the breakfast club

God morgen ♥ Jeg har ingenting imot denne utsikten, kan bli sittende her og kikke på disse to i hele dag. Lars-Kristian har fri, så det har vært familiefrokost og en utrolig fin start på dagen. Det er så koselig å ha han hjemme med Nelia på dagtid, det har jeg jo nesten ikke hatt siden desember. I dag hadde vi tenkt til å utnytte fridagen til å få på plass litt planter og gjøre hagen klar for våren, men jeg er i helt elendig form, i løpet av natten har jeg dratt på meg en helt sinnsyk forkjølese, våknet med tett hals og nese og dotter i ørene, så jeg tror jeg gjør lurt i å holde meg helt i to. Her er det ikke rom for sykdom, det er jo snart 17. mai! Bare jeg klarer å holde et rolig tempo nå da, jeg er jo så dårlig på å være syk. 

___________________________________________________________________________________________________________

6

– nyeste på lekefronten, denne er veldig populær – 

54

Mine to vakre pelsdotter  De er så flinke til å overholde husregelen som sier ingen firbeinte på kjøkkenet. De får alltid godbit når de bare ligger i døråpningen, så jeg tror de trives der, selv om de garantert ville gjort mye for å heller leke støvsuger på flisene her. 

___________________________________________________________________________________________________________

Snart skal vi avgårde til Elixia, så planen er å ta det rolig etter det – hehe. Har avtalt å ta bilder av øvelsene som kommer på bloggen etter hvert, og en avtale er en avtale. Satser på at formen klarer seg gjennom litt styrke 🙂 

– ha en fin dag, dere – 

105 kommentarer

 1. Åh, hvor er den nye leken i fra? Den ser ut som en som mine to små kunne likt veldig godt
  i disse dager 🙂

  1. Kjøpte den på nett, sprell.no 🙂

 2. Nelia er så søt 🙂 God bedring til deg! 🙂

 3. Noe så nydelig! 🙂

 4. Polina Siguina

  God bedring Caroline! Den andre Manhattan Toyen som heter skwish er også utrolig populær, når de er så små som Nelia så suger de på de kulene og når de nærmer seg året så begynner de å flytte på kulene istedenfor. Gøy når lekene faktisk blir brukt mer enn 5 minutt annenhver uke hehe.

  1. Takk for tips 😀 Haha, ja, det gleder jeg meg til 😉

   Klemmer 🙂

 5. Huff så kjedelig! Masse god bedring til deg:) Må si det var et helt nydelig bilde av Hugo og Ronaldo og for ikke å snakke om Nelia! Håper du får en fin dag selv om formen ikke er på topp!

 6. Madeleine

  Prøv å holde deg litt i ro nå da caroline mor 😉 hehe! Finnes ikke noe koseligere enn å spise gode frokoster med hele familien samlet! ♡
  Her kommer det en baby i hus i slutten av juni/begynnelsen av juli, vi tenkte å kjøpe newborn seat til stokke stolen til storesøster. Har dere vært fornøyd med deres? 🙂

  1. Den blir brukt hele tiden, spesielt nå som hun får litt grøt eller frukt til en av dagens melkemåltider 🙂 Go for it 🙂

   Klem!

 7. Det er ikke lov, å være såååååååå skjønn og nuuuudelig! *SMELT*
  Jeg kjenner jeg smelter helt, så herlig, enda jeg ikke kjenner dere eller Nelia.
  God bedring, bli frisk til 17.mai!
  Klemmer

  1. Snille du! Tusen takk, det skal jeg bli <3

   Klem tilbake 🙂

 8. Hi Caroline. My baby is one year today and when I saw Nelia on todays photos I have realized how time is flying….She is sooo big! You are great family!
  https://www.goodfoodclinic.com/happy-birthday-natalie/

 9. Veldig syk kan du vel ikke være om du skal på trening…..?

  1. Skulle ikke på trening, skulle ta bilder av noen øvelser på grunn av en artikkel jeg skal lage for bloggen 🙂 Men jeg fikk utsatt det til neste uke 🙂

  2. Nå er det da en generelt utbredt misforståelse at man ikke kan trene om man er syk. Trening eller ikke, og evt. intensitet på treningen avhenger av graden av sykdom og hva som feiler den enkelte. Sitter plagene over halsnivå og man er feberfri, er det ingen ting i veien for å trene – og selvfølgelig avpasse intensiteten etter formen. Hvordan tror du toppidrettsutøvere hadde kunnet leve av sin idrett, hvis de skulle sette seg ned hver gang de følge seg tett og småvarm? Og det er direkte overførbart til oss andre som trener mye mindre, fordi de fysiologiske aspektene i kroppen vil være de samme.

   Det gjelder å «avpasse farten etter forholdene», og det er jeg sikker på at Caroline fint greier!

 10. Ååå, Nelia!! 😀 <3 er så glad hun titter innom her så ofte som hun gjør, hun er virkelig en solstråle! Og hun har jo tidenes mest fantastiske øyne da! Smelter jo heeelt!

  Du får ha god trening, og god bedring, vakre Caroline, håper det bare er en liten vårforkjølelse som forsvinner med svetten på Elixia! Er så kjipt å hangle sånn nå på våren – er jo så fantastisk flott ute nå! 😀

  Ha en fin dag, skjønne dere!

 11. Nydelig lita tulle <3

 12. Nydelig lita tulle <3

 13. Heihei 🙂
  Veldig fin blogg! Har fulgt den nå en stund og prøvd en del av oppskriftene du legger ut (det har blitt veldig bra) 🙂
  Jeg lurte på hvordan du får en egen nettside/blogg uten å brukke blogg.no, wordpress eller noen av de ? 🙂

 14. …se på den lille luringen…..så utrolig skjønn <3

 15. Benedicte

  Ikke tenk på treningen, du må la kroppen hvile. Og for oss er det ingen krise om innlegget kommer en uke senere 🙂 Har selv vært syk i over en uke, i russetiden (hurra). Det er vel den skarpe vårluften 🙂 Slapp av i dag, les i en god bok og se flere episoder av Dexter i kveld 🙂 God bedring <3

 16. Hei Caroline!

  Jeg har fulgt bloggen din siden rett før du fikk Nelia, og jeg må være ærlig om at jeg hadde en negativ innstilling basert på andres fremstilling av deg. Derfor synes jeg det er på sin plass å skrive en hyggelig kommentar til deg og fortelle at jeg får så mye hverdagsglede av å lese bloggen din og at alle de som omtaler deg negativt umulig kan ha fulgt bloggen din eller lest ordentlig det du skriver.

  Jeg ble selv mor for første gang til ei lita jente i februar etter et veldig langt og tøft svangerskap, men jeg fikk så mye inspirasjon og glede av å lese innleggene om Nelia og det fine barnerommet du laget til underveis, du har mye av æren for at jeg holdt ut de månedene med psyken i behold. Jeg blir også veldig motivert til å ta på meg joggeskoene og ta meg en joggetur når jeg ser hvor flott du er, og de fargerike og sprudlende bildene du legger ut. Jeg hadde min første joggetur etter fødselen i går og det var DEILIG!

  Jeg ble rasende på dine vegne da jeg leste at folk skrev nedsettende om den lille jenta di bare fordi du ikke ville legge ut bilder av henne. Likevel er jeg glad for at du nå legger ut litt bilder, for hun er helt aldeles nydelig og perfekt! Folk som nedlater seg til å skrive negativt og stygt om små, forsvarsløse babyer mangler totalt selvinnsikt, og kan umulig ha det godt med seg selv.

  Jeg tror at det jeg vil med dette innlegget er å gi deg en klapp på skulderen og en forsikring om at du har mange trofaste lesere, meg inkludert, som får så mye glede ut av den jobben du gjør med bloggen. Ikke bry deg om negativitet fra giftige mennesker med alt for mye meninger, de kan man aldri gjøre fornøyd uansett. Vi trenger ikke alltid være enige med alle om alt, men vi må kunne behandle hverandre med respekt på tross av forskjellige behov, prioriteringer og meninger, selv på nett. Tusen takk for at du tilbyr meg et deilig avbrekk i hverdagen <3

 17. Fantastisk å sjelden vakker baby Nelia er,helledussan! Heldige dere er

  1. Hun er den nydeligste <3

 18. Madeleine

  Hei Caroline

  Først, takk for en herlig blogg! Du er fantastisk på alle mulige måter!

  jeg har et spørsmål som angår Ronaldo (søteste voffsen på to ben! Og Hugo da såklart!) spørsmålet er som følger: røyter han mye? Hvordan unngår dere hår på klær, sofaer osv osv.. Har veldig lyst på en hund selv, og syns det er en så fin rase, men erfaringsmessig så syns jeg alltid at alle som har hunder/katter alltid har så masse hår på klær osv..

  håper du har tid til å svare, evn. kanskje noen andre har erfaring med hunder som er den samme rasen som Ronaldo? 🙂

  1. Tusen takk for så fine ord 😀 JA, han røyter noe helt sinnsykt :O Må frem med støvsugeren ganske ofte, men det er jo veldig verdt det 🙂 Støvmopp er det beste, forresten! Så har jeg alltid liggende klesbørster som jeg går over meg selv med før vi skal ut 😉 Tilbyr alltid gjester før de skal dra herfra også, i tilfelle de har kost mye med Ronaldo – og det skjer jo som regel alltid 😉 Det er verst nå som vi går mot sommer, tror han mister vinterpelsen? Ser i hvet fall sånn ut 😉 Vi børster ham godt hver eneste dag, det hjelper veldig 🙂

   1. Har du prøvd å spraye pelsen med aloe vera? Pappa bruker det på katten og han har sluttet å røyte helt. https://myaloevera.no/hakontveit/nb/shop/category/hjem_og_husdyr/product/veterinary_formula 🙂

  2. Hei! Synes også Ronaldo er veldig fin, men om det er hår du er redd for, finnes det ganske mange fine røytefrie hunder! 🙂 Vi har en Bichon Havanais foreksempel 🙂

 19. Caroline da! Ta det rolig også reiser du å trener styrke ^^, Kroppen trenger jo ikke jobbe med muskelarbid når den må jobbe med å få deg frisk, men satser på du ikke tar den helt ut 🙂 Gleder med så klart til bilder.

  Og Nelia er så nydelig, DE vakre øynene!

  Ha en strålende dag, og god bedring til deg 🙂

  1. Droppet det, vi kunne heldigvis ta det neste uke 🙂

   Tusen takk 😀 Er nok som før igjen i morgen 🙂

   Klemmer til deg!

 20. Hahaha! Jeg måtte le av det siste bildet, jeg har nemlig to stykker som gjør akkurat det samme!:) De får ikke komme inn, men de vet at det av og til kommer noe godt ut.

  Masse god bedring! Varme omslag og rikelig med væske. *god klem*

  1. Haha, herlig 🙂 Tusen takk!

   God klem tilbake 🙂

 21. Charlotte K.

  Hei Caroline! Kan du lage et innlegg med tips til hår og sminke til bunaden for 17.mai? 😀

  1. Det vet jeg ikke om jeg rekker :/ Men jeg skal se hva jeg får til 🙂

  2. Jeg selv syns naturlig sminke som overhode mulig på 17. med bunad, og gjerne fletter i håret om man har langt hår, evnt løst! Jeg har lure(kyse heter det vel) og har derfor mitt halvlange hår kort eller med en slakk flette på hver side…. Se i arkivet etter hvordan Caroline har hatt det tidligere 🙂

   1. Jeg har laget pavlova med hvitvinseddik (det står i de fleste oppskrifter), prøv med det evt. annen lavprosenteddik. Jeg regner med det er selve marengsen det skal være eddik og ikke i fyllet?

 22. Jeg bruker ikke selvbruning nå som babyen er så liten, fordi hun ofte slikker meg i halsgropen/smatter og sutter på meg. Regner med hun får i seg noe av stoffene fra selvbruningen da fordi det ligger i det øverste hudlaget. Er du ikke redd for det?

  1. Nelia smatter aldri på halsen min, så det har jeg ikke tenkt på 🙂 Da jeg sprayet meg nå sist brukte jeg bikinitopp, så jeg ikke fikk noe på brystene 🙂

   1. Hvis dere koser hud mot hud iblant også så vil hun jo få leppene sine kanskje på magen din, armen eller andre steder. Kanskje jenta di ikke koser på den måten, her er det hvertfall veldig populært å smatte på alt og putte alt i munnen. Så avventer selvbruningen hvertfall 🙂

 23. Hei! 🙂
  Hvilken rase er den «største»hunden din?:)

  1. Tibetansk Spaniel 🙂

 24. Nydelige lille! Den leken hadde min datter også for 8 år siden, tidig at de selger den fortsatt. den var gull verdt når tennene begynte å titte frem 🙂 God bedring til deg ♥ Klem Anette

 25. Så nydelige og flinke hunder 🙂 jeg har selv en tibbe som vi trener på å ha i bur/være hjemme alene mens vi er borte. Kan du gi noen tips her? God bedring og ha en fin dag videre! 🙂

 26. Så flinke hundene dine er (og dere som har trent de opp:) Jeg prøver å lære hunden min det, og hun står som regel ved dørkarmen til kjøkkenet å titter på meg. Men hvis jeg går i stua så tasser hun inn å leter etter bonus snacks på gulvet. Har du noe tips til meg for hvordan å trene henne? Hvordan trente du opp dine?

  God bedring:)

  1. Vi har bare sagt nei med streng stemme hver gang de har forsøkt å gå inn på kjøkkenet, og det har fungert 🙂

 27. Sååå nydelig hun er!

  Ønsker deg masse god bedring ,fine Caroline!

  hilsen mamma til 3 skatter:)

 28. Jeg er en fast leser av bloggen din (siden den gang du var frøken og ikke fru ;-)), og synes det er fantastisk å se utviklingen 🙂 Selv har sliter jeg med en kronisk sykdom som heter endometriose, og bare drømmer om å engang få bli mamma, slik som du <3 Jeg ønsker å opplyse andre kvinner/jenter om sykdommen, som rammer mellom 1-2 av 10 kvinner, og som kan føre til infertilitet. Og har derfor laget denne bloggen, som jeg håper jeg får dele på siden din https://mlme.blogg.no (Mitt Liv Med Endometriose). Der står det blant annet hvilken symptomer vi jenter kan se etter for å få oppdaget sykdommen. Håper det kan hjelpe noen, før det går like langt som det gikk med meg! Ellers ønsker jeg deg og din lille familien din er vakker dag sammen <3 <3

 29. Katarina

  Uff, du får ha god bedring og lytte på kroppen 🙂 Nelia er bare snusk!

 30. Så koselig bilde, vesle go’e snuppa på pappas skuldre! <3 Verdifulle øyeblikk i livet!

  God bedring! PRØVE å ta det litt med ro og pleie deg selv, så skal du se du snart er oppe og hopper igjen! Gode tanker er herved oversendt!

 31. Å herregud, er det mulig å være så nusselig? Så utrolig fine øyne hun har 🙂 Litt av en utsikt å våkne til..
  Ønsker deg masse god bedring fine 🙂 Håper du blir frisk til 17. mai!

  Catherina, https://korablogg.wordpress.com

 32. Veronika

  Veldig mye vårforkjøelser ute og går om dagen. Er akkurat ferdig med forkjølelse selv – heldigvis.
  Skjønner hva du mener med at du er dårlig på å være syk. Har det akkurat sånn selv, og da tar det så langt tid før man blir frisk.

  Kos dere på fridagen deres!

  Og god bedring til deg 🙂 Vær flink på å være syk, hehe – da blir du fortere frisk vettu 🙂

 33. God bedring! Håper du blir frisk snart. Selv har jeg holdt på med hosting, snørring og tett hals i snart 3 uker….

 34. Hei, Caroline. 🙂 Ville bare legge igjen en liten kommentar for å fortelle deg hvor utrolig dyktig jeg synes du er i jobben din! Du skriver kjempegodt og engasjerende, og balanserer personlig og public på hva jeg synes er en beundringsverdig måte. Stå på, du er superflink!

  Stor klem, og god bedring!

  1. Tusen takk 🙂

 35. Ville bare takke deg for tips om atkinsbarer og handel via iherb. Jeg og kjæresten har vært ekstreme på å spise sjokolade og godteri på hverdager men etter atkinsbarene kom i posten har begge sluttet helt med godteri og tar heller en atkinsbare hvis sulten og søtsuget kommer! Suupert tips! Vi kommer ihvertfall til å fortsette å handle derfra. Perfekt i veska hvis man er sulten eller etter trening! Takk!

  1. Bare hyggelig 🙂

 36. Huff, god bedring!
  Utrolig søt liten familie du har. H og R er bare så alt for skjønne der de ligger <3

 37. Jeanette

  herlighet så skjønn Nelia er! 😀

 38. Nydelig bilde av de to, hun er virkelig helskjønn 🙂
  God bedring, jeg er sikker på du kommer deg til nasjonaldagen 🙂

 39. Åh, for en kooselig utsikt!! Nyt det mens du kan 😀 Og hold deg inne i sofan under dynen og bli frisk!! God bedring til deg 🙂 Klem!

 40. Kjære flotte deg.
  Nydelege bilete av flott familie. Du får så flott fram kvardagen og gjer den til gode augneblikk 🙂 God betring – håpar du vert fort frisk 🙂

  Klem frå Sogndal

 41. For en herlig utsikt du har fra kjøkkenstolen!
  Jeg lurte på en ting, hvilken type jakke/blazer ville du brukt til en maxikjole? Skal i bryllup i slutten av mai, og er redd det skal bli litt kaldt utover kvelden, derfor må jeg ha noe å ta over kjolen, men er usikker på hva som er fint til en lang kjole.
  Mvh Kristin 🙂

 42. Hei Caroline,
  Jeg ville prøve å finne litt inspirasjon til 17.mai frokosten og da var din blogg det første jeg tenkte på – takk for at du inspirerer så mye 🙂
  Jeg har et spørsmål, som jeg ville satt stor pris på å om du kunne svart på:
  I den oppskrift på pavovlabunnen skal man bruke 2 ts bringebæreddik (kjøpes bla. på Meny). Jeg bor i utlandet og tviler sterkt på at jeg kan få tak i dette.. Går det an å lage denne kaken uten 2 ts bringebæreddik? Eller kan jeg bruke en annen form for eddik? I så fall hvilken eddik? Tusen takk for hjekpen!

  Klem fra siri

  1. Det tror jeg nok ikke går :/ Jeg er sikker på at det finnes et sted, men kan dessverre ikke hjelpe deg :/

   1. Takk for hjelpen allikevel 🙂

   2. Olivia

    Du kan bruke balsamikoeddik:) fungerer iallefall for meg!

   3. Hanne:)

    Hei! Eg lagde pavlovakake her om dagen uten eddikk. Det gikk supert 🙂 No veit eg ikkje korleis det er med Caroline si oppskrift, men med vanleg standar oppskrift gjekk det fint. Den vart dog ikkje så blank/shiny som dei eg har smakt på før. Men super god. Eg googla litt rundt og såg at nokon hadde bare vanleg eddikk og men det gjekk fint utan 🙂

   4. Pavlova kan lages med hvitvinseddik/evnt vanlig eddik, og også uten! Grunnen til at eddiken tilsettes, er for å få bunnen seig.

   5. Hei! Nå har ikke jeg sett denne oppskriften på Pavlova, men jeg bruker kun eggehviter og sukker i bunnen og den blir like perfekt hver gang 😉 Husk å bruken helt ren glass- eller metallbolle, romtempererte og ferske egg. Ellers kan vanlig eddik også brukes, men der er ikke nødvendig. Lykke til! 🙂

  2. Jeg har brukt hvitvinseddikk og det fungerte kjempebra. I vanlig pavlova er det vel noen som også bruker vanlig eddik å…

  3. Til Pavlova generelt kan du fint bruke normal hvitvinseddik som er en del lettere å få tak i:) Du mister åpenbart bringebærsmaken, men får den samme effekten.

  4. Hei! Ville bare blande meg inn i «samtalen» og si at jeg pleier aldri å ha eddik i marengsbunnen når jeg lager Pavlova (eller annen marengs), og det går kjempefint det. Hvis du bruker vanlig sukker og eggehvitter, så trenger du ikke noe mer 🙂

 43. Det er noe helt eget å sitte og smugtitte på pappaen som leker med barnet sitt. Det er så fantastisk!

  Masse god bedring søta! Håper formen er stigende!
  Stor klem

 44. Jennifer

  Gorgeous family! Your daughter has such big, beautiful eyes. She is so beautiful like her mama! I hope you have a beautiful day!! 🙂

 45. Cathrine

  Hun er alldeles nydelig:)

 46. Lurte på hvilken sunspa spray du ville ha brukt til overkroppen om du skulle brukt bunad? Skal skifte til kjole senere på kvelden, så vil gjerne være litt brun, men er livredd for å få orange/brune flekker på bunadsskjorten :O Har 3D lotion fra før av, så vurderer enten fitness eller chocolate 🙂 Takker for svar!

  1. Da ville jeg brukt fitness 🙂

 47. Hei! God bedring! Ta det med ro! Pass godt på deg sjelv. Jeg har akkurat vært forkjølet, over 2 uker!!!! Helt grusamt! Så håp ikke du har den samme!:-)

 48. Ååå, hun er bare så nydelig!
  Masse god bedring Caroline 🙂

 49. Hei, Caroline!

  Jeg må først bare si at jeg er alt for dårlig til å kommentere bloggen din, og jeg har fulgt deg fra lenge før du ble gift, altså i flere år. Jeg elsker bloggen din, Caroline, og jeg er innom hver dag for å lese alt du skriver! Og jeg må bare si, Nelia er den vakreste babyen jeg noen gang har sett! Jeg tuller ikke når jeg sier at hjertet mitt smelter når jeg ser på bilder av henne. Jeg er bare 19 år enda, men gleder meg til jeg en dag får en selv.

  Stå på videre, du er best!

  Klem <3

  1. Tusen takk for hyggelig kommetnar, Elina 🙂

 50. God bedring, plei deg selv så får vi håpe at du blir ordentlig frisk til nasjonaldagen. Koselig frokostøyeblikk.

 51. Åh så mysigt ni ser ut att ha det!

 52. Michelle

  Vet du hva Caroline, den jentungen der.. hun er så nydelig! De fineste øynene! Jeg er egentlig ikke noe særlig baby person, men enkelte babyer får meg til å smelte <3 Så herlig med en skikkelig familie frokost, dere må nyte at han har fri 🙂 Ha en super dag videre!

 53. MammaentilYonas

  Hei Caroline!

  Først vil jeg bare takke deg for at du har vært min største motivasjon til å starte treningen igjen for helsens skyld. Før har fokuset mitt vært på alt annet enn det, men nå som jeg har en annen tankegang gjør det alt så mye letter. Så igjen, TUSEN TAKK!

  Så vil jeg bare komme med en super enkel middag(lunsj)soppsrift; nemlig lavkarbo pizzabund, ferdig på et blunk og farlig godt. Nå er jo jeg klar over at din oppskrift fra boken også er farlig god, men denne gikk litt fortere å lage.

  Knus ønsket mengde Ryvita knekkebrød for hånd (inneholder 0,3 karb per skive) og bland det med 1 (2) egg. Hell over på et stekebrett og la det steke seg litt før du tar brettet ut og tar på fyll. MÅ prøves^^

  Klem fra meg

  1. Så hyggelig at jeg inspirerer 🙂 Takk for tips, skal prøve den ut.

 54. Nydelig datter. 🙂

 55. Det er så koselig å se hundene litt oftere på bloggen igjen:) De er jo bare sååå skjønne!:)
  Nelia også selvsagt, DE øynene;)
  God bedring Caroline:)

 56. Nelia må være verdens søteste! Hun sjarmerer ihvertfall meg i senk med de store, fine, nysgjerrige øynene <3

 57. Elisabeth

  Haha, så fine Hugo og Ronaldo er. Klarer man å lære dem til «ingen hunder på kjøkkenet» er det gull verdt!
  Vi passet en golden retriver tispe en gang, verdens skjønneste, men veldig matglad. Satt i stuen, så kom hun tassende fra kjøkkenet med det vi trodde var et trist blikk, viste seg senere at det var et skyldig blikk da hun hadde spist hele den RÅ hjemmelagde pizzaen vi skulle ha til middag..

  Nelia må jo være verdens vakreste lille jente, dere har gjort en bra jobb der. Hvem vil du si at hun er mest lik av deg og LK som små?

  God bedring vakre, krysser fingrene for at du er helt frisk igjen til 17 mai. Forhåpentligvis forsvinner forkjørelsen like fort som den kom 🙂

  Nyt dagen <3

  1. Haha 😀

   Hun er nok en god blanding av oss begge som små 🙂

 58. synes hun er mest lik på deg jeg nå!

 59. Herregud så nydelig! Da hun var nyfødt synes jeg Nelia var så lik LK, nå synes jeg hun er mest lik deg 🙂

 60. Dwightinha

  Enhver Myrsnipe vil synes sitt eget barn er vakrest, men Nelia er virkelig en «looker».

 61. Awwwwww 🙂 Isn’t she the cutest baby girl ever!

 62. neei måten hun ser bak mot mammaen sin på! Skjønn liten jente det der!

 63. Lurer på hvilket merke du har av det du har i skapet der? Med blomster mønster osv, di skålene,koppene+++. Er det green gate?
  Og hvor er det kjøpt evt? Og den rosa koppen med prikker? Vil du vise det du har av slike ting? Synes det er så fint, men greier ikke bestemme meg for hva jeg vil ha, og får ikke kjøpt det her.. 🙁
  Håper du kan!

  1. Det er Green Gate 🙂 Bare å google så finner du mange nettbutikker som selger.

   Skrev om det for et og et halvt år siden: https://fotballfrue.no/2012/12/30/green-gate-mania/

 64. For et aldeles nydelig bilde øverst der. Det blikket til dattera di. nusselig lita snuppe 🙂

 65. Herregud, det er den nydeligste babyen i hele verden!! *dåne*

 66. Jeg bare eeeelsker sånne innlegg, helt hverdagslige og som vi kan «relate to» alle sammen 🙂 🙂
  Lille prinsessa er fantastisk nydelig.

  Stor klem og god onsdag!

 67. Ah Caroline, Nelia is soooooo stunning, I can’t take my eyes off the first picture. So so beautiful, this is the most heart heated view for mom and wife. Wish you all the best from the bottom of my heart. And am very glad, that you share photos of this cute mommy’s princess!
  Have a nice day 🙂

 68. Lill-Jeanette

  Så kjekt at dere kan ha en familie frokost sammen siden Lars-Kristian er fri og jeg må bare si for en nyydelig datter dere har,hun er så herlig.
  Tror du vi kan få se et bilde av henne der hun smiler en gang og?

  Nydelig vofser også forresten:-))

  1. Dette er noen mnd. gammle nå, men her smiler hun https://fotballfrue.no/2014/03/15/var-nelia/ 🙂

 69. Christina

  Nydelige hunder, og helt utrolig vakker datter.
  må bare si i fra om at du må stusse pelsen på labbene til hundene dine,pelsen er alt for langt.
  digger bloggen din, digger stilen din!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *