Paris on my pants

DSC04079

I stedet for et kaldt glass rosé i kveld, ble det kakao med krem. To helt forskjellige ting, men to ting som helt klart markerer to forskjellige værmeldinger: varmt og godt eller surt og vått. Her kjentes det ut som høsten var i gang for fullt igjen, så kakao kjentes helt riktig – i mine nye kosebukser fra bcbg og asos.com/ annonselenke ♥ 

closeup

___________________________________________________________________________________________________________

Stakkar Nelia fikk feber i dag på grunn av vaksinasjonen i går, så vi har trøstet masse, lekt og sunget sanger. Lille kroppen, jeg får helt vondt inni meg når hun er lei seg. Etter leggetid for henne ble det to episoder med Dexter på mor og far, og nå er det natta. Ville bare si god natt til alle og vise frem mine fantastiske joggebukser, elsker at eiffeltårnet er på dem – dagdrømmene mine tar meg fortsatt til Paris og snart er det allerede ett år siden. Da er det godt å få på seg disse, trekke beina godt under seg og bare mimre. 

Sov godt, vi sees i morgen 

64 kommentarer

 1. Så fine kosebokser 🙂 Ha en god natt ♥

 2. Åh stakkars Nelia, håper hun kommer seg fort! Ellers må dere ha en koselig kveld:)

 3. Så søte bukser!!

 4. Hei, Caroline!

  Jeg har et forslag til ukens leserspørsmål, evt et innlegg.

  Det hadde vært SÅ gøy om du la ut et innlegg om «Din første» i form av designerting, når det ble kjøpt og historien bak (hadde du spart, ønsket, fått i gave osv).
  Feks, din første designerveske, dine første designersko, din første designerkjole osv:)

  Nettopp fordi at jeg vet at så mange jenter der ute ønsker å eie en designerveske, et par sko eller en skikkelig dyr og fin designerkjole. Du har jo flere ting i disse kategoriene, og jeg er så spent på hva dine første designerting var, og historien bak! <3

  Håper å se et innlegg på dette. Ha en fin kveld. Klem<3

 5. Det var veldig dyre kosebukser :O Lurer på hva du tenker om serien «Sweatshop» på Aftenposten?

 6. dompapp

  Hei Fotballfrue! Jeg må bare si at du har en helt fantastisk blogg! Du er tøff som klarer å balansere mammarollen, trening, blogg og sosialt liv på en gang. En ting jeg lenge har lurt på.. Du tar flere bilder rundt omkring i huset ditt, men kunne det vert en mulighet med en house tour?
  Stå på

  1. Tusen takk for så fine ord 🙂 Jeg vet ikke helt ang. house tour, kanskje en gang 🙂

   Klem!

 7. Susanne

  God kveld!!! Så utrolig fine bukser! Du har så mye fine klær! Jeg har nettopp født, og de buksene så sykt behagelige ut!! Men det er altså så typisk, nesten hver gang du legger ut link til de fine klærne dine så er det alltid ‘out of stock’ når jeg kommer meg inn for å bestille!!! Kjedelig!!!

  1. Nei, så kjedelig! Kanskje de kommer inn igjen 🙂 Gratulerer så mye, forresten! Nyt tiden <3

   Stor klem 🙂

 8. Michelle

  uff, dakkar!!! Masse god bedring til Nelia <33

 9. Hvilket hotell bodde dere på i paris, og var det bra?

 10. God morgen. 🙂

  Kakao med krem er jo utrolig deilig, spesielt når været er som du beskriver det. Full høst. Så håper du fikk nytt den. 🙂

  Huff stakkars. Er hverken noe gøy for lillegullet å få feber eller for mamma hjertet og se og høre at hun ikke har det helt topp. Håper det gir seg like fort som det kom og at dagen i dag blir bedre. 🙂

  Ønsker dere alle tre en fin fin torsdag. 🙂

  -Kariann

 11. Martine Arvesen

  Hei! Hvor er toppen din fra? 🙂

 12. Jeg har sagt det før, men jeg sier det likevel igjen; tusen takk for en fantastisk blogg med høy kvalitet! Vi forstår alle at det er mye å gjøre som mamma, så ikke stress så mye med bloggen de dagene tiden ikke strekker til. Det jeg setter så pris på med din blogg er kvaliteten. Jeg vil mye heller ha færre innlegg, men av høy kvalitet. Det er her du skiller deg fra andre bloggere 🙂 Jeg blir så oppgitt hver gang noen skal kristisere deg for at du fremstår feilfri osv. For det er jo nettopp det jeg vil lese! Hvor full skittentøyskurven din egentlig er, eller om kjøleskapet av og til ikke bugner, det er uinterresant for meg. Jeg vil heller se den perfekte siden, for det er det som inspirerer meg til å trene, alltid ha det ryddig og til å kle meg fint. Fortsett akkurat som du gjør nå, og aldri slutt med det! Vi trenger litt perfekt Fotballfrue i hverdagen 🙂

  1. Tusen takk for hyggelig kommentar <3

 13. So cute ! ♥
  Love, xxx
  Lauraline

 14. Julie S.

  Skikkelig koseinnlegg, fikk bare lyst til å pakke meg inn i pledd i kosebukse og en god kopp kakao med krem med en gang. Men, det får vente til jeg kommer hjem i kveld.. Utrolig fine bukser forresten! Kom hjem fra Paris på lørdag og vil bare tilbake.. hehe. Det er jo en så fantastisk fin by. Brukte forresten dine innlegg om Paris som tips og inspirasjon når jeg var der nå! Så tusen takk for det! 🙂

  1. Bare hyggelig å kunne være til hjelp 🙂

 15. Kristine

  God bedring til Nelia!! Den buksen var helt nydelig 🙂

 16. Mette k

  Sååå herlig bukse

 17. Åååh, hoppas Nelia är bättre idag! Jättesöta byxor 🙂 Kramar!

  1. Hun er så mye bedre 🙂

 18. Karolina

  its the 1st time i comment on your blog. have been ‘following’ you for a while tho 🙂 amazing job and so many inspirations i find here <3 keep going !!

  1. Thank you sweetie <3

 19. God bedring til lille N. Hun kommer seg nok raskt:)

 20. Katrine

  Du er så fin med det nye håret! men har du sluttet å krølle det like ofte? 🙂 slett er også fint!
  Hvor er genseren fra forresten? Har spurt om det tidligere, men ikke sikkert du har sett det så jeg prøver igjen! Kan du ikke lage et sånn basisplagg opplegg – sånn som treffer »alle» og som vi fattige studenter også kan føle oss fine 🙂 gjerne noe som kan kombineres med hverandre, for det er umulig for meg å kjøpe så mye nytt hele tiden :/
  klem!

  1. Ganni 🙂

   Takk for tips, skal se hva jeg får til 🙂

 21. Anne-Marte

  Smukke kvinde!

 22. God bedring til lille Nelia, stakkars liten.
  Kosebuksene så jammen gode ut 🙂
  Ville også veldig gjerne uttrykke hvor imponert jeg er over deg og din blogg. Ikke ofte jeg kommenterer, men er innom flere ganger hver eneste dag. Jeg også syns at du har så definitivt klart å holde kvaliteten oppe på bloggen etter at du ble mamma, om ikke hevet den noen hakk! Så ingen grunn til dårlig samvittighet. At du poster litt sjeldnere vitner bare om dine prioriteringer som selvfølgelig er helt korrekte. Den lille skapningen skal så klart komme foran alt 🙂 Som mor til to kan jeg så absolutt relatere meg til dette, men tror nok også at unge barnløse jenter har forståelse for dette. Altså, jeg tror ikke du kommer til å miste lesere fordi du poster litt sjeldnere, det er bloggen din alt for bra til rett og slett.

  Ha en fantastisk mai dag!

  1. Tusen takk for hyggelig kommentar <3

 23. Hei Mamma Caroline 🙂

  Tenkte å spørre kva du syns om dette blogginnlegget: http://casakaos.blogg.no/1399466272_nyhet_fotballfrue_er_.html

  Personlig vil eg seie at du gjør en kjempejobb, både som blogger og som først og fremst mamma 🙂

  Er sjølv mamma til en liten gutt på 6 mnd og syns det er kjempefint at du vil dele din og familiens kvardag med oss. Syns så klart det er ekstra stas å lese dei innlegga der Nelia er med, sida eg har en liten krabat sjølv 🙂

  Ha en finfin dag! Og god bedring til Nelia 🙂

  1. Tusen takk 🙂

   Jeg synes det er synd at folk blir opphengt i stereotyper og generaliseringer :/ Ingen barselperioder er like, de er alle ulike.

   Sånn ble det altså ikke. Det enste jeg fikk tid til det året, var å amme, skifte bleier og bære rundt på en skrikende baby. Ja, og så å sove et par timer innimellom…hvis jeg var heldig.

   Jeg kjenner meg på ingen måte igjen i denne beskrivelsen. At det er tilfellet for noen bestrider jeg ikke, men om det er slik at alle som ikke har vært i en barselperiode går rundt å tror at det er slik det blir, så er det på ingen måte sant. Jeg har masse tid, og jeg har en mann som kommer hjem fra jobb og hjelper meg. Hadde vi bodd nærmere våre foreldre hadde vi fått masse hjelp av de også 🙂

   1. Kjenner meg heller ikke igjen i det der nei…har en god del tid i barseltiden jeg også, rekker både babykos, en god del jobbing og sosialisering. barn er forskjellige, men aller mest av alt: mødrene er forskjellige!!!

  2. «Okei, jeg skal ikke gjøre narr av fotballfrua. Det fortjener hun ikke. Hun er faktisk et menneske hun og, selv om hun har en latterlig flat mage.»

   Dette er bare kvalm å lese. At hun ikke skal gjøre narr?? Det hadde hun visst allerede glemt i slutten av neste setning. Personer som dette er enten veldig sjalu, eller veldig opptatt av å provosere!

 24. Veldig deilig med slike kvelda 🙂 Håpe Nelia er bedre i dag!

 25. Å, så herlige kosebukse! Vil ha<3 Perfekt å kombinere chic og cozy!;)

 26. Å! Så fine kosebukser! Her øser regnet ned og det er fyr i peisen

 27. Hei, leste i et tidligere innlegg at du hadde fjernet utveksten i pannen, hvor lenge er det siden? De må være veldig flinke på det sykehuset da for vi har jo ikke sett noe på deg i det hele tatt. Også lurer jeg på om du skal ha håret i den fargen du har nå, spurte deg forrige dagen, men da ville du ikke godkjenne kommentaren min. Synes du ikke det var finere med mørkt hår, det synes i hvert fall jeg, så magebildet av deg i går igjen og da hadde du så fint mørkt hår. Også lurer jeg på hvor Hugo og Ronaldo er om dagen? Du nevner jo aldri de lenger.

  1. Jeg kjenner jeg blir litt trist jeg når du ikke godkjenner kommentarene mine eller ikke besvarer de som nå.. Jeg har lest bloggene i noen år og har ikke kommentert før, men syntes det så koselig ut å ha litt dialog med deg slik som de andre har, men den gang ei gitt.. Jaja, da takker jeg for meg.

   1. Beklager, men jeg rekker ikke alt, og du har heller ikke noe krav på et svar fra meg :/ Jeg skrev nettop et innlegg om hvor tidkrevende og slitsomt det er for meg med blogg og baby, synd at du ikke har forståelse for det :/

    Jeg gjorde det på Ibsen Sykehuset, og de var ganske flinke. Jeg fikk et arr, men det er ikke noe problem å sminke over 🙂 Jeg planlegger å ha håret slik ut over sommeren, og kanskej mørkere til høsten.

    Ronaldo og Hugo er her de 🙂

   2. Burde jo ikke være slitsomt for deg som har sovebaby? Prøv å sove kun 2-3 timer per natt du og ingen alenetid. Jeg hadde klart å blogge 3 ganger om dagen så lenge babyen min hadde sovet på natten.

   3. Så bra for deg 🙂

   4. Og du Kk burde jo ikke klage fordi du har mat på bordet og tid/energi/overskudd til å lese og kommentere en blogg:) ser du poenget mitt? Bitterhet kler ingen 😉

   5. Kan du ikke svare på hvorfor du ikke klarer det da? Du burde jo være uthvilt hvis jenta di sover så mye.

   6. Du har tydeligvis altfor mye tid til å være en ordentlig bajs mot fremmede på nettet. Foreslår at du bruker tiden din til noe mer konstruktivt. For eksempel til å ta timer i folkeskikk.

   7. Karoline

    Hahaha.. Er det mulig å være mer bitter og misunnelig Kk;-) Trist med slike mennesker som deg..

   8. Liv-Hanne

    Så Caroline har drevet og blogget i årevis uten at du har giddet å kommentere, mens selv så tåler du ikke å kommentere en gang uten å få respons…?

 28. Uff, er ikke greit å være liten! Kanskje veldig rart spørsmål, men hvordan vet du forskjell på når det er noe alvorlig og når det er noe «naturlig» som f. eks feber etter vaksine? Hvordan greier du som mor for første gang å skjønne akkurat hva jenta deres trenger, og ikke få panikk hver gang hun er trist/varm osv? Er det instinkt slik som mange sier, eller er det slikt man bare lærer seg gjennom bøker og «opplæring» hos jordmor?

  1. Feber er en dårlig markør for sykdom hos barn. Det enkleste er å se på allmenntilstanden deres 🙂 Er de våken og leker som vanlig er det sjeldent alvorlig. Men feber må alltid tas alvorlig og man bør ikke være redd for å høre med legen.

 29. Kan du legge ut oppskrift på kakaoen, hehe <3

  1. Brukte bare vanlig 70% mørk sjokolade og helmelk 🙂

 30. Isabell

  Hei Caroline! Bare et spørsmål i sammenheng med masteroppgaven jeg skriver som jeg fortalte deg om. Har du fått noen antivaksinekommentarer på dette innlegget også, og sensurer du dem isåfall? Jeg kan tenke meg at du/dere ikke er så gira på å få en kommentarstorm som dere fikk på innlegget «Tidlig på’n».

  Har for øvrig ikke tenkt til å bruke svaret på dette spørsmålet i oppgaven, det er mest fordi jeg er nysgjerrig. Synes for øvrig du er veldig flink til å svare på kommentarer og ta vare på leserne dine 🙂

  1. Hei!

   Nei, ingen her 🙂

   Tusen takk 🙂

 31. . Det handler vel ikke bare om at babyen sover om natten. Fortsatt mye jobb med en baby. Den krever sitt på dagtid også. Husk Caroline er i gradert permisjon. Det er vel ingen som kan kreve svar på spørsmål. Bli furten og takke for seg . Merkelig oppførsel. Ha litt respekt. Ingen tvinger oss til å følge bloggen, gratis er det også. Så slutt og forlang og kritisere.

  1. Ja, men hvis både baby og mor får sove om natten så har man mer overskudd til å takle dagen. Litt annerledes når du kun har sovet noen timer om natten, og aldri sammenhengende. Hvis jeg hadde fått sovet, så hadde jeg klart ganske mye mer enn jeg gjør nå. Jeg gjør også alt med baby på dagtid, men da uten å ha sovet noe særlig. Vil tro det er lettere å ta seg av et barn når man selv har fått sove en del?

 32. Jeg kjenner meg absolutt ikke igjen i dette!
  Jeg hadde en baby som sov hele natten (med litt amming) og sov godt på dagtid.
  Da han var våken var han blid som en sol, samme med lillebroren.
  Og jeg var en sånn *ler* supermamma som hadde ettåringen hjemme i permisjon med lillebroren,
  bodde i 4.etg i blokk med en mann som var butikksjef og jobbet mye.
  Det var jo sikkert dager hvor jeg skulle ønske ettåringen gikk i bhg., men alt i alt hadde vi en fantastisk tid!
  Jeg fikk tid til meg selv da begge sov samtidig på dagen, og uten tårer og svette hadde vi et ryddig hjem og
  middag fra bunn av hver eneste dag.
  Man er forskjellig og takler situasjoner forskjellig.
  Jeg skulle gjerne gjort det igjen!
  Vi reiste på bytur og kafé, hadde en god tvillingvogn hvor de sov hvis mor ville på shopping. 😀
  Hev deg over alle de misunnelige sjelene, for det er akkurat det de er!

 33. @Caroline: liker kommentaren til kk over «så bra for deg». Hihi. Alle har forskjellige meninger om hvordan man skal være som mamma. Jeg fikk kritikk for å prioritere sønnen min da han var liten, men brydde meg mer om sønnen enn kritikken og nå har det gått over, så bare å velge det som kjennes riktig for en selv. Det har ingenting med søvnmengde å gjøre, men prioriteringer. Jeg mener det aldri er feil å prioritere barna sine. Jeg har et lite ønske sånn for bloggen en gang frem i tid – jeg syns vi har et miljøansvar når det gjelder forbruk og jeg frykter litt at dine yngre lesere lar seg inspirere til et høyt forbruk ved å lese denne bloggen. Er det mulig å vinkle noe i retning Jenny Skavlan og bidra til at gjenbruk og slikt blir mer populært?

 34. Hey Caroline, where did you get your headband from? It’s super cool! I cut my long hair. Now i have them just like you and I have a problem how to style them. You look beautiful in this hairdo, so maybe it will work with me too. 🙂 kisses for you and your wonderful family!

  1. Asos 🙂

   Kisses to you too 🙂

 35. Christina

  Dokk e fin med french tips også!!!

 36. Hvor er hodebåndet fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *