det beste i livet er gratis

Jeg vet det er mange som føler kjøpspress hver dag og som ofte blir oppgitt eller kanskje lei seg fordi de selv ikke har mulighet til å henge med på bølgen, men jeg vil bare minne dere på at det beste i livet er gratis. Det handler om å se ting i det store bildet. Materialistisk lykke er ikke ekte lykke, samme hvor mye du noen ganger ønsker å tro det der og da. Kanskje du tror at akkurat den bilen, de skoene, den genseren eller det kjøkkenet vil gjøre deg lykkelig til evig tid, men slik er det ikke. Materialistisk lykke er kortvarig. Ekte lykke i livet koster ingenting, for det kan du ikke kjøpe – det samme gjelder for det beste i livet, det er nemlig gratis. Her er min liste 

___________________________________________________________________________________________________________

13.jpg

♥  familie – menneskene som har skapt meg, som alltid har vært der for meg og som betyr mest for meg i hele verden. Tenk at jeg nå har muligheten til å videreføre dette til et helt nytt menneske som er en blanding av Lars-Kristian og meg. Noe vi to har skapt. Det er en unik tanke som gjør meg både rørt og veldig glad. Ingen kan gjøre meg mer lykkelig enn Nelia og Lars-Kristian, det er det beste i livet! 

♥  kjærlighet ♥

♥  klemmer – en klem gir så mye. Med en klem kan du trøste, spre glede, vise omsorg og kjærlighet – og det beste av alt: det er helt gratis. 

♥  sand og gress mellom tærne – den følelsen er virkelig noe av det beste som finnes! Den følelsen er kanskje det motsatte av å gå på grus, for det er kanksje noe av det verste jeg vet, selv om det også er gratis. Både sand og gress mellom tærne er blant det beste jeg vet, gjerne med en mild bris av sjøduft på toppen. 

♥  latter – å le så mye og så høyt at du tror du skal svime av. Å fnise med venninner eller å nesten revne av latterkrampe. Å le sammen med noen eller alene – take your pick. 

♥  sang – å synge så høyt du bare kan når du håper og tror at ingen hører deg. Å synge karaoke eller å synge på scenen foran tusenvis av mennesker. Gøy! 

1

♥  å våkne til solskinn – helst tidlig om morgenen når jeg har god nok tid til å trakte meg  kaffe og kjenne på kroppen at den starter å våkne. Det er noe av det beste jeg vet. 

♥  å løpe – å løpe fort, sakte, ute eller inne. Å løpe gir meg så uendelig mye, det er da jeg er på toppen av meg selv og også da jeg får ideer og lar kreativiteten blomstre. Jeg kaller det løpetid, bare at det er min løpetid, og den er hellig – bare for meg. 

♥ å gi komplimenter – til en venninne, til kjæresten din, barnet ditt, hundene dine, til deg selv eller til en fremmed. Det koster så lite, faktisk koster det jo ingenting, men det gir så mye både for den som gir og for den som får.Tenk bare selv hvor glad du blir om noen sier noe pent om deg. Jeg blir i hvert fall kjempeglad, og faktisk kan det snu en dårlig dag. Å gi deg selv et kompliment er også noe du burde gjøre ofte, kanskje såpass ofte som hver dag. Hva er du fornøyd med ved deg selv? Stå foran speilet og gi deg selv minst et kopliment hver morgen, så skal du se at både selvfølelsen og hele dagen blir hakket bedre. 

12

Hvordan ser din liste over det beste i livet ut? 

227 kommentarer

  1. Marianne B

    Hei:-)
    Fin innlegg! har ikke sett så mye på det de andre skriver på innleggene dine i det siste, men blir helt forferdet over hva enkelte tar seg tiden til og skrive og kommentere. Økonomi har en del å si på helhetsbilde, men hvor mye man har er vel ingen pekepinne på om man er lykkelig eller ikke. Mannen min og jeg har vert sammen snart 9 år, gift i 2. Pg han er den personen som gir meg lykkelige stunder hvær dag. vi har ikke den beste økonimien, men vi drømmer oss ofte bort i hva vi skulle gjort for vår familie om vi skulle vinne i lotto:P Vi måttetidligere i vår, med tungt hjerte avlive hunden vår pga kronisk sykdom og blødende tarmsår. Vi venter nå en ny valp om to uker, og bare de stundene vi er å besøker den lille tøtta gir mange ykkelige stunder. en nuss fra henne er gratis og gir vanvittig gode følelser. Ikke hør på useriøse kommentarer fra folk som er kunn ute etter å snakke andre ned, er nokk det som gir de «gratis»-lykke.. tåpelig! Nyt hverdagsøyeblikkene med familien og vennene er gratis, og det er definisjonen på ekte lykke. Mvh Marianne:-)

  2. Jeg er ikke enig i at det beste i livet er gratis. Jeg mener at et hjem er noe av det aller, aller viktigste i livet. Og et hjem er slett ikke gratis.

  3. Det er jo en del basisbehov som må tilfredstilles. Mat, klær og et sted å bo. Vi nordmenn er vel alle heldige, for dette har vi vel alle sammen. Det som gir meg gode stunder er å være ute i naturen, gjerne sammen med andre, hyggelige mennesker. Jeg padler havkajakk i en klubb. Det kan jeg absolutt anbefale. Svært hyggelig miljø.
    Gå tur i skogen og plukke bær og sopp, gir meg også gode opplevelser. Disse opplevelsene trenger ikke å koste noen ting.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *