my sloppy side

DSC04121.jpg

Uff, jeg har hanglet i hele dag. Det endte med et migreneanfall og hodet godt begravd under dyna, og nå som jeg er våken igjen kjennes det ut som jeg har vært skikkelig på fylla. Hater den følelsen, og det er heldigvis lenge siden sist – både fylla og migrenen. Lars-Kristian foreslo Dexter og pizza til det var tid for å sove igjen og jeg kunne ikke annet enn å kaste meg rundt halsen på ham. Ingenting annet kjennes riktig akkurat nå, så han har vært i Skien og hentet kebabpizza. Note to self: flytt til en plass hvor man faktisk får mat levert på døren ved neste anledning. Uansett, kebabpizza har jeg ikke spist siden jeg bodde i Sarpsborg og var lettere (eventuelt hardere) bedugget i røde bukser med hvite strykeprint på. Oså kjent som russedress. Haha! Dette skal smake. 

DSC04123.jpg

___________________________________________________________________________________________________________

Håper dere har hatt en bedre dag enn meg, jeg er overbevist om at det er været som tuller med hodet mitt. På ønskelisten min står evig solskinn fremover! Satser på at pizza i armkrok og ny sofa gjør susen slik at jeg er meg selv igjen i morgen. Gleder meg allerede til å våkne opp, men først og fremst til å bare nyte øyeblikkene som venter 

68 kommentarer

 1. Det rumler i magen bare jeg ser bildene av denne pizzaen. Og jeg spiste akkurat middag, så jeg er ikke sulten! Høhø 🙂 Kanskje det blir en kebabpizza på meg til helga…

 2. Inga Magdalena

  Kjære Caroline!
  Etter å ha vert fast leser sidan før bryllupet ditt, må eg berre endelig kommentere. Du inspirerer og gleder meg kvar dag, sjølv om det kanskje høyres rart ut. Du skriv så fint og skildrer følelsene dine som om eg skulle hatt dei sjølv. Det virker som om du storkoser deg med fin mann og nydelig lita jente – eg ville berre sei dette! Takk for at du vil dele med oss kvar dag, det får meg til å glede meg til mitt eige voksenliv starter ein vakker dag 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 3. Åh, pizza høres bare helt himmelsk ut akkuratt nå. Får vann i munnen her!
  Jeg må desverre holde meg litt i tøylene frem til jeg skal på ferie, så får jeg heller nyte masse god mat når jeg er borte.

 4. Så deilig ut 😀 Nyt kvelden, og god bedring 🙂 Så lurte jeg på om du var interessert i å selge belly banditen din?:)

 5. Hvis det er kebabpizzaen fra Campino, så smaker den himmelsk! Håper du føler deg bedre i morgen, ha en fin kveld. <3

 6. nyyt kvelden og slapp godt av, håper du er bedre i morgen <3

 7. Masse god bedring, Caroline! Håper du er tipp topp i morgen! 🙂

 8. Haha nei, ikke mer sol nå! Det blir jo helt umulig å lese til eksamen :p God bedring Caroline! <3

 9. Michelle

  uff, kjedelig med migrene… du må ha masse god bedring og nyte pizzaen 😀 hehe… Her var det nettopp jordskjelv.. Hele leiligheten ristet og skapdører fløy opp.. Har aldri vært så redd før! var alene hjemme i 7 etasje.. Forferdelig følelse, akkurat som å være i en båt med bølger :/ Men alt gikk bra heldigvis 🙂

  1. Uff, så skummelt :O Håper det gikk bra med alle sammen :/

 10. Hoff masse god bedeing. Hadde selv migrene anfall forleden dag etter å ha hanglet hele helgen. Blir jo helt slått ut i en dag el to. Så vet følelsen. Kos deg masse med pizza å film. ♡ hilsen fra ei som har fulgt deg bare den siste ukene

  1. Tusen takk, og velkommen som leser 🙂

 11. God bedring 🙂 Kos deg med pizza og familien din 🙂

 12. min erfaring med migrene, og den er omfattende!; er at det hjelper litt å spise et solid, og varmt, måltid med ordentlig mat (gryterett, lapskaus – noe sunt og rent), og holde seg langt vekke fra pepsien! Det måltidet du har her passer sikkert godt i bakrus, men migrene er et annet beist….

 13. Masse god bedring!! Håper du er bedre når du våkner i morgen! Nam,nam, det såg godt ut 🙂 Vel fortjent på en sånn dag..! Klem

  1. Tusen takk 🙂

 14. Huff.. vet så alt for godt hvordan du har hatt det. Har selv migrene og det er helt forferdelig:( Man vil bare kappe av seg hodet når det står på. Tar du medisin? Det gjør jeg, og det hjelper om jeg tar det tidsnok. 🙂

  1. Nei, tar ingenting 🙂 Kanskje jeg skal prate med legen om det.

   1. Er du diagnostisert med migrene?

 15. Tror faktisk sånn junk/fylle-mat kan hjelpe mot uggen form en sjelden gang.. Vi får håpe det i dette tilfellet ihvertfall:-D God bedring! 🙂

 16. Haha klarer ikke dy meg, men med den diskusjonen om sofaen din og hvilken jobb du skal bli tilbudt når du er 40 kan vel få ethvert hode til å måtte begraves under dyna :/
  God bedring !:)

  1. Haha, kunne ikke vært mer enig 😀

 17. Har hørt det hjelper å legge hendene i kaldt vann så lenge du klarer. Så tar du å lukker og opner hendene dine under vannet. Si ifra om med hjelper mot morgenen da, har ikke prøvd selv bare hørt om det 😉

  1. Det skal du ikke gjøre når du ammer, da det kan gi brystbettennelse. Du må holde deg god og varm på hendene. Hilsen en jordmor:)

 18. Hei Caroline! Nå måtte jeg bare skrive til deg, og ønske deg masse god bedring! Jeg sliter selv med masse migrene for tiden, og det er så forferdelig! Da trenger man å slappe av og koose seg litt ekstra så godt det lar seg gjøre! 😉 ellers vil jeg takke for en fantastisk blogg! Du er så flink og det er tydelig at du legger ned så masse arbeid i den 🙂 må si jeg er imponert over alt du får til, selv som nybakt mor. Og deres lille Nelia er så nydelig! <3 håper du blir frisk fort! Klem fra Tonje 🙂

  1. Tusen takk, Tonje 🙂 Migrene er fryktelig.

 19. Godt å se LK pleier deg godt:-) Håper du blir frisk fort:)
  Også fikk jeg med meg at du har spilt piano – det ville vært gøy med en pianovideo:-D

  1. Haha, får se på det :p

 20. Kos deg med pizza, pepsi og dexter.
  Jeg måtte sette det på etter du hadde nevnt det, og ja episode 1 og 2 var så som så, men nå er vi hekta 😀
  Og god å se at du har en litt sloppy side, i dag var min 100 gram mørk sjokolade og et glass vin 😀 men klarte jo ikke å stoppe når jeg først var i gang på den sjokolade.
  Copp sin økologiske 70 % sjokolade er utrolig god,litt «kremet» om man kan si det slik!

  1. Takk, Marina 🙂 Og takk for tips, skal sjekke den ut.

 21. Kristine

  Prøv Cæsarpizza

 22. Du er ikke aleine om migreneanfall i dag. Det er helt j*vlig.. Men endelig er migreneanfallet mitt over.. for denne gang anyway. :p

 23. Migrene er IKKE gøy! Masse god bedring! Håper virkelig du føler deg bedre når du våkner i morgen.

  1. Tusen takk 🙂

 24. Huff, god bedring! Håper du er ditt glade, friske, raske jeg igjen i morgen tidlig!:)

 25. Jeg blir så glad for å lese om at også du har tunge dager der det eneste som frister er armkroken og pizza!

 26. Godt å unne seg noe innimellom. Huff, ikke godt med migrene, har selv ligget rett ut i flere timer i dag og bare kastet opp av smertene, endelig god nå, derfor jeg er oppe og leser bloggen din så sent 🙂

  1. Uff, håper du er bedre nå 🙂

 27. God bedring, gode Caroline 🙂 Utrolig hvilke underverker en armkrok, pizza og litt Pepsi Max kan gjøre altså ;-D

  1. Ikke sant? 🙂

 28. God bedring!

 29. Cathrine

  Altså, jeg er imponert! Når du får take-away til å se delikat ut, vinner du pris hos meg! Haha, ved første øyekast så det ut som noe du hadde lagd selv, så måtte se to ganger når du skrev det var «junkfood»

  Tommel opp for deg, fortsett å skriv som du gjør :-)!
  Og dere har en fantastisk datter! Blir baby syk når man ser så nydelige babyer:-)

 30. Uff, migrene er dritkjedelig – så unødvendig plage!! Men så utrolig digg å ha en mann som verter opp og steller med deg når du er syk! Håper dere hadde en koselig kveld, og at du våknet idag med frisk og rask kropp 🙂

 31. Hei Caroline:-) Mannen min slet i ti år med migene; den siste tiden så ofte og ille at han bare ønsket seg en «avsluttningsknapp»! Tilfeldigvis kom vi til å lese om lavkarbo og matens innvirkning på kroppen, og vi valgte å gå fullt over til lavkarbo.
  Dette har vi gjort i halvannet år og kun en gang på denne tiden har han hatt migrene:-) Det er blitt ett nytt liv; og selv er jeg kvitt leddsmerter og 17 kg og har fått ett helt nytt syn på livet, mat og alt vi egentlig gjør som skader oss:-)
  Du skrev at det var lenge siden du hadde hatt migrene og det er nok fordi du spiser og lever sundt:-) Men, ditt innlegg om travelt liv sier jo litt om hvor hektisk ting er, og stress kan jo utløse migrene sammen med lite søvn. Håper dette var et engangstilfelle; den sanne lykken i livet er fravær av smerte!!!

 32. Off, migrene er no dritt! Har slitt med det selv siden jeg kom i puberteten… Dessverre er det sterkt arvelig, så tenåringsjenta mi har hatt det siden hun var 3 år, og minstejenta på 10 har nå hatt noen hodepineanfall med oppkast som minner mistenkelig om mirgrene… Anbefaler deg å kontakte lege og få henvisning videre. Jeg var både til fastlege og nevrolog før jeg fikk diagnose og medisiner på blå resept. Både størstejenta og meg bruker Imigran nesespray ved begynnende anfall. Blir litt shaky etterpå, men mye bedre enn at anfallet bryter ut. Noe som trigger migrenen min er bl.a værforandringer. Nå har vi hatt lengre periode med sol og varme, men igår ble det lummert og været slo om, og BANG! Der kom migreneanfallet!

  Håper du har det bedre idag, og godt at du har en snill mann som pleier deg når du er syk:) Snille og omsorgsfulle ektemenn er gull verdt, jeg er heldig å ha et eksemplar av den sorten her i heimen også:)

  God helg til deg og dine!!

 33. Huff, migrene er grusomt! Hadde det under svangerskapet, men har heldigvis ikke opplevd det verken før eller etter. *bank i bordet*

  Du må lytte til signalene kroppen gir deg og ikke ha dårlig samvittighet overfor bloggen. Det er bare fint å se at du er menneske også, om du forstår meg rett <3

  Ro ned litt og unn deg litt mammapermisjon, det vil du ikke angre på i ettertid <3 God bedring! Håper du føler deg bedre i dag 🙂

 34. Krya på dig fina du!! <3

 35. Har selv migrene, og kan virkelig anbefale deg å prøve Naproxen! Kjøpes reseptfritt på apotek. I hovedsak mot menstruasjonssmerter, men fungerer også godt mot akutte migreneanfall!

 36. Migrene er virkelig ikke noe gøy! Sliter med det selv. Har hatt det siden jeg var liten, men de siste årene har anfallene vært hyppigere og sterkere og det har gått utover både jobb og studier. Dette førte til at jeg omsider fikk gått til legen for å gjøre noe med det. Hun ga meg resept på Imigran, og det hjelper virkelig! Tar en tablett når jeg kjenner at migrenen skal komme, og blir først svimmel og rar i kroppen en times tid, men så er jeg helt fin igjen og kjenner ikke noe til migrenen 🙂 så jeg anbefaler virkelig å gå til lege og få resept på noe som passer til din migrene, uavhengig om du får anfall ofte eller ikke. Er jo helt jævlig når man blir så slått ut av den :/ du får uansett ha masse god bedring!

  Hilsen fast leser som har vært med deg helt siden blogg.no-tiden 😉

 37. Hey, my name is Edyta.
  I wanted to say that I’m from Poland to your blog I found by accident, fascinated by Scandinavia. I do not really look through any blogs, because the majority is poor, unfortunately. So far it only briefly read a couple of threads and I’m impressed that:
  first, you’re the wife of footballer and money do you lack, and I did not see you to be bragging about what you can afford. I do not know if you have a Chanel handbag or shoes from Louboutin `a, which, unfortunately, in my country you can already see the first page, don` t you? Your modesty commands respect.
  You have a taste that you want to it like!
  Beautiful house, but your interior is not kitschy, again simplicity.
  I recently returned from Scandinavia and plans to move there because I fell in love with your culture, minimalism, healthy living, kindness, etc.
  Keep it up and pls. don`t change you’ll be a big success.
  I wish you all the best.
  Kisses and hugs.

 38. Huff…God bedring Caroline! <3

  Jeg har nettopp skrevet et lite innlegg om en fantastisk god og enkel antioksidant-snacks på bloggen min. Titt gjerne innom! Jeg legger også ut mange deilige vegetaroppskrifter etter hvert, kanskje søsteren din er interessert i å prøve ut noen av dem hvis hun ønsker 🙂
  Klem

  http://www.korablogg.wordpress.com.

 39. Hei!
  Ikke noe gøy å ha migrene… Har selv slitt med dette i over 5 år nå, så kjenner til følelsen.. Om du vil ha et lite tips, så er det lurt å holde seg unna Pepsi Max, ettersom det inneholder et stoff (som jeg ikke husker navnet på i farta) som ofte kan utløse migrene. Dette er av egen erfaring 🙂 Drikker jeg Pepsi Max, så slår det aldri feil at det kommer et migrene anfall/ en kraftig hodepine innen 3 dager. Håpe du er i bedre form, og at du får en fin dag <3

 40. Uff, så fælt :/ Bra du blir tatt godt vare på 🙂 God bedring!!

 41. Hei.

  Håper formen er bedre nå 🙂 Jeg lurer på hvilken brystpumpe du bruker, og er du fornøyd? Eventuelt noen andre som har erfaringer?

  1. Jeg bruker philips avent sin elektriske, den er ganske bra 🙂 Skulle gjerne hatt en som sugde like effektivt som Nelia, men det finnes nok ikke dessverre. Det er i hvert fall denne jeg har fått flest tips om og hørt mest om, og jeg er fornøyd 🙂 Håndpumpen til mam kommer på en god nummer 2, men det er litt slitsomt i lengden :/

  2. Medela Harmony manuell brystpumpe er den beste! Har slitt ut to av dem med mine to barn 🙂 Var innom Phillips Avent, men syntes ikke den sugde like bra. Medela er dessuten superenkel aa vaske. Maa ogsaa tipse om poser til aa sterilisere pumper og flasker med i mikroen – det er mulig det er jeg som er treg og ikke fikk det med meg foer nylig, og derfor har jeg kokt en million flasker paa komfyren, noe som tar mye lengre tid!

   1. Takk for tips 🙂 Er den tung å pumpe?

 42. God bedring kjære Caroline, håper du er bedre i dag. 🙂

  1. I dag er jeg så og si meg selv igjen, takk og lov 🙂 Tusen takk for gode tanker <3

 43. Lill-Jeanette

  Riktig god bedring <3

  1. Tusen takk, snille du <3

 44. Huff, migrene er grusomt! Jeg har fått resept på imigran, som er en nesespray man tar før man kjenner at anfallet kommer, og den funker bra. Men den er desverre ikke fullt så effektiv dersom man tar den litt sent.. Jeg fikk også et råd fra en lege på legevakten engang, og det var å drikke kaffe, og det hjalp hvertfall for meg sist gang jeg hadde migrene 🙂

 45. Anne Berit O

  Migrene er noe skikkelig dritt, sliter med dette selv. Hadde mange anfall flere ganger i uka og var veldig dårlig. Så la jeg om kostholdet mitt og begynte med lavkarbo og når sukkeret ble borte ble migrenene også mindre hyppige. Har femdeles migrene men ikke så ofte og når jeg får et anfall så bruker jeg en tablett som heter Maxalt. Denne tar et anfall i løpet av kort tid og kan tas når som helst i anfallet. Merker ingen bivirkninger men jeg føler at jeg må legge meg nedpå mens den virker.
  Snakk med legen din om denne og andre muligheter.

  Lavkarbo er en av grunnene til at jeg begynte å følge deg for noen år siden og dine oppskrifter gir meg masse inspirasjon. Synes du gjør en god jobb med denne bloggen, du er så gjennomført flink med alle innlegg. Takk for alt du deler!

  1. Anne Berit O

   Men når jeg tenker meg om så vet jeg ikke om Maxalt er å anbefale til deg som ammer! Den har rød trekant.

   1. Anne Berit O

    hehe dette ser litt rart ut når første del av kommentaren ikke er godkjent!

   2. Haha 😀 Ja :p Takk for tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *