nighty night

DSC05295

___________________________________________________________________________________________________________

Kosestund med alle de fine i livet mitt, jeg er så heldig som har så mange å gi kjærlighet til og så mange å få fra  Virkelig hverdagsgleder jeg setter uendelig høyt. De to firbeinte blir mer og mer nysgjerrige på Nelia også, selv om Ronaldo er den som helt klart ser på henne som mer sin. Ligger alltid ved siden av henne, vasker henne og vil helst leke, men det er litt vanskelig ennå. I tillegg er hun er hakket for hardhendt akkurat nå, her om dagen satt hun igjen med en hel neve Ronaldohår mellom fingrene etter kosestunden vår – haha! 

Utrolig synd med tap i dag, men det er jo ny kamp allerede på fredag, så da er det bare å legge denne bak seg og se frem mot en ny. Det er jo snart 17. mai også! Jeg lagde noe godt på kjøkkenet i går som kanskje dere kan inspireres av til najsonaldagen, oppskrift kommer på onsdag 🙂 

Håper dere har hatt en fin søndag! Jeg er overlykkelig for at kampen var såpass tidlig, for det betyr masse fritid sammen nå – and guess what? Dexter next! 

– ♥ – 

85 kommentarer

 1. så vakre dere er<3 ha en fin søndagskveld videre! klem

 2. Herlig bilde! Har ikke noe i mot av å se flere sånne etterhvert, hihi 🙂

 3. Hei! Du inspirerer meg masse med både mat, trening og klær 🙂 men jeg lurte på om du har noen gode tips til og få vekk litt fett på magen og hoftene? Har veldig lyst til og føle behag når jeg går i bikini om sommeren 🙂 på forhånd takk!
  Mvh Andrea 14 år 🙂

 4. Such a lovely mood! And you look wonderful in your striped skirt with the red blouse <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 5. Kjersti

  Herlig – virkelig gladbilde 😀 God søndagskveld til dere! Ser fram til ei ny og spennende uke med blogging fra deg!

 6. For et fantastisk bilde! dere er flotte 😀

 7. Så skjønt bilde<3

 8. Åh, så koselig! 🙂 Ha en fin kveld <3

 9. Hahah sååå herlige dei er 😀 Nyt kvelden vakre deg!

 10. kristin

  hei! Ser du har byttet header, utrolig fin 🙂 og for et herlig bilde av dere fire!:) dere får ha en fin søndag videre og kos dere!

  1. Tusen takk 😀

 11. Susanne

  Hei, jeg har en chihuahua på 2 år og venter baby om 3 uker. Hva gjorde dere for at møte mellom baby og hund skulle gå bra?
  Hvis dere har noen tips så hadde jeg blitt glad 🙂 hunden er jo barnet mitt nå så kommer nok til å bli vanskelig for hunden.

  1. Det har vært litt vanskelig for Hugo føler jeg, men han forstår mer og mer av situasjonen og at hun må komme i første rekke. Mamma og pappa var på sykehuset og besøkte oss rett etter fødselen, de bodde hos oss de dageen vi var der, så de tok med seg tepper ol. tilbake som hundene kunne snuse på 🙂

  2. Vi hadde to chihuahua da vi fikk vår lille frøken. Han ene taklet det veldig dårlig, ble ekstremt eiersyk ovenfor meg, glefset etter babyen og var tydelig veldig utilpass med situasjonen. Etter mye trening, kastrering og forsøk på å venne han til henne besluttet vi å gi han bort til noen i familien. Veldig trist, men han har det mye bedre nå, og det er jo det viktigste.
   Han andre takler det bedre. Han brydde seg rett og slett lite om henne i starten. Fikk snuse på henne når han ville, men var ganske uinteressert. Nå som hun begynner å bli stor (14 måneder) har vi litt mer trøbbel. Han syns det er ganske så skummelt med dette mennesket som løpet rundt på gulvet, bråker, og av og til får fatt i han for å «kose». For oss må vi fokusere mye på at hun ikke får lov til å ta på han, og at når han ligger i kurven sin skal han være i fred. Men det er virkelig ikke bare enkelt. På kvelden er det hans tid, og da får han så mye kos han bare vil, men jeg merker på han også at han trivdes bedre før babyen kom i hus. :/ Nå er han en veldig liten chi, med skikkelig tannpirker-bein, så det er jo ikke vanskelig å forstå et det er skummelt for han da med et lite menneske som ikke helt vet hvordan man behandler hunder.

   Vi har store hunder i familien og med dem går det mye bedre. De godtar all kosen og sussene hun vil gi, uten å bry seg. Neste gang velger vi en større og mer solid hunderase, det er i alle fall helt sikkert.

   Mitt eneste tips er egentlig å ha et bur, kurv eller lignende der hunden kan gå når han har fått nok, og så lære babyen at der får hun/han ikke lov til å forstyrre hunden.

 12. Hærlig bilde! Du har en flott familie 🙂 kos dokke i kveld!

 13. herlig bilde 😀

 14. Ingvild

  Hei! Hvor er det fine armbåndet ditt fra?:)

  1. Celine Engelstad 🙂

   1. Ingvild

    Husker du hva det heter også eller hvor du kjøpte det? Finner det ikke noe sted og syns det var så utrolig fint:)
    Tusen takk for svar og for en super blogg!:)

 15. For et hærlig bilde! Har nettopp fått oss valp her i huset, og det er så gøy! Masse kos å få og enda mer å gi 🙂

  1. Tusen takk 😀 Og gratulerer!

 16. Susanne

  Skikkelig idyllisk 🙂 åh, misunner dere så mye som fortsatt har masse Dexter foran dere! Da vet man at man alltid har noe å kose seg med til kvelden, hverdagsglede! Ha en fin uke =)

 17. Michelle

  Så herlig bilde Caroline <3 Ja, viktig å sette pris på dem man er glade i 🙂 Håper helgen din har vært bra, du må nyte de siste timene av den 😉 klem

 18. For et vanvittig nydelig bilde!

 19. Kan du lage et innlegg om hvordan du oppbevarer smykkene og ringene dine?

 20. Jannicke

  Har du prøvd Nike+ sportsklokke SportWatch GPS klokken?? Jeg vurderer å kjøpe den, men er usikker på om den er best for løping. Jeg er ikke der i fitnessnivå enda. Vil så gjerne ha ei klokke som ikke er så sykt dyr, og har falt litt for den. Men som sagt er jeg usikker på om jeg kan bruke den innendørs eller om jeg går.

  Nelia er nyydelig forresten <3

 21. nina kristin

  God kveld.
  Jeg har et spørsmål; er du fornøyd med den nye vognen din? Anbefaler du den? 🙂
  Jeg elsker å gå turer, mindre glad i å gå på asfalten så jeg skulle gjerne hatt en vogn som er god på grusvei o.l.

  Mvh Nina Holum.

 22. Hei Caroline! Jeg lurte på om du kanskje kunne ha et innlegg om ulike frisyrer til bunaden? Jeg har sett at du har tatt det tidligere, men det var til langt hår. Jeg har alltid hatt langt hår, men pga nakkesmerter får jeg ikke blodomførsel i hodet, og derfor har jeg mistet mye hår det siste halvåret. Håret mitt er derfor ca. på lengde med ditt, men det er tynnere enn ditt så det er ikke pent å krølle det. Hadde satt utrolig pris på svar, eller et innlegg.
  Ha en strålende kveld, og gratulerer med dagen på forskudd!

 23. Siv Haugstad

  Hei! Kan du hjelpe meg å dette? Hadde satt stor pris på det!

  Hei kjære russer!
  Lurte på om dere ville gi meg et russekort hver? Siden jeg samler inn russekort, og skal gi det til en liten jente som ligger på sykehuset i Bergen med blodkreft… Hun kan ikke gå ut på 17 mai for å spør russer etter russekort. Det er de minste vi kan gjøre for å hjelpe henne! Tror hun hadde satt stor pris på hver enste russekort hun hadde fått! Jeg ber om at hun skal bli frisk.
  Tusen takk for de som vil hjelpe henne. Hadde satt pris på om dere kunne skrive en liten hilsen bak på kortet. Hvis dere vil sende kort så er adressen min:
  Rådhusgata 6
  4360
  Varhaug

  Mvh. Siv Haugstad

 24. Æsj… Lar du de fire beinte slikke på ungen din?

   1. Ang å la hund slikke på baby.

    http://m.klikk.no/foreldre/article817455.ece

   2. Menneskespytt består faktisk av mer bakterier enn hundespytt.. så jeg ville ikke stusset over at hun lot de gjøre det 🙂

   3. Ja, men hundespytt har andre bakterier enn oss mennesker og det er ikke helt ideelt at man lar hundene sleike, hverken på voksne eller barn, men nå tviler jeg sterkt på at Caroline lar hundene skikkelig rundsleike.. Jeg har selv hunder som slikker, men jeg lar dem ikke holde på lenge, ei heller rundt munn og ansikt, men jeg er ikke hysterisk heller. Det er ingen som har vondt av litt bakterier men alt med måte…:)

   4. Dette gleder meg å høyre! Folk er etter min meining ofte altfor prippen når det gjelder dyr og barn. Barna tar ikkje skade av å bli sleika på innimellom så lenge hunden(e) er friske. Dette er ein flott måte å la dei bli kjente på. 🙂

   5. Skulle bare mangle, de er jo en del av familien 🙂

   6. :))

   7. Luftstjerne

    Det som er så stas er at vi med hund får langt friskere barn enn de som ikke har det 😀 Så slikk og kos i vei! Kun positivt for Nelia, på alle måter! Gleder meg stort til min labbegutt får møte gutten i magen, 3 uker til termin nå!! :-O

   8. Millie

    Ehh…?

   9. Luftstjerne

    Ehh , hva? Alle undersøkelser viser at barn i hjem med dyr er langt mindre syke i barneårene enn barn oppvokst i hjem uten dyr. I tillegg så viser undersøkelser at barn fra hjem med dyr er tryggere på seg selv og omverdenen. Men det vet du kanskje ikke så mye om, siden responsen din bare er et: ehhh..

   10. Alt som skal kommenteres! Syns litt synd i deg til tider, Caroline, men går utfra at du/dere har fått et greit filter med årene.

    Jeg lar meg derimot fascinere over hvordan dere har fått til et sampill mellom Nelia og hundene. Kan jeg spørre hvordan dere har gått frem, og om du/dere har noen tips til hvordan man kan forberede hunden(e) i huset på en forestående familieforøkelse?

    Håper du har en fin mandag!

   11. Har egentlig ikke gjort så mye, det bare falt på plass. Når det er sagt så er ikke Hugo så veldig «glad» i Nelia. Han er mest redd :p Men Ronaldo er stadig borte og hilser på 🙂

    Når vi var på sykehuset så tok mamma og pappa med seg noen av Nelias klær slik at hundene fikk lukte 🙂

  1. Nå har det seg sånn at tunga på en hund er mye renere enn noe annet den ungen kommer til å tygge på. Så om ungen biter på fingrene til foreldra, så er det i bunn og grunn mye mer «æsj» om man skal tenke sånn på det.

 25. Så herlig bilde!! 🙂 🙂

 26. Hvordan får du den bøyen på håret helt nederst? Utrolig søtt 🙂

  1. Rettetang 🙂

 27. nei så fint bilde av dere! Nelia’s flyvende posisjon i nattdrakten sin minnet sånn om Peter Pan!

 28. Underbar bild, hoppas ni hade en jättemysig söndagskväll! 🙂

 29. Nydelig bilde 😀 Var du på kampen?

 30. Melissa

  Så koselig<3

 31. Herlig 🙂

  Får vi se mer av dette antrekket senere? Det ser utrolig fint ut! 🙂

  1. Ja, det kan jeg godt få til 🙂

   1. Hurra! 🙂

 32. kristin

  Kan du lage et innlegg med bunadfrisyrer?

 33. Elisabeth L

  Hvordan har dere klart å få til så nært forhold mellom Nelia og de firbeinte? Har hun aldri vært redd for dem? spør fordi jeg syns det er så utrolig vakkert når babyer og hunder vokser opp sammen og blir såpass gode venner en dag, det er så fint å se<3 du ser forresten utrolig bra ut med det kortet håret!

  1. Nelia har aldri vært redd, bare utrooolig nysgjerrig! Det er heller de som er redd henne, ikke Ronaldo, men Hugo – han er litt skeptisk. Det går seg til, det merker jeg allerede. Vi presser ikke hundene innpå henne og heller ikke omvendt, men jeg setter meg heller ned på gulvet med henne og lar de komme om de vil, så tar vi det derfra 🙂

   Tuusen takk 😀

 34. Så fint å se at du ikke er redd for å slippe hundene innpå den lille. Viktig at de får snuse og bli kjent, da blir det en fin fremtid med både unger og dyr 🙂 love it! Barn har ikke vondt av å bli slikker litt på av hundene, kanskje de også har godt av det i henhold til allergi og da er det bare positivt 😀

 35. Nyyydelig bilde! Fikk lyst på en baby til. Og hund:)

  1. Hihi, tusen takk 😀

 36. Hei. Jeg har et spørsmål til deg. Jeg prøver å gå litt ned i vekt, er snart ferdig med studiene og under studietiden la jeg på meg litt rundt magen, så jeg bare lurer på om du har noen gode tips til meg i forhold til mat? Jeg spiser en del brødskiver m. div. pålegg, men jeg blir veldig tung i magen av både brød og knekkebrød, så hva spiser man egentlig til frokost?:S

  Forresten så syns jeg dette bildet var nydelig:) too cute!:)

 37. Marthine

  Så koselig bilde <3

 38. Hei, jeg lurte på om hva slags type sko fra Asics du kan anbefale for å løpe inne på mølla? Er usikker på hva som er best for foten, vil jo ikke ha de for grove, men ikke for lite støtte heller siden man løper på hardt og flatt gulv. Passet ikke helt til innlegget, men håper du hadde noen tips! Klem

  1. Kan jeg ikke lage ukens leserspørsmål av dette? Er så mange som spør 🙂 *noterer meg*

   Klem!

   1. Ja, det hadde vært supert! Skal ordentlig i gang med løpingen etter 17. mai så hadde vært veldig greit 🙂 Ha en fin kveld!

 39. you looks so happy while you’ve got baby ! I like your style, you’re so classy;) lots of love!

  1. thank you so much, sweetie 🙂

 40. cathrine

  Hei! Hender det at dere har problemer med å få Nelia til å sovne om kvelden? Eller at hun er lenge våken om natta? Ut i fra bloggen så virker alt litt for enkelt, så jeg tenker at det sikkert er flere utfordringer i hverdagen enn det du skriver om! Er bare litt nysgjerrig siden jeg selv har en liten datter på 1,5 år som ikke sover godt. Har fortsatt til gode å drikke en kopp kaffe alene om morgenen, ettersom dagen stort sett starter før klokka fem etter flere timer våken hver natt. Det virker så herlig med to timer for seg selv om morgenen slik du skriver! Er bare litt misunnelig;-)

  1. Vi har vært utrolig heldige, innførte leggerutiner allerede da hun var litt over 1 mnd. gammel, og de har hun holdt 🙂 Først våknet hun 2 ganger om natten for amming, deretter 1 gang og nå den siste tiden sover hun helt til seks-syv om morgen, hun legger seg åtte 🙂 Hender hun våkner noen ganger fordi hun mister smokken, ellers sover hun. Etter første måltid sover hun gjerne til ni, før hun er våken til rundt 12 og sover litt igjen. Etter dette er det varierende, men det blir gjerne 2-3 powernaps på dagtid, ikke så veldig lange. Jeg er nesten litt redd for å si at hun sover så godt, fordi man hører om så mange som sliter med dette, men det viser jo bare at alle barn er forskjellige. Neste mann blir kanskje ikke sånn som henne, så vi setter stor pris på at det har vært så enkelt – selv om jeg tror det at vi innførte rutiner hadde mye å si 🙂

   1. Selv om man innfører rutiner så er det ikke sikkert babyen responderer på dem, så rutiner har ikke så mye å si i starten. Da ville jo alle som hadde hatt rutiner hatt sovebaby 🙂 vi begynte med rutiner siden fødselen, er ikke før nå han har skjønt de (4 mnd). Men tror på å gjøre det samme igjen og igjen så de til slutt skjønner det, men tror ikke på at folk som ikke har sovebaby kan skylde seg selv fordi de ikke har rutiner. Det har mer med flaks og babyens lynne og personlighet, ikke at dere har vært flinke med en ukes gammel baby.

   2. En viss effekt har det nok, men som du påpeker så er det nok et samspill mellom arv og miljø 🙂 Helt enig i at man ikke kan si at folk som ikke har sovebaby kan skylde seg selv. Mange faktorer som spiller inn, ikke alle som kan påvirkes 🙂

 41. hei 🙂 Fantastisk fin blogg du har og nydelig lita tulle 🙂 Jeg venter selv ei lita jente i oktober og husker så godt du fikk et pent smykke når hun ble født. Husker jeg tenkte da at det var nydelig, men finner det ikke igjen? Tenkte å vise det til mannen og hinte litt om at det hadde vært fint med et sånt smykke når første babyen vår kommer 🙂

  1. Litt usikker nå :/ Var smykket til meg eller Nelia? Kan du beskrive det?

 42. Hei. Jeg har en liten jente på 3,5 mnd. Sover akkurat slik som din. Fra 20-21 til 6-7 og så tik 9. Jeg får meg ikke til å stå opp 7 enda. Men bør vel gjøre det snart. Min jente sover også korte lurer på dagen, ca 4 stykker.

 43. Hei. Jeg har en jente som sover helt likt som din. Fra 20-21 til 6-7, så til 9 igjen. Det er deilig, men jeg kommer meg heller ikke opp før 9. Hun sover ca 4 korte lurer på dagen, en litt lengre når jeg er på tur.

  1. Så deilig 🙂 Jeg står opp etter første amming jeg, så rekker jeg å trene og diverse mens Lars-Kristian fortsatt er hjemme 🙂 Det kommer nok til deg etter hvert også, men noen dager er det jo godt å kunne sove helt til ni 🙂

   1. Hvor ofte ammer du? Det blir ca 6 måltider på min lille jente! Vi sover sammen fra 6-9, det er så kos! Derfor jeg ikke får meg opp.

   2. 5-6 ganger om dagen 🙂

 44. Begge mine barn har sovet godt fra de var små,det har vært helt herlig! Med unntak av kolikkperiode på førstemann,så det går ann å ha barn som

 45. Begge mine barn har sovet godt fra de var små,det har vært helt herlig! Med unntak av kolikkperiode på førstemann,så det går ann å ha barn som slår seg til ro når de skal sove:-)Rutiner har vært viktig her hos oss og det har funket fra de var bebier,vet det er så mange som sliter med søvnen til barna så jeg var oxo nesten litt redd for å si det,vi har vært heldig og veldig takknemlig:-)håper lille Nelia fortsetter å sove godt til hun blir stor jent:-)

 46. Så koselig med hundene- mer av de!

 47. Min lillegutt er 6 mnd nå,,,å jeg har gitt han kveldsgrøt siden han var 4 mnd…. når han var 5 mnd økte jeg til grøt morgen OG kveld…. gjorde dette fordi jeg ønsket at han skulle sove natten gjennom…. å det gjorde han… sover fra kl 19-06. Får melk, og sover igjen til 08. Deilig. Lurer på hva dine lesere hadde sagt til deg dersom du gjorde det sånn… å gi grøt fra 4 mnd liksom… og så TO ganger daglig… Du får jo kjeft og blir «satt på plass» for hver minste lille ting…. Stå på du! Så kan de bedreviterne heller se seg selv i speilet før de klager og rakker ned på andre 😉 Ha en finfin dag! Her sitter jeg selv med beina på bordet etter en særdeles tung TRX time… phu! Deilig start på dagen 😉

  1. Hadde blitt ramaskrik :O Håper du hadde en fin dag, og at dagen i dag blir like fin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *