Caroline tipser: online minnebok

annonse

DSC07422 kopi

Jeg har lyst til å tipse dere om «barnet mitt», dette er en side hvor du kan lage din egen minnebok online og dele den med venner og familie uten at rettighetene overdras til en tredjepart, som det for eksempel gjør på facebook. Selv om jeg synes det er utrolig koselig å lage en håndfast minnebok jeg kan bla i, synes jeg det er kjekt å ha en interaktiv en også, på den måten kan jeg laste opp bilder med en gang, ettersom jeg alltid er litt for treig med å få fremkallet bilder og limt dem inn i boken. Dessuten er det en kjempefin måte å dele bilder med hvem du vil på – kun på egne premisser. Her har du full kontroll over hvem barnet ditt eksponeres for, og det vet jeg at mange i dag vil sette pris på. Du kan legge til flere enn et barn og du velger enkelt selv hvem du vil dele informasjonen med. 

___________________________________________________________________________________________________________

my child

barnetmittSkjermbilde 2014-05-18 kl. 20.45.27

Siden er kjempelett å forstå og i tillegg til hendelser som «første gang», kan du legge til egne notater, all informasjon om vekt og høyde fra fødsel av slik at du får opp et diagram i likhet med det du får se på helsestasjonen, du kan også merke ting som stjerneøyeblikk. Etterpå kan du filtrere øyeblikkene og kun få opp enkelt-hendelser. Tjenesten er helt gratis, klikk deg inn her for å sjekke det ut eller for å opprette en egen minnebok for barnet ditt. Kjempesmart 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

25 kommentarer

 1. Kjempelurt! Hadde jeg fått barn hadde jeg brukt den siden 100% sikkert. Har jo så spredt familie, og er ikke fan av at foreldre legger ut masse bilder av barnet sitt på fks facebook, så en side som det er jo helt perfekt!

 2. What a lovely idea! This seems essential for a modern motherhood! Lots of love from Helsinki, Finland. <3

  I'm a med student by day and a fashion blogger by night.

  New post featuring my makeup favorites on my blog Arctic Vanilla!

  http://www.arcticvanilla.com/

 3. Elisabeth

  Hei 🙂

  Hvor er slipset og tørklet til Lars Kristian kjøpt?

 4. Tusen takk for supert tips! Per nå har jeg bloggen, men velger å ikke dele så altfor mye personlig om babyen der, så derfor mailer jeg litt oppdateringer og bilder til familie, men nå skal jeg heller teste ut dette!

 5. Hei.

  Må man ha Facebook for å komme inn på «barnet mitt»?

  1. Ser sånn ut :/

 6. Så lurt tips Caroline for fremtiden. Er nokså forsiktig med hva jeg legger ut på facebook, så fine dere var alle sammen på nasjonaldagen.

 7. Så gøy!
  Når jeg klikker på linken, så står det «logg inn med facebook». Blir det likevel uavhengig av face?
  Siden man logger inn med det liksom 🙂
  Så fin Nelia var i går!
  Prinsessa mi feira også sin første 17.mai i går, hun er 1 mnd yngre enn Nelia 🙂

  1. Det er bare for å logge inn 🙂 Så koselig med deres første 17. mai <3

 8. Hei!
  Dette så veldig gøy ut! Det som er litt greit med dette er vel at man i løpet av en dag allerede sitter ved dataen og kan like så godt skrive noen notater, tanker o.l. og laste opp noen bilder. Det er litt mer tiltak å ta frem bok/album, bilder, lim, kutter osv for å få ordnet dette. Og der skriver man kanskje ikke inn alle detaljer, vekt, høyde, hendelser osv. Men det jeg lurer litt på, er om det går an å få alt i en kronologisk rekkefølge etter hendelsene, datoene osv, og man så kan skrive det ut? For det hadde jo vært ekstra flott! Så kan man bla i dette senere også, og ikke være noe som går i glemmeboken om en stund.
  Jeg så forresten en del av «Typen til» i kveld, og der var du 🙂 Jeg skjønner det er tatt opp for en stund siden og er reprise, men jeg hadde ikke sett det før. Litt snedig (i en positiv mening) å se deg, personen bak bokstavene og bildene her på bloggen. 🙂
  Ha en god kveld videre!

 9. Helene Viktoria

  Hvor finner du den siden med den minneboka? Prøvde å søke opp i går, men jeg fant ingenting,,,

  1. Har linket i teksten 🙂

 10. Så koselig! Nelia er heldig som kommer til å ha så mye fint å se igjennom når hun blir eldre 🙂 Og ja til navlepiercing! Du ser jo helt fantastisk ut!

  Jeg har et lite spørsmål: Jeg skal til Kreta om to uker, og blir veldig lett brent i hodebunnen, har du noen forslag til noe stilig jeg kan ha på hodet for å ikke bli det når jeg ligger og soler meg, og bra steder å kjøpe det? Caps er no-go, ser helt tullete ut med det 😉

 11. Takk for fint tips! Kommer innlegget om reisevognen denne uken? Hadde tenkt å kjøpe en reisevogn før vi reiser på ferie i slutten av juni :). Finnes vognen kun på nett? Lang leveringstid? Ha en fin dag! 🙂

  1. Kommer nok ikke innlegg om den før om noen uker, men jeg kan absolutt gå god for den 🙂 Superpraktisk, men likevel med god nok plass til en liten baby. Jeg vet ikke hvor den selges, med unntak av der jeg kjøpte den.

 12. Så smart og utrolig koselig! Sikkert kjekt for besteforeldre og tanter/onkler å kunne få oppdateringer:)! Eneste som skulle gått an var jo å bestille en fysisk bok der alt man hadde lagt inn ble plassert på sider, og vips hadde man en ferdig minnebok 🙂

  1. Det er helt klart forbedringspotensialer, men så er det jo også gratis 🙂

 13. Tusen takk for tipset det skal eg prøve ut♥

 14. Hvordan deler man bildene videre med familie og venner?

 15. Skal du ha så mye kontroll og system på til og med barnet ditt at du må ha et eget datasystem for minner, vekstkurver, stjerneøyeblikk og notater? Nei, huff, dette ble for mye. Nyt øyeblikket i stedet for å skrive dem ned på dataen. 🙂

  1. Nå overdriver du og tar ting ut av sammenheng. Har ingenting med kontroll og system å gjøre. Personlig synes jeg det er kjekt med slike minner 🙂

 16. Heisann 🙂
  Når du fyller inn info om vekt og høyde for hver kontroll (du har jo kanskje ikke så mange ennå selvsagt), kommer det da opp 2 grafer for hver gang? Jeg får opp en for høyde og en for vekt, per dato.. og datteren min er over 2 år så nå har jeg en side full av grafer :/ Var jo ikke det jeg ønsket :/

 17. Hei Caroline!
  Først vil eg bare si at eg syns det er kjempe kjekt å lese bloggen din..
  Tusen takk for mangen gode tips fra oppskrift-onsdag og trening og alt 🙂
  men så skulle eg prøve meg på dette tipset, men de eg vil dele det med får ikke opp bilde når de får mail. Står bare ikke funnet, får dine til å se bildene?
  Klem klem <3

  1. Så rart :/ Ja, det fungerer helt fint med oss.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *