something for the road

Glemte helt å si tusen takk for tilbakemeldingene angående piercing-spørsmålet. Tenkte ikke at det skulle engasjere så til de grader, men det gjorde det og overraskende nok er det så og si like mange ja som nei. Jeg tror faktisk at jeg kommer til å lande på begge deler, bruke det noen ganger og andre ganger ikke. Det kommer i så fall utelukkende å bli når jeg er på stranden, og jeg er på jakt etter noe med perler, noe klassisk og enkelt. Jeg er litt delt her kjenner jeg, for jeg synes det kan være både fint og harry, det kommer an på hva slags smykke du velger og når du velger å ha det der. Jeg er uansett glad for at hullet er der, så kan jeg velge. 

DSC07515.jpg

___________________________________________________________________________________________________________

tips 

Over til noe helt annet: bilsnacks! Jeg har laget min egen i dag, for jeg rakk aldri innom butikken og jeg hater å måtte stoppe på bensinstasjoner underveis. Tenkte å komme med noen tips til hva som kan være med i vesken for deg som ønsker å kjøre strake veien uten stopp, eller for deg som ofte kjenner sulten gnage når det blir akkurat litt for lenge mellom de skikkelige måltidene. I dag har jeg laget meg en egen nøtteblanding, gjøres på 1-2-3, og jeg har alltid ingrediensene jeg bruker i hus:

1 neve hakkede valnøtter, 1 neve hakkede mandler, 1 neve gojivær, 1 liten neve hakket mørk sjokolade, 1 neve tørket kokos 

DSC07529

DSC07525

___________________________________________________________________________________________________________

andre ting du kan ta med

atkinsbarer, questbarer – disse metter virkelig

frukt som eple, druer, ananas, pære – skjær opp og ha med i boks 

grønnsaker som brokoli, blomkål og gulrot – gjør samme som over 

DSC07517

Dersom jeg likevel vil stoppe på veien for litt påfyll, bruker jeg å kjøpe yogurt som skyr eller den nyeste til tine som heter 14: med gresk yogurt eller cottage cheese. Det er både kjempegodt og fyller opp sånn akkurat passe. 

Nå må jeg fyke, sees i kveld 

41 kommentarer

 1. Blir det ikke mye gris i bilen med den blandingen?

  1. Nei, det har jeg ikke tenkt over engang 🙂

 2. hvor kjøper du quest barene? 🙂

 3. Tenkte jeg kunne tipse om kjempegode «frugtstang» jeg fant på Søstrene Grene! Rimelige og gode! Jeg kjøpte 3 stk som jeg hadde tenkt å ha med som snacks de dagene ting går litt i ett, og skulle egentlig bare smake en… Og så vips, var alle tre spist opp! så det spørs om ikke jeg må nøye meg med en ad gangen 🙂 Kjekt med inspirasjon! Viktig med stabilt blodsukker Ha en strålende dag! 🙂

  1. Takk for tips 🙂

 4. Hei! Eg skal over grensen til Sverige i pinsen, og lurer på om du har skrevet noko om kva du pleier å kjøpe. Tenker på proteinbarer og diverse.

  1. De har helt sikkert questbarer der? Ellers elsker jeg å handle yogi te, exotic snacks, vin og mørk sjokolade 🙂

   1. Karoline

    Sist jeg var i Sverige hadde de bare én typen questbar – banansmaken. 🙂 Ikke den jeg var ute etter, men bedre enn ikke noe kanskje?

   2. Så leit :/ Da kan du like gjerne vente og bestille på iherb 😉

   3. De har flere ulike smaker på questbarer på Nordby i treningsbutikkene 🙂 Kommer ikke på navnet nå, men altså ikke sportsbutikk eller helsekost 😉

 5. Ha ha, man tar det man har… Første gang jeg har sett et eple som har fått hyssingsløyfe! Er det til pynt eller er det en mening med snora?

  1. Det er bare til pynt 🙂

   1. Tina A

    Jeg syntes hyssingsløyfen var så sjarmerende!

 6. Vettu om sommeren synes jeg det er helt greit å være kreativ og mikse mote/piercinger sammen. Piercing eller ei, det er ditt valg til slutt 🙂

 7. Michelle

  Hei!

  Så utrolig mye godt! Jeg lurte bare på om du kunne skrive mer om Teslaen deres? Det er jo en utrolig fin bil, og jeg bare lurer litt på hvordan dere synes den virker og hvordan det er med plass i den osv. 🙂

 8. mathilde

  Tenker at det er opp til deg selv å definere hva som er harry og ikke … jeg synes det er kult at du gjør det du lyster til uten å tenke på hva som er på moten.

 9. Hei

  Så herlig med sunne ting langs veien!
  Spurte deg i innlegget med piercingen hvor den toppen du hadde på deg var fra, men fikk ikke svar.
  Så jeg spør likesågodt igjen; hvor er den fra? 🙂

  Ha en fin mandag <3

 10. Og nå har det jo kommet ny Skyr! Må få prøvd den snart 😀 Elsker mango <3 Jo, et lite ønske. Oppskrift på sorbet? 🙂

  1. Nam! Den skal jeg smake på også 😀 Har sorbetoppskrift på bloggen en plass 🙂

   1. Miriam

    Den nye skyren var ikke god 🙁 Ble skikkelig skuffet.. Rips og vanilje er best 😉 Synes jeg vertfall!

 11. Åh, den lommeboken der! Hva er navnet på den? Så søt.

  1. Det er en nøkkelholder fra Louis Vuitton 🙂

 12. Å jess! Jeg er helt avhengig av den iskaffen!!! Jeg blir så lykkelig av sol og iskaffe 😀

 13. Benedicte

  Synes det hørtes ut som en god idé å ha muligheten åpen 🙂 Du må si i fra når du finner et sted hvor de selges klassiske fine navlepiercinger, det er jeg virkelig på jakt etter! God klem <3

  1. Kan anbefale denne siden på det sterkeste, fine piercinger, kjapp leveringstid og skikkelig kvalitet!

   http://www.pinpoint-smykker.no

   Har ikke i navlen selv, men jeg har en helix-piercing (øverst i ørebrusken).

 14. Elisabeth

  Alltid godt med noe når man sitter i bilen:)
  Takk for tipsene!
  Jeg skrev en komentar i felte under 17mai bildene, der jeg ikke har fått tilbake melding,så eg prøver meg på den her og:

  May 18, 2014 at 11:20
  Så koslige bilder:)
  Det hadde vært kjempe fint om du kunne laget et innlegg om maten du viser frem på bildene?!
  Eggene og agurk rullende, og ellers den flotte maten!
  🙂

  Håper på svar!

 15. Bente Jensen

  Halloooo!:D

  jeg har såvidt rukket meg innom blogggen din siste uken,og når det skjer får jeg nesten abstinenser, haha:)
  Har fått med meg siste innleggene,men litt av sjarmen forsvinner når man vet at man ikke rekker å kommentere noe:p

  Og du…jeg hadde en helt syk drøm for noen netter siden, jeg bare MÅ dele den med deg/dere.(kortversjon)

  jeg drømte at jeg helt tilfeldig møtte på deg, lars-kristian og Nelia (som sov i vognen).vi kom i prat og vi fant tonen veldig fort… (kanskje litt for fort)..d hele endte med at du & lars-kristian spurte om jeg kunna passe Nelia resten av dagen, da dere hadde utrolig mye og gjøre,jeg sa selvsagt høyt ja til det,hehe. Dere gjorde unna d som sto på planen,mens Nelia og meg STORkoste oss, fy søren hvor herlig hun var å passe:p Nelia og jeg traff dere på kveldingen og alt var bare fryd&gammen, i ordets rette forstand. Så…..senere på kvelden fikk jeg en sms fra deg, spm om jeg i heletatt hadde byttet bleie på Nelia…noe som ikke hadde streifet mine tanker at all, hahaha! Rareste drømmen jeg ever har hatt tror jeg c,»)

 16. Hei sann C! jeg elsker bloggen din, du er så inspirerende, og en fantastisk kvinne 🙂 <3 Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med noen maxi skjørt/kjole sammen med tilbehør, sko, veske etc 🙂

 17. Når det gjelder tursnop er jeg helt elendig, for her er det kun en ting som gjelder, og det er boller 😛

  1. ååå, boller 😀 på lange bilturer blir det boller her også 😉

 18. Sånn helt ærlig, mener du virkelig at slike barer er mettende? Jeg har prøvd alle som er og har enda til gode å kjenne et snev av metthetsfølelse. Jeg er for øvrig helt normalvektig. Synes de vokser i munnen i tillegg. Elsker god mat og spennende smaker, derfor lar jeg være å spise sånne barer for de er simpelthen ikke noe særskilt godt :/ Verden har blitt et rart sted når 16åringer spiser cottage cheese og barer til lunsj og russen drikker champagne og ikke øl. 2014 I guess 🙂

 19. Du er jo som oss også glad i sjokolade , har du prøvd noen av de mørke (og økologiske og fairtrade) sjokoladene på iHerb? Anbefales virkelig! Spesielt de fra Chocolove (har også et søtt kjærlighetsdikt i hver bar og mange forskjellige smaker) , endagered species natural dark og min favoritt Ghirardelli 100% cacao premium baking bar. Har skrevet om de i min egen blogg (da det var så mange venner som lurte på hvor jeg hadde kjøpt de og hvordan de var;) men du vil nok nå mange mange flere. Ta en titt og snop 😉 Ha en finfin dag.

 20. elisabeth h

  skal på langtur i veldig varme strøk, og tenkte noen bars ville vært fint å ha med, men blir de harske i varme uten kjølemuligheter? typ 30+ grader…. har du noe erfaring om dette?????

 21. Helene Bratteng

  Hei!
  Jeg vil bestille noe fra iherb.com men når jeg kommer til Checkout står ikke Norge på shippinglisten! :O
  Så hvordan klarer du å bestille derfra?
  Håper på svar!

  1. Jeg har registrert navn og adresse samt Norway og dette kommer opp når jeg skal sjekke ut 🙂 Så velger jeg bare international express.

   1. Helene Bratteng

    Får du toll om du har bestilling på under 200,- visst det blir over 200,- med frakt?

   2. Det tror jeg du får, men er ikke helt sikker :/

   3. Margit

    Nei, frakt teller ikke 🙂 Holder du deg under 200 i varer er dette i orden 🙂 Men du, den coconut cashew-er den god?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *