mandag – jeg er klar

DSC07491

God morgen  Jeg vekket Lars-Kristian med kaffe på sengen i ny kopp i dag, denne fant jeg i en interiørbutikk på Herkules før helgen, og jeg synes han har manglet en slik. Så nå har vi hver vår – mamma og pappa. Noe så rart. 

 

DSC07444.jpg

Jeg er smågal etter å bruke coastere under kaffekopper eller glass, og disse fant jeg på etsy.com for noen uker siden, har bare helt glemt å vise dere dem. Er de ikke skjønne? Ikke en dum gaveidé heller synes jeg, de fleste har jo bruk for sånt. Jeg tenkte å bestille noen flere, det er bare å søke etter coaster, så får du opp en hel haug med forslag, og også noen som du selv kan designe – det er så mye fint! 

DSC07464.jpg

I dag har jeg faktisk treningsfri, jeg pleier sjelden å starte uken på den måten, men jeg kjente at kroppen ikke hadde lyst da jeg våknet, sikkert den lange turen i går som fortsatt henger i, så jeg utsetter til i morgen. Jeg starter uken med en road trip til Oslo i stedet, så senere tenkte jeg å komme med forslag til bilsnacks 🙂 Denne uken blir det mye bilkjøring, jeg henter mamma i Horten på onsdag, så skal hun være her frem til fredag, da reiser vi sammen hjem til Sarpsborg. Å, jeg gleder meg! Skulle ønske vi bodde nærmere hverandre. 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå har jeg en avtale i byen, så jeg tar med meg Nelia og drar. Vi sees senere – ha en fantastisk start på ny uke! Make the most of it 

45 kommentarer

 1. Benedicte

  Du får ha en super fin uke, Caroline <3 Jeg starter denne uken som samboer for første gang i mitt liv, en utrolig rar følelse! Kribler skikkelig i magen 🙂 Ha en fin mandag!

  1. Så spennende! Dere har mange fine stunder i vente! Masse lykke til 🙂

   1. Benedicte

    Tusen takk 🙂

 2. Åååå de er kjempe søte! Btw kan du tipse om online shopper får å kjøpe piercings til navelen. Er ute etter nye nå til sommeren!

  Elsker din blogg og all den inspirasjonen du sender ut til verden! TUSEN HJERTLIG TAKK FOR DET.

  Klem
  Patricia J.

 3. Så koselige koppr! Spesiellt med de brikkene til 🙂

 4. Therese

  Kjære caroline:)
  kan du væææææær så snill å lage et innlegg om Brudesminke nå i nærmeste fremtid?? et sterkt ønske om det herifra. Og det blir jo mye bryllup framover nå mot sommeren:)) jeg syns du er så flink med sånt, så jeg tar gjerne imot råd fra deg om det=))

  Ha en fin mandag.

  =)

  1. Jeg skal se hva jeg får til 🙂

 5. Johanne

  Hei!

  Jeg har ei venninne som er allergisk mot egg, gluten, melk og sitrus. Hun reagerer på sukker også. Da lurer jeg på om du har noen forslag til oppskrift på kaker/kjeks som hun kan spise? Jeg synes alltid det er så kjipt når vi samles og hun ikke kan spise noe av det vi har laget.

  1. Hei Johanne!
   Se på http://www.siljesreise.com
   Masse godt 🙂

  2. Camilla

   Hvis du ikke har sjekket ut http://www.lindastuhaug.blogg.no er det mye forskjellig oppskrifter der, hun bruker alternativer til mye da hun nettopp fant ut at hun er allergiker selv 🙂

  3. Er dette noe du kan lage til henne? 🙂 Smaker utrolig godt, og er sunne i tillegg 😀

   https://thesweetnessoflife.blogg.no/1398883882_brownies_p_den_sunne_.html

  4. Prøv å lage en raw food kake! De er som regel bare laget med nøtter, frukt, bær og dadler. Eller hva med en søtpotet brownie? Blir utrolig godt og er lett å lage 🙂

  5. Prøv å lage en raw food kake! De er som regel bare laget med nøtter, frukt, bær og dadler. Eller hva med en søtpotet brownie? Blir utrolig godt og er lett å lage 🙂

  6. En annen Johanne

   Jeg er ikke Caroline, men har cøliaki, så jeg kan gi deg noen tips. Jeg vil anbefale deg å ta utgangspunkt i oppskrifter uten egg og melk og så erstatte melet med glutenfritt mel, f.eks semper mix (tror den er egg- og melkefri). Du kan søke etter kjeks eller kaker uten egg på google, jeg fant denne: https://kaospakjokkenet.blogspot.no/2012/03/maryland-cookies.html. Så erstatter du bare melet og dropper melka når det er snakk om så lite 🙂 Hyggelig av deg å tenke på venninna di når det gjelder dette, om hun blir sikkert kjempeglad om du lager noe til henne 🙂

 6. De var jo superskjønne 🙂 Elsk!!
  Ha en fin dag ukestart du også Caroline 🙂

  Klem Birte

 7. Å herregud så fine kopper, og koppeunderlag! 🙂 De underlagene må jeg kikke etter, er såå mye fint på Etsy da. <3 Takk for tips! Ha en supefin dag, kos deg! Klem Lena. ^^

 8. Det var veldig søte kopper. Vi har også en variant som det står mamma og pappa på, som vi fikk i bryllupsgave. De er brukt hver uke!

  Og behold navlepiercingen din. Du har en fin veltrent mage, fortjener å bli pyntet. Selv er jeg 38 og har født to barn, ingen surpomper som mener det er harry eller lite classy får meg til å plukke den ut fordi de akkurat har kommet ut av tenårene og er eksperter på alt.

  1. Oi, Anja! Hun spurte da virkelig leserne sine om hva vi syns? Vi er da langt fra surpomper fordi vi svarer på spørsmålet? Hvis noen spør meg om jeg syns grilldress og adidasslippers er rart å gå med offentlig, så svarer jeg ja. Hvis noen spør om en kjole er fin, og jeg syns den er fin, så svarer jeg ja.

   Jeg vil vel heller si at det er du som er surpompen her, som ikke tåler at andre kommer med ærlige svar på et spørsmål.

  2. Er det denne holdningen du har til folk som mener noe annet enn deg? Må man være en bedrevitende surpomp i 20-årene for å ikke like piercing?
   Flott at du har fasit da!

 9. Så skjønne kopper! Ha en super mandag 🙂

 10. Elsker sånne innlegg! 🙂 God tur til Oslo!

 11. Jeg signerer Therese her oppe:-) Det hadde vært topp med et innlegg om sminke til bryllup i nærmeste framtid:) Ha en strålende uke!!:)

 12. Alexander

  Hei,

  Jeg skriver for tiden masteroppgaven min om blogging og hadde derfor vært veldig takknemlig om dere lesere kunne satt av 5-10 min for å ta spørreundersøkelsen min. Det er ingen rette eller gale svar. Bare følg linken under. Tusen takk.

  https://bino.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6A3jo0fFE0DFBJj

 13. Så utrolig fine!
  Jeg lurte på om du kunne publisere noe mer «få stilen» eller «budsjett» og litt mer om klær?
  Sterkt ønske fra meg! Ellers liker jeg bloggen utrolig mye! 🙂

  1. Absolutt 🙂 Det skal jeg starte med igjen 🙂

 14. Yessie Stephansen

  Ha en fin dag Caroline! 🙂

 15. Jeg bor i Horten! Oh, hadde vært så moro å sett et glimt av deg, sånn i virkeligheten 🙂 Gleder meg til du legger ut innlegget om bilsnacks, så jeg kan få noen gode, sunne tips!

 16. Jeg synes at det hadde vært helt fantastisk hvis du kan dele denne videoen (link nederst). Det er så utrolig mange som tenker at livet blir «perfekt» hvis de ser ut på en spesiell måte. Ved å alltid fokusere på det som kan forandres, så glemmer vi å nyte det som er her og nå. Vi trenger å skape et større fokus på at det er greit å elske seg selv for den du er! Selvtillit og positiv utstråling er sexy uansett kroppsfasong!

  https://www.kickstarter.com/projects/embrace/embrace-the-documentary-that-will-create-global-ch

 17. Elisabeth

  Har du noen idé om hvorfor du plutselig bruker mere og mere engelske ord og uttrykk? Synes det virker kleint når vi har et så mangfoldig og flott språk og så er du vel fortsatt journalist med tykk synonym-ordbok?

  1. Ettersom dette er en blogg har jeg et mye friere språk enn om jeg skulle for eks. ha skrevet en artikkel på trykk. Selv om jeg driver bloggen profesjonelt, er det fortsatt en form for dagbok og et lite innblikk i mitt liv, og derfor tar jeg meg friheten i å skrive som jeg prater 🙂

  2. Hvilket ord ville du brukt i stede, Elisabeth? 🙂

 18. Å, så fine de var!! Har du link direkte til butikken? Du minnet meg om at jeg trenger nye 😀

  1. selgeren heter my vintage wedding, ser ut til at disse er utsolgt, fantes bare 1 av hver :/

 19. Ønsker deg en fin uke, Caroline 🙂 Var oppe kl. 04.15 og klar for spinning før jobb i dag! Føltes veldig bra og være ferdig trent til kl. 06 🙂

  1. Guuud, så deilig! Du er flink! I morgen er det min tur 🙂

 20. Trude S

  Kjempefine bilder! Gleder meg forresten til update på den ab-roller’n. har lenge vurdert en, men er så redd for å skade ryggen av den. venter med din vurdering før jeg evt. går til innkjøp! 🙂 ha en knall uke!

 21. Camilla

  Hvilken str har du i disse skoene?:)
  https://fotballfrue.no/2014/05/11/jungle/#comments

 22. Hei! Jeg synes piercinger er veldig pent, og at man kan bruke det selv om man er mor, eller som noen sier «for gammel». Jeg anbefaler å kjøpe piercingsmykker (Ja, for smykkene er ikke piercinger, piercingen er selve hullet du har i kroppen) på bodyartforms.com, der de selger kvalitetsmykker til en billig penge. Hilsen fra ei i bodymodification-miljøet. 🙂

 23. Madeleine

  Håper dere har hatt en super start på uka 🙂

  Jeg falt veldig for de fine «coasterne» du har kjøpt. Har søkt opp på etsy, men fant ikke disse. Husker du navnet på selgeren? 🙂

  Hilsen Madeleine

  1. miss vintage wedding 🙂

 24. Therese

  Hei Caroline! Jeg synes du har en helt nydelig stil i hjemmet din, men jeg lurer på hva mannen din EGENTLIG synes om alt det søte, rosa og blomstrete som dere har i servise, kopper og interiør? Jeg får ikke samboeren med på det hjemme hos oss i alle fall!

  1. Lars-Kristian synes vi har et flott hjem, jeg tar aldri avgjørelser uten å høre hans meninger først 🙂

 25. Så utrolig fine kopper! Skulle gjerne hatt et par av de. Vet du om de er å finne i en nettbutikk?

 26. Karoline

  Utrolig fine!! 🙂 Kunne du gitt meg linken til akkurat disse coasterne? var jo et helt hav av det så var vanskelig å finne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *