jungle

DSC04812DSC048632DSC05013DSC05086

(annonselink) kjole ganni / kameraveske ebay / klokke daniel wellington / pumps nelly / solbriller le specs  

___________________________________________________________________________________________________________

God søndag! Håper dere har hatt en fin start på dagen  Hos oss har det vært frokost i sengen, ble liggende akkurat lenge nok til at jeg har gitt meg selv dårlig tid. Her øser det ned, så jeg er i skikkelig søndagsmodus og har egentlig ikke lyst til å gjøre noe som helst, men så er det kamp og den vil jeg jo gå på! ODD møter Lillestrøm om bare noen timer, og da er planen at Nelia og jeg skal være på plass, så jeg må bare hive meg rundt. Ville bare innom for å ønske dere en god søndag, så sees vi sikkert senere. I mellomtiden krysser jeg fingrene for seier! 

29 kommentarer

 1. Hvor har du kjøpt kameraet? 🙂

 2. Jeanette

  hvor er disse bildene tatt? For et nydelig sted!

  1. Tusen takk 😀 Det er et sted som heter Brekkeparken, helt nydelig der!

 3. så fine bilder =) kos dere på kamp og ha en fin dag =)

 4. Kjempefin kjole 🙂

 5. Så fint antrekk! 🙂

  En god blanding av Brigitte Bardot og Heidi Klum. I like!!!

  Klem

  1. Takk 😀

   Klem tilbake!

 6. Love that dress <3 Kisses, Fergie

 7. Kathrine

  Lykke til paa kamp! 🙂 Jeg fikk et slikt Instax8 kamera til bursdagen for en stund siden, og liker det veldig godt! Det er saa deilig aa ha en liten scrapbook med minner som er koselig aa se igjennom. Det blir paa en maate en privat instagram 🙂 Kunne du kanskje vise noen av bildene du har tatt? Noen av mine har ikke fremkalt saa bra, jeg har noen ganger maattet legge bildet i lommeboka med en gang fordi jeg er paa farten, og ikke kan legge det i ro til fremkalling. har du noen tips til best mulig fremkalling mtp lys, varme/kulde, osv?

  1. Jeg postet et innlegg på fredag med bilde av bildene 🙂 Det beste er å legge dem et mørk sted med en gang 🙂

   Klem!

 8. Kathrine

  Oi, litt fort i svingene her, naa ser jeg jo innlegget lenger nede 😉

 9. Dwightinha

  Skulle gitt ALT for de bena dine!! Du ser smashing ut rett og slett.

  1. Tusen takk, snille deg!

 10. Du er bare så flott og flink til å kle deg! Har et spørsmål. Ei venninne av meg er veldig pen og kler seg fint. Men likevel sliter hun fordi hun ofte får stygge blikk fra andre jenter. Hun sier at ofte skifter helt blikket når jenter ser på henne. Hun føler de sier bitch med blikket. Jeg tenkte å spør deg om tips rundt dette. For jeg tenker slik at du også sikkert kan oppleve sjalusi fra jenter. Kan du gi henne noe input ang dette? Hun også leser bloggen din 🙂

 11. Hei 🙂 utrolig fin kjole. har lars-kristian draktnummer 23, synd med tap i dag 🙁

 12. Jeg har på følelsen at du er gravid igjen 🙂 Gratulerer isåfall!

  1. Nei, det er jeg ikke 🙂 Ønsker ikke å bli gravid igjen så snart, men vil gjerne vente noen år til neste 🙂

 13. Pernille

  Hei!! Jeg lurer veldig på om jeg skal kjøpe sånt kamera for bursdagspengene mine:-) har bursdag 23mai. Er det bra? Gode bilder? Mamma er litt skeptisk fordi det ikke får ann å få kjøpt det i Norge! Haha

 14. Fy søren, så bra du kler deg! Du ser helt smashing ut 🙂 Jeg er ikke typen som pynter meg hver dag, men om jeg får ånden over meg er det bøttevis med inspirasjon her inne 🙂 Kjenner jeg gruer meg til den dagen du slutter med bloggen, haha. Du har lyktes så til de grader med dette «magasinet» ditt, passe mengde klær, sminke, familie, Nelia, trening og mat! Alltid lekre bilder og gjennomarbeidede innlegg. Bøyer meg i hatten 😉

 15. Kristina

  Hei. Vil bare si at du har en fryktelig inspirerende blogg. Fikk ei jente selv,
  nå i februar. Å etter å ha fulgt bloggen din den siste tiden har jeg vedvart inspirasjonen til å trene og spise sunt.
  Så nå er alle tyve svangerskaps kiloene gått ned igjen å jeg føler meg fin! Deilig følelse!
  Å det bare med sunt kosthold å moderat trening! Takk for all inspirasjon du gir, både med trening å mat.
  Ps er helt forelsket i kyllingretten med fløtesaus du la ut! NAM! Selv om den ikke er der sunneste når man ikke vanligvis spiser lavkarbo er den
  et perfekt helgemåltid!
  Kos deg i sv.perm! Det er bare helt nydelig å starte dagen med deilig babylukt!

 16. Christine

  Hei:) kan jeg spørre hvilke innstilling du har hatt camera i når bilde av deg med vidvinkel er tatt (eller om det er vidvinkel.,) har nytt camera og er litt «grønn» ennå 😀

  1. Det husker jeg ikke, men har brukt ganske høy apperture for å få en klar bakgrunn. Jo høyere apperture jo lengre lukkertid, men det var jo lyst så lukkertiden var relativt kort. ISO så lav som mulig 🙂

 17. Benchamat K

  Hei 🙂
  Var det lang vente tid på kameraet?

  1. Nei, ca. 10 dager.

 18. Lenge siden jeg har kommentert, men guuuuud, så nydelige bilder av deg! «Forelsker» meg nesten på nytt hver dag jeg kikker innom bloggen din, det er så mye fint, nyttig og koselig å finne her! Også blir jeg så glad hver gang du legger ut et bilde av lille Nelia, som har de vakreste øyene i hele, hele væla! Håper du har hatt en fin uke så langt, mange klemmer!

  1. Tusen takk 🙂

 19. Du er så fin, Fotballfrue. Vi er mange fans fra Danmark 😉 Hvilken størrelse har du Ganni-kjolen i?

  1. Så hyggelig! Jeg har den i xs 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *