mage: 3 favorittøvelser med baby

sponset bh / ammeinnleg 

start

Hei til deg og hei til fredag  Nelia våknet da jeg var ferdig med å løpe mine 30 minutter med intervaller tidligere i dag, så da gjorde jeg like gjerne noen mageøvelser som hun kan være med på. I tillegg dokumenterte jeg dem, slik at dere kan bli litt inspirert 🙂 Det er mange flere du kan gjøre, men jeg tenkte å dele mine 3 favoritter. 

___________________________________________________________________________________________________________

new in: nursing sportsbra

DSC04538

Før vi starter, må jeg tipse dere om sportsbhen jeg har på meg. Dette er en amme-sportsbh fra glammom og den er helt genial! Den gir fantastisk støtte, så nå bruker jeg ikke noe annet enn denne når jeg er på trening, samme om jeg trener styrke eller løper. Den finnes i både grå og hvit, har ikke bøyler og er laget av stoff som puster. Den er også perfekt å bruke om natten, og har plass til myke ammeinnlegg. 

DSC04536.jpg

Finnes i både grå og hvit, du finner dem her. Ammeinnleggene på bildet under har blitt flittig brukt i løpet av de fem månedene som har gått til nå – de er utrolig myke og kan vaskes igjen og igjen uten at de tar skade av det. Disse finner du her

DSC04611

Glammom har også utrolig lekkert ammeundertøy, det har jeg jo tipset dere om før. Her finner du rett og slett bare lekre saker – det er jo ikke noe vits i å kjøpe kjipt undertøy selv om du må amme? De har også ammeklær med usynlig ammeløsning, sjekk det ut her. Glammom deler også ut en rabattkode til leserne mine, så fra og med i dag til og med søndag 11. mai får du 15 prosent på alt i nettbutikken med koden carolinerabatt. Rabatten trekkes fra i kassen. 

Så til mine 3 favorittøvelser! 

___________________________________________________________________________________________________________

– aktiv båt – 

her setter du deg rett og slett i båten med babyen din på magen, fører beina og overkroppen hver sin vei slik at du ender opp med å nesten ligge flatt på gulvet. Du skal ikke legge deg ned, men du må litt lenger ned enn meg på bildet under.  Gjenta 15 x 3. 

8ocms

– ro med babyen – 

utgangsposisjonen for denne øvelsen er også båten, og her bruker du babyen i stedet for en vektskive eller en tung ball, dvs. at du fører ham / henne fra side til side. Du kan fint leke med babyen underveis, jeg fører henne høyt i været mellom hver side, Nelia elsker det og jeg får trent litt armer samtidig *hehe* Denne gjør jeg også 15 x 3. 

DSC04344

 – bensenk – 

ligg flatt på ryggen, aktiver magelåsen slik at du unngår svai og ha begge beina i været med babyen sittende inntil beina dine. Hold fast i armene til babyen mens du senker ett og ett bein mot gulvet. Det ideelle er nok å ikke kikke på babyen, men ha blikket i taket – jeg klarer likevel ikke la være å se litt på henne innimellom Denne tar jeg gjerne 20 x 3. 

DSC04292

___________________________________________________________________________________________________________

Nå står snart trilletur med fine venninner på planen, men først må jeg shine litt i huset! Snart helg, nyt den når den kommer, men vi snakkes helt sikkert før 

88 kommentarer

 1. suupert! <3 :))
  har du noen tips til hvordan man kan trene armer hjemme i stedet for å være på treningssenter?

 2. Du er en så stor inspirasjon! Blir i godt humør av deg og bloggen din. Du stråler!

 3. Hva heter løpeskoene, og hvor har du kjøpt de?
  Dere strååååler, både du og babyen <3<3

 4. Jennifer

  Hi Caroline,
  This may sound like a silly question…Am I supposed to wear a bra under my sports bra when I am working out, or am I supposed to just use the sports bra? I feel unsupported with just the sports bra on, so I was wondering if you had any suggestions on wearing a bra under my sports bra. Thank you!

  1. The purpose of the sports bra is to offer extra support and stability when working out. If you feel that you’re not getting enough support I would try a different sports bra :/

   1. Jennifer

    Ok, thank you so much.

 5. Åshild

  Så koselig 🙂 Jeg elsker uttrykkene deres på «aktiv båt» *fnise*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *