pieces of girly joy

DSC07578

reptil er et av sesongens hotteste mønster, det gir en luksuriøs look og bare en liten dæsj hever antrekket – neste på ønskelisten er en veske fra by malene birger i samme materiale med sorte og beige skinndetaljer som bryter i mønsterkaoset 

2

heels from zara 

___________________________________________________________________________________________________________

Good morning beautiful  Jeg har sittet en hel time for meg selv på morgenkvisten, nytt kaffekoppen, et magasin og synet av disse skjønne gaselle-hælene. Har satt sammen x-antall antrekk i hodet hvor disse spiller hovedrollen, så da er det bare å vente på litt ledig fritid for fotografen min, så skal vi skape mange fine fotominner. I dag skal han spille kamp, så vi har spist frokost sammen – vi to og hundene ute på verandaen i solen. Her på landet kan vi hører vi fuglekvitter nære og traktorer i det fjerne, det er så fredelig her. Jeg elsker følelsen. Nå er lille våken, så hun skal få litt mat før vi skal ut på en liten formiddagsjogg! Skrives senere ♥ 

29 kommentarer

 1. Slike sko går jo like fint til sort blyantskjørt som til jeans. Fantastisk til å jazze opp hverdagen.

  Deilig å bo på landet, vi har mer gravemaskin enn traktor for tiden, men er i hvert fall langt unna storbyjaget!

  Ha en fin løpetur!

 2. Hei Caroline, ikke er jeg veldig moteinteressert, og ikke er jeg småbarnsmamma, men jeg er likevel fast leser av bloggen din. I en travel hverdag blir det litt til og fra, men i dag, etter en utmattende helg og kaotisk start på uka i går, så åpnet jeg bloggen din til morgenkaffen og koste meg med siste ukes innlegg. Og jeg måtte bare fortelle deg at jeg får så mye ENERGI når jeg leser det du skriver. Alltid har du en så energisk, hyggelig og positiv tone i innlegg og kommentarer, og det SMITTER! 🙂 Og så mye flotte bilder – det er en visuell gledeskur å bla gjennom de 🙂
  Tusen takk, for «påfyllingen» – og med ønsker om en nydelig dag til deg og dine kjære.

 3. Hei Caroline 🙂

  Dette spørsmålet hører ikke hjemme her, men jeg og kjæresten min sitter for tiden og kikker på sydenreiser for sommeren. Vi har funnet et hotell på vestkysten på Rhodos. Og når jeg søke opp hotellet på Google så jeg at det var der du var med søsteren din i fjor. Jeg har lest at det er veldig mye vind på vestkysten i Rhodos? Stemmer dette? Er det mye vind vil vi heller velge et annet sted. Jeg lurer på om det var en fin sandstrand der uten mye bølger? Litt kresen der. Hehe. Håper på svar fra deg 🙂

  Mvh Christine

  1. Det blåste ganske greit, men det var ikke spesielt mye bølger i sjøen 🙂 Stranden ved hotellet var ikke spesielt fin, men vi brukte den ikke da vi var der ganske tidlig.

  2. Linda H L

   Hei Chrisitine!
   Familien min og jeg bodde på Rodos Palace (5 stjerner) i Ixia juli 2011 og 2013 (http://www.rodos-palace.com/). Vi bestilte VIP Garden & Private Pool Suites og dette er virkelig å anbefale, da fikk vi to suiter ved siden av hverandre på størrelse med en stor leilighet også delte vi ett basseng sammen! Koster litt men det er det virkelig verdt når man får eget basseng 🙂 Kan også anbefale The Garden VIP Suites (uten basseng) som koster litt mindre men som er like frescht! Jeg husker ikke at det blåste spesielt da vi var der, ikke mer en det som er behagelig iallefall 🙂 Lykke til med valg av reisemål og hotell! 🙂

 4. Nyyydelige sko. Elsker enkle sandaler som dette!

  I det siste har jeg sett andre bloggere reklamere for jus og tøymykner, blant annet. Jeg tviler ikke på at disse merkene har kontaktet deg også, og jeg vil bare si at jeg synes du er flink til å velge riktige ting å reklamere for. Selv faller jeg helt av lasset når det blogger om tøymykner og slike ting, jeg mener snork! Så synes du skal ha skryt for å være veldig flink til å lese publikummet ditt og gi oss interessant lesestoff, selv når det er kjøpt og betalt!

  1. Uff, så kjedelig :/ Får mange henvendelser som er verre enn det..

  2. Benedicte

   Veldig enig her 🙂 Du er dyktig Caroline til å plukke ut de rette tingene.

 5. Nydelige sko 🙂 Høres ut som du har hatt en herlig morgen 🙂

 6. Elsker skoene! Gleder meg til å se de i antrekk 🙂

 7. Hvor er «Chanel» bilde fra ? 🙂
  Ha en fin dag videre !

 8. Well, I don´t like heels, but I do have that parfume. <3
  Nice picture by the way!

 9. For ein fantastisk start på dagen! 🙂

 10. Camilla

  Høres nydelig ut! Jeg lurer på om du pleier å føle deg dvask og tung etter utskeielser i matveien? Jeg prøver å leve så sunt jeg kan: Trener fire harde økter i uka og spiser veldig sunt til vanlig. Kanskje litt for sunt, for når jeg f.eks er bedt bort eller det er høytider som 17. mai, spiser jeg altfor mye. Så ender jeg opp med å føle meg dvask og skamfull og har problemer med å komme tilbake inn i de sunne vanene. Har du noen tips til hvordan jeg kan endre dette?

 11. Så fine sko, ingenting bedre enn å unne seg noe fint en gang i blant.

  Jeg har lenge fulgt sultkatastrofen i Sør-Sudan, og jeg lurte på om du kanskje ville være med på å sette lys på denne grusomme saken som spås å ta annethvert menneskeliv på kanten til sult og død, i landet. Du har jo så mange følgere, så kanskje du kan lage en liten aksjon hvor vi kan gi en valgfri (for eksempel) sum til ofrene for denne forferdelige katastrofen?

  Klem!

 12. My kind of morning, elsker å nyte noe varmt i koppen med et blad, kjøper altfor mange blader om dagen 😉 Er så masse fine.

 13. Anne Mari

  Hva synes du om landbruksoppgjøret?:-) er du for bønder og nei til mer import av mat?

 14. Kjempefine sko!

 15. Jeg personlig synes at bloggen har blitt noe kjedelig og du skriver om samme tingene hver dag:/ » som været, morgenkvist, kaffekopp» Det blir så likt liksom. Kan ikke du skrive om noe nytt? Jeg mener ikke noe stygt altså, sier min mening:)

 16. Hei Caroline!

  Dødsfine bilder du har lagt ut på Instagram idag 🙂 Ser så fint ut. Tenkte på en ting i forhold til dette med #nomakeup trenden. Sminker du deg alltid til hverdags? Synes du alltid ser så naturlig vakker ut, og det slo meg at det ofte til hverdags er vanskelig å se om du har på deg sminke, eller om du bare er veldig naturlig pen. Rett og slett nysgjerrighet:)

 17. Alexander

  Hei alle dere lesere av fotballfrue,

  Jeg skriver masteroppgaven min om blogging, og er avhengig av dere leseres deltakelse, vær så snill å sett av 5-10 min for å ta spørreundersøkelsen min. Det er ingen rette eller gale svar. Bare følg linken under. Tusen takk.

  https://bino.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6A3jo0fFE0DFBJj

 18. Såå fina sandaler! Det ska bli spännande och se hur du komponerar dem med olika outfits! Ha en fin dag!

 19. Du er fantastisk på å finne de der x-faktor-objektene som bare løfter det hele. Hva er det bildet under skoene?? Fantastisk lekkert! Er det et møbel? En reklame? Råfin, særlig med skoene!

  1. Det er bare et bilde 🙂

  2. Bildet er fra emmeselle.no 🙂

 20. Hei Caroline! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg prøver meg likevel. Har du noen gang skrevet et innlegg om gode tøye-øvelser? Kan du isåfall linke til det? 🙂 Og hvis ikke, kunne du tenke deg å sette det på lista for fremtidige innlegg?
  Har akkurat tatt opp løpingen igjen, og jeg blir SÅ støl!

  Håper dagen din blir fin!

  1. Har nok aldri skrevet om det :/ Kan se om jeg får med meg en fysioterapeut på noe sånt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *