den følelsen

Jeg har vært kjempesprek en lørdagskveld, fant ikke tid til trening tidlig i dag, så da ble det heller en tur da solen var på vei ned. Det å jogge med vogn er virkelig noe helt annet enn å jogge uten, og pulsen nærmer seg maks veldig mye raskere enn når jeg løper innendørs og kun har meg selv å dra på. Det er noe med at armene er låst fast til vognen, og at jeg ikke kan bruke dem til å løpe raskere, så det er en helt ny følelse, men som sagt, innmari deilig. Blir jo så sliten, og kondisjonen kan tross alt bare gå en vei! Målet mitt nå er å bli i bedre form enn jeg var før, og nå er jeg vel så og si der jeg var før svangerskapet. Kjennes i hvert fall sånn.

DSC05114

Vi jogget i litt over en time, og jeg tror distansen ble litt over 1 mil. Siste gangen jeg så på klokken var da vi snudde for å løpe tilbake, og faktisk kikket jeg ikke på den før vi nesten var hjemme igjen, og da oppdaget jeg at den hadde slått seg av. Utrolig kjipt, det er da jeg forstår hvor mye motivasjon det er i den klokken. Bare å komme hjem og plugge den inn i dataen for å sjekke løpeturen gir i hvert fall meg et ekstra kick, så det var surt. Får bli flinkere til å lade den, batteritiden er helt vanvittig bra, så det er bare jeg som har vært sløv. Satser jeg på å løpe samme runde snart igjen, så jeg får sjekket resultatet. 

DSC05142

___________________________________________________________________________________________________________

Uansett, nå er jenta vår i seng og vi skal spise middag. Jeg feirer kveldens innsats med et glass rosé, lite smaker bedre på en lørdag i mai! Ha en fin kveld, dere 

38 kommentarer

 1. Charlotte

  Hvor høy er du? 🙂

 2. Hvilken type pulsklokke er det du bruker? Er du fornøyd med den og er den holdbar? Håper og få svar på kommentaren 🙂 du ser så fresh ut ved siden av barnevognen 🙂 ha en fin lørdag videre 🙂

 3. Deilig! 🙂
  Hvor er capsen fra?

 4. Hei!

  Jeg driver å jogger bittelitt. Jeg har aldri før likt å jogge men etter jeg fikk to barn kjenner jeg faktisk at jeg trenger det litt 😛

  Spm, noen tips til hvordan å begynne og når jeg bør utvide løpetiden?(jeg har stort sett løpt en sang, to sanger, etc) Jeg har noen kg for mye på kroppen og er redd for knærne mine om jeg begynner for sterkt.
  Spm 2, tips til pusteteknikker?

  Takker 🙂

  1. Du kan jo også variere m å gå fort, ex i bakker og i ulendt terreng. Kjempefin trening og du får opp pulsen:) Du kan jo bruke dette til å komme igang og event komme litt ned i vekt om du bekymrer deg for knærne. Så kan du etterhvert gå over til å løpe lett, ex noen km. Så er d bare å øke på over tid. Finnes også kneøvelser du kan gjøre, men anbefaler deg å holde deg unna asfalt. Tungt for kroppen. Masse lykke til:)

  2. Cathrine

   Hei. Ikke for å blande meg. Men dersom du har smarttelefon anbefaler jeg appen personal running coach:) den sier når du skal løpe, o når su skal gå. Er genial, å starter helt på bunnen om du ønsker det:)

   1. Tusen takk for tips! 🙂 jeg har til nå den endomondo eller noe sånn, men skal sjekke den personal running coach også! 🙂 takker!

 5. Dæven så tøff du ser ut. Joggemamma med vogn. Jeg blir så inspirert, skulle ønske det fantes slike vogner da mine barn var små. Når jeg engang får barnebarn skal de jogge med farmor. Inntil da må jeg jogge på egenhånd 🙂 God middag. Rosevin er min favoritt også:)

 6. Jeg har hørt at jo større hjul man har vognen, jo lettere tipper den? Har du opplevd dette, eller følelsen at den holder på å tippe? 🙂
  Jeg vet jo ikke fakta, men har kun hørt om det 🙂

 7. Deilig lørdag med andre ord! 🙂 Jeg klarer liksom ikke å sette pris på/venne meg til rosevin :S Hvilken type anbefaler du?

 8. Hvilke sko bruker du? Kule!!:)

 9. Hvilke sko bruker du? Kule!!:)

 10. I know the feeling. Har flere ganger glemt å skru den på «start», sååå irriterende!

 11. Så fint treningsantrekk 🙂 Hvor har du kjøpt genseren?

  1. DET lurer jeg også på =) Hvor har du kjøpt´n? =)

   1. Den er fra Get Inspired 🙂

 12. Hei:)
  hva heter modellen på vogna der og hvor bestilte du fra? Er selv på utkikk etter joggevogn, finner ikke igjen innlegget du skrev om den 🙂

 13. Spreka! 😀 Må være en god følelse på en lørdag. Fin header! 🙂

  1. Er det forresten den samme dressjakken på headeren som du viste til i innlegget om basisplagg? Den ser veldig behagelig ut!

 14. Hei Caroline. Jeg har noen tanker om bloggingen din, det hadde vært gøy å høre dine meninger om dette emnet.
  Når du begynte å blogge for en del år siden var du jo helt ukjent og det var vel mannen som var mest ‘kjendis’ pga. fotballen? Det var vel der navnet ‘fotballfrue’ kom fra, sammenligning med David & Victoria (i media) o.a. Gjennom årene er det jo du som har bygd opp merkevaren ‘fotballfrue’. Dette er pga. deg og ikke mannen din nødvendigvis. Du har gjort masse riktig og nå føler jeg rollene mellom deg og din mann er skiftet. Jeg regner ikke med dere har noe konkurranse om å være mest kjendis, men har dere gjort noen tanker rundt dette? Blant annet er det navnet ditt som står øverst på bloggen nå, ikke ordet fotballfrue. Sett i ettertid, skulle du ønske du ikke hadde brukt ordet fotballfrue, men heller ditt eget navn? Nå er det jo ikke pga. din mann du er kjendis lenger….. det har du fikset selv! 🙂

 15. Du er så flink og inspirerende! Håper du får en kjempe fin søndag <3

 16. Hei Caroline 🙂
  Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan man kan trene intervaller, 4×4 osv. Er ikke så erfaren med det
  Super blogg!!

 17. Så spreke bilder – gjør meg glad og gir motivasjon! Jeg skal opp Stoltzen nå! Ha en flott søndag 🙂

 18. Hello, Caroline! I have been following your blog more than three years and I am sure that you are the most inspiring person for me. I am also an young mother and have a little boy three months old. A month ago I had to move from Norway to my country Lithuania with our baby, and my husband had to stay in Norway for a while time. Sometimes it is so tough to be alone just with our baby, but you inspire me by telling about your life, thoughts and feelings being a mother and business woman at the same time. I have also some ideas to create my own business and you are the best example that it is truely possible to do this. Thank you so much for sharing your life and everything through the blog. Stay as you are – creative and inspiring 🙂

  1. I am so happy that I can inspire you <3

 19. Hei.

  Hva heter vognen på bildet? . Leter etter en sånn trehjuling med store hjul 🙂

 20. Hei!
  Lurer litt på vogna di. Synes du bagen er romslig? Jenta di er vel ett par måneder nå, og tror du du kan bruke den lenge?
  Hvordan hadde det vært å løpe med vogna dersom de to bak ikke hadde vært så store? Vil man merke betydelig forskjell?

 21. Hei, bare lurer på hvilken genser du bruker på disse bildene og hvor den er kjøpt? Ser deilig ut 🙂

  1. Lill Hege

   Den ser så deilig ut, ja hvor ar du kjøpt den fine genseren?

 22. Hei:) selv har jeg Emmaljunga vognen, og er veldig fornøyd! MEN, lurer på om jeg hadde vært enda mer fornøyd med Mountain bygge. . hva er din erfaring, og velger du den ovenfor Emmaljunga til daglige trilleturerer også? 🙂

  1. Nei, bruker Emmaljunga sin til det. Utseendemessig er den langt finere, og den er god å trille også 🙂

 23. Hei Caroline! Fryktelig nysgjerrig på Mountain Buggy Terrain. Kan du ikke ta noen bilder og skrive et innlegg om vogna??

  1. Jo, det kommer i morgen, er så mange som har spurt 🙂

   1. Lillemy

    Oi, Så bra! Gleder meg! Du er så flink til å ta bilder og til å skrive. 🙂 Nysgjerrig… 😉

 24. Liv Stine

  Å! Hvor har du kjøpt genseren? 🙂

  1. Get Inspired 🙂

 25. Beate Holm

  Har så lyst å komme med et tips: Hva om du skriver en livsstilsbok for gravide og nybakte mødre? Der kunne du samlet dine oppskrifter, treningstips og anbefalinger til klær, utstyr og treningstøy. Alt det flotte som du har på bloggen, men samlet i en lekker bok med inspirerende foto. Det er noe med å sitte med en bok i fanget som man kan bla i om og om igjen, og dessuten gi bort i gave.

  Jeg er imponert over det du har fått til både før og etter fødsel. Dette har vært til stor inspirasjon for meg. Vi damer må heie på hverandre og inspirere hverandre til et godt liv med en aktiv og helsefremmende hverdag. Så er det prikken over i’en med en porsjon glamour som du tilfører med lekker mote og sminke.

  Tenk ikke på at du skulle ha oppdatert enda mer, til sammenligning med oss andre så klarer du langt mer en gjennomsnittet. Stå på!

  Hilsen inspirert 34 år gammel tobarnsmor i Trondheim

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *