but well dressed

DSC05574DSC05461DSC05553DSC05531DSC05656DSC05702DSC05743DSC05731

sneakers zara / bukse matthew williamson lindex / bluse soul edition / jakke soul edition / clutch zara / solbriller le specs / (annonselink) ringer asos 

___________________________________________________________________________________________________________

Ah, god mandag! Arbeidsdagen er kanskje over for mange av dere om ikke veldig lenge og jeg skulle så gjerne kikket innom litt før i dag, men her har jeg hatt hendene og hodet fullt siden jeg slo opp øynene. Vi dro hjemmefra i ni-tiden for å rekke babysvømmingen, mandagene får litt brå start på grunn av dette, men det er jo så utrolig koselig! Etterpå gikk det slag i slag, og vi rakk en tur innom Stockmann for en kaffe to go før vi knipset litt bilder og før Lars-Kristian skulle på trening. Da vi kom hjem var klokken allerede blitt over to og så har jeg sittet her og jobbet siden 🙂 Snart skal jeg ta med meg Nelia ut på en joggetur, men jeg har litt arbeid jeg må gjennom først. Mange av dere er nysgjerrige på joggevognen min, så jeg tenkte å lage et innlegg om den senere eller i morgen. Den er magisk! 

Håper dere har hatt en fin start på uken hittil, og at dere har mål og planer i boks – det har jeg! 

109 kommentarer

 1. Antrekket ditt er heeeilt nydelig og det samme er frisyren!

 2. Hei! Prøvde å søke litt blant innleggene dine for å finne ut om du har lagt ut noen innlegg som viser skuldervesker for han(innbiller meg at det har vært snakk om noe slikt ifht Lars Kristian) eller er jeg heelt på villspor nå?:p har en mann som ønsker seg en i skinn men synes det er så vanskelig å finne den rette. Så ville ha litt tips og inspo på det^^
  Håper dere har det flott! Klem! 🙂

  1. Da er du nok på villspor :p Kan ikke huske å ha gjort et eget innlegg om dette, men jeg kan gjerne notere det som ukens leserspørsmål 😀

   1. Hahaha, skylder på ammetåka jeg da :p Hadde vært suupert om du hadde gjort det!:D

    Ha en fortsatt fin dag!

 3. Hei! Jeg har selv den lengden på håret ditt og lurer veldig på hvordan jeg kan få den looken på bildene over, enkelt og greit til skolen osv! 🙂
  Da hadde jeg blitt veldig takknemlig 🙂

 4. Dette er et av de kuleste antrekkene du har hatt, du ser ut som en superstjerne! Inspirasjon!! God natt 🙂

 5. jeanette

  Elsker kombinasjoen av classy & comfortable! Ser fantastisk ut 😀

 6. Herlig antrekk, liker at du er så god på å blande og mikse litt stiler 🙂

 7. Kjersti

  Herreminhatt for et råååkult antrekk – avslappet men stilrent!! Ah, øynene mine smelter – du er smellvakker, Caroline! 😀

 8. Wow, you do street style amazingly well! A fashion icon!

 9. Heisann! Mulig å få vite hvilken nettside/butikk man kan få tak i den blå Soul Edition-jakka? Forsøkte å google for å finne det ut, men ble ikke noe klokere av det :/

  1. Charlotte

   Det lurer jeg også på! 🙂

  2. MQ 🙂 Den er ikke ny, kjøpte den for noen mnd. siden :/

 10. kristine

  Liker buksa veldig godt, men finner den ikke på nettsidene til Lindex!
  Hvor fikk du tak i din? 🙂

  1. Den er «gammel» :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *