pink space

DSC06668

Woho! Seier! Endelig! Mannen er i Haugesund og spiller kamp i dag, og det er noe spesielt ved 16. mai kampen, så det var jo fantastisk med seier! Jeg rakk akkurat hjem til andre omgang, den første hørte jeg på da jeg og Nelia var ute og jogget, multitasking på høyt nivå!

Så har jeg endelig fått ut fingeren og kjøpt meg rosa yogamatte. Er den ikke søt? Siri og jeg trener jo yoga hver torsdag, så da er det på plass med egen matte. Fikk øye på et treningsjul like ved matten, og har alltid vært så nysgjerrig på det! Funker det egentlig? Det ble i hvert fall med meg hjem. Jeg har vært så dårlig på magetrening i det siste, så jeg tenkte å trene effektivt med denne fremover og se om det skjer noe spennende 😉 Holder dere oppdatert! 

DSC06679

DSC06684

___________________________________________________________________________________________________________

Tusen takk for så positive tilbakemeldinger på forrige post, jeg skal godkjenne kommentarer så snart jeg får tid. Det blir spennende å være dommer, jeg gleder meg veldig og håper mange flotte jenter vil melde seg på. Gleder meg til å treffe dere!

Ellers tipper jeg det er mange i festhumør akkurat nå, 16. mai var i hvert fall synonymt med grillfest utendørs for min del, helt frem til jeg var minst 20. Føler meg så utrolig voksen som nettopp har lagt babyen min under dynen og nesten akkurat kommet hjem etter en svett treningsøkt. Har jeg nevnt hvor tungt det er å skyve Nelia + vogn foran seg? Hjelp! Gleder meg til softis, champagnefrokost og Nelia sin opplevelse av nasjonaldagen i morgen.

DSC06694

DSC06704

Nå kommer Siri på besøk til meg, det blir fint. Vi sees i morgen tiiidlig, ha en kjempefin kveld så lenge ♥

29 kommentarer

 1. Åå, jeg har så lyst å begynne med yoga! Kunne du ha laget et «intro»/yoga innlegg? Ønsker deg en strålende 17. Mai!

 2. Håper du får en super 17. mai i morgen! Jeg har gledet meg til champagnefrokost i flere uker allerede 😀

 3. Hei, lurte bare på om Nelia har tenkt å gå i barnehage når hun blir litt eldre?

  1. Ja, det har vi 🙂

 4. Ab-wheel er knallgod trening, men fy så tungt! Lykke til 😉
  Ha en fantastisk dag i morgen ♥

 5. Åh, älskar när man matchar träningskläder/hjälpmedel med mera! Så snyggt! Och så blir i alla fall jag mer peppad på att träna då! 🙂

 6. Du får si gratulerer til mannen med seier, en god kamp er motiverende for resten av sesongen. Ønsker dere alle en flott nasjonaldag, liker å ta det rolig…..så blir nok frokost utpå formiddagen 🙂

 7. Har du aldri prøvd hjulet? Haha, du kommer til å ELSKE det! Jeg har trent styrke aktivt i mange år. Og jeg har fortsatt ikke funnet en øvelse som svir bedre i magemusklene enn denne 🙂 der burde vært obligatorisk i alle hjem!

 8. Så sprek du er! 🙂 Liker Nelia seg når du jogger? 🙂 Sover ho da eller er ho våken? 🙂 Ha en kjempefin 17.mai!! 🙂

  1. Sover som en stein 🙂 Ha en flott 17. mai du også <3

 9. Så søt blåbærkopp! Ha ei fin dag i morgon 🙂

 10. Hvor er yogamatten fra?

 11. Sover hun hele tiden? Jogger du først så sover hun så legger hun med en gang?

  1. Det varierer 🙂

 12. Gratulerer så masse med dagen til fine familien din. Spesielt til Nelia som skal feire sin aller første! Alltid stas! Jeg titter bare innom før bunadsskjorta skal på! Stor klem, og spis massevis av is idag 🙂

 13. Elsker bloggen din! sjekk ut min også<3

 14. Hei, kjære Fotballfrue!
  Vil du være med å hjelpe et land i nød? Bosnia er blitt rammet av en sterk flom, og alle menneskene som bor der mister alt (og det eneste) de eiere. Innbyggerne er uten strøm og rent vann, og broer og veiene flyter vekk. Matbutikkene blir tømt, og de får ikke nye forsyninger pga flommen som stenger alle veiene. Røde kors har startet en innsamlingsaksjon, og til nå er det (kun) blitt samlet inn 7000kr til hele(!!) landet.
  Jeg håper så veldig veldig at du vil være med å hjelpe med å spre budskapet rundt til andre mennesker: https://minaksjon.rodekors.no/roede-kors/innsamling.aspx?col=4-1514#.U3cmlXvPyJo.facebook
  Hver eneste krone hjelper!:)

 15. Digger fargen på yogamatten. Gratis stilwebinar for de som har lyst på ny inspirasjon her https://stylistaz.com/gratis-webinar

 16. Veronica

  Har ett slik hjul selv, og det er både gøy og effektiv trening synes jeg 🙂 Forresten… Gratulerer med dagen til deg og familien! Bloggen din er virkelig til stor inspirasjon og glede hver eneste dag! 🙂

 17. Kristin

  Hei. Hvor er de freshe joggeskoa fra? 🙂

 18. hei! jeg lurer bare på hvilken størrelse du har på reisebaggen din fra LV? og om du er fornøyd eller ville hatt den større/mindre? vurderer å kjøpe strl 50 eller 55, litt usikker på om 55 blir for stort som weekendbag?

  1. Mener på at det er 50 🙂 Lars-Kristian har 55 i sin, og det passer bra for hans del 🙂

 19. Jeg har akkurat kjøpt meg et slikt hjul, og jeg synes det fungerer helt sykt bra! Kjempe fornøyd. Også er det så morro når jeg endelig klarer å rulle meg helt ut slik at jeg nesten rører gulvet 🙂

 20. Du er så utrolig flink til å ta bilder, og dere har så nydelig fint hus og utsikt♥ håper du ikke slutter med bloggingen. Du gjør en go jobb♡
  God 17.mai♥♥

 21. Kan du skrive litt om den puls klokka? Er nysgjerrig på den 🙂

 22. Karoline

  Må si at jeg er så glad for å se at det ikke kom noe innlegg fra deg i går! Alle trenger en fridag innimellom, men utenom noen dager når Nelia ble født har jeg ikke sett at du har hatt innleggfrie dager. Dette fortjener du, og håper du hadde en flott feiring i går!

 23. Birgitte

  Det hjulet er fantastisk for mage trening! Det er den beste mageøvelsen jeg noen gang har gjort, så om du ikke vet hvordan det brukes må du google det 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *