slik får du hud som gløder til 17. mai

annonse 

hoved.jpg

Nå får du 20 prosent rabatt på hele nettbutikken til selvbruner.no med koden berg17, og det passer jo perfekt, for nå nærmer nasjonaldagen seg med stormskritt! Jeg tipper det er flere travle sjeler der ute som i likhet med meg ikke har fått mulighet til å titte på sola ennå, til tross for det fine været som har vært den siste tiden. Det er i slike stunder jeg takker og jubler høyt for at sunspa eksisterer! Jeg tar aldri solarium lenger, det gjør jeg bevisst med tanke på huden min, men jeg hadde heller ikke funnet tid om jeg ville aldri så mye. Om jeg for eksempel skal på fotoshoot eller andre ting som gjerne krever litt mindre klær og mer utstråling, er jeg aldri i tvil om jeg skal sette av noen minutter til å spraye meg til bedre glød og farge kvelden i forveien. For et par uker siden var det hyppig bruk av sunspa for min del, så nå er all fargen borte og jeg har tatt en pause, men på fredag skal boksen frem igjen.

Mitt første møte med sunspa var i 2011, og jeg har testet uendelig mange produkter som lover det samme i ettertid, men har aldri skrevet om noe annet enn denne, ene og alene fordi denne er best. Rett og slett.

___________________________________________________________________________________________________________

my sunspa guide 

Sunspa sine sprayprodukter har airbrushteknikk som gir en påførsel lik den de bruker i selvbrunersalongene. Fordelene med dette er mange, blant annet at du slipper skjoldete farge på hendene. I tillegg fordeles fargen jevnt på huden, og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Farge vil ikke forsvinne flekkevis, men gradvis. Du slipper den typiske selvbrunerlukten når du bruker sunspa, den dufter godt når du sprayer den på deg og lukten dagene etter er så og si ikke merkbar. En liten eim kan du kjenne om det for eksempel setter seg noe i håret, men dette er svært lite. Et digert pluss for akkurat det, lukt etter selvbruning er faktisk noe av det kvalmeste jeg vet. 

div.jpg

Det som er så fantastisk med disse produktene, er at du ikke blir overdrevet brun, og du kan selv styre intensiteten av fargen 

for glød – spray deg kun én enkelt gang, med lette feiende bevegelser

for en solkysset look – spray deg 2 ganger med ca. 5 minutters mellomrom

for en dyp brunfarge – spray deg 3-4 ganger med ca. 4-5 minutters mellomrom 

___________________________________________________________________________________________________________

the different types of sunspa 

sunspa bodyfitness – er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr lenger holdbarhet for deg som er aktiv og svetter mye på trening. I tillegg skal den gi en dypere brunfarge. En absolutt fordel med denne er at du ikke får skille etter sportsbh, det får du av de andre. Denne er en av mine favoritter, men jeg foretrekker likevel SunSpa Chocolate fordi den gir meg en finere farge. 

sunspa original – anbefales til de med litt lysere hudtone. Denne vant Best i test i Tara desember 2012, og anmeldelsen kan du lese ved å følge linken. 

DSC05786

sunspa chocolate – dette er min absolutte favoritt! Dette er den som gir best farge og glød til ansiktet mitt, så denne bruker jeg der, men også noen ganger på brystet og armene. Nå har jeg gylne toner i huden fra før av, slik at jeg heller vil anbefale sunspa original til de som har en litt lysere hudtone.

sunspa 3D lotion er en krem og ikke en spray, slik som de andre produktene fra Sunspa. Forskjellene på 3 day lotion og sprayene er ikke så veldig mange, annet enn at jeg synes en lotion krever litt mer tid, men til gjengjeld får du et fantastisk resultat. Til deg som ønsker farge på hele kroppen, er mitt tips derfor din favoritt sunspa-spray i ansiktet og sunspa 3D lotion på kroppen, dette er etter råd fra leverandør, så jeg har ikke testet den i ansiktet selv. Les gjerne en anmeldelse jeg har gjort tidligere, her. Den er helt amazing!

DSC05790

3 day lotion har en såkalt guidecolor som gjør at du kan se hvor du har smurt deg, den gir et jevnt resultat og gjør huden utrolig myk og glatt. Fargen vil sitte på i ca. 3 dager – derav navnet. Forsvinner gradvis, ikke flekkvis. Du kan fint bruke hendene til påføring, men jeg anbefaler at du bruker denne votten. 

sunspa silkey mousse har jeg ikke fått testet selv ennå, men den er neste ut for min del. Dette er en unik mousse som skal gi en gyllen, dyp og mer bronseaktig brunfarge. Har også guidecolor, og er derfor enkel å få jevn. 

DSC05827

___________________________________________________________________________________________________________

generelle tips

Tørr hud reagerer annerledes på selbruning enn fuktig, bløt hud, så start med å bruke en god skrubb i dusjen før du smører eller sprayer deg, da fjerner du døde hudceller og fargen vil sitte bedre. Vent helst i 10 minutter etter at du har dusjet eller badet og tørk deg grundig før du setter i gang. Du kan gjerne smøre inn kroppen med bodylotion, spesielt om du er ekstra tørr på steder som albuer og knær, men gjør det da noen timer før. Sprayen eller kremen skal virke i 6-8 timer FØR du dusjer den av deg. Når du dusjer den av deg, bruk en god såpe og vask deg skikkelig. Smør eller spray deg gjerne om kvelden slik at fargen kan virke i løpet av natten, det gjør alltid jeg. Bruk gjerne sengetøy som ikke er hvitt, selv om eventuell farge som kommer på sengetøyet vil gå av i vask. 

Og jenter, sunspa er kjempelett! Her er en video jeg har laget som viser hvordan du sprayer deg på 1-2-3. 

De første 30 som bestiller får med en overraskelse i posten 🙂 Dersom du ønsker å finne nærmeste forhandler, kan du klikke deg inn her

– ♥ – 

61 kommentarer

 1. Det skal jeg prøve!

 2. Kan man bruke denne når man ammer? Jeg har termin straks, og har lyst på litt brunfarge selv om jeg ikke kommer til å sole meg så masse i sommer..

 3. Hei Caroline.
  Her kommer noen spørsmål fra en førstegangsbruker (har aldri turt å prøve da jeg er livredd for skjolder og oransje hud)..

  1. Hvor lang tid etter påføring vil du si det tar før den tørker og du kan kle på deg/legge deg?
  2. Når du sprayer ansiktet, bruker du en peeling på forhånd her også?
  3. Hvordan fungerer sprayen i ansiktet ved bruk av sminkefjerner/ansiktsrens i dagene etter? forsvinner fargen for synes du?

  Ellers takk for fint innlegg! 🙂

  1. Det vil nok smitte av i en 5-6 timer etter påføring, så ville sprayet meg på kvelden og sovet med det. Sengetøyet kan du vaske, det er helt uproblematisk 🙂 Jeg peeler meg gjerne litt på forhånd, gjerne om morgenen, og så sprayer jeg på kvelden. Fargen vil forsvinne fortere jo mer du renser huden, men den sitter i 2-3 dager.

 4. Hei! Lurte på hvordan du får så fint og rett hår med «innover-vipp»? Har akkurat klipt lik lenge som deg og trenger inspirasjon! Er det kun føning?

 5. Skal du være i Sarpsborg eller Skien på 17.mai?? 🙂

 6. Spørst om jeg ikke må prøve meg på litt selvbruning jeg også, om ikke annet enn på beina. Jeg er i risikogruppen for hudkreft på alle måter (rødt hår, ekstremt lys hud, fregner, blir aldri brun, hudkreft i familien) så jeg soler meg aldri. Tror kanskje beina mine hadde sett en smule penere ut med litt farge til sommerkjolen 🙂

 7. Åh vilket bra tips! Och visst har du ny header? Supersnygg i alla fall! 🙂

 8. Bare synd at de har frakt på 39 kroner… Da ble det jo nesten ikke noe billigere å bestille enn f.eks. Coverbrands. Skulle vært fri frakt i tillegg. Da hadde man tjent litt på det uansett om man ikke skal ha så mye. Ellers så syns jeg det er helt topp at du har rabattkoder altså! Har benyttet meg av dem flere ganger tidligere 🙂

 9. Kristine

  Men hvordan er det å bruke dette når man ammer?? Ammer selv og har holdt meg unna selvbruning i år siden jeg bare antok at det ikke var så bra å bruke det? Dette har du sikkert sjekka, så del gjerne 🙂

  1. Hej med dig

   Jeg kan svare på denne – Du må ikke komme selvbruner direkte på brystvorten, hvor barnet «sutter», hvis man ammer.

   Disse kan du dække til med pads når du sprayer dig.

   Men der er ikke noe som tilsiger, at selvbruner skal være farlig under graviditet – men er du ikke trygg – er det altid en god ide og sjekke med din lege/ eller jordmor:-)

   Maria:-)

 10. Kristin

  Hvordan vet du at det er trygt å bruke dette når du ammer?

  1. Fordi det ikke finnes noe som viser at det ikke er det 🙂

 11. Vil man rekke å få produktet i posten når du legger ut annonse så seint? Og hva med bunadskjorta på 17.mai, blir den gul innvendig av all fargen? Jeg hadde ikke tatt sjansen..

 12. Takk for godt forklarinh. Har bestilt og fikk 53kr i rabatt med koden berg17 🙂 tommel opp!! 🙂 Gleder meg til å bli brun uten å skade huden med solarium 😉

 13. Michelle

  Selvbruning har jeg ikke brukt på noen år faktisk! Fikk veldig lyst å prøve meg igjen, er jo så fint å fjuske seg litt solbrun nå om sommeren 😀 Har en veldig lys hud, så er alltid redd for at det skal bli for mye.. men kanskje sunspa original kunne vært noe?! 🙂

  1. Jeg ville prøvd den, tror ikke du blir skuffet 🙂

 14. Hvor lenge varer en boks?

  1. Det kommer helt an på hvor ofte du bruker den, hvor mye du sprayer osv. Vanskelig å anslå :/ Men den er ganske drøy, spør du meg.

 15. christine

  Kan man bruke disse hvis man er gravid?

 16. Hei,

  Jeg har tidligere hatt en del problemer med at selvbruningskremmer/sprayer smitter over på klær. Skal gifte meg snart og vil nødig at brudekjolen skal ha flekker. ikke inni eller i kantene. Vil jeg unngå dette Sunspa? Er de rask på levering?

  Takk for svar <3

  1. Jeg har ikke hatt problemer med det, men ville testet det ut i forkant, og sprayet meg i god tid før bryllupet (dagen før). De er raske på levering 🙂

 17. Ingvild

  Hei Caroline. Brukte du selvbruning mens du var gravid? Er det trygt?
  Mvh Ingvild

  1. Den er helt trygg å bruke som gravid 🙂

 18. Når en sprayer i ansiktet, vil det ikke sette farge i vipper og bryn? Eller i hårfestet for den del? Jeg så på den videoen du hadde lagt ut tidligere, og det så jo så enkelt ut. Har bestilt jeg nå, så kanskje jeg rekker å få litt farge til 17.mai 🙂

  1. Jeg har ikke hatt problemer med det 🙂 Du vasker det jo av dagen etterpå. Men det kan være greit å bruke noe i håret slik at det ikke blir for mye der.

   1. Det var jammen raskt levert derfra, i dag lå det jammen i postkassen min 🙂 Helt supert!!

   2. Så bra 😀 De er veldig flinke 🙂

 19. Kjempe bra innlegg Caroline

 20. Kjempe bra innlegg Caroline 🙂 jeg synes det er cool at du holder deg til samme produkt og har gjort det siden 2011.
  Det viser at ikke alt kan kjøpes for penger….

  Nå fikk jeg også veldig lyst på litt glød før 17 mai

  🙂
  Klem Line

 21. Hei Caroline!

  Brukte du sunspa i forkant av brylluoet ditt?
  Jeg er inne på tanken, men vil ikke prøve om det er fare for at det vil sette seg merker i brudekjolen.

  1. Jeg har aldri opplevd at det setter seg i klærne, men tør ikke love noe :/ Du kan jo teste det ut først, og ikke prøve for første gang med brudekjolen på. Kan også være lurt å spraye seg i god tid før, slik at du er sikker på at det har tørket.

 22. Takk for rabatt.. Passer perfekt for 17 mai. Elsker sunspa siner produkter!!

  Elsa

 23. Benedicte

  SunSpa er helt fanstastisk. Absolutt min favoritt siden du anbefalte den en gang tidligere. Bruker original på kroppen, men ble veldig fristet til å kjøpe den nye moussen for å få en mer bronzeaktig farge. Må jo være perfekt mot sommeren 😀 Jeg har før brukt å tatt litt solarium, men det er jeg nesten sluttet med etter at jeg begynte med SunSpa 😀 Er jo mye billigere å betale 200-300 kroner for en flaske som for min del varer veldig lenge, enn å betale nesten 100 kroner for 20 minutter i solarium 🙂

 24. Camilla

  Tusen takk for supersøt introduksjonsvideo og god info om selvbruningsprodukter. Jeg måtte bestille 🙂
  I tillegg bestilte jeg solkremen deres, har du noen erfaring med den? Viktigheten med beskyttelse av huden er viktigere enn noen gang, derfor så fint at noen belyser den sunne måten å få en fin brunfarge på. Har selv sett på nært hold hva hudkreft medfører 🙁
  Med god beskyttelse ved siden av en allerede påsmurt sunn brunfarge, trenger ikke huden lenger bli utsatt for den intense stekingen av UVA og UVB stråler. Så igjen tusen takk, Caroline.

  Ps; Rabattkoden var ugyldig da jeg skulle bestille 🙁 Men men, jeg får allikevel noen supre produkter som jeg gleder meg til å motta i posten.

  1. Så koselig, tusen takk 😀 Uff, for mye sol kan virkelig være skummelt :/

 25. Lill-Jeanette

  Hei 🙂 denne vil jeg prøve,den til nordisk hud tenker jeg,takk for tips og for fin video som forklarer veldig bra <3

 26. Elisabeth

  Vet du om produktene er testet på mennesker? Vet om ett merke som er testet på barn og syk hud. Hvordan er det å bruke dette merke på eksemhud? Vil det bli pent..?

  1. Det tør jeg ikke svare på :/

 27. Hei 🙂
  Hvor lenge holder brunfargen seg etter spraying?
  Bruker selvbruning kun på legger, for synes det virker så vanskelig å spraye kroppen..
  Men så videoen, så det virka likevel lett 😉

  Ha en fin dag 🙂

 28. Jeg har brukt sunspa siden i fjor sommer etter anbefaling fra deg, og er veldig fornøyd 🙂 I det siste har jeg lest litt om Vita Liberate. Det skal vistnok sitte enda bedre, og lukte enda mindre. Har du prøvd dette? 🙂

  1. Nei, den har jeg ikke prøvd :/

 29. Hei Caroline!

  Takk for gode tips:-D Jeg har prøvd ulike selvbruningstyper, men jeg blir alltid skjoldete på beina. Selv når jeg bruker selvbrunings lotion. Har du noen tips til hvordan jeg kan unngå det? Så utrolig kjipt å gå med prikkete føtter nå når forhåpentligvis får godvær å kan vise bein fremover.

  Beste hilsen, Ingrid 🙂

 30. Hei! Har ikke prøvd sunspa før, bare slike billige fra vita.. Lurte på om du kunne legge ut video eller bildeserie av når du sprayer på ? Ha en fin dag! 🙂

  1. Har linket i innlegget 🙂

 31. Camilla

  Hva skjedde med min kommentar? Jeg finner den ikke på kommtarfeltet lenger

  1. Har ikke rukket å godkjenne ennå :/

   1. Camilla

    Litt ny på dette med å kommentere bloggen, men er en flittig leser 🙂

 32. Hvordan er det med sunspa og amming i sengen om natten? Kan det komme over på huden/klærne til babyen?

  1. Det er det en mulighet for, ja.

 33. Hei! 🙂

  Jeg lurer på hvordan du gjør det med henderne? Har opplevd før at hendene og fingrene blir skjoldete og stygge da man gjerne vasker hendene en stund i etterkant. Gnir du fargen inn i håndflatene som en vanlig håndkrem? Eller blir man så brun og rar i håndflaten at man helst bør holde seg til å smøre «oversiden»?

  Haha, ikke helt stødig på formuleringen etter en lang dag, men håper du forstår hva jeg mener 🙂

  Klem fra Marte

 34. Madeleine

  Holder en boks med spray lenge? Hvor lenge har du din før du må kjøpe ny og hvor ofte sprayer du deg da? 🙂

  1. Den er drøy, og holder nok en stund om du ikke sprayer hele kroppen hver gang 🙂

 35. Marlene

  Du vet at man skal bruke den andre siden av selvbruningsvotten til påføring? Ikke den svampaktige..

  1. Caroline bruker den helt riktige side på bildet – du skal ikke anvende «silke» siden med logo på:-)

  2. Du skal bruke den siden jeg viser her, ikke den motsatte 🙂 Så du skal bruke den svampaktige 😉

 36. Hei! Leste dette innlegget når det kom ut, men kom på igjen at jeg må spørre deg om noe 🙂 Har du fått testet ut Sunspa silkey mouse? Isåfall kan du lage et innlegg eller bare svare her om det er like bra som sprayene?

  1. Har ikke fått testet den ennå 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *