siden sist @fotballfrue

God solskinnskveld  Nå er det ikke lenge siden jeg kom tilbake fra Oslo, måtte en krisetur til Carina fordi fargen hadde slått seg litt og noen av festene måtte flyttes lenger ned, så nå er jeg så god som ny *deilig* Det er forresten derfor jeg har brukt caps når jeg har hatt hestehale på trening de siste gangene, festene synes i front de gangene jeg har hatt det bakover, men nå kan jeg eksperimentere litt med frisyrer igjen. Vi har en avtale med Dexter nå, den serien er jo mer avhengighetsskapende enn etsy.com, kaffe og atkins tilsammen. 

Det er noen uker siden sist jeg delte instagrambilder nå, så her får dere en hel haug – jeg synes det er så morsomt å bla gjennom selv også, glemmer ofte hva jeg har lagt ut. 

___________________________________________________________________________________________________________

– so true – 

insta kopi

1. utslitt Nelia etter babysvømming for 1 uke siden 2. liten søndagstur med fine familien 3. nydelige brekkeparken 4. tidenes mest funny genser? Klart at Nelia må ha en slik, den var en gave fra et vennepar 5. allerede støl etter styrkeøkt, men like blid! 6. velfortjent kos midt i uken 7. 17.mai krydderkake, har du prøvd oppskriften? Du finner den fra forrige onsdag. 8. utslitt mamma etter lørdagstrim. Nyyyter solen, elsker å bo her. 9. Kjøkken eller lekeplass? Haha! Er det dette som er #bakfasaden? 10. skjønneste antrekket, sparkebukse fra lindex og cardigan fra zara 11. endelig har jeg gjort vårrengjøring i skapet til Nelia, nå er det alt fra 62-74 her 12. n-y-d-e-l-i-g vårpose fra risarosa! Noen som vil se flere bilder? 13. new in: questbar med cashew og kokos – oh my! 14. skjønneste antrekket til lille N for i dag, selebuksen var en gave fra flinke Rebekka som driver gullkorndesign. 15. bunadstolt mamma 16. resultatet av en løpetur / powerwalk i går 

___________________________________________________________________________________________________________

Ha en nydelig kveld, så sees vi i morgen tidlig 

39 kommentarer

 1. Kose deg med Dexter! Super serie det 🙂 Klem Lena.

 2. Lene W.

  Jeg ante ikke at du hadde løshår nå som du har klipt deg. Trenger du det da? Har du virkelig så tynt hår?

  1. Nei, faktisk har jeg relativt tykt hår, det har jeg alltid hatt https://fotballfrue.no/2012/04/16/caroline-gjennom-tiden/ 🙂 Men det er oppklippet i front, og jeg vil ha mye hår der, så da krever det noen fester foran 🙂

 3. Hvor langt er dere kommet? jeg så selv første sesong på tre dager! Dexter er for spennende!

  1. sesong 4, snart ferdig med den 😀

   1. Vi er akkurat ferdige med alle sesongene! Superspennende, og blir bare mer og mer spennende etterhvert 🙂

 4. This quote is so true – a wonderful recipe for the own life! And obviously it works when I watch your wonderful pictures <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Kunne du kanskje laget et innlegg om topp 5-10 iherb treats? 😀 jeg driver og legger om kostholdet, og alt er så himla dyrt her på helsekost. Vært supert å fått noen tips om hva som er lurt å bestille der! 🙂

 6. Hehe! nå googlet jeg litt, og fant selvsagt er innlegg du har skrevet for ikke lenge siden! Supert! Ha en fin dag 🙂

 7. Hei Caroline! Jeg planlegger utdrikningslag for min søster som gifter seg i august, og har et lite håp og ønske om at du kanskje kan lage et innlegg om tips til hva man kan gjøre på et utdrikningslag (gjerne på et noe stramt budsjett)? Jeg vet jeg har minst en venninne som hadde satt pris på et sånt innlegg – og kanskje det er flere der ute som planlegger sommeren og høstens bryllup? Hadde blitt satt veldig pris på! 🙂

  1. Noterer meg 😀 Masse lykke til!

   1. Ja! Noen tips hadde vært supert!

 8. Kristin

  Vil gjerne se flere bilder av vognposen, den er nydelig!!

 9. Marianne

  Hei, ser du nevner Brekkeparken. Får familie på besøk en uke til sommeren og planlegger litt utflukter med dem. Kan du anbefale Brekkeparken? Vi blir da en gjeng som spenner fra 15 til 55 i alder så det må være slik at ingen kjeder seg fort 🙂 Har bare et vagt minne om en skoletur der fra barndommen og husker iallefall jeg syns det var kjempespennende og flott der! Er det mulighet for å ha med medbrakt piknik der f.eks? Veldig takknemlig for svar!
  Klem Marianne

  1. Anbefaler Brekkeparken 🙂 Det er jo mulig å for eks. kikke på museaumet der etc., men også mulig med pinik 🙂

 10. Dexter er bare helt fantastisk! Trodde virkelig ikke at det var mulig å elske en seriemorder så høyt, haha.. <3 god kveld videre!

  1. Haha, ditto! For en fæl tanke, men jeg er så enig :O

 11. Jeg trodde du ikke hadde extension lenger, har du de fortsatt? Hvor mange fester har du nå sammenlignet med da du hadde langt hår?

  1. Da jeg hadde full forlengelse hadde jeg dobbelt så mye 🙂

 12. kunne du laget ett innlegg på ka du he i stelleveska og i badebegggen, digger slike innlegg:)

 13. Annette

  For en herlig vognpose. Vil gjerne se flere bilder! Hva er prisen? 🙂

 14. Hvor kjøper du questbarene dine? Er så dyrt over alt, spesielt når frakt kommer i tillegg…

  Tror jeg må følge deg på instagram! Var så mange pene bilder 🙂

 15. Random Question: Have you ever been to the U.S.A. ?

  1. Yes, when I was 4, 7, 10 and 13 years old 🙂

 16. What is your height?

 17. er den lilla uglen et kosedyr? hvor stor, og kostet hvor mye? jeg ser etter et søtt uglekosedyr til å sette på toppen av en bleiekake. til jente.
  takker på forhånd hvis du kan tipse om hvor jeg kan finne uglegaver til baby- uglekosedyr..

  1. Det er et kosedyr, ja. Den er ganske liten 🙂 Husker ikke hvor jeg kjøpte den :/

  2. Bergensmil

   På notabene er det både rosa og blå uglekosedyr 🙂

 18. Hei 🙂 du kan gjerne svare direkte på epost.

  Jeg lurer på hvor skapet til nelia er fra ? og om det er vanlig høyde eller barnestr? ( har sett et fra olive furniture)
  så lurer jeg på perlehengerne deres. Vet du om det fortsatt er mulig å få tak i ?? og i så fall hvor ??
  er det annen str. på Nelia sine ??

  Tusen takk :O) fortsatt fin kveld

  1. Det er fra Oliver Furniture 🙂 Perlekleshengerne er fra Lisbeth Dahl. Enkleste er bare å google 🙂

   1. Hei Lena.
    Festfabrikken selger dem på nett til 49,- pr.stk.
    Hun har også butikk i Brevik i Grenland hvis du bor i nærheten 🙂

 19. Hva slags bunad har du?

  1. Løkenbunad 🙂

 20. Heisann 🙂
  Den genseren eller bodyen du har inni den søte selebuksen
  fra GullKorn Design, kan jeg få spørre hvor jeg får tak i en slik? 🙂
  Ha en fin dag videre!

  1. den er fra babystore.no, the brand er merket 🙂

 21. enmamma

  Hvor er den søte grå babygenseren fra? Den var bare nydelig 🙂

 22. Camilla

  Hvor er det du kjøper de søte hårspennene til Nelia?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *