mage: 3 favorittøvelser med baby

sponset bh / ammeinnleg 

start

Hei til deg og hei til fredag  Nelia våknet da jeg var ferdig med å løpe mine 30 minutter med intervaller tidligere i dag, så da gjorde jeg like gjerne noen mageøvelser som hun kan være med på. I tillegg dokumenterte jeg dem, slik at dere kan bli litt inspirert 🙂 Det er mange flere du kan gjøre, men jeg tenkte å dele mine 3 favoritter. 

___________________________________________________________________________________________________________

new in: nursing sportsbra

DSC04538

Før vi starter, må jeg tipse dere om sportsbhen jeg har på meg. Dette er en amme-sportsbh fra glammom og den er helt genial! Den gir fantastisk støtte, så nå bruker jeg ikke noe annet enn denne når jeg er på trening, samme om jeg trener styrke eller løper. Den finnes i både grå og hvit, har ikke bøyler og er laget av stoff som puster. Den er også perfekt å bruke om natten, og har plass til myke ammeinnlegg. 

DSC04536.jpg

Finnes i både grå og hvit, du finner dem her. Ammeinnleggene på bildet under har blitt flittig brukt i løpet av de fem månedene som har gått til nå – de er utrolig myke og kan vaskes igjen og igjen uten at de tar skade av det. Disse finner du her

DSC04611

Glammom har også utrolig lekkert ammeundertøy, det har jeg jo tipset dere om før. Her finner du rett og slett bare lekre saker – det er jo ikke noe vits i å kjøpe kjipt undertøy selv om du må amme? De har også ammeklær med usynlig ammeløsning, sjekk det ut her. Glammom deler også ut en rabattkode til leserne mine, så fra og med i dag til og med søndag 11. mai får du 15 prosent på alt i nettbutikken med koden carolinerabatt. Rabatten trekkes fra i kassen. 

Så til mine 3 favorittøvelser! 

___________________________________________________________________________________________________________

– aktiv båt – 

her setter du deg rett og slett i båten med babyen din på magen, fører beina og overkroppen hver sin vei slik at du ender opp med å nesten ligge flatt på gulvet. Du skal ikke legge deg ned, men du må litt lenger ned enn meg på bildet under.  Gjenta 15 x 3. 

8ocms

– ro med babyen – 

utgangsposisjonen for denne øvelsen er også båten, og her bruker du babyen i stedet for en vektskive eller en tung ball, dvs. at du fører ham / henne fra side til side. Du kan fint leke med babyen underveis, jeg fører henne høyt i været mellom hver side, Nelia elsker det og jeg får trent litt armer samtidig *hehe* Denne gjør jeg også 15 x 3. 

DSC04344

 – bensenk – 

ligg flatt på ryggen, aktiver magelåsen slik at du unngår svai og ha begge beina i været med babyen sittende inntil beina dine. Hold fast i armene til babyen mens du senker ett og ett bein mot gulvet. Det ideelle er nok å ikke kikke på babyen, men ha blikket i taket – jeg klarer likevel ikke la være å se litt på henne innimellom Denne tar jeg gjerne 20 x 3. 

DSC04292

___________________________________________________________________________________________________________

Nå står snart trilletur med fine venninner på planen, men først må jeg shine litt i huset! Snart helg, nyt den når den kommer, men vi snakkes helt sikkert før 

88 kommentarer

 1. En sånn treningsbh og ammebh i ett skulle jeg hatt da jeg ammet!! SÅ mye pes med vanlig treningsbh! ;-( PS: keep up the GOOD work!!

  1. De er så smarte, ble smågal før jeg fikk meg disse 🙂

 2. Dååån, Caroline <3 Dere er så herlige!!

  Ha en fantastisk fredag, fine dere 🙂

  1. Uæ, tusen takk skjønne deg!

 3. Så herlige bilder av deg og Nelia! Fikk lyst til å trene! Men i dag er en slik dag hvor jeg må holde meg i ro, ellers får jeg migrene – det vet jo du alt om hvordan er. Får vente til i morgen! Godt å se du er bedre i dag 🙂 Du inspirerer og jeg blir i så godt humør av bildene og det du skriver – takk! 🙂

  1. Uff, så leit! Det er så vondt! Unner ingen migrene :/ God bedring og god helg <3

 4. Hei 🙂
  Hvordan er ammebhene fra glammom i str i forhold til en vanlig bh? Noe det samme?

  1. Det samme ift. vanlige ammebh-er, om det er det du mener? 🙂

 5. Så utrolig glad du ser ut! Skjønne deg 🙂

  1. hihi, tusen takk 😀 god helg, fine <3

 6. Mina Sofie

  Åå! Det ser ut som Nelia har det så gøy på den første øvelsen! Så herlig <3

  1. Hun storkoser seg når hun får være med 🙂

 7. Hei Caroline 🙂
  Jeg gravid i uke 29, og har benyttet meg av bloggen din underveis i hele graviditeten. Prøvd flere av produktene og lest det meste av innlegg du har om graviditet og fødsel og blitt veldig inspirert og plukket opp en masse tips 🙂 Tusen takk 🙂
  Tenke å bestille meg ammebh´er etterhvert og lurte på om du har med eller uten spiler? Jeg har nokså stor byste og trenger derfor en del støtte! Tusen takk for herlig lesning hver dag Caroline 🙂 Kirsti

  1. Så stas at du følger med, og gratulerer så mye til deg 🙂 Jeg har valgt ammebher uten spiler, hørte så mye om at de som er med gnager :/ Nå vet jeg ikke om akkurat disse gjør det, men jeg tok ingen sjanser 🙂 Synes de gir veldig god støtte ute spiler, tenker ikke over at de ikke er der. Må tipse deg om disse bhene også, geniale om natten https://glammom.no/no/amme-bher/natt-bher/la-leche-league-pullover-sleep-bra-pink/ !

   Stor klem og masse lykke til <3

   1. Kirsti

    Tusen takk for hyggelig svar 🙂
    Har hørt det selv også, så da tror jeg at jeg velger uten spiler i første omgang 🙂
    Og tusen takk for tips! Gleder meg til å bestille fra Glammom, de har jo så mye lekkert 🙂

    Tusen takk for det, og god helg til deg og prinsessa di <3

  2. Christine

   Velg uten spiler,det anbefaler jeg deg. Hadde selv stor byste før jeg ble gravid,og de uten spiler gav meg ganske god støtte. Bruker de fortsatt,og jeg slutta å amme/pumpe meg i februar i fjor!

  3. Sjekk ut change sine ammebher. Både fine og veldig behagelig for oss med stor byste 🙂

 8. Du har så søt blogg, leser den så ofte som mulig!
  Har linke runde på bloggen min, om du er interessert? Vinneren får ett innlegg om bloggen sin og en link i hvert innlegg i en uke.

 9. Så søte dere er! <3

 10. Hei, takk for gode tips 🙂 Husker at du kjøpte ammebh-er før fødselen, tok du bare en sjanse på størrelse? Regner med bysten forandrer seg etter babyen kommer ut 😀

  1. Ja, jeg kjøpte 1 og 2 cupstrl. opp fra det jeg brukte da jeg gikk gravid, og det stemte 🙂 Når jeg har spreng må jeg bruke ekstra stor, men utover dagen kan jeg bruke litt mindre 🙂

   1. Supert, tusen takk for svar 🙂 God helg!

 11. Så hærlig!! Og Nelia da, kjære vene så søt

 12. Kjempefine øvelser :)! Disse skal jeg så absolutt gjøre når babyen kommer 🙂 Så ut som om Nelia kosa seg også 🙂

 13. Rigtig god weekend,

  så hyggeligt med dine mor-barn træningsøvelser:-)
  Mine børn er store nu, men husker godt alle de hyggelige ting vi foretog os sammen.

  Lige med amme BH, jeg brugte altid bøjle BH for at undgå at få bryster som kom til at hænge.
  Mine bryset er stadig store og faste selv om jeg er oppe i årene efterhånden.
  Men jeg ved selvfølgelig ikke hvor godt de nye BHér holder på barmen, når den er tung af mælk.

  Måske du har lyst til at vinde en vintage bikini:
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/vind-en-vintage-bikini-og-et.html

  Ellers spring det over:-)
  Nyd weekenden med familien.

  Hilsner fra Mary-Liz

 14. Å, for en koselig treningsform 😀 Vektskivene jeg bruker er ikke på langt nær så søte… 😛 God helg!

 15. Det kler deg virkelig å være mamma! Du har vokst med oppgaven, og jeg synes du er vakrere enn noen gang! keep up the good work! Så hærlig å se 🙂
  Ha en flott dag!

 16. Angelina

  Så utrolig herlige bilder! God helg:-)

 17. Åh, kan du begynne å lage en serie med slike øvelser med baby? 😀 Og blir de lagt i en egen kategori, som «Babytrening» elns? Har lett etter slike tips i evigheter, og eneste jeg har funnet er instagram-bilder med kort forklaring som er utenlandske og ikke svarer om man har spørsmål 🙂

  1. Ja,det hadde vært genialt hvis du hadde lagt ut enda flere trening med baby-innlegg,og evt gjort d til en serie:) syns disse mageøvelsene så både morsom og effektivt. Skal starte idag-:)

 18. Michelle

  haha, genialt innlegg! får prøve med en av kattene =P

 19. Tusen takk for rabattkode, perfekt 🙂 Fikk shoppet et par BHer, og gleder meg til de kommer – skader ikke med litt blonder når man er på sykehuset og etterpå 😉 Takk også for tips ift størrelse, er ikke så greit å vite når man ikke har gjort dette før. Kommer faktura på moms/toll i etterkant, pleier det å ta lang tid med levering?

  Keep up the good work, og ha en nydelig helg med din supersøte og nydelige gullklump (Nelia altså) <3

 20. *Host*, det ble litt vel mye pupp på det ene bildet her, haha. *flau*

  Hvordan er bæreevnen og støtten på denne da? På gif-en med aktiv båt ser det ikke ut som om den strammer noe særlig i det hele tatt, det fungerer kanskje til styrketrening, men til løping må jeg ha LIM.

  Graviditeten har gjort deg så godt, du ser så fin ut nå.

 21. Gøy for begge dette her 🙂

  Riktig god helg 🙂

  Klem Birte

 22. Jeanette

  så smart med ammesportsbh! Du ser smashing ut som alltid!

 23. Ha en fantastisk weekend Caroline! Takk for en super blogg – hver dag! 🙂

 24. Hei:-) nok et fint blogginnlegg, du er så flink Caroline. På den siste øvelsen ( og den andre) er ett bein en gang eller skal begge beina være nedi før det er en ? Altså når du er ferdig har du gjort 30 eller 60 per bein?

  1. Ett ben er en 🙂

 25. Hei,

  Hvor har du kjøpt gulvet dere ligger på:) kunne vært kjekt å ha til mitt eget lille nurk:) veldig fin blogg:)

  1. Det er en matte fra Skip Hop 🙂

 26. Ingrid E

  Dere er så fine sammen! Blir utrolig glad av å se på dere, takknemmelig for at du lar oss ta del i hverdagen din <3

 27. Så herlig å kunne bruke treningsøkter også til leketid med baby 🙂 Perfekt inspirasjon for dem med barn! Du stråler, og det gjør Nelia også 🙂 Ha en fin helg, nyyyt! Stor klem fra meg 🙂

  1. Ha en fin helg! Stor klem fra oss også 🙂

 28. Hei Caroline!
  Kjekt med treningsøvelser med baby, jeg har dessverre delte magemuskler etter to svangerskap (minsten er 7 dager gammel), så blir nok en stund til jeg kan sitte i båt uten at magen buler, men heldigvis mange gode øvelser som kan gjøres sammen med babyen liggenes også 😉
  Jeg lurte på om du kunne ha laget et innlegg med litt «fotoredigering for dummies», jeg synes bildene du legger ut alltid er så fine, men jeg symes fotoshop virker så komplisert. Har du noen enkle tips?

 29. Christine

  Så flott med øvelser med baby. Fikk nettopp vår lille jente og tenkte jeg skulle begynne å trene litt igjen. Disse øvelsene ser jo genial ut når hun blir litt større. Supert om du lager flere «trening med baby» innlegg 😉

  Ha en super ettermiddag!

  1. Gratulerer, så utrolig gøy 🙂 Håper alt gikk bra!

   1. Christine

    Takk 🙂
    Fødselen gikk veldig bra og føler meg mye bedre enn da jeg fikk «storebror».
    Fikk dra hjem etter 7 timer gjorde vi også, det var godt det. Så når formen er så fin har jeg lyst til å begynne å trene tidligere enn sist 🙂

 30. Åh vilken härlig idé! Superfina bilder förresten!

 31. Skulle gjerne hatt en slik baby å trene og dulle med 🙂 Ville gjerne også anbefale dere ang cruiset jeg leste om, dere bør booke de privatrestaurantene som finnes der som dere da må betale litt ekstra for. Maten de serverer som hører til i prisen er ikke så spennende syntes jeg og de andre 11 personene jeg reiste sammen med, vi var alle enige i at den maten ikke smakte mye, kanskje ikke så rart med tanke på at de lagde maten flere timer før på dagen og da blir ofte det som egentlig skal være et saftig biffstykke ganske så tamt. Så anbefaler dere å gå på de resturantene som finnes ellers på båten, servicen der er også utrolig mye bedre 🙂

  1. Takk for tips 🙂

 32. Elsket junk-innlegget ditt 😀
  Jeg lurte på om du kommer til å lage en 17.mailunsjantrekksguide? Snart? Med lavhelte sko for oss fashion-challengede folk?

  1. Ups, glem snart – nå så jeg at du jo er i mammaperm 🙂

 33. Så søte dere er! 🙂

 34. Kanskje greit å informere om at toll/moms kommer i tillegg her.. spesielt siden det er en .no side. Jeg ble i alle fall veldig skuffet når jeg fikk en stor regning etterpå på toll/moms, spesielt siden glammom hadde sagt at de skulle sette prisen under 200 NOk. Ble rimelig dyrt.. men superfint undertøy da! Har blitt glad i mammatrend.no, de har også mye fint og er norsk side 🙂

 35. Egentlig blir jeg provosert av mennesker som fremstår så flink og perfekt på alle vis, men du gjør det med en slik verdighet at det er umulig og bli sur:-) du er en stor inspirasjon, det kan ingen ta i fra deg 😉 håper dere får en fin helg;)

  1. Tusen takk, Dina 🙂 Ha en fin helg du også <3

  2. Magnhild

   Enig! Caroline skulle hatt en stor PRIS for Norges mest gjennomførte blogg! Utrulig bra! 🙂

   1. Så snill dere er <3

 36. Henriette

  Hei Caroline! 🙂
  Ville bare si at jeg elsker bloggen din og har vært fast leser en veldig god stund. Du er for meg en stor inspirasjon på mange områder! Tusen takk for en super blogg 🙂 Jeg har også et spørsmål angående trening som jeg håper du kanskje hadde hatt tid til å svare meg på 🙂 Jeg har akkurat startet å trene igjen etter et års pause, og idag hadde jeg en time med en instruktør som skulle legge opp en treningsplan for meg. Hun ga meg mange forskjellige øvelser som jeg skulle gjøre, men det jeg stusset litt over var at hun mente jeg kun skulle ta en repitisjon av hver øvelse. Jeg er vant med å ta 12×3, men hun mente jeg kun skulle ta en repitisjon på 12 og at jeg da skulle ta så tunge vekter at jeg neeesten ikke klarte 12. Jeg har ikke så mye greie på trening generelt, så jeg aner ikke hva som lønner seg, eller om det i det hele tatt utgjør noe enrom forskjell, men uansett tenkte jeg å høre med deg om hva du anbefaler? 🙂 og hva eventuelt forskjellen er på å bare ta en repitisjon med tyngre vekter kontra tre repitisjoner med litt lettere vekter?
  Og forresten, utrolig morsomt og kreativt innlegg, det er jo en super måte å kombinere trening og kvalitetstid med babyen 🙂 Nelia er utrolig vakker! Ha en fin kveld videre 🙂
  Hilsen Henriette

  1. At du kun skulle kjøre én serie hørtes veldig spesielt ut. Jeg er langt i fra noen ekspert, men ville spurt vedkommende om dette 🙂 Hun har sikkert en grunn.

 37. So nice pictures! Just love it! Your post made me smile today:) Was also writing about that several months ago. https://www.goodfoodclinic.com/tips-for-working-out-at-home-with-a-baby/

 38. Åå, så gøy med trening sammen med baby – gleder meg til det er min tur å bli mamma! Ser bare helt ubeskrivelig ut!! 😀 God helg, Caroline!

 39. For noen vakre, inspirerende skapninger! God helg! 🙂 Klem

 40. Ser ut som du å Nelia storkoser dere<3
  må man betale toll på glammom? Har så lyst på noen ammebh-er.

 41. Kristine

  Hei! Jeg kom over dette på 1001spill.no. Det er sminkespill hvor man kan sminke deg!

  https://www.kibagames.com/Game/Caroline_Make_up

  1. Den har jeg sett her før 🙂 Jeg prøvde nå, Caroline kledde å være brunette, kort bob, piercing i bryn, nese og leppe og store hengeøredobber 🙂

 42. Hvor har du fått tak i joggeskoene? Elsker Asics joggesko, men finner ikke den fargekombinasjonen du har noe sted.

 43. Pernille

  Nelia er virkelig nydelig! Kjempe gode treningstips, stå på videre 🙂

 44. Marianne T

  Nelia er så vakker! Det er så koselig når du tar henne med i innleggene 😀 Så vil jeg bare si at bloggen din er den beste fortsatt, og at du er helt enestående som takler kommentarer langt over streken hver dag. All respekt til deg som svarer proffesjonelt og saklig gang på gang. Selv skulle jeg gjerne sett at negative kommentarer fra nettroll ikke ble godkjent, men skjønner jo at du har dine regler for dette.
  Klem fra fast leser 🙂

  1. Tusen takk, Marianne 🙂

 45. Elisabeth L

  Åh, så stas å kunne trene med babyen sin! Du er så flink til å inspirere andre, god helg:D

 46. Takk for tips til flotte øvelser. Selv trener jeg mest yoga, men er ikke alltid like enkelt med en vilter ettåring som helst vil bruke meg som klatrestativ under treningsøkten.

 47. Satt just og tenkte på deg da jeg så en video med Funky Gine som trener med baby…. Det hadde jo vært topp å sett deg vise oss noen øvelser med baby 🙂 Baby no excuse 🙂 Og to fluer i en smekk – underholde baby, og trene 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=xlQ5wZ5POk8

 48. Supert innlegg!:) kan du også skrive om det er noen type trening som ikke er anbefalt de første månedene etter fødsel?

 49. Aww !! So cute !! ♥
  Love, xxx
  Lauraline

 50. Herregud, så nydelig den lille er <3

 51. suupert! <3 :))
  har du noen tips til hvordan man kan trene armer hjemme i stedet for å være på treningssenter?

 52. Du er en så stor inspirasjon! Blir i godt humør av deg og bloggen din. Du stråler!

 53. Hva heter løpeskoene, og hvor har du kjøpt de?
  Dere strååååler, både du og babyen <3<3

 54. Jennifer

  Hi Caroline,
  This may sound like a silly question…Am I supposed to wear a bra under my sports bra when I am working out, or am I supposed to just use the sports bra? I feel unsupported with just the sports bra on, so I was wondering if you had any suggestions on wearing a bra under my sports bra. Thank you!

  1. The purpose of the sports bra is to offer extra support and stability when working out. If you feel that you’re not getting enough support I would try a different sports bra :/

   1. Jennifer

    Ok, thank you so much.

 55. Så koselig 🙂 Jeg elsker uttrykkene deres på «aktiv båt» *fnise*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *