask a question? Do these negative comments hurt your feelings? I don’t remember there ever being so many negative comments on your blog and the only reason I can see for them now is that some very sad people want to provoke some sort of reaction from you. I know you want to be fair to all your readers and give everyone the opportunity to have their same and of course you want to defend yourself (which you have to do so often) but I just feel its bringing the mood and intention of your blog down. I would therefore suggest – just don’t approve them. I’m not saying you should ignore the questions that are challenging but when it starts to turn into a witch hunt its sickening. I wouldn’t give half these comments the time of day. I would even suggest a poll for your readers. Those for blocking the trolls and those against?

  Love from a very loyal reader…. Bx

  1. No, they don’t 🙂 But some of them irritate me a bit. Especially those who think they know me and how I should feel etc.

 34. Inger Helene

  Jeg må bare si det.. du ser RÅSEXY ut i den toppen! 🙂 Jeg hadde ikke sett like bra ut i den, haha, men buksa kunne jeg lett ha gått med 🙂 Håper dere har hatt en fin dag, og at det blir fint i hagen. Gjerne legg ut noen bilder av hagen din om du har lyst. Kjektmed litt inspirasjon, og sommerbilder gjør meg så glad 🙂

 35. Josh Nelson is an Interent Marketing Expert creating on behalf of Dr.
  Stuart McIver an accredited Optometrist and Owner of Pines Vision Treatment, located in Pembroke Pines, Florida.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *