soak up the sun & piercing-talk

merissa

Søndag og attpåtil dagen etter 17.mai, jeg føler hele Norge puster ut etter tidenes fest i går, alt er så stille. Til og med skyene på himmelen virker å gå saktere, det er jo så nydelig vær i dag! Jeg har hatt en fullstendig sminkefri dag og for første gang i år har jeg ligget og sett på solen i en hel halvtime. Jeg passet på mens Nelia sov, og da hun våknet var jeg egentlig veldig glad for det, for å ligge for lenge i solen uten å gjøre noe, det stresser meg. Med mindre vi er på ferie, da. Jeg blir så rastløs, så jeg tok heller med meg Nelia ut en tur med mountain buggyen. Det var helt fantastisk å endelig løpe i singlett igjen, jeg har til og med fått solskille allerede, kanskje ikke så rart, med tanke på at kroppen min ikke har vært i solen siden. . ja, når var vi egentlig på ferie sist? Frankrike sommer 2013. Det begynner å bli en stund siden. Uansett, det ble en intervallpreget time, både legger, lår og føtter kjennes så stive i dag, så jeg tok alt i rolig tempo. Vi kom oss 8 kilometer avgårde og var borte litt over en time, skjønt!

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har forresten fisket frem piercingen min igjen, for selv om jeg ikke har hatt noe i hullet på over 2 år, så er det der fortsatt. Har bestilt meg noen nye i tillegg, så får jeg tygge litt på det frem til bikinitid. Hva synes du? Ja eller nei? 

merissa22

– ♥ – 

227 kommentarer

 1. Obs!! Hater ikke at jeg er gravid, men hater at piercingen måtte ut!!!! 🙂

 2. Kristin

  Nei, desverre. Mage piercing er Harry ☺️

 3. Piercing er ok når man først har det, bedre enn å vise frem arret synes jeg, men for all del gå for en velig liten og enkel en 😉

 4. Christine

  Personlig syns jeg navlen er mye finere med piercing enn uten, akkurat som at jeg syns øreflippene er finere med øredobber enn uten. Syns ikke at man kan si at at det er ut ettersom de aller fleste jenter har det. Selv er jeg 21 år og har ingen planer om å ta den ut med det første. Den er liksom blitt en del av meg, og jeg tenker helt ærlig ikke over at jeg har den der en gang.

 5. Neeej! Too tacky på någon som dig❤️

 6. Hei Caroline, den der kledde du!
  Har du nokre gode tips til kvar ein kan kjøpe piercinger? 🙂

  Har hatt piercing i 6-7 år, men har ikkje kjøpt så mange dei siste åra. Såå dei fleste er litt slitt… 🙁
  Syntast det er fint med eit smykke når ein går med bikini, sjølv om eg ikkje har så flat mage (magen er jo der uansett?).

 7. piercing i navlen? Er ikke det soooo yesterday?

 8. Kamilla

  Jeg syntes piercing er veldig fint, og har det selv 🙂 Syntes navelen er en ekkel, rar del av kroppen som egentlig ikke er til nytte. Hvorfor ikke pynte den litt?? Også er det utrolig flott på deg når du har en så flott og trent mage!

 9. Med en så fin og veltrent mage som det du har så ser det jo bare rålekkert ut i mine øyne! Du kler så absolutt piercing!

 10. Kan du skrive et innlegh hvor du kjøper piercingene dine?

 11. Har lenge hatt lyst til å ta piercing i navlen selv, syntes du kledde den kjempe godt ettersom magen din er så stram :). Kanskje ikke hengende pynt, det blir litt mye igjen, men etter min mening er det ganske sexy! ( men ikke når det syntes igjennom klærne, men da kan man eventuelt bare ta den ut eller ha en liten)

 12. Harry harry harry…. du e en flott dame så du trenger ikke å ha slikt på en så fin mage. Det er fjortis og harry. 🙂

 13. Forresten, hvor har du kjøpt den hvite bikini toppen på bilde? Den var dødsfin 😀

  1. det er en topp fra zara 🙂

 14. Dwightinha

  Beklager, men piercing er ikke lekkert. Du har så fin mave og er mye finere uten.

 15. NYDELIG 🙂 er selv 30 år og tok piervcing i navelen for 4 uker siden og ELSKER d 🙂

 16. Hehe, skjønner (nå) at jeg er skikkelig harry! Har to piercinger i navlen, ei i tunga og ørene fulle av dobber. Får skylde på at jeg er ei bygdefrøken, jeg da 😉 Nei Caroline -kjør på med hva du enn måtte ønske! ♡

  1. kjør på! det viktigste er hva du synes 🙂

 17. Piercing i navlen er kjempelekkert! Mange sjalue damer her ja..

 18. Synes du kledde piercing veldig godt! Jeg er 25 selv og har ikke, men synes det er kjempefint på den rette personen/magen. Ingen aldersgrense på det, min mor tok sin da hun var 40+! og selv om mange synes det er teit og harry så gjør vel ikke det noe, det er du som bestemmer! Og om det ikke gror igjen er jo det kjempegreit, da kan du jo gjøre akkurat som du vil:)

  Kjempefint bilde av deg og Nelia:)

 19. jeg synes det er veldig fjortiss men hver sin smak 🙂 do what you want 😉

 20. Jeg mener eeegentlig piercing er «fjortis», men kan ikke for at jeg liker det så godt! Jeg har selv hull, og føler meg for gammel for men samtidig mer vell med piercing enn uten. Det ER dillemma det der.

 21. Nei, har selv hull i navlen som ikke er i bruk, og har vært inne på tanken igjen noen ganger. Men, det ser mest tacky ut og er ikke særlig kledelig, selvom alt kler den smukke.

 22. Caroline

  Må si jeg blir litt overrasket over alle de negative kommentarene til navelpiercing. Jeg tok det selv da jeg var 14 år, som nå er snart 7 år siden, og jeg har den fortsatt. Den er på en måte blitt en del av meg, og jeg har ikke engang tenkt tanken på å ta den ut, selv om jeg nå nærmer meg 21 år. Synes fortsatt det er kjempefint! Personlig synes jeg ikke det bør være noen øvre aldersgrense på piercinger, det bør heller gå på hvor fint det tar seg ut på kroppen. En navelpiercing som forsvinner i magefettet er verken fint på 16-åringer eller 30-40-åringer, mens på en slik mage som Carolines er det jo fint uansett 🙂

 23. Så søt jente dere har 🙂 Men må si at du har en veldig rar navle.nnavler er ikke fine, men din var litt merkelig… Litt usexy. Hehe:) Eller er du flott

 24. Hei Caroline! Akkurat samme her, jeg tok ut min piercing for ca. 2 år siden. Men jeg tipper det er lett å få en piercing på plass igjen. Og jeg ble inspirert av innlegget ditt, for det ER tross alt finere med piercing enn uten, særlig nå på sommeren. Haha. Hvor kjøpte du den? Knallfin!! 🙂 God helg. x

 25. Har du fin og slank kropp som fotballfruen så gjør vel ikke piercing noe;) men for de som tar pircing før de har fått barn sier jeg bare ifra om at, dersom du får stor mage vil du risikere at huden rundt hullet blir seende veldig stygt ut etterpå. Jeg er ikke stor og la bare på meg en stor mage, og piercing hullet mitt ser ut som et ekstra rumpehull. Og det etter at magen er blitt stram og flat igjen;D

 26. Hei Caroline deg var fint men det ser er ikke deg du burde bruke øredobber istedenfor det spør du meg?!!

 27. Charlotte hansen

  hei caroline, har du tadd ut piercingen igjen? Sedd på flere av bildene dine att dn er borte, syns du skal ha den i jeg da;) nydelig mage har du.:)

 28. Karina nilsen

  Men caroline da, har du tadd ut piercingen igjen, du som har så lækker mage burde bare ha den i:)

 29. Julie holm

  Blei du ikke bekvem med piercingen? Ser på bildene på insta att den er borte, du har jo sykt bra mage da, syns du skal ha piercingen i:D ha en fin fin dag caroline..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *