Det Nye-jenta 2014

DSC04602

___________________________________________________________________________________________________________

det nye-jenta 2013 

God fredag  Beklager den sene oppdatering fra meg i dag, jeg kom nettopp hjem fra byen og var egentlig klar med dette innlegget klokken 12, men måtte trekke det tilbake da jeg ikke kunne slippe nyheten helt ennå – men nå kan jeg det! Husker dere jeg var gjestedommer i serien Det Nye-jenta i fjor? Jeg var supergravid og vaklet rundt på høye hæler i over 12 timer, men jeg husker det var så verdt det for det var så gøy. Jeg fikk møte så mange herlige jenter og ble så følelsesmessig involvert etter bare disse timene. Og dere, jeg skal være dommer i år også, men denne gangen er jeg med hele veien! Det blir så spennende og jeg må si jeg både gleder og gruer meg litt, for jeg er så følsom når det kommer til beslutninger og valg. Vi skal rundt i byene Oslo, Trondheim og Bergen, og det er ikke lenge til første tur ut. Det Nye er på jakt etter en heldig it-jente som skal pryde coveret og som får sin egen blogg på nettsidene deres, vinneren får også en tur til New York. Dersom du føler at du har det som skal til, må du ikke nøle med å melde deg på! Klikk deg inn her for å lese mer, fristen går ut allerede 20. mai. Serien kommer til å gå på tv2 Bliss til høsten, jeg holder dere oppdatert underveis. Lykke til, og husk at den som intet våger intet vinner 😉 By på deg selv, du har ingenting å tape! 

13

DSC04666

23

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har sittet noen timer med jobb fra ganske tidlig i dag, så nå trenger jeg å hvile øynene mine på noe annet enn dataskjermen, får så vondt i hodet når jeg bare sitter og glaner inn i den. Da er det godt å ha maya water på pulten! Vi sees senere ♥ 

22 kommentarer

 1. Så spennende og gratulere så utrolig mye med ny jobb 🙂 Dette unner jeg deg, det er så fortjent! Kjedelig at dere ikke har casting i Stavangerområdet da. Ville gjerne prøvd meg på casting. Men med mye jobbing, så strekker ikke tiden til og reise. Men gleder meg til programmet kommer på tv-skjermen, da skal jeg følge med. Masse lykke til 😀

  1. Man kan melde seg på på nett også. Gå inn på http://www.detnye.no

 2. Ingrid Charlotte

  Åh, du er så mye finere nå uten alt det falske håret!

 3. Å, så gøy at du skal være dommer- syns blogglivet ditt inneholder mange interessante og spennende utfordringer- lykke til med det! Ha en kjempefin 17.mai med veslesnuppas første nasjonaldag! <3

 4. Vad roligt! Stort grattis, bra jobbat och varmt lycka till! Trevlig helg fina du!

 5. Michelle

  åh, så gøy at du skal være med hele veien!! Spennende! Tror du passer bra til å være dommer i det programmet. Ønsker deg en fantastisk fredag videre, nyt helgen <3

 6. Du får det virkelig til! Du inspirerer 🙂 Stå på videre 🙂

 7. Hei! Hvordan får du til håret ditt når det vender seg sånn innover? 🙂 Det er så fint!

 8. ååh, så morsomt:-D Gleder meg til å følge med!

 9. Så utrolig gøy! Gleder meg til å se deg på skjermen 🙂

 10. Åh, gratulerer så mye! Utrolig kjekt! Leste TV2 nyhetene på facebook, og så klarte jeg ikke la være å kommenterte noe der. Dessverre veldig mye negativt! Ville bare si at jeg gleder meg virkelig til å deg på skjermen, jeg så alle episodene av programmet flere ganger i fjor, og er veldig spent på årets sesong! 🙂

  Dette kommenterte jeg på facebook:
  «Slutt å vær så negativ! Jeg synes Caroline er et fantastisk menneske og en stor inspirasjon! Og til dere som sier at dere ikke bryr dere, kan gjerne være voksne nok til å ikke kommentere her hvis dere absolutt ikke bryr dere.. Synes virkelig ikke fotballfrue fortjener all denne drittslengingen etter seg hele tiden! Det lukter sjalusi her på lang vei! Jeg gleder meg i alle fall til å se henne på skjermen! Stå på Caroline! <3"

  1. Nett-trollene kjenner sin besøkelsestid 😉

 11. Elisabeth

  Så noen bilder av deg i en nettavis. Du har et merke i panna på flere bilder. Pleier du vanligvis å retusjere dette vekk eller klarer det seg med sminke?

  1. Det er en føflekk som jeg har fjernet for en stund siden 🙂

 12. God weekend kære,

  hvor lyder det spændende, lykke til med det hele.

  Jeg synes du du er præcis lige så smuk nu, som tidligere.
  Tiden og du har bare ændret sig/dig:-)

  Krydser og håber det bedse for dig.

  Min veninde har lavet miniature cocktails, måske til din inspiration:
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/miniature-cocktails.html

  Hilsner fra Mary-Liz

 13. I absolutely love all your dresses but could you please tell me where i can get the camel turtleneck one from the blonde girl who is sitting next to you? Or do you know a similar one? That would be so nice!!
  Best wishes from Germany – i love reading your Blog and Instagram Profile!
  Viola <3

 14. Birgitte

  Hei. Lurte på en ting; du sier at fristen går ut 20.mai, mens på hjemmesiden dems sto det 18.mai? Er det altså forseint å melde seg på idag?.. 🙂

  1. Stina K. Bakken

   Hei Birgitte,

   Fristen går ut 25. mai.

   Mvh.

   Stina Bakken
   Det Nye – jenta 2014

 15. gikk inn på linken men det stod at påmeldingsfristen var den 18.mai? mens i innlegget så skriver du 20.mai. 😀 <3

  Fra Lisa

  1. Stina K. Bakken

   Hei Lisa,

   Fristen går ut 25. mai.

   Mvh.

   Stina Bakken
   Det Nye – jenta 2014

 16. Hei Caroline. Jeg så nettopp traileren fra Det Nye jenta på tv2 bliss. Der hadde du på deg en topp/kjole med blondearmer og chiffon(?) ? Den var nydelig. Hvilket merke er den? 🙂

  1. Caroline

   Å, den er fra for love and lemons. Flere bilder her https://fotballfrue.no/2014/07/30/oslo-dag-2/ 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *