leather camera case bag

DSC04625.jpg

Så gøy med all den positive responsen på forrige innlegg, sånt gjør meg innmari glad 🙂 Skal se om jeg ikke kan få laget noe lignende for andre øvelser også, baby er supereffektivt å bruke til knebøy i hvert fall! Vi kom nesten akkurat tilbake fra trilletur med Elisabeth, Celine og Siri, og denne gangen var det skikkelig bonding på gang mellom barna. Netse gang blir det playdate! Vi blir gjerne borte i rundt 2 timer hver gang, og nå er det bare litt melk og grøt på lille som gjenstår før leggetid, og da er det kvalitetstid på kjæresteparet.

Forresten, vi kom inn på dette med bryllup da vi skravlet oss gjennom stien inn til skisenteret i dag, og vet dere at Lars-Kristian og jeg har vært gift i fire år til sommeren? Det er så drøyt! Tiden har bare gått opp i røyk, jeg skjønner ingenting. Man må rett og slett bare huske på å nyte øyblikkene og hver eneste dag, det er ikke for ingenting at jeg sier dette så ofte, det er faktisk veldig viktig. Og når vi er inne på det: husker dere polaroidkameraet jeg kjøpte meg? Dere kan lese innlegget her om dere ikke fikk det med dere. Nå har jeg endelig fått kameravesken jeg bestilte til, og den er så utrolig fin! 

___________________________________________________________________________________________________________

new in for my polaroid 

DSC04635

– slik blir bildene, kjempefin kvalitet, får skikkelig 70-tallsvibber, og minner meg om de bildene mamma og pappa har i album fra da storesøster var liten – 

DSC04645

DSC04630.jpg

Du finner kameravesken her, selgeren er helt trygg, jeg er i hvert fall veldig fornøyd. 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå må jeg hive meg rundt, er så klar for middag og kos! God helg 

25 kommentarer

 1. I love this camera bag so much that this is even a reason for me to buy a polaroid 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Åja! Disse har jeg også sett på!
  Hvor store blir bildene??

 3. Both the camera and the camera bag are so very cute! Lots of love from Helsinki, Finland!

  I’m a medical student by day and a fashion blogger by night.

  New post and some outfit dreams up on my blog Arctic Vanilla!

  https://www.arcticvanilla.com/

 4. Åh, vet akkurat hva du snakker om. Jeg går faktisk rundt og føler litt på angsten av å ikke nyte ting til det fulle. Jeg mener, vi er i MAI! hvor har det blitt av månedene? Følte jeg spratt cava og så fyverkeri forrige uke…! Åh,det går så altfor fort!
  Men lurte på en ting! Hvordan føler du det er mellom deg og LK nå som lille Nelia er mellom dere? Regner med at det er noen forskjeller når man får barn, både på godt og vondt, og det hadde jo vært gøy å vite selv om jeg ikke planlegger barn enda. 🙂
  Forresten. for en kropp du har (ref. treningsinnlegget) imponert! 😀

  1. Tusen takk 🙂

   Føler det er som før, selv om vi selvsagt har litt mindre tid til oss selv. Men vi er flinke til å bruke tiden etter at Nelia har lagt seg på kveldene 🙂

 5. Hei, lurer på om jeg kan spørre hvilken farge du har på veggene? Jeg har nemlig kjøpt samme sofa (fra TM) som dere, og er litt spent på hvilken farge jeg bør velge…
  God helg 🙂

  1. Aner ikke, er ikke vi som har malt :/ Men det er en slags kremfarge 🙂

 6. Hei! Jeg er en av de som har gitt deg litt kritikk (konstruktiv, føler jeg) tidligere, blant annet på at du svarer leserne på en litt frekk og uprofesjonell måte. Jeg ville bare si at jeg synes det virker som du har tatt det til deg, jeg synes du svarer mye bedre for deg nå! Det blir jeg så glad for å se 🙂 Jeg vil også gi deg litt skryt ettersom jeg har vært litt negativ mot deg tidligere. Du har en så flott og gjennomført blogg, og man kan se at du bruker lang tid på hvert eneste innlegg. Du er den personen som inspirerer meg til å trene 4 ganger i uken og spise sunt, samtidig som jeg ikke er «redd» for å skeie ut. Så takk! Du skal vite at selvom jeg er kritisk i kommentarfeltet noen ganger, er jeg veldig glad i bloggen din og jeg synes du virker som en flott person, en god mor og en god kone! Klem

 7. Har tenkt å kjøpe nye hudprodukter til fjes, men er ikkje så god på dette så lurte på om du hadde noe forslag til rens, skrub, kremer og det eg trenger for å få ei fin og myk hud gjerne fra merke Ole Henriksen?:-) Er 15 år og huden min er litt klumpete og rød…

 8. Hei Caroline!

  Har det ikke vært noen mulighet for deg og ordne video innlegg? Som f.eks når du ska svare på ukens spørsmål. Forventer ikke at du skal gjøre det hver uke men 1 gang i måneden eller noe? Når du var på Else var det så gøy å se deg snakke og ikke bare bli kjent med deg bak tastaturet som de fleste er vandt til 🙂

  Mvh Andrea

 9. JAAAAA! Endelig har du bytta bilde på headeren 🙂 I like a lot

 10. Karoline

  Vet du noe om holdbarheten på bildene? Har lyst på et sånt, men samboeren mener bildene vil bli svakere og svakere :/

 11. Liker veldig godt den nye headeren 🙂

 12. Benedicte

  Det var fint med en ny header (bildet). 🙂

 13. Hei 🙂 Jeg lurte på om du kan (og har tid og lyst) til å lage et innlegg med tips til studenter som har litt dårlig råd? Regner med du selv har vært student en gang, og hatt klare begrensninger for lommeboka? Jeg sliter veldig med å få kabalen til å gå opp, og ender stadig opp med å være blakk de siste dagene før jeg får nytt stipend…

 14. Ville bare sende deg en hilsen og takke for alle gode tips du deler med oss lesere! Dette er litt out of topic, men vil takke deg for tips om verdens mest fantastiske foundation jeg noen sinne har prøvd:-) Prøver ut mye av det du tipser om. Har i løpet av årene fått moden hud (selvfølgelig!) og dermed oppstår det problemer med en hud som trenger fukt, og makeup som gjør huden tørr. Men måtte jo da prøve ut luxe liquid foundation fra glo, og herlighet!! Kommer aldri til å bytte!!! Tusen takk for at du tipset om denne. Hadde nok ikke prøvd den ut ellers:-) Takk for alle gode tips, all glede du sprer, all godhet som du gir av deg! Følger med hver dag, og gleder meg over hvert innlegg, uansett om det er ett eller tre om dagen:-) Nyt helgen med dine kjære:-)
  Klem❤️

 15. Det er bra du minner om å nyte livet og være til stedet ofte.

 16. Jeg vil ha! Det må jeg faktisk bare ha… Så har noen spørsmål 🙂 Hvordan fungerer kameraet? Med printing osv., tenker jeg på. Regner med at det er digitalt? 🙂

  1. Det er et polaroid kamera, bildene printes ut av seg selv, rett etter bildet blir tatt.

 17. Åh, fikk veldig lyst på det kameraet og vesken nå! Fin stemning med polaroidbilder 🙂

 18. Lurer på hvor du har kjøpt kameraet og hva modellen heter?:-)

 19. Hei!
  Veldig kult kamera! Men hvor kommer skinnet fra kameravesken fra? Vet du er opptatt av dyrevelferd (type dyretesting), så lurte på om du hadde noe info om vesken?

 20. ÅH! Hvor kan jeg kjøpe kameraet? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *