Mamma-Caroline

I snart 5 år har jeg delt min interesse og lidenskap for trening, mat, mote, skjønnhet og daglig skravling her på fotballfrue.no – 5 år! Jeg kan nesten ikke tro det. Det er lang tid og jeg er så takknemlig. Jeg er ydmyk, takknemlig og utrolig, utrolig glad for hver og en av dere. På mange måter føler jeg at jeg kjenner flere av dere, gjennom kommentarfeltet og dialogene vi har. Jeg er så heldig som kan kalle dette jobben min, det som startet som en hobby. I dag jobber jeg med det jeg drømte om  å jobbe med da jeg studerte journalistikk, men det er nesten enda bedre: jeg er min egen sjef. Det finnes selvsagt fordeler og ulemper med alt, og min ulempe er at jeg får dårlig samvittighet. De dagene jeg er litt distansert og ikke oppdaterer like hyppig som jeg vil eller pleier, knyter det seg i magen min og jeg blir rett og slett stresset. Jeg vet ikke hvorfor, men det er noe med det at jeg vet det er så mange som venter på noe nytt fra meg og jeg vil så gjerne levere – hver dag. Men jeg må bare innse at jeg har blitt mamma og med dette følger det ansvar og fokus på helt andre ting i hverdagen. Ting som er viktigere. Jeg er livredd for å våkne opp en dag og tenke at jeg ikke nøt hvert minutt og sekund av barseltiden og babytiden med Nelia. Jeg elsker henne så høyt og familien min betyr alt for meg. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men kanskje jeg ønsker å lette litt på samvittigheten, forklare hvorfor jeg noen dager ikke klarer å levere som før og håpe på forståelse. Jeg er så glad i bloggen og jobben min, og jeg vil så gjerne, men mammapermisjonen min og mammarollen må bare komme først, og det håper jeg dere forstår. Det er jo fortsatt dager hvor det blir som jeg har tenkt, men jeg blogger også for min egen del, fordi det gir meg noe å gi dere noe. Gir det mening? Så de dagene jeg ikke er innom tre ganger, er det rett og slett fordi jeg bruker all min tid og energi på å være mamma, kone og venninne. Det har hendt flere ganger at jeg avlyser avtaler fordi jeg må sitter her og jobbe, og i ettertid blir jeg så sint på meg selv, fordi det blir helt feil. Jeg kan ikke prioritere bort Caroline, kun for å sitte her og oppdatere, selv om det der og da føles som det eneste rette. Jeg blir så sliten inni meg av det, og det vil jeg ikke være. Jeg kan ikke være overalt på en gang. 

Jeg elsker å være mamma, og jeg vil bare nyte det. Bære på Nelia, kysse på henne hele tiden og bare være tilstede. Det er en helt fantastisk følelse og det er ikke mulig å sette ord på hva jeg føler hver dag jeg våkner og forstår at jeg skal leve med henne resten av livet mitt. 

lillevakre

Dette ble en blandet og surrete post, men poenget mitt er i hvert fall det at jeg fortsatt er her, selv om det er dager hvor det ikke lenger er like ofte. Ting vil stabilisere seg med tiden, men jeg er jo i gradert permisjon, og må bare tillate meg å leve deretter. Så håper jeg dere vet at når permisjonen er over, er jeg tilbake i de faste rutinene mine som før, her på bloggen. I mellomtiden håper jeg dere kan leve med 2-3 poster hver dag, og noen dager kanskje bare 1. Det er bare fordi jeg vil være den beste mammaen jeg kan være, det er viktigere enn alt. Jeg vil være der. Hele tiden. Spesielt i dag når hun har fått vaksine og er så lei seg. Da får jeg så vondt i hjertet mitt 

378 kommentarer

 1. Så fint innlegg, Caroline! Du må bare nyte tiden, og ikke ha dårlig samvittighet. Du er framfor alt mamma og kone <3

  Klem fra Ungarn!

 2. Blir rørt av å lese det du skriver, jeg!
  Stå på, og vær den beste mammaen du kan for vakre, lille Nelia! Bloggen kan du ta senere, selv om du føler at du må. Nelia vil alltid være der, mens lesere kan komme og gå. Jeg syns du prioriterer riktig, ingenting er viktigere enn familie, venner, og ikke minst deg selv!

 3. Gry Lilleby

  Vær super fornøyd med det du får til du 🙂 Det å være mamma krever 100%, og at du i hele tatt rekker det du gjør synes jeg er imponerende. Jeg er så heldig å ha hatt mammapermisjon 2 ganger og vet hvor mye et barn krever. Så du imponerer meg mer enn du skuffer meg med det du klarer! Vær stolt og vær mamma!!!!! Nelia trenger deg, vi trenger deg på langt nær på samme måte 😉

 4. Nelia er så utrolig nydelig <3
  Jeg skjønner veldig godt at dere er så stolte av lille prinsessa deres <3
  Ååå, blir så glad av å se hvor skjønn hun er! Hihi

 5. Hei! Fint innlegg 🙂 Selvfølgelig har vi forståelse for at livet ditt har en annen prioriteringsrekkefølge nå enn tidligere. Det er en del av pakka!

  Videre så har jeg et spørsmål til deg som trener så mye som du gjør. Jeg er på jakt etter nye treningssko, og ønsker gjerne at de kan kombineres å brukes både til joggesko på tredemølle (har andre joggesko til utebruk) og på saltimer. Har du noen anbefalninger?

  Klem fra en fast leser

 6. Selvfølgelig skal du være mamma! <3 Jeg blir glad når jeg ser det har kommet en ny post her inne, uansett om det er 1 eller flere ganger om dagen. Ikke ha så dårlig samvittighet, vi lesere er bare glade på dine vegne! Nelia er aldeles nydelig 🙂 Klart at man bare vil klemme og kose på en sånn liten herlig skapning! Ha en fin kveld Caroline!

 7. Du må da ikke ha dårlig samvittighet. Jeg synes innleggene dine er like gode, om ikke bedre faktisk 🙂 det synes du legger mye arbeid i innleggene, så ikke tenk på antall innlegg – men fortsett som nå og lag gode innholdsrikt innlegg 🙂 om det så bare er ett innlegg er jeg mer enn fornøyd. Du er flink, keep on the god work 🙂 klem <3

 8. Hei Caroline!

  Så utrolig mange flotte ord og nydelig skrevet! Ta godt vare på den lille jenta di og nyt hvert øyeblikk!!
  Jeg jobber som pedagog i barnehage, og ser så alt for mange stressa foreldre som ikke tar seg tid til de små barna sine…dessverre…

  Videre vil jeg takke deg for at du stadig gjennom bloggen din minner meg på å ta vare på, og nyte de små øyeblikkene i hverdagen:):)

  Ha en fortsatt super kveld!

  Klemz

 9. Ta vare på tida med den vesle, du – for plutselig begynner hun på skolen, så blir hun konfirmert – og så flytter hun ut. NYT dagene. Hvis det er enkelte som ikke har forståelse for prioriteringene dine så sier det mer om dem enn om deg – og trolig har de ikke barn selv. Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 10. Så nydelig hun er!!! Har selv en liten jente født i desember 2013, og man må nyte hvert eneste sekund sammen med de. De vokser jo så utrolig fort 🙂

 11. Synst du gjer ein kjempe jobb. Proffesjonell og snill. Eg er bare imponert.

 12. Inger Lona

  Åååå så herlig bilde….Hun er jo helt utrolig vakker!!

 13. Jeg må bare si at jeg syns du er så herlig! At du skal ha dårlig samvittighet er litt leit, for du har jo nettopp kommet til en helt ny verden som det er så mye du har igjen å oppdage av. Litt fravær fra bloggen skulle bare mangle, nå må du bare storkose deg som mamma! You rock! 😀

 14. Jeanette

  Hei Caroline! Jeg er veldig glad i bloggen din. Du har alltid mye fin inspirasjon både tekst og bilder. Med tanke på at du egentlig er på permisjon setter jeg utrolig stor pris på hver innlegg vi får. Vet du vil at folk skal skrive i kommentarfeltet om de har spørsmål. Men jeg vil gjerne sende deg en mail med litt informasjon om et mulig samarbeid, men finner ikke mail adressen din. Er forberedt på at du kanskje ikke svarer med en gang.

  Mvh Jeanette

 15. Synes helt ærlig bare at bloggen din har blitt bedre etter at du ble mor, jeg! 😉

 16. Kjære deg 🙂 For et godt innlegg å lese! Så klart skal du prioritere å være mamma for din lille skatt!! Jeg fikk min datter for 6 uker siden og er oppslukt av henne konstant og jobben min finnes ikke i tankene!
  Kos deg med den lille,mannen og hundene. Dyrbar tid dere ikke får tilbake 🙂
  Klemmer fra fast leser!!

 17. Charlotte

  Selvfølgelig forstår vi det, Caroline! Følger trofast med, og er så glad på dine vegne <3

 18. Selvfølgelig må du ta deg tid til familie og venner:-) Viktig å ikke tenke på jobb hele tiden, slik er jo det i det «vanlige» arbeidslivet også!:-) Nå er du jo i permisjon og skal nyte tiden med Nelia:-D Håper du klarer å legge bort den dårlige samvittigheten og klarer å slappe av:-) Du er jo faktisk veldig flink som i det hele tatt har tid til blogg-innlegg. Tommelen opp for deg Caroline, ikke tenk på hva du tror andre forventer av deg, men hva du har ork og lyst til å gjøre:-) Ha en fin kveld videre:-)

 19. Stå på Caroline! Du er super :)) Du gir mer enn nok av deg selv, og jeg er imponert over deg!

 20. Marte G

  Fint innlegg deg veldig godt, bruke den tid du ka på din datter og vennane dine.Som er der alltid for deg.. Blogg når du føler for det, det skal vere ein glede og ikkje eit must.. Ellers må eg seie du er kjempe flink blogger 🙂

  Ein stund tilbake blei eg «lovd» nokon barnesko av deg men ikkje hørt meir om dei. Ombestemt deg eller bare gått i glemeboksen?- Måtte bare spørre sidan eg ikkje har hørt noko-.

 21. Kjære Caroline – selvsagt gir det mening! Selvsagt skal du fokusere på Nelia uten å ha dårlig samvittighet for bloggen og oss leserne.
  Du gjør jobben din mer enn godt nok og vi er så glade for at du finnes!
  Nyt Nelia og for en vakker baby hun er – nydelig biilde!

 22. Marte G

  Fint innlegg deg veldig godt, bruke den tid du ka på din datter og vennane dine.Som er der alltid for deg.. Blogg når du føler for det, det skal vere ein glede og ikkje eit must.. Ellers må eg seie du er kjempe flink blogger 🙂

  Ein stund tilbake blei eg «lovd» nokon barnesko av deg men ikkje hørt meir om dei. Ombestemt deg eller bare gått i glemeboksen?- Måtte bare spørre sidan det er stund sida no.

 23. For en nydelig jente 🙂

 24. Hei der 🙂

  Nyt tiden, den er så dyrbar 🙂

  Nydelige lille Nelia!

  Klem Birte

 25. Tror ingen forventer noe mer av deg akkurat nå altså, med permisjon og en liten bebi å ta vare på! Elsker å følge med på oppdateringene dine, store som små 😉

 26. Du må jo ikke ha dårlig samvittighet for at du blogger mindre noen dager. Sånn er det jo, alle forstår vel det 🙂 Viktigste er selvfølgelig å være mamma og samboer. Prioritere alle foran bloggen, leserne dine er jo her uansett om du blogger 1 eller 3 ganger om dagen 🙂 Synes du er imponerende flink jeg vakre deg <3

 27. Du er fantastisk Caroline og jeg tror di fleste skjønner at du er blitt mamma og at med kommer det et stort ansvar! Det er også veldig viktig for datteren din å føle nærhet og at du er rundt henne omtrent hele tiden! Så det at bloggen kansje ikke blir prioritert hele tiden er helt forståelig! For du kan desverre ikke være alle plasser samtidig. Samtidig vil jeg bare si at du er flink til å balansere mellom di ulike tingene. Stå på og kos deg med Nelia og mannen din 🙂

 28. Tuller du???
  Jeg er stadig imponert over hvor mye du rekker over som småbarnsmamma. Da min gutt var på nelias alder brukte vi 2-3 timer på å komme oss ut av døren.

  Ikke ha dårlig samvittighet! Jeg skal i hvert fall fortsette å lese bloggen, selv om du poster sjeldnere. Noe annet kan man ikke forvente. Du gir meg inspirasjon til å leve livet mitt litt bedre enn jeg ellers kanskje ville ha gjort.

  TUSEN TAKK!

 29. For en utrolig vakker jente dere har!! Håper du får en fin kveld! 🙂

 30. karin støa

  Hei! Håper alle skjønner deg. Det viktigste for lesene må jo være at du ikke legger opp helt, og jeg synes du gjør det bra med de innleggene du gjør. Du må også gjerne ta en dag fri! <3 Synes du er helt topp!

  1. karin støa

   *leserne

 31. Liselotte

  Tror nok de fleste som følger deg har forståelse for at du vil nyte tiden med Nelia,mannen din,resten av familie og venner 🙂 Tiden går så fort så hvert sekund teller!! Det er viktig å ta vare på hverandre og det som er! Og også viktig å tenke på seg selv!! Synes du er utrolig flink som får til det du gjør samtidig som du har en liten jente 🙂
  Ønsker dere en fin kveld og god bedring til lille jenta deres,vaksiner er aldri noe gøy <3

 32. Sarperaz

  Kjære deg, selvsagt skal du være mamma først! Så kone og så venninne. For ikke å snakke om datter, søster, svigerdatter, svigerinne og alle andre hatter man er innom i løpet av en uke.

  Prioriter familien din, vi lesere er så trofaste at vi fint tåler 1 innlegg om dagen mens du flyter litt i rosa barselskyer. KOS deg, og NYT.Glem for all del ikke kaffen med en knekk ved siden av.

  Stor klem

 33. ida Josefine

  Du virker som verdens beste mamma, vennene og kone! Du er en utrolig persone som jeg beundrer mye, jeg har et håp om at en dag så skal jeg få et fotballfrue «liv» det virker så fantastisk! Jeg synes at Ingen skal kunne kreve at du skal levere 3 innlegg til dagen men verdens fineste datter rundt deg 🙂 nyt det å være mamma så mye du bare kan, du virker helt fantastisk 🙂
  Mvh, fastlegger 🙂

 34. Så flott at du deler tankene dine! Jeg vil bare si fortsett å prioriter datteren din, mannen din og vennene dine framfor bloggen. Dersom du poster få innlegg en dag, eller en uke, er det helt greit. Personlig synes jeg 1-2 innlegg om dagen er 110% godkjent, minst!! Nyt tiden din fullt ut 🙂

 35. Åå nelia er så vakker!

 36. Henriette

  Herreguud for en nydelig liten jente! Du gjør en fantastisk jobb, som både fulltidsblogger og fulltidsmor 😀 Ta deg noen velfortjente pauser

 37. Cecilie

  Kjære fantastiske Caroline! 🙂 Syns ikke du skal ha dårlig samvittighet når du hver dag gjør en så viktig jobb som å være mamma. Jeg syns det er beundringsverdig at du faktisk får til alt du får til i løpet av en dag, en uke, en mnd. Du er utrolig dyktig i det du gjør, det håper jeg du vet! Og det er ikke uten grunn at du har så mange som følger med på livet ditt hver dag. Du er ikke en hvilken som helst blogger, du skriver på en fengende og profesjonell måte, og det syns jeg du skal være stolt av.

  Utrolig nydelig den lille jenta di har blitt! Moro å se hvordan det vokser seg til en liten personlighet. Syns det er sterkt av deg å dele så mye av deg selv, din familie og at du deler så mye av skjønne Nelia. Du gjør en fenomenal jobb og jeg er overbevist om at du er verdens beste mamma og kone for din familie.

  Gjennom bloggen har jeg blitt så glad i den personen som du utstråler og er, selv om jeg langt fra kjenner deg. Men du er fantastisk, det vet jeg.

  Fortsett å være akkurat som du er, slike som deg er det ikke mange av. Tusen takk for at jeg får være med på din reise og dele dine stunder med deg på bloggen din.

  Mange klemmer til dere alle 3 🙂

 38. Cecilie

  Kjære fantastiske Caroline! 🙂 Syns ikke du skal ha dårlig samvittighet når du hver dag gjør en så viktig jobb som å være mamma. Jeg syns det er beundringsverdig at du faktisk får til alt du får til i løpet av en dag, en uke, en mnd. Du er utrolig dyktig i det du gjør, det håper jeg du vet! Og det er ikke uten grunn at du har så mange som følger med på livet ditt hver dag. Du er ikke en hvilken som helst blogger, du skriver på en fengende og profesjonell måte, og det syns jeg du skal være stolt av.

  Utrolig nydelig den lille jenta di har blitt! Moro å se hvordan det vokser seg til en liten personlighet. Syns det er sterkt av deg å dele så mye av deg selv, din familie og at du deler så mye av skjønne Nelia. Du gjør en fenomenal jobb og jeg er overbevist om at du er verdens beste mamma og kone for din familie.

  Gjennom bloggen har jeg blitt så glad i den personen som du utstråler og er, selv om jeg langt fra kjenner deg. Men du er fantastisk, det vet jeg.

  Fortsett å være akkurat som du er, slike som deg er det ikke mange av. Tusen takk for at jeg får være med på din reise og dele dine stunder med deg på bloggen din.

  Mange klemmer til dere alle 3 🙂

 39. Silje Sletten


  Det har vært en glede og følge deg.

 40. <3 stor klem!

 41. Stine R

  <3

 42. Så fint skrive,

 43. Så nydelig du skriver, Synes det du skriver viser hjertet ditt på en vakker måte. Ingen klarer å strekke til på mange arenaer hver dag, daglig må vi
  ta valg og prioritere hva som er viktigst, synes du er utrolig flink som får til så mye. Heier på deg <3 God klem fra meg, som også sjonglerer en litt annerledes hverdag & som har brukt mye tid på å finne ut hva som er viktigst i livet.. – Elvira

 44. Helt enig Caroline:) nyt tiden, du får den aldri igjen <3

 45. Elisabeth

  Kjære deg.
  Jeg er en av dem som leser bloggen din daglig, og koser meg med nesten alle innlegg. Du inspirerer meg til å trene, prøve nye middager og mye annet. Jeg synes det er utrolig at du blogger så mye som du gjør. Du skal overhodet ikke ha dårlig samvittighet når hyppigheten på innleggene går ned. Selv vi som er ihuga fans må klare å vente både timer og dager på nye innlegg. Og selv om dette er en jobb skal det ikke ta all tid for en nybakt mamma. Du skal nyte tiden med vidunderet ditt. Vi mødre har dessverre altfor lett for å få dårlig samvittighet. Prøv å legge de tankene bort. Du har til og med all rett til å ta pauser fra bloggingen uten å måtte stå til rette etterpå. Alle trenger fridager, også de som elsker jobben sin.

 46. Katarina

  Man kan ikke være hundre prosent på alle områder hele tiden, og spesielt når man er blitt mor, da har man et helt nytt, gigantisk og dødsviktig område som skal ha mest oppmerksomhet i hele verden. Vanligvis, når man få barn, så går man ut i full mammapermisjon. Man kommer ikke innom jobben et par ganger om dagen eller uken. Såklart har du i teorien jobben din hvor du enn går så lenge du har internett, men poenget mitt er at du skal ha mye skryt for måten du takler dette på, og kommer det en dag uten et eneste innlegg forsvinner vi ikke, du har lesere i alle aldre og livssituasjoner, men de fleste vet og forstår at det finnes andre ting i livet enn blogg og jobb.

  Tenk på deg selv, tenk på mannen din og ikke minst den fantastiske datteren din. Du har et spesielt yrke, og det er bedre med en Caroline med litt fri, enn ingen Caroline i det hele tatt 🙂

  <3

 47. Christine

  Kjære,kjære Caroline! Du må for all del ikke føle at du MÅ oppdatere her flere ganger om dagen! Du har mammaperm,og det betyr at du skal være med nydelige lille Nelia og nusse og kose henne så mye du vil og orker. Om vi får en eller fem oppdateringer er jo likegyldig,så lenge du har det godt med deg selv og vet at du er den beste mammaen/kona/venninna/dattera/søstera som du kan være. Hvis det betyr at du ikke kan blogge så mye som du har gjort før,så er det viktigste at du er den beste du kan være på privaten. Lykke og glede måles ikke med hvor mange ganger man blogger om dagen,men med de gode og fine stundene man deler med de man er aller mest glad i. Som mamma til ei på snart 18 måneder vet jeg hvordan du har det når du bare vil være nær den lille,og det synes jeg du skal ta deg friheten til å gjøre. Du har bare denne tiden med Nelia en gang,ikke gå glipp av disse små og viktige tingene som skjer fremover!

  Du er en fantastisk kvinne,og jeg ønsker deg alt av lykke og hell. Senk skuldrene og gjør det du selv føler er viktigst og mest riktig for deg og dine!

  Stor mammaklem fra Sandefjord

 48. Kristin

  Så fint og ærlig skrevet, Caroline! Jeg har fulgt deg i nesten 4 år nå og aldri kommentert før, DET har jeg litt dårlig samvittighet for faktisk! Du er en enorm inspirasjon for mange mennesker, jeg elsker å komme inn hit og lese om nye og gamle ting.
  Det har hendt mer enn en gang at jeg har klikket hjem noe i posten som du har vist frem og det er super gøy syns jeg!
  Håper du klarer å finne «roen» de dagene du ikke får oppdatert like mye som andre dager, du får selvfølgelig 100% forståelse for at du har litt andre prioriteringer nå! Så lenge du sjekker innom en gang hver dag skal jeg klare meg 😀
  Uff nå skal jeg ikke skrive så mye, skal heller prøve å kommentere litt innimellom!
  Du er fantastisk! 🙂
  Ha en fin uke! Klemklem

 49. Kjære Caroline!

  Jeg har fulgt bloggen din helt siden du blogget på blogg.no og var i gang med bryllupsforberedelsene. Hver dag har jeg tittet innom og du har gitt meg tonnevis av inspirasjon og ikke minst motivasjon! Det at du velger å prioritere familien din fremfor bloggen forstår jeg så godt og du trenger ikke å ha dårlig samvittighet over det! Du leverer og innleggene dine er alltid av topp kvalitet- enten det er ett, tre eller femti..

  Jeg har lenge beundret din evne til å skrive og jeg er sikker på at du kunne ha skrevet et innlegg om en gråstein og det ville vært like intressant! Derfor er det viktig å prioritere de tingene som virkelig er viktig her i livet slik at gnisten til å skrive fortsatt blir bevart.
  Med dette vil jeg bare ønske deg all lykke til videre og vit at du er en stor inspirasjon og en fantastisk mamma for lille Nelia!

  Mvh Siri

 50. Madeleine

  Jeg forstår deg så godt Caroline. Jeg har selv ei datter på 2,5 år, og kjente litt på det samme i den perioden du er i nå. Jeg hadde ekstremt mange baller i lufta de første levemånedene til datteren vår. I etterkant har jeg kjent litt på tapt permisjonstid og tapt kos, da jeg skulle rekke og klare alt de timene i døgnet hun sov, fremfor å benytte muligheten til å kose med henne, og bare være tilstede og nyte tiden. Jeg har undret meg over hvordan du har klart å sjonglere alt, og synes det er et godt valg av deg å prioritere ned bloggen en periode, ingen andre er jo på arbeid når de har en så liten baby. Dessuten blir jo Nelia mer aktiv fremover, og da blir det jo ekstra vanskelig å gi henne oppmerksomheten hun trenger i tillegg til den store arbeidsmengden som følger med bloggen. Godt valg, nyt tiden!:-)

 51. Forstår det såå godt! Så ikke få dårlig samvittighet! Alle vi som er mammaer forstår det i alle fall godt! En helt fantastisk tid, og lånt tid på en måte.. <3 Og nå når ho sover mindre om dagen etterhvert og blir mer aktiv så har du nok å henge fingrene i når LK ikke er hjemme 🙂 Syns du er veldig flink til å oppdatere her, og du prøver så godt du kan å ballansere jobb, familie og venner 🙂 Ikke lett alltid.. Klem 🙂

 52. Velkommen til mammaverdenen. Personlig er jeg glad og føler meg privilegert som kunne velge å være ute i 100 mammapermisjon i 12 mnd…deretter i ulønnet permisjon i 8 mnd.. ( kontantstøtten var ikke all verden for 7 år siden).Selvsagt skal du prioritere datteren din….som alle andre som er i permisjon. .Nyt dagene og tiden som kommer. Det er vondt i mammahjertet når de små har vondt. .men du og mannen er der og gir hu omsorg og trygghet og kjærlighet ..akkurat slik de fleste andre av oss gjør for det viktigste man har her i livet..Eirill vår på 8 sa her endag»veit dere hva det viktigste dere har gjort for meg er.?» «Nei..?» «Dere bryr dere om meg…det liker jeg..»♡♡Idag sa hu også noe klokt..som jeg tror kan si noe til oss alle»Når jeg våkner. .tenker jeg på at nå har jeg levd en dag lengre. ..samtidig har jeg igjen en dag mindre i hele livet mitt..ekke det litt rart mamma?»Så nyyyt dagene ,ukene osv med Nelia…de kommer aldri igjen.I

 53. Næmmen ååå, se det nurket! <3 Nydelige vesle snuppa!

  Skjønner deg så godt, det er klart du må prioritere prinsessen din, hun er jo viktigere enn alt annet du gjør! Kan tenke meg det er vanskelig å fortsatt måtte jobbe når du er nybakt mamma, det er jo da man skal ha helt fri og bare nyte den spesielle tiden. Men skjønner at siden du lever av bloggen så må du også oppdatere den. MEN tror med fordel du, som har en så stor og trofast leserskare, kan ta deg en hel uke eller til og med en måned fri, for å slappe av og kose deg, og kun ha fokuset på Nelia, og likevel beholde leserne dine- de vil komme tilbake enda mer nysgjerrige enn noen gang;) Skjønner at det kanskje kan være vrient med sponsorer o.l. men det går det sikkert lett å ordne på et eller annet vis. ALLE, inkludert superwoman, hehe, trenger litt fri iblant!!!:):)

  Ta vare på deg og den bedårende lille snuppa di, og kos dere! Nå blir det grand prix på meg- første semi, jippi! Snuppa sover, og jeg skal hoppe i kosebuksa og poppe litt popcorn:) 🙂

 54. Det er første gang jeg kommenterer her. Digger å følge med på bloggen din, enten det er 1 post pr dag eller 3:) Liker variasjonen i postene og omtanken du har for dine lesere. Jeg synes du er en energibombe uten like og et flott forbilde, isåfall for meg:) Ha en fin kveld!:)

 55. Hei fotballfruen 🙂

  Jeg kjenner at jeg blir litt lei meg når jeg leser blogginnlegget ditt i dag (litt lei meg fordi du blir lei deg). Har fulgt deg av og på over en lengre periode, og finner masse inspirasjon i bloggen din 🙂
  Selv om jeg har fulgt deg en stund har jeg ikke fått med meg at du har postet så mye som to-tre innlegg enkelte dager. Virkelig? Det står det respekt av. Men som du sier selv: du har fått en prinsesse i livet ditt og hun må jo komme først. Noe annet er jo bare naturstridig. Jeg skjønner på en måte at du får litt dårlig samvittighet noen ganger, men hallo.. dersom folk ikke tåler kun en bloggpost om dagen et par ganger i uka, så kan de ta seg en bolle. Ingen kan kreve noe mer av deg. Det er din blogg, ditt liv, din tid. Og ingen andre enn DU som styrer den. Så kanskje er det du selv som gir deg selv litt dårlig samvittighet fordi du tror at enkelte forventer mer enn de kansje gjør? Om du skjønner hva jeg mener.
  Jeg syns uansett at du skal nyte permisjonen din, nyte livet med prinsessen og blogge når du ønsker det og når du føler at du har noe spesielt på hjertet. Ellers, slappe av og kose deg 🙂
  Stor klem til deg 🙂

 56. Siden du fikk Nelia har jeg vært innom bloggen din hver eneste dag… blitt hektet! Jeg leser ikke blogger, men din har blitt min lille avhengighet i permisjonstia!
  Jeg fikk min første datter så og si samtidig som deg og jeg forstår deg så godt! D å bli mamma er helt fantastik og d tar hele din tid. Man må være der 100% av tiden, for kos, trøst og lek…
  At du fokuserer på å bare være mamma og kone er en SELVFØLGE! Og skal IKKE ha dårlig samvittighet for det!
  Stå på og gjør som DU vil!

  Jeg titter nå innom hver dag uansett 😉

 57. Leser bloggen din daglig og er mektig imponert over jobben du legger ned! Har ikke kommentert tidligere men etter kveldens innlegg klarer jeg ikke å la være: All respekt til deg Caroline! Elsker å lese bloggen din, den oser av kvalitet, variasjon og positivitet!!!! Ha en fin kveld 😉

 58. Kjære Caroline:-) takk for at du delte tankene dine! Du må huske på at vi andre som jobber tross alt har definert fritid, selv om vi jobber mye! Du er på jobb nesten hele tiden, det er jo svært krevende. Det er klart du må ta deg fri og være sammen med dine! Det må alle ha forståelse for. Kos deg, ungene vokser så fort, tiden her og nå er viktig

 59. Aina Olesen

  Hei Caroline!

  Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå, og jeg jublet når du annonserte at du var gravid! JEg er så mektig imponert over hvor oppdatert du holder bloggen din, på tross av at du er i gradert barsel! Du er en inspirasjon, det skal du vite(og du vet det kanskje og), og ALLE(iallefall vi som er mødre) forstår at selv ikke du er superkvinnen! Selv ikke du har mer enn 24 timer i døgnet. Du kommer aldri til å angre på at du prioriterer nydelige Nelia, familie, venner og trening. Det forstår nok alle leserne dine også. Det er en grunn til at man har permisjon, det er for å nyyyyyyte spedbarnstiden, før barnehagetiden begynner. Ha god samvittighet, selv de dagene du bare har tid til ett innlegg, eller ingen i det hele tatt! Det er så viktig!

 60. så fint skrevet, og man har jo selvfølgelig full forståelse når blogger ikke blir oppdatert. vi har jo liv vi også og vet hvor travelt det kan være iblant! bare kos deg masse med Nelia, før du vet ordet av det er hun fem – så seks, syv, åtte. tiden går fort, bruk den på de viktige tingene – ikke bare drukne seg i jobb og arbeid.

 61. Selvsagt forstår vi! I alle fall jeg 🙂 Synes det er rart hvis noen ikke gjør det. Du er jo en privatperson også.

  Nydelig innlegg og FOR en nydelig liten jente du har! Kjære vene, hun er bare så utrolig skjønn! 🙂 Kos deg du, mamma Caroline. Ikke stress.

 62. Annepanne

  Jeg kommer ikke til å slutte å lese bloggen din om du blogger 0, 1 eller 3 innlegg for dag. Om du blogger 2 ganger i uken er da det mer enn nok nå som du er i permisjon!

  Skjønner deg veldig godt! Dette er min favorittblogg, og det vil det alltid være:)

  Kos deg, og nytt tiden med ditt lille mirakel <3

  Hilsen snart mamma til 2, på 29 år! 😉

 63. Anniken

  Du må være en av de beste mammaene i hele verden ❤️

 64. Veldig rektig prioritering 🙂

 65. Jeg tror INGEN ikke har forståelse for dette Caroline… Og jeg synes fortsatt du er sykt flink til å oppdatere bloggen. Legg bort den dårlige samvittigheten din! Kose deg med familien… Det viktigste i verden <3 <3 <3

 66. Kjære deg, vi forstår det veldig godt at tiden ikke alltid strekker til. Du gjør en fantastisk jobb, og er en inspirasjon for så mange mennesker, og det bør du være stolt over:) Hilsen fast leser

 67. Sender en stooor klem til deg fra en annen mamma. 🙂 ♡ Familien først! Alltid. Du skal uansett vite at du er en super inspirasjon og blogger, og det gleder meg at du stopper opp og tar vare på øyeblikkene! 🙂 De kommer aldri tilbake.

 68. Christine

  Åh, Caroline <3 Er det noe du ikke trenger å ha dårlig samvittighet for så er det vel dette. Jeg regner med at de aller fleste forstår at det er viktigere å være mamma, venninne og kjæreste enn det er å oppdatere oss tre ganger hver dag. Selv om det alltid er morsomt og inspirerende å lese innleggene dine, så tenker hvertfall jeg aldri to ganger over hvorfor du ikke har oppdatert mer enn en gang i løpet av en dag – det er helt forståelig, og en selvfølge. Dessuten så er det på sånne dager at jeg klikker meg bakover i arkivet ditt og leser om igjen det jeg har lest før, og det gir ingen mindre godfølelse enn å lese nye innlegg 🙂

 69. Dette er det fineste innlegget du har postet på aldri så lenge Caroline. Selvfølgelig er din datter, din mann, din familie og dine venner det aller,aller viktigste. Jobben din er litt anderledes enn de fleste andres jobb, du skal levere på en helt annen måte enn de fleste må gjøre. Nå er du mamma, du er kone, kjæreste, datter, venninne osv. Du må ikke føle press. Ta vare på dine kjære, og la dem ta vare på deg når de vil. Ta vare på hverandre! Du vet aldri hva dagen i morgen bringer. Fyll dagene med liv, ikke livet med dager. Gir deg en god klem Caroline, akkurat dette innlegget var bare vakkert. Ps. Nelia er NYDELIG!

 70. Tenk at jeg har følgt deg helt siden du startet. Da var jeg 16 og nå fyller jeg straks 21 år. Du aner ikke hvor mange ganger jeg har klikket meg inn på bloggen din og det har vært så spennende å følge deg opp gjennom årene:-) dager hvor alt bare har vært dritt eller jeg bare trenger litt inspirasjon, ja da er bloggen din stede for meg:-) du har gitt meg så mye glede:-) bloggen din har flere ganger vært mitt fristed og jeg kan sitte i timesvis å bla i gamle innlegg:-) det er en fryd! så gjennomført og stilfull:-) du har alltid vært så positiv og glad, og jeg elsker at du setter pris på alle de små tingene i livet, som mange andre ikke tenker over en gang.
  Er det noen som ikke skal ha dårlig samvittighet, så er det deg, Caroline:-) virkelig. Du jobber så hardt med denne bloggen og det synes! Dette er den fineste og beste bloggen, og du er så nøyen og flink:-) dette er en skikkeli kvalitetsblogg:-) så vær så snill å ikke få klump i magen fordi du ikke oppdaterer så ofte du føler du må:-) slapp av og nyt familien din og nyt all nussingen og klemmingen på Nelia til det fulle:-D du er et fantastisk menneske og sånn som du har stått på alle disse årene, kan du jammen nyte barnet ditt med den beste samvittighet!:-)
  Kos deg og senk skuldrene!:-)
  Klem<3

 71. Åhh, kjære deg… Selvfølgelig skal du prioritere barnet ditt og familien din… Du har all rett til å nyte denne tiden, vi som har fulgt deg over år vet hvor dedikert og æreskjær du er. Føler absolutt ikke at du «sluntrer» unna!! Du har en fantastisk fin blogg, som du jobber hardt og målrettet med. Nå er tiden for å nyte litt fruktene av alle disse årene, og ta deg litt fri. Kos deg, vi lesere kan vente 🙂 Klem <3

 72. Mariell

  Skjønner det veldig godt! Bare slapp av og nyt tiden med Nelia, Lars Kristian og vennene dine, det er det som betyr mest her i livet 🙂

 73. Kjære deg, jeg synes det er godt å høre at du setter jenta di først jeg. Mye viktigere enn alt annet, og som du sier- hvis du ikke prioriterer henne er det jo det du kommer til å angre på, ikke at du lot være å oppdatere bloggen eller trene eller hva som helst annet som blir en tidstyv. Nyt tiden og ro ned for din egen og Nelias skyld, det er jeg sikker på at alle som følger deg forstår!

 74. Ikke stress – bare nyt <3

 75. Det skjønner jeg kjempe godt Caroline! Ikke ha dårlig samvittighet for at du poster litt mindre innlegg enn vanlig. Jeg har også et inderlig ønske om å bli mamma og forstår at du som er blitt det, vil tilbringe mest mulig tid sammen med datteren din! 🙂 Kos deg! Du er nok en fantastisk mamma 🙂

 76. elisabeth h

  da jeg leste den første setningen, kjente jeg at jeg nesten holdt pusten, for jeg ble så redd du skulle si at du vile slutte å blogge! Hjelpes! SELVFØLGELIG forstår alle oppegående, normale mennesker at livet ditt har et annerledes fokus nå og at du ikke kan være superblogger med ørten-hørten innlegg hver dag. Kos deg med Nelia så mye du bare kan, det er virkelig sant at spedbarn/småbarn-tiden går unna forferdelig fort, og du vil ALDRI angre på at du prioriterte mammarollen fremfor Fotballfrue-rollen i disse årene! Men vi vil alle glede oss over de innleggene som kommer, når de kommer. STOR klem fra veldig voksen leser (55), som gleder seg over og finner inspirasjon i hvert eneste blogginnlegg fra deg!!

 77. Eplemos

  Vi heier på deg og følger deg uansett om du oppdaterer tre ganger om dagen eller tre ganger i uka! Kos deg med frøkna di, tida går altfor fort! 🙂

 78. For ett vakkert innlegg Du er like vakker innvendig som utvendig Ha en fin kveld med alle dine også de søte hundene Klem

 79. Dear Caroline, what you wrote is so touching and beautiful. It shows how much you care about your friends and family, especially Nelia, and how much your new role as a mum means to you! This is really the most important thing in life, family, and you have all the right to take as much time as you need for it-and as much time as you want off of blog. Your faithful readers will understand this, and I’m sure they will patiently wait and keep coming back-I sure will 😉 This is your personal blog, it reflects your life and personality, and it’s beautiful to see how it grows and changes over time. Love,
  Nina

 80. Endelig 🙂 veldig fornuftig 🙂 hadde ventet på denne. Elsker å titte innom bloggen din hver bidige dag, men jeg blir glad i mammahjertet mitt når jeg ser at du ikke har oppdatert på en stund, for da vet jeg at du har brukt tiden din på det viktigste i verden. Og du er ikke alene om å ha denne dårlige samvittigheten for å prioritere annerledes når en selv føler at det egentlig er feil. 1 innlegg pr dag holder i massevis for meg 🙂 klem <3

 81. Kjære Caroline 🙂
  Det er et liv før og etter barn, og selv om man får gjort mye etter at barna kommer, så vil man så inderlig gjerne være sammen med dem hele tiden.
  Man blir så glad i barna sine at man nesten ikke tror det går an å føle så mye <3 Du skal ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke poster her på bloggen din 3 ganger om dagen. Det er bare tull!!! Nyt hverdagene nå. De kommer ikke tilbake. Tiden går uendelig fort. Jeg vet, for mine to små, verdens skjønneste babyer har blitt 7 og 10 år 🙂 Jeg jobbet fulltid og vel så det, men jobber nå 80% og har tid til å være der når gulla gjør lekser 🙂 Nyt tiden og ikke ha dårlig samvittighet for bloggen!! Hilsen ei som har lært seg og slappe av inni seg, og koser meg med kaffe på sengen!! (Det har jeg lært av en eminent blogger 😉 Klem 🙂

 82. Kjære Caroline!
  Det er klart du skal prioritere deg selv, den lille engelen deres og mannen din. Det skulle bare mangle, de vil alltid komme først. Jeg syns du gjør en fabelaktig jobb med å kombinere alt sammen. Så det vil leserne dine forstå, at å gå på kompromi med selv og på bekostning av familien, det gagner ingen!!!! Koser meg selv hjemme i permisjon med nr to og hvert våkende minutt er uvurderlig. Kos deg og nyt!
  Klem fra en mamma til en annen ♡♥♡

 83. Madeleine Ø

  Åå, kjære deg! Får jo nesten litt dårlig samvittighet av å lese dette! Jeg synes ikke du skal føle det snev av dårlig samvittighet. Du har jo helt klart en «annerledes» jobb enn de fleste, men «jobben» din som mamma er jo ikke så fryktelig mye annerledes enn alle andre sin.
  De aller fleste går jo ut i full mammapermisjon og har de 24 timene i døgnet til sitt barn i nesten et helt år. Du kombinerer jobben din og mammarollen på en utrolig fin måte, og det står det stor respekt av!

  Blogg slik det passer DEG. Du gir meg inntrykk av at du er en utrolig god og jordnær person! Ta vare på deg selv og familien din <3

 84. Nydelige, nydelig Nelia <3
  Jeg synes du gjør det eneste rette, når du velger Nelia først. Og tenker det er viktig at du lytter til mammahjertet <3 Jobbe mer kan du alltids gjøre i fremtiden, men tiden du har med Nelia nå får du aldri igjen.

  Kos deg Caroline 🙂

 85. <3

 86. Nyt barseltiden godt med din utrolig nydelige datter 🙂

 87. Gratulerer så utrolig mye med en så skjønn datter, og jeg synes du er så flink som setter litt ned foten og fokuserer på det som er viktig, i riktig rekkefølge!:) Du er fremdeles en fantatisk flink blogger, og sprer masse inspirasjon med innleggene dine 🙂

 88. Det skulle bare mangle at ikke vi lesere skulle ha forståelse for at mammarollen kommer før noe annet, som denne bloggen.
  Tiden forandrer seg, på disse årene har du blitt kone og mamma i tillegg til å være datter, søster og venninne, du må prioritere det som er viktig for deg.
  Heller få men gode innlegg, en 3 halvhjertede i løpet av dagen.
  Du har en helt fantastisk nydelig datter, når du har dårlig samvittighet over bloggen, så er det bare å ta en titt på de store blå øynene hennes å glemme resten an verden:)
  Vi heier på deg:)

 89. Bare du ikke slutter å blogge så =)
  Jeg er helt avhengig av bloggen din!
  Er innom minst fem ganger hver dag ;-P
  Du har jo Norges beste blogg på alle måter =)
  Det er bare en ting du mangler, og det er videoblogging.

 90. Anne B.

  Det har vi FULL forståelse for Caroline 🙂
  Jeg har ei lita ei på 1 år og 4mnd og er så glad for å sitte igjen med en følelse av at jeg nøt og utnyttet permisjonen min til det fulle 🙂 Så det skal du ikke «kaste bort» på å sitte på pc’n og skrive. Du er jo strukturert og flink å planlegge så du skriver jo når hun sover osv og jeg er positivt overrasket over hvor mange innlegg du har, med ei lita tulle hjemme. Blir nok vanskeligere og vanskeligere etter hvert som hun blir mer «mobil», hehe.
  KOS deg videre med den nydelige lille snuppa di <3

 91. Hei! Kom over bloggen din før jul i fjor og har fått lest masse spennende og inspirerende på bloggen din. Og jeg må si at jeg beundrer deg, alt du får gjort selv om du har mammapermisjon. Du setter ord på viktige følelser og tanker og dette er høyaktuelt for alle oss med små barn, den derre dårlige samvittigheten som alltid kommer snikende og vanskelige avgjørelser en må ta. Håper du får kost deg og senket skuldrene og gjort det du har mest lyst til sammen med familien din. Så får blogg være blogg de dagene man er sliten, jeg fortsetter uansett å lese bloggen samme hvor ofte eller sjeldent du oppdaterer bloggen 🙂 nyt været, våren og alt det andre!

 92. Kristina

  Klart du skal ta vare på Caroline og mamma-tiden 🙂 Det skal nytes og leves, tiden får man jo aldri igjen, og går desverre så alt for fort! 😮 Du må absolutt ikke ha dårlig samvittighet kjære du <3

 93. Den jenta der, er den nydeligste jeg noen gang har sett! Noe så søtt<3 er og blir nokk hjerteknuser;)

  Og dette med bloggen, ikke tenk så mye over alt, lev i nuet, føler du for å poste er innlegg eller svar en kommentar, da gjør du virkelig det, men hvis ikke, hvis du føler for å klemme og holde og kysse på Nelia, så gjør du virkelig det!:) ingen ting er viktigere en Nelia<3

 94. Caroline :):)
  Du oppdaterer mere nok, nesten litt for mye 😀 Det er bra at du prioriterer mammarollen aller først!:)
  Du er verdens beste mamma og Nelia er kjempe søt <3

  – Marina(13 12)

 95. Har full forståelse for at du prioriterer familie og vakre lille Nelia! Ikke tenk på oss – å være mamma er viktigere enn å oppdatere oss. Bloggen din er så gjennomført, interessant og flott uansett om du kommer med 1 eller 3 innlegg pr.dag. Nyyyt barselstiden <3

 96. Forstår deg godt 🙂 Nyt tiden som mamma så kommer du sterkere tilbake. Vi som følger deg fast vil nok følge deg hele veien 🙂 Kos deg masse med venner og familien din 😀 Kjempe fint og ærlig innlegg

 97. Kloke ord! Og du trenger slett ikke å unnskylde deg for at du er mamma først og fremst! Det er jo sånn det skal være:) jeg synes du gjør en FANTASTISK jobb og figur, både her på bloggen og ellers når du opptrer i media! Stå på du flotte jente, mor, kone og venninne! Jeg er sikker på at du er høyt elsket av din herlige familie og vennene dine;) vi blogglesere er jo her, om du oppdaterer en eller flere ganger om dagen:) Nyt livet og grip dagen – det er deg vel unt! Klem!

 98. Katrine H

  Så utrolig vakre og velskrevne ord <3

 99. Jeg synes nesten du kan ta deg en full mammapermisjon! Det fortjener du 😀 Vi skal ikke forvente at du skal legge ut 2-3 innlegg om dagen. Men som du skriver, så er jo dette jobben din, så du må kanskje legge ut noen innlegg. Jeg synes uansett du kan ta deg helt fri! Det har du hvertfall min tilgivelse for! Nyt tida!

 100. Pust ut!
  Du er uten tvil den av de bloggende jeg leser som er mest gjennomført på alle mulige måter! Og jeg elsker den nye Caroline, som fremdeles er seg selv lik, men som også blogger litt om mammarollen og nydelige lille Nelia!
  Nyt tiden og familien, så skal du se at vi leserne er kjempefornøyde, også de dagene det blir bare ett innlegg. Og for de som ikke gjør det; følg henne på instagram, så får man litt mer innsikt, også de dagene det ikke kommer mange blogginnlegg.
  Du gir meg motivasjon, inspirasjon og glede, takk for det!:)

 101. Kristine

  Du har seriøst verdens nydeligste unge!
  Ha en strålende kveld videre søte deg!

 102. Kristine

  Du har seriøst verdens nydeligste unge!
  Ha en strålende kveld videre søte deg!

 103. Du må ikke ha dårlig samvittighet Caroline! Å være mamma til en liten baby er ikke noe man opplever hundrevis av ganger, så det må nytes til det fulle mens det skjer! Syns du er utrolig flink som faktisk gir oss en liten opdatering hver dag, superwoman!! Kos deg med lille Nelia, de fleste av oss har full forståelse for at å være mamma kommer først! <3 <3

 104. Nelia er så utrolig vakker! <3 Ikke egentlig så rart da, hun har jo utrolig pene foreldre 🙂

  Jeg tror alle skjønner deg godt Caroline. Nyt Nelia og sett jobben til side, det går helt fint!

  PS: Du er helt fantastisk xx

 105. For noen skjønne blå øyne!!! Gurimalla, så nydelig hun er!

 106. Ser ikke helt hvorfor du føler du bør unnskylde deg. Jeg synes du gjør en like god jobb nå(om ikke bedre), som da! Og synes det er enda mer spennende å følge deg nå. Synes ikke det er noe du bør tenke på, dessuten har du vel mammaperm, sånn egentlig.
  Stå på, du gjør en god jobb!:)

 107. Sumitra

  Du e best Caroline! Og et av mine forbilder <3

  Hilsen 18åring fra Tromsø

 108. Hei Caroline:-) Det er jo så viktig at du tar vare på deg selv, og nyter tiden med Nelia. Den dårlige samvittigheten kan ikke brukes til noe, den bare bryter ned. Kos deg med dine med den beste samvittighet. Bloggen din og innleggene dine oser av kvalitet:-))

 109. Jeg har en datter som er 2 uker eldre enn Nelia, og jeg har flere enn én gang lurt på hvordan du får det til… Synes du gjør en imponerende jobb! Hvordan du finner tid til å style deg for bildeserier, trene, lage middag og være der for Nelia er fantastisk:) Det er krevende å bli mamma, men for en følelse!!! Jeg elsker å våkne opp hver morgen å se inn i min datters strålende blide ansikt 🙂 Jeg skjønner godt at du ønsker mer tid til å nyte øyeblikkene og for meg som begynte å lese bloggen din etter at du fikk Nelia, må jeg si at jeg er kjempefornøyd med det du produserer 🙂

 110. Du gjør det eneste riktige, prioriter familien og datteren din fremfor blogg/jobb nå! Dette er en tid som skal nytes. De fleste tar vel full permisjon fra jobben når de får barn, så du burde ikke måtte gå rundt med dårlig samvittighet fordi du ikke oppdaterer bloggen tre ganger pr dag. Og Nelia er bare heelt nydelig!

 111. Dorthea

  Kjære, skjønne Caroline.
  Så fine ord, og selvsagt forstår vi leserene deg! Jeg har mang en gang vært imponert på deg som har klart å holde tempoet oppe på bloggen så mye som du har. Alle andre kan ta fri fra jobben sin i 10-12 måneder for å bare ha mammapermisjon, da burde du også kunne ta deg noen bloggfrie dager på tross av at du er selvstendig næringsdrivende. Ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke popper innom her hele tiden. Du er fantastisk dyktig og flink og vi følgere kommer til å fortsette å følge deg selv om du trapper litt ned for en periode.
  KOOOS deg med mammapermisjon.
  God klem

 112. Lille vakre skjønning.. Hun er så nydelig og jeg skjønner deg utrolig godt.
  Slutt å takke nei til ting pga » oss» og bloggen.
  Vi er her uansett og leser.
  Kos deg med familien uten dårlig samvittighet.
  Klem til deg ♥

 113. Madeleine

  Kjære deg, du gir mer av deg selv enn noen noen gang kunne «forventet»! Nyt tiden med Nelia, det går såååå fort! Jeg som fast leser er hvertfall mer enn fornøyd med ett innlegg om dagen! Gjerne litt mer av den hverdagslige typen, hvor man ser at du og din familie er helt vanlige mennesker som bare så vidt strekker til dere å! 🙂 Lykke til videre, du gjør en fantastisk jobb! ♡

 114. Kjære søte du ! 🙂
  Du er nok av typen «flink pike «(?), jeg selv har det t i meg, men jeg har ingen blogg med 50-100 tusen lesere som krever,syter, hetser, skryter, klapper og støtter, alikevel får jeg lett dårlig samvittighet om jeg ikke får fulgt planen min, og må skuffe noen…
  Jeg håper og tror ALLE (!!) forstår at du må ta en pust i bakken og bare nyte, være tilstede i øyeblikkene , fremfor å tilfredstille leserene dine opptil 3 ganger daglig .
  Du har en såpass godt etablert blogg og navn, så jeg tror ingen av leserene din flykter selv om du ikke titter innom flerganger daglig. og til og med tar en fri dag i ny og ne` 🙂
  Nyt bebisen din, tilværelsen og de små øyeblikkene, <3

 115. Silje- mamma til gutt

  Oi…. Kjenner jeg får litt vondt i hjertet mitt selv. Er det virkelig såå gale at folk klager på deg når du KUN leverer 3 posten pr dag? Jeg er sjokka!!! Jeg tenker med meg selv, at det hadde vært godt nok å skrive 1 (!) innlegg til dagen toppen så lenge barnet er lite og hjemme. Herremin — ikke ha dårlig samvittighet!!! Typisk jenteting… legg det av deg! De er klagerne som må ha dårlig samvittighet. Har selv en gutt på samme alder som Nelia, og vet akuratt hva du mener med å få med seg hvert sekund!

 116. Therese

  Jeg tenker at leserne forventer det de er vant til, så dersom du bare skriver et innlegg om dagen i en periode, vil leserne fort bli vant til det. Vi som liker bloggen din slutter jo ikke å lese den selv om du bare oppdaterer en gang hver dag, eller annenhverdag om du heller vil det. Bloggen din er så gjennomført bra at det aldri ville falle meg inn å slutte å lese den fordi jeg ikke synes du oppdaterte hyppig nok. Men igjen, legg listen litt lavere og folk blir vant til det, så kan man heller bli positivt overrasket når det kommer et innlegg mer enn man regnet med.
  Barseltiden går alt for fort, og du gjør rett i å nyte hvert sekund. Dårlig samvittighet har vi kvinner generelt for mye av både for det ene og det andre, så lenge man gjør så godt man kan er det godt nok!:)

 117. Vi er vår egen verste fiende! Du skal slettes ikke ha dårlig samvittighet for å bruke tid på hverken deg selv, venner eller familie! Det er noe alle burde forstå. Og de som ikke gjør det er i alle fall ikke mamma eller pappa selv. Jeg skjønner at leserne dine venter på oppdateringer flere ganger daglig, for det er man jo så vandt til og blir nesten litt avhengig av å se innom (positivt ment :)). Men det skal ikke du tenke på nå i denne fine babystunden. Leserne blir nok hos deg uansett 🙂 Synes du står på som bare der jeg og glad for hvert innlegg du legger ut, om det så er en eller tre.

 118. Selvfølgelig skal du være mamma og nyte hver en dag med den lille,skjønne jenta di:-) Ikke ha dårlig samvittighet; den kan du ikke bruke til noe allikevel, så kos deg heller og vær i nuet. Ønsker dere gode, glade dager fremover:-)

 119. Hanne S

  Skjønner godt at du vil nyte tiden maks med skjønne lille Nelia

 120. Caroline, I think you’ve been handling this brilliantly. it is a mystery to me how you are able to update so often already, I don’t think any of other bloggers follow, post as much as you do. If you post a little less, I don’t think we can complain!

 121. withloveh

  Jeg synes du skal være mamma med god samvittighet. De av leserne dine som ikke forstår nå, vil forså den dagen de selv får barn! Kos deg, nyt det og ikke ha ett dugg av dårlig samvittighet for oss på andre siden av skjermen men:)

 122. Helt ærlig har jeg bare ventet på når denne posten skulle komme.
  Selvfølgelig forstår jo vi som lesere at den jobben som er viktigst nå er mammarollen!
  Så nyt den med god samvittighet. Vi lesere er her vi når du føler for at tiden er inne for 100% comeback 😉

 123. Bare nytt tiden med god samvittighet, det går fort ;(

 124. Nyt tiden med henne med god samvittighet, det går fort og alt annet kan tas igjen 🙂

 125. Åh! Fine Caroline. Selvfølgelig har jeg og sikkert de fleste med meg full forståelse for dette <3<3<3 Du skal ikke ha dårlig samvittighet.

 126. Karoline

  Nydelig jente du har

 127. Marianne

  Ååå, kjære deg, ble helt rørt av å lese dette jeg. Selvfølgelig er mammarollen det viktigste av alt og håper og tror at alle har forståelse for at andre ting må vente. Jeg skal innrømme at jeg er en av de som venter i spenning på nye innlegg konstant men etter å ha lest dette skjønner jeg at det ikke alltid blir prioritert. Kos dere og nyt den herlige jenta deres, det er vel fortjent!! Klem fra meg 🙂

 128. Men lille hjertet da – det er helt i orden. Nå har jeg lest bloggen din siden du mer eller mindre begynte og fått være med deg på VELDIG mye (altså, det du har blogget om vel og bemerke). Selvsagt skal du ta deg til å nyte livet med den lille diamanten i menneskeform ved navn Nelia, selvsagt skal du ta deg tid til å kose deg med kjekke Lasse, selvsagt skal du ta deg tid til å være ei god venninne, og selvsagt skal du ta deg tid til å være sammen med familien din. Og selvsagt skal du gjøre alt dette uten et snev av dårlig samvittighet. Livet er for kort. For uoversiktlig. Så hinsides kontroll. Skulle du miste en leser vil du kanskje ikke merke det. Men skulle du – og Gud forby – miste et menneske som er deg nær, så antar jeg at du vil angre på alle de timene du satt og skrev blogg-innlegg for stort sett fremmede mennesker i stedet for å tilbringe tid med den som stod deg nær.
  Du har lagt ned et imponerende stykke arbeid i denne bloggen, og det finnes evig nok av innlegg man som leser kan lese om igjen. Du trenger ikke oppdatere daglig omså. Sett deg ned i go’stolen, sleng beina på bordet, kos deg glugg ihjel med Nelia på fanget, og send flørteblikk og smil til Lasse (og prat litt med hundene også). La humla suse, blogg være blogg, og bare vær Caroline – mamma, hustru, datter, søster, venninne.

  Og hvis du ikke gjør dette, så kommer jeg og klipper av internett-forbindelsen din 😀

 129. Charlotte Marie

  Kjære, gode Caroline! Du er ei fantastisk dame, med eet ekstremt pågangsmot. Jeg beundrer deg, og ser virkelig opp til deg. På mange måter så mener jeg at bloggingen din har blitt bedre de siste månedene. Ikke misforstå meg, men man ser og skjønner virkelig at du er lykkelig nå (selv om vi også så det før), på en helt annen måte enn tidligere. Du gløder! Nyt tiden med familien din, og bare lev i nuet! Ønsker deg all lykke videre <3

 130. Datra di e så utrolig nydelig. 🙂 skikkelig skjønn og du virker som en helt fantastisk mor.
  Rolla klær dæ godt, å syns det e så morsomt å følge med på dokker. Har lest bloggen din siden før du gifta dæ, så føler at æ på en måte e »del» av livet ditt, og reisa di igjennom de forskjellige livsepokan man går igjennom. Du e en stor inspirasjon. Takk for at du velger å dele med oss. Ha en fortsatt fin uke. Stor klem. 🙂 <3

 131. Camilla

  Nelia er aldeles nydelig! Tror du kommer til å få problemer med å si nei når hun gir deg det blikket der 🙂

 132. Elisabeth

  Så nydelig Nelia er!

  Et lite forslag. Hva med å ta deg fast helg lørdag og søndag fra nå av (eventuelt bare en gang i blant), og samtidig informere leserne dine om det? Da slipper du jo å slite med dårlig samvittighet for at du ikke leverer, for da er vi jo klar over at du ikke er her inne og skriver de dagene. Ja, du vil sikkert få litt mindre penger inn, men du er vel helt sikkert enig i at det vil være verdt det? 🙂

 133. Fantastisk 🙂 nok en gang beviser du at du driver Norges beste blogg! du er så åpenhjertig og god.

 134. Stå på Caroline! Hun er utrolig heldig som har fått deg som er en så fantastisk person på alle mulige måter, som mamma – å det vil hun en dag innse, om hun ikke allerede har gjort de! Nyt hvert eneste sekund, vi klarer oss! 🙂 <3

 135. Awwww! Du er bare helt skjønn:-) Elsker å lese bloggen din, og gleder meg stort over hvert eneste innlegg, men som mor selv har jeg stor forståelse og respekt for at du prioriterer din fantastiske datter! Denne tiden kommer aldri igjen, så den skal nytes og dagene blir ikke alltid som planlagt, men hva gjør vel det? Kos deg, Caroline, med god samvittighet:-)
  Klem

 136. Charlotte K.

  Du har den beste og mest gjennomførte bloggen jeg noen gang har lest, Caroline! Og det gjelder både i Norge og i utlandet. Du skriver godt, du tar flotte bilder, du har varierte poster, du kommer med gode tips og mye mer. Ikke mange som kan måle seg med deg på bloggfronten, det skal du vite 🙂

 137. Selvsagt fortjener du det!

 138. Du skal ikke unnskylde deg for ar du ikke oppdaterer så ofte, alle som er mødre som leser bloggen din skjønner godt at man får mindre tid til alt annet når den lille melder sin ankomst og slik skal det være! Jeg er selv mor til to og når jeg var i perm nå sist gikk jeg nesten ikke på toalettet for en har jo masse annet en skal gjøre 🙂

  Du er heldig som rår over dine egne dager, bruk det for ALT det er verdt og nyt familien din og ikke minst den vakre skapningen:) hi hi. Det er ikke ofte du får oppleve mamma lykken, så for hvert barn du får må du nyte det til det fulle!

  Stor klem fra meg:)

 139. Karoline

  Syntes bloggen din er veldig bra, og har fulgt den i kanskje 3 år nå! Nelia er kjempesøt, og alle har nok full forståelse for at du ønsker å tilbringe dagene dine med henne. Du virker veldig lykkelig nå, så ta vare på den følelsen, og gjør det du føler for. Ikke ha det store presset på deg, nyt heller dagene med Nelia, og blogg når du vil. Det er din blogg, og vi som leser vil jo bare at du skal ha det bra! Blir jo kjekkere å lese da, enn om det er innlegg du egentlig ikke vil skrive 🙂

 140. Kjære Caroline. Du er pliktoppfyllende som få og jeg skjønner du føler deg delt mellom bloggen og familien. Men sånn skal det ikke være, familien må alltid komme først. Jeg tror ingen av dine lesere ønsker at du skal gå på akkord med deg selv og selv om vi elsker innleggene dine og det at du oppdaterer så ofte som du gjør må du forstå at du har skjemt oss helt bort:) Så jeg har et forslag. Hva med kun ett innlegg pr. dag + én fridag (minst) i uka. Ingen av dine faste lesere vil svikte deg pga færre oppdateringer, det er jeg sikker på. Dessuten kan det hende at vi har godt av å kjenne at vi savner oppdateringer dine og sette enda mer pris på dem.
  Uansett, vi vil ha en lykkelig Caroline på bloggen så da må du gjøre det du må gjøre, Dette er en kort periode i livet, du kan komme sterkere tilbake når Nelia blir litt større.
  Ha en fin kveld med mann og barn:))

 141. Nyt tiden sammen med familien din, jeg tror alle og enhver har forståelse for det om det ikke oppdateres like hyppig som før! Også må jeg bare nevne at Nelia er utrolig nydelig:) Ha en fin dag videre:)

 142. Kjære Caroline,

  For et flott innlegg! I 5 år har jeg lest bloggen din, og føler (på mange områder) at jeg kjenner en side av deg. At du nå har blitt mamma er en glede for meg som leser, da jeg i løpet av disse 5 årene har skjønt at du er et snilt, omsorgsfullt, kjærlig og mildt menneske. Det er klart at du skal få være mamma. Og for et barn dere har skapt. Nelia fortjener mamma-Caroline 🙂

  Som du selv sier; det gir deg noe å gi oss lesere noe. Jeg håper jeg snakker for flere av leserne dine nå, og tillater meg derfor å skrive vi istedenfor jeg: det gir oss noe å se at du er lykkelig med din vakre familie, at du prioriterer dem, at du elsker å være mamma. Det er så mange viktige ting i livet, og du har skjønt hva som er det viktigste for deg nå.

  Dette ble en lang kommentar, men vit bare at vi lesere unner deg alt godt, og gir deg all forståelse vi kan!

 143. Det er akkurat det du skal vere! Om det er noko som varmar hjertert mitt som leser så er det at du skriv akkurat dette.
  Det er klart du skal vere mamma, og fokusere bare på dette no!

  Kos deg med Nelia- ho er så utrulig nusseleg!

  Nyt å vere mammaCaroline!

 144. Jeg tror Nelia er den mest velskapte babyen jeg har sett. SÅ nydelig, dere må føle dere «blessed»! Nyt hver dag og stå på 🙂 🙂

 145. Å hjelpe meg for et sjarmtroll. Nelia blir bare vakrere ettersom tiden går. Håper du koser deg i permisjonstiden. Husk at denne tiden med Nelia får du aldri tilbake <3

 146. Har all mulig forståelse!
  Du tar dei riktige valga, familien først!
  Vi er her vi <3

 147. Jeg må bare si at jeg synes du gjør helt riktige vurderinger. Du er nok en fantastisk mamma og det er den viktigste jobben når alt kommer til alt.
  Lykke til videre.

 148. Å være mamma er en fulltidsjobb i seg selv, så du er kjempeflink som oppdaterer daglig og tar imot all den dritten du ufortjent får innimellom,
  Og fortsatt er en fantastisk mamma for datteren din!
  Veldig spennende å følge bloggen din, men ikke på bekostning av din tid med familie og venner.
  Nyt babytiden, og bruk den på det som gir mening 🙂

 149. Cecilie

  Synes du er kjempeflink:) Merker ikke forskjell på kvaliteten iallefall! Har selv ei jente som ble født 16 november, så vet hvor krevende det kan være (i positiv forstand altså;)) Babytiden går jo så fort, så da vil man jo suge til seg alt som har med de å gjøre! Det er bare helt fantastisk, og hver alder har sin sjarm så det er mye å glede seg til ♥ Veldig nydelig datter du har:)

 150. Wow Caroline! Dette var som å lese om min hverdag. Ble selv mamma for første gang i februar og elsker tilværelsen som mamma. Men når man studerer til mesterbrev og er alene i ukedagene med babyen (samboer jobber i forsvaret og stasjonert i nord-norge) blir det veldig mye til tider. Jeg, som du, stopper opp og prioriterer de virkelig viktige tingene her i verden. Meningen med kommentaren her, er at du skal vite at du ikke er alene om den dårlige samvittigheten. Stå på Caroline! Du inspirerer en litt sliten mamma med dine friske og spreke innlegg. Om det er 1 eller 3 innlegg spiller ingen rolle.
  – Mamma-Maiken

 151. Anonym, støttende bloggleser

  Jeg skjønner deg veldig godt, det å være mamma er langt viktigere enn å poste innlegg her. Du må ikke føle deg skuffet eller at du sviker oss på noen som helst måte – vi som leser bloggen din vi liker DEG. Vi liker å lese om hva DU gjør, tips DU vil meddele osv. Hvis du trenger et par dager her og der for å få litt mer orden i livet og være der for Neila, gjør det meg ikke annet enn at jeg blir glad. Selvfølgelig, det er positivt å poste mange innlegg dog jeg føler at du poster mer enn de fleste bloggene jeg leser! Omtrent hver gang jeg er inne er det minst ett eller fler nye innlegg, og det holder for meg. Du burde ta all den tiden med Neila, vi lever tross alt bare en gang, og det er viktig å tillbringe all den tiden man kan med de man elsker. Man vet aldri hva som kan skje, og en dag kan bli den siste. Så nyt hver dag med Neila, og la henne få vite at du elsker henne hver eneste dag. Så lenge vi får en opptatering her og da, er vi fornøyd. Stå på videre, håper du fikk litt inspirasjon og glede til å tilbringe all den tiden du kan med Neila. Selvom jeg elsker bloggen din, så er jeg også blitt glad i deg som person, og synets derfor det er viktigere at du tar tiden med barnet ditt enn å sitte foran PC og droppe avtaler. Det er ingen som lider av litt få innlegg her og der – og vi som alltid har følt deg vil fortsette med det.

  Stå på! Masse klemmer fra en bloggleser 🙂

 152. Synes det er helt greit med bare ett innlegg hver dag jeg! De fleste folk har jo jobb til ut på ettermiddagen, og så kan man kose seg å lese et innlegg på kvelden!

 153. Skjønner dette. Det er jo kanskje også en ulempe med jobben din, du har jo aldri fri! Andre har jo helt fri i barselperioden, du har jo alltid dette hengende over deg.

 154. Caroline

  Kjære Caroline!
  Du må ikke ha dårlig samvittighet. Jeg leser tre blogger, og din er en av dem. De andre leverer SÅ mye mindre enn deg. Det er ikke snakk om daglig alltid en gang som f.eks. at personen ikke har vært innom på en uke fordi det ikke har skjedd noe, og det nettopp er det som det nye innlegget handler om også. DU derimot, leverer alltid. Det vil ikke si at du alltid skriver 3 innlegg daglig, men at du oppdaterer oss og har noe nytt OFTE. Jeg hadde ikke reagert negativt om du hadde skrevet at du dro på ferie i en uke uten bloggen. Jeg hadde syns det hadde vært helt naturlig. Jeg kjenner jeg nesten blir stressa «med deg» fordi du føler på å oppdatere oss når du tilbringer tid med de du bryr deg om. Du er et menneske som alle oss andre, og selvom du har en drømmejobb så fortjener også du litt fri, eller hva?? 🙂 Hvis du er redd for å miste lesere, så tror jeg at jeg kan si med hånden på hjerte at dine faste lesere ikke forlater bloggen bare fordi du tar litt permisjon. NYT dagene, du fortjener det SÅ mye <3

 155. Kjære deg, du må ikke slite med dårlig samvittighet ovenfor oss lesere! Jeg er imponert over at du har klart å oppdatere så pass ofte etter at du har født. Stå på og tenk på deg selv også, det er utrolig viktig slik at du ikke sliter deg ut.. Jeg vil følger bloggen din som før og er glad for hvert innlegg du kommer med <3

 156. Du er FANTASTISK!rett å slett 😉

 157. Cecilie

  Flott skrevet av deg <3 jeg må jo personlig si at du er utrolig flink og blogge. Har flere ganger tenk på hvordan du får tiden til å strekke til. Du er en av de få bloggene som har en gjennomført blogg . Dine innlegg er liksom alltid "planlagt" . Virker det som ihvertfall. Ikke bare vås og tull slik som flere andre bloggere. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri hadde hatt tid til det i min permisjon. (Ja alt er jo prioriteringer ) men jeg prioriterte meg selv , barnet og venner. Og ikke minst trening, mann osv…. Du skal liksom ha litt fri nå. Tenk på det. Du har permisjon . Skjønner jo at du må blogge, dette er jo inntekten din. Men tviler sterkt på at du mister så mange lesere ved å trappe ned på ett innlegg enkelte dager.
  Ha en super fin kveld vakre deg 🙂

 158. Aleksandra

  Nelia er seriøst den søteste babyen jeg noen gang har sett! hun er helt nydelig!
  Blogg i ditt eget tempo, vi lesere går ingen vei 🙂 gleder meg til å følge deg og lille nelia videre.

 159. Du er en så god person tvers igjennom, Caroline- og det er en av tingene du hvertfall har fått frem i dette innlegget. Jeg har lest bloggen din helt siden du begynte å blogge på fotballfrue.no (var innom et par ganger når du blogget hos blogg.no, også)

  Jeg har slitt og sliter en del med spiseforstyrrelser, men vet du hva? Måten du blogger om kosthold og trening på, har gjort meg mye bedre og friskere. Via bloggen din, har du lært meg at det går an å kose seg med mat og spise regelmessig uten at en trenger å legge på seg. Du har også lært meg at det går an å trene for å bedre helse og ikke bare for å forbrenne kalorier. Du har hjulpet meg til å spise, Caroline. Før orket jeg ikke tanken på mat, men nå spiser jeg gjevnlig. Du deler sunne oppskrifter som bare er bra for kroppen og det er de som får meg til å spise. Tusen takk!! 😀

  At du blogger mindre etter at du fikk Nelia er helt forståelig. Hun er bare helt nydelig- akkurat som foreldrene sine! Og det er en selvfølge at du vil tilbringe mer tid med henne en bloggen. Hun er tross alt bare barn en gang!

  Kos deg med Nelia og Lars Kristian. Du er god! =)

  Klem fra meg.

  PS: du er forbildet mitt på alle måter 🙂

 160. Kjersti

  Kos deg alt du bare kan med lille, skjønne Nelia! Du vil aldri angre på at du tilbragte for mye tid med barna dine,-men du vil kunne angre på at du brukte for mye tid foran pc’en eller på andre, i den store sammenhengen, uviktige ting! Ikke misforstå,- jeg synes bloggen din er både inspirerende og veldig, veldig bra gjennomført,-men det er så mye viktigere at du er mammaen til Nelia! Gi henne alt du har i deg av glede, omsorg og positivitet og hun vil vokse opp til å bli et vakkert menneske,-både inni og utenpå!

 161. Nyt tiden for alt den er verdt, Caroline. Dette er år du aldri får tilbake, så gjem så mange minner du bare kan, dypt inn i hjertet ditt 🙂

  Tror tankene du sitter med, er noe alle yrkesmødre sliter med. Jeg vet hvertfall at mamma fortsatt har dårlig samvittighet for de årene jeg var på SFO kl 07m og var hjemme kl 16:30. Som alenemamma hadde hun ikke noe valg, og det har jeg fullstendig forståelse for, men du som har sjansen til å bruke tiden sammen med familie og venner, burde bruke tiden for alt den kan gi deg 🙂

 162. Så fint skrevet. Det er bare fint at du trapper ned nå mens du er hjemme med datteren din. I det lange løp er det ikke jobb og materielle ting en ser tilbake på, men opplevelser sammen med dem man er glad i. Undersøkelser viser jo at det folk angrer på når de blir gamle er at de ikke brukte mer tid sammen med sine nærmeste, ikke at de ikke jobbet mer. Jeg tenker ofte på det når jeg får dårlig samvittighet for at jeg egentlig burde vaske huset , men heller ønsker å leke med barnet mitt. For barna er jo tiden de tilbringer med foreldrene det viktigste i verden. Spesielt når de er syke og lei seg og trenger mammakos (jeg vet hvordan det kjennes i hjertet). Barseltiden går så fort. Bruk tiden din akkurat som du ønsker, leserne dine forstår det 🙂

 163. Vet du hva dette er kanskje det beste blogginnlegget jeg har lest på lenge!!! Du er mamma!!! Og andre mammaer tar permisjon og tid borte fra sine jobber,kanskje starter en blogg som en hobby(som jeg),men er allikvel fult og helt i mammaperm! Du skriver og jobber nesten like mye som før du fikk jobb virker det som. Derfor skal du ikke ha dårlig samvittighet om du holder deg unne bloggen en dag eller to,og heller ikke om det skulle komme bare et innlegg en dag.Jeg skjønner at du sikkert har annonsører og samarbeidspartnere som forventer blogginnlegg fra deg,men de forstår vel at du er i mammaperm? Du deler så mye,privat og proffesjonelt,det må være lov å bare være mamma,kone og venninne uten å ha dårlig samvittighet altså! Jeg kjenner deg ikke,men jeg liker deg bedre og bedre 🙂
  Ha en fin kveld videre!

  Klem fra Heidi

 164. Benedicte

  Du har min fulle forståelse på det. Både mht vaksinedager og andre dager. 🙂 Hilsen en annen småbarnsmor. 🙂

 165. Bente Fajardo

  Hei Caroline,
  Nei men det er jo så forståelig at du har det og føler det på denne måten. Livet blir forandret når man har barn og det er ikke lett å beskrive.
  Jeg sysnes du gjør en helt suveren jobb. Alt det du får til i løpet av en dag. Ta deg av falmilen din og deg selv. Du kan ikke vœre blogger 100% av tiden. Du gjør en kjempe jobb Caroline og jeg er glad for at du sier at du trenger tid til Caroline også. Vi er menesker ikke roborter.

 166. Kjære deg, du må ikke få dårlig sammvittighet en plass! Jeg synes nesten du skulle tatt deg hundre prosent fri fra bloggen en periode. Bare fordi du har en blogg hvor du leverer hver dag til mange tusen mennesker, isteden for en «vanlig jobb», så skal jo ikke det bety at du ikke skal få lov til å ta hundre prosent fri som alle andre når de får barn. Du følger oss opp når du er på ferie, i helgene, i høytider, du fulgte oss jo til og med på selve bryllupsdagen! Ta deg en pause med god sammvittighet som alle andre. Og så venter vi nok på deg til du kommer tilbake 🙂

 167. Fantasia

  <3 Tror alle har forståelse for deg Caroline. Vi skjønner dilemmaet ditt og vi jenter forstår svært godt hva du mener når du beskriver den dårlige samvittigheten. Men ikke ha det. Du er en mor og det vil for alltid være din viktigste jobb 🙂

 168. Kristine

  Kjære Caroline

  Er det ikke utrolig hva disse skjønne, små gjør med mammahjertet? Når de ikke har det helt godt, har ikke vi mødre det bra heller. Sånn er det bare…. Håper (og tror) du setter N først. Tenk å sitte som gammel og angre på at man ikke var nok tilstede for barnet sitt. Husk at småbarnstiden flyr fort, så innmari fort. Vips, er hun blitt stooor jente, guttene ringer på døren og søta er mer borte enn hjemme. Nyt mammarollen, den er krevende men helt magisk!

  Og du, jeg kom over bloggen din i en alder av 40….koser meg glugg ihjel med innleggene dine MEN synes det er en selvfølge at innleggene ikke kommer like ofte. Tenk, du har blitt mamma og det til en skjønn datter med de blåeste øynene jeg noen gang her sett (-: VAKKER!

 169. Hei! Jeg kommenterer nesten aldri, men ville du skulle vite jeg er innom hver dag og elsker å følge med på bloggen din! Men jeg tror alle skjønner at du har et liv, og ihvertfall nå med den nydelige babyen din, og en oppdatering om dagen er bedre enn de fleste blogger! 🙂

 170. Men permisjon? Du er jo like aktiv som før vel? Hadde ikke forundret meg om bloggen ble lagt ned heller. Hadde hatt full forståelse. Man trenger å leve uten dårlig samvittighet…

 171. Stine J

  Det er så forståelig! Dette er jobben din, og du fortjener permisjon som alle andre! Du jobber så hardt, du må ikke glemme vesle jenta di! Nyt tiden du har når så mye skjer med henne, og hun utvikler seg, det er jo så viktige øyeblikk. Men du er sterk og flink som faktisk jobber i permisjonstiden, du ser ikke, kontorarbeidere, butikkansatte, fabrikkansatte osv jobbe i permisjonstiden? Så ta det med ro, dette har vi(hvertfall jeg) full forståelse for! Og gleder meg til du kommer igjen for fult!

 172. Å, kjære Caroline. Får så vondt av av det du skriver. Selvsagt skjønner vi det, og for min del, som er mamma selv, er det ikke noe jeg forstår bedre enn at du vil være med jenta di så mye som du kan. Jeg vil heller ha 1 oppdatering og vite at du gjør det som gjør DEG glad, enn at du føler du setter verdifulle ting på vent. Vi klarer oss, og det gjør bloggen også 🙂 så, nyt, og nyt med god samvittighet. Det er jo dette som er livet. Barna, venner og mann! <3

 173. Inger-Beate

  Forstår deg veldig godt.Småbarnstiden går så fort og er over før du får sukk for deg så gjør deg selv en tjeneste og nyt det uten dårlig samvittighet.Tror de aller fleste vil ha forståelse for det 🙂

 174. Stine J

  Det er så forståelig! Dette er jobben din, og du fortjener permisjon som alle andre! Du jobber så hardt, du må ikke glemme vesle jenta di! Nyt tiden du har når så mye skjer med henne, og hun utvikler seg, det er jo så viktige øyeblikk. Men du er sterk og flink som faktisk jobber i permisjonstiden, du ser ikke, kontorarbeidere, butikkansatte, fabrikkansatte osv jobbe i permisjonstiden? Så ta det med ro, dette har vi(hvertfall jeg) full forståelse for! Og gleder meg til du kommer igjen for fult!

 175. Kære Caroline
  Jeg læser med Danmark. Jeg elsker din blog, og synes er sådan nogle fornuftige tanker du kommer med i dette indlæg. Jeg synes faktisk 3 posts på en dag er mange! Du kan nøjes med 1, om du spurgte mig. Dine indlæg er altid lange, inspirerende og fyldt med utroligt fantastiske billeder. Og gud, hvor er lille Nelia bedårende!! Jeg synes du skal tænke på dig selv og din familie. Vi trofaste læsere forsvinder ingen steder, hverken her eller på instagram. Du er en kæmpe inspiration for mange af os – og det skal du også være for Nelia.

  Kæmpe ros og skøn aften til dig. <3

 176. Therese

  AMEN!

 177. Jeg må bare si at jeg har full forståelse. Selvfølgelig må det å være mamma komme først! Jeg er bare glad for at vi i det hele tatt får blogg innlegg av deg daglig – det hadde jeg faktisk ikke forventet siden du er i mammapermisjon. Nyt tiden med Nelia og ikke få dårlig samvittighet mtp bloggen 🙂

 178. Vakkert skrevet, og så forståelig, Caroline! <3

 179. Fine du! Jeg syns det faktisk er litt trist at du må sitte med dårlig samvittighet noen ganger, når du som alle oss andre også har et liv utenom jobben. Jeg kjenner også på følelsen at man ikke alltid strekker til over alt, men man er jo bare en person og kan ikke være over alt og gjøre alt.
  Du presterer kvalitet i hvert eneste innlegg, og det skal du være stolt av. Og vi som lesere er nok altfor bortskjemt med tre innlegg per dag, og jeg håper alle forstår at når man har en liten unge så går det foran alt!!! Jeg klarer jo ikke skrive en melding en gang når jeg er med min nevø som løper over alt:P
  Og jeg håper at alle leserene dine forstår at du faktisk prioriterer familie og venner, det skulle bare mangle!

  God klem fra meg:)

 180. For ett vannvittig nydelig vesen Nelia er. Nyt tiden og kos deg, tiden går så alt for fort.

 181. Trude A

  Så flott skrevet Caroline! Jeg tror du treffer flere av oss midt i hjertet med dette. JA, det er så viktig å stoppe opp, nyte, prioritere, bortprioritere, og la seg selv ta fri fra dårlig samvittighet og «burde-burde»-tanker.
  Jeg unner deg virkelig dette, Caroline, og jeg følger deg fortsatt trofast videre selv om du skriver 5 innlegg eller om du skriver 0 en dag!
  Og tusen tusen takk til deg for at du minner MEG på å ikke sette jobb foran det som virkelig betyr noe, å være der for og med venner og familie.
  Ønsker deg en kjempefin kveld.

  Klemmer fra meg ❤️

 182. Trude A

  Så flott skrevet Caroline! Jeg tror du treffer flere av oss midt i hjertet med dette. JA, det er så viktig å stoppe opp, nyte, prioritere, bortprioritere, og la seg selv ta fri fra dårlig samvittighet og «burde-burde»-tanker.
  Jeg unner deg virkelig dette, Caroline, og jeg følger deg fortsatt trofast videre selv om du skriver 5 innlegg eller om du skriver 0 en dag!
  Og tusen tusen takk til deg for at du minner MEG på å ikke sette jobb foran det som virkelig betyr noe, å være der for og med venner og familie.
  Ønsker deg en kjempefin kveld.

  Klemmer fra meg ❤️

 183. Kos deg her og nå, kjære deg! Jeg leser bloggen din hver dag, men håper og tror at leserne forstår at du må få lov til å leve livet ditt! :o)

 184. Vi vanlige mennesker, med vanlig jobber må faktisk jobbe, og av og til avlyse avtaler med venniner fordi jobben kommer først til oss også. så denne kommer du ikke langt med. kan ikke få dårlig samvittighet av den grunn. Jobb må komme først, fordi penger må man ha. så slutt og syt!! du har et luksusproblem!!!!!

  1. Vel, nå er det kanskje ikke så mange kvinner som jobber når de er i mammapermisjon? For en ufattelig usmakelig kommentar. Caroline bruker masse tid på bloggen og leverer innlegg av svært høy kvalitet hver eneste dag, selv om hun har ei liten jente på fem-seks måneder. Jeg regner ikke med at så mange kvinner møter opp på sine «vanlige» jobber hver dag når de har permisjon.

  2. Dette stemmer ikke, de aller fleste i Norge, med noen få unntak har krav på 42/52 uker barselperimisjon. Med en blogg som er «ferskvare» er det ikke bare å legge ned over et års tid. Så det er slett ikke et luksusproblem, det er en reel vanskelighet. Selvvalgt, kanskje, men man klarer ikke forutse alt før man får barn.

 185. Tanja Veronica

  Det er fullt forståelig 🙂 Du må bare nyyyte tiden, og ikke uroe deg så mye for bloggen 🙂 Neila er helskjønn, og DE øynene da <3 For en fin familie! Kooos dere, og nyt det å være foreldre. Tenk, er det ikke bare helt fantastisk ? <3

 186. Lisa-Mari

  <3

 187. Permisjon er deg vel unt! Selvfølgelig!!!

 188. Du er desidert den beste bloggern jeg vet om! Du bryr deg så mye om leserne dine, det er helt fantastisk:) du må ikke tenke så mye på det hvis det er en dag du ikke får blogget like mye, sånn er det bare. Du er mamma nå, jeg syns det er viktigere at du er med Nelia enn blogger:) du er den beste Caroline! Stor fan av deg! Har sett det flere ganger siden jeg bor i Skien men tør aldri å hilse. Syns du er koselig at folk sier hei?

 189. Hei! Det skulle da bare mangle. Jeg blir imponert over hvor ofte du faktisk har oppdatert etter dere ble foreldre, og føler knapt det har vært noen forskjell. Det er ihvertfall én ting som er sikkert, og det er at du ikke må ha dårlig samvittighet for å ha permisjon, det har andre folk fra jobbene sine også. Vi jenter kan vel strengt tatt bli bedre på å ha mindre dårlig samvittighet genert 😉

 190. Har du noen gang hørt en mamma med «store barn» si «er det en ting jeg angrer på er det at jeg ikke jobbet mer»? Ikke det? Det er antakeligvis fordi de aller fleste mødre (foreldre) setter så stor pris på den tiden de hadde med barna sine da de var små. Så de dagene du ikke føler at du har kapasitet til å skrive flere bloggposter så kan du være godt fornøyd med å klare ett. Selv om du er i gradert permisjon så er du jo 100% mamma – det skal ingen ta fra deg eller få deg til å ha dårlig samvittighet for – tvert om! Du er jo bare et enda bedre forbilde som en omsorgsfull og dedikert mamma. Du kan jo også «outsource» litt innimellom hvis du føler for det? Det er sikkert ikke bare jeg som syns det er morsomt med gjesteinnlegg fra Lars Kristian i ny og ne – eller kanskje søsteren din har en god oppskrift på lur til en oppskrift-onsdag? Uansett hva du velger så har du en veldig flott blogg av særdeles høy kvalitet både innholdsmessig og ikke minst språkmessig sammenliknet med andre blogger i ditt segment – og det komplimentet skal du ta med deg som et klapp på skulderen nå som hverdagen er en litt annen enn før 🙂

 191. Kjære Caroline, følg mammahjertet ditt! Det er stressende å ville flere ting på en gang, men alt til sin tid – akkurat nå er Nelia viktigst. Jo mer du er tro mot deg selv og dine egne verdier, desto bedre blir bloggen også – selv om det betyr færre innlegg. Jeg kommer uansett til å være fast leser i mange år framover, og synes det er et tegn på klokskap og livskvalitet at du til enhver tid jobber for å finne balansen i livet, og tar grep deretter – det er et godt elsempel på at du lever etter de holdningene du fremmer her på bloggen. Lytt til deg selv, du flinke kvinne! Klem fra meg.

 192. Hei. Vil bare legge igjen en kommentar og si at jeg virkelig forstår det du sier. Jeg har ikke barn selv, men jeg skjønner alikevel hvor viktig det er for deg, å være en del av din datters utvikling og fremgang, og bare det å nyte tiden med henne. Du har fått en gave som er verdt mer enn alt annet og hun vil vokse og bli så stor alt for fort. Så nyt tiden du har med henne, med god samvittighet. Jeg har aldri tenkt en tanke på at du har blitt en dårlig blogger=)

  Ønsker deg og dine all Lykke og glede♡

  Klem.
  http://Www.tinehelen.blogg.no

 193. Hei:) Helt klar at du må bare bruke sin tid og samle inn memory rund deg i virkelig livet, uten stress. Vi klar oss _ Men du må absolutt ta vare på dine kjære og kos deg i permisjon:) PS: ses om 50 uker 😛

 194. Kjære Caroline.
  Jeg skjønner det så utrolig godt. Nyt jenta di og prøv å senk skuldrene ang. Jobb. Du er som du sier i mamma permisjon. Alle (burde) skjønne at du ikke kan levere like mye nå som før. Nelia er jo enda så liten. <3 kos deg med henne. Jeg har selv ei lita på 17 mnd. Tiden går vilt fort,det er bare så herlig å kunne kose og brukr tid på disse små miraklene. Selv har jeg kun gått tilbake 2/3dager i uka for å unngå barnehage frem til august i år. Og det er jeg så glad for at vi prioriterte. Kos det Caroline,hun er bare helt nydelig!
  Stor klem fra Silje

 195. Søte deg, dt er mye ting som er viktig her i livet, og jeg er enig md deg at du trenger å bruke mer tid med familien, spesielt Neila, hun trenger deg virkelig nå, hun føler deg og det viktig at du er der for henne.. Og med bloggen din at du oppdatere 1 eller 2-3 ganger om dagen skal vi(de som virkelig bryr seg) klarere å leve med det, fordi vi er forstår deg!
  Lykke til md videre skjønne deg og nytt hvert eneste øyeblikk med Nelia for disse kommer aldri tilbake, du får aldri en ny Nelia!

 196. Aldri få dårlig samvittighet ovenfor oss lesere. Vi forstår at du er mamma, kone og venninne 🙂
  Kos deg i tiden fremover med den skjønne skatten din, og nyt det! Tiden går så altfor fort.
  Klem 🙂

 197. Godt tenkt, Caroline! Nyt hvert sekund som mamma, det er til syvende sist det eneste som teller! Som du skriver, det kan ikke beskrives. Det er en gave vi må nyte så godt vi kan:)

 198. Jennifer

  Not everyone gets a chance to be as happy as you are right now, so take it and run with it! Enjoy it, live it and breath it!! Nelia will not stay little for very long, so enjoy every second of being a wonderful mom to her. You are incredibly blessed and I wish for you and your family the most happiness and the best of health. I am so happy to read your updates, even just once a week! Thank you for being a truly awesome role model and inspiration. You’ve honestly helped me to focus strongly on my workouts and I’m very thankful to you. Enjoy your family!!! <3

 199. lillian

  Du er kjempe flink !!:)

 200. Cecilie

  Synes du prioriterer helt rett jeg! 🙂 Prioriter familie, venner og deg selv med god samvittighet! <3 Ikke vær for streng med deg selv. Jeg er imponert over at du oppdaterer 3 ganger daglig. Det kan vel ikke være så vanlig det? Selv om det er veldig artig og inspirerende å kikke innom i løpet av dagen og se på innleggene du har skrevet for dagen, må jeg innrømme at jeg ikke er innom hele 3 ganger hver dag. Du må ikke skrive 3 innlegg hver dag. Ihvertfall ikke nå når du har så mye spennende å oppleve! 🙂 Det høres ut som flink-pike-syndromet. Husk du ER allerede FLINK pike. Flink! 🙂 Og ikke minst: god nok! 🙂 Kos deg med mammaperm (og husk at de fleste mødre jobber ikke i det hele tatt i denne perioden) 🙂

 201. Vil bare si, om det er noen av leserene dine som ikke er enige i disse tankene om prioriteringer så er det dem det er noe feil med, og ikke deg 🙂 Kjenner igjen følelsen av å ikke »strekker til» på alle plan, men slike »flink pike syndrom» vil vi ikke ha noe av. Vi er mer enn bra nok og heldigvis er det nok flere som syns det enn det motsatte 😉 Heier på deg!

 202. Vet du hva – det skjønner jeg kjempe godt! Og du skal virkelig ikke ha dårlig samvittighet om du kun får postet 1 innlegg i løpet av dagen / eller om så ingen… Alle som er mamma selv vet hvor viktig, altoppslukende, morsom, givende og krevende den rollen er 🙂 synes du gjør en kjempe jobb – både med bloggen og din herlige datter

 203. Det er veldig forståelig Caroline, og du skal vertfall ikkje ha dårlig samvittighet! Nyt tida med Nelia fult ut, for tida går så altfor fort. Ho er heilt nydelig <3

 204. Kjære Caroline – vær mamma, lev i nuet, ta vare på den lille jenta di, deg selv, mannen din, og bare nyyyyyt!!! Denne tida går så altfor fort, du får den aldri tilbake, så ikke ha dårlig samvittighet for om du ikke rekker alt du synes du burde!! Du er i mammapermisjon, en tid da du skal være mest mamma, så får jobb være jobb akkurat nå! Vi lesere som elsker bloggen din, er her, og vi forstår. Jeg er kjempeimponert over at du leverer som du gjør, og rekker alt du gjør. Husk å nyt denne tiden her, så blir det lettere å falle i rutine igjen når den tid kommer <3 Stor klem til deg!

 205. Kjære Caroline,
  Det synes fremdeles godt at du legger mye arbeid i bloggen! Innleggene er alltid av god kvalitet og personlig finner jeg masse inspirasjon hver gang jeg er innom! 😀 At du bruker mindre tid på bloggen enn før nå som du er blitt mamma er selvfølgelig helt forståelig og bare enda en god grunn til at du er et godt forbilde! 🙂 Du er en inspirasjon, nå som alltid! <3

 206. Kjære Caroline

  Nå har jeg kost meg med bloggen din flere år uten å legge igjen en eneste kommentar, men dette innlegget traff meg midt i hjertet, så nå måtte jeg bare kommentere 🙂

  Selvfølgelig skal du prioritere å være mamma for nydelige, lille Nelia! Babytiden går så fort, kos deg så masse du bare kan. Jeg fortsetter ihvertfall som trofast leser, uansett hvor mange innlegg det blir framover 🙂

  Klem

 207. Selvfølgelig skjønner vi dette Caroline! Syns du klarer det strålende og nyt livet ditt til det fulle:)

 208. Er da vel ingen som forventer at du skal sitte foran pc skjermen å oppdatere hele tiden. Nelia er det viktigste i verden. Andre kan vente 🙂 Nei nyyyt tiden Caroline, den går så alt for fort. Ikke bruk energi på dårlig samvittighet. Kos deg med det vakre barnet ditt 🙂 Smelter helt av å se bilder av henne, hun er NYDELIG 🙂

 209. Dette må være «verdens nydeligste unge»! :-)…….ja bortsett fra mine da 😉

 210. Du gjør en kjempeflott jobb, både med bloggen og den nydelige lille babyjenten din. Jeg har en liten gutt på ett år selv og kjenner meg så utrolig igjen i det du sier. Det finnes bare ikke nok tid og nok energi til å

 211. Karoline

  Du er så god, Caroline! Ny tiden med datteren din, så får bloggen komme deretter 🙂 Jeg kjenner ikke til noen andre blogger med en så gjennomført blogg som din, så om du ønsker å redusere aktiviteten på bloggen skulle vel bare mangle nå som du er mor?! Vi lesere skal nok klare oss 😉 Ha en fin kveld!

 212. Det er bra Caroline, du beundres av alt det arbeidet du har fått til. Og jeg forstår at du vil være en god mamma, Nelia er liten kunn 1 gang, men bloggen forblir. 🙂 🙂

 213. Katrine

  Dette gjorde godt i mitt mammahjerte å lese. Så fantastisk at du prioriterer Nelia fremfor alt! Nyt mammapermisjonen din du!

 214. Selvfølgelig skal du være der for lille Nelia! Bloggen betyr ingenting i forhold. Nyt tiden med henne, som du sier; tiden dere har nå kommer aldri tilbake. Du er mamma, Caroline:)

 215. Ikkje surrete og rart! Men utroleg fint og heilt naturleg!

 216. Smeeeelt!!!! Datra di er SÅ skjønn! Og du er utrolig flink til å ordlegge deg og få følelser ned på «papiret» 🙂

 217. Du gjør en kjempeflott jobb, både med bloggen og den nydelige lille babyjenten din. Jeg har en liten gutt på ett år selv og kjenner meg så utrolig igjen i det du sier. Det finnes bare ikke nok tid og nok energi til å gjøre alt man føler man burde gjøre. Du må ikke legge så mye press på deg selv. Alle forstår at du ikke kan bruke så mye tid på bloggen akkurat nå. Det er tungt å ta vare på en liten baby. Det er mye ansvar og arbeid og mye kjærlighet som må konsentreres på ett sted, og det tar fokus og energi fra alt annet i livet ditt. Sånn er det bare. Men du mestrer det jo helt flott 🙂

 218. Kristina

  Hei Caroline

  Jeg skal innrømme at jeg er blant de som har bloggen din som en slags guilty pleasure, og titter innom mest for underholdningens del. Jeg ler av noe av det du skriver og rister litt på hodet innimellom. Jeg har kalt deg både overfladisk og «tett», og har tenkt at du bare er opptatt av fasade…

  Nå sitter jeg her med tårer i øya. For det første blir jeg rørt av ærligheten, samtidig som jeg blir ganske irritert over at du føler du må forklare hvorfor bloggen ikke er din førsteprioritet. Og jeg skammer meg litt over å være blant de som kanskje glemmer at du er et menneske du også. Uansett hvor forskjellige vi kanskje er 🙂

  Nyt hvert sekund med Nelia, kos deg med familie og venner og ikke ha dårlig samvittighet for de innleggene det ikke blir tid til.
  Alle gode ønsker til dere alle fem! Klem fra en som (plutselig) heier på deg…

  1. Melodili

   Kristina, om du leser.

   Altså, jeg forstår det ikke.
   Du mener det godt med den siste delen av kommentaren men jeg fatter ikke hva du har tenkt tidligere? Hva i alle dager er det du i utgangspunktet ristet på hodet av? Og hvorfor skulle du kalle Caroline for «tett»?

   Ler av det hun skriver? Caroline er en av de mest oppegående menneskene jeg vet om og hun har alltid frontet seg selv deretter. Bloggen har ost av kvalitet siden dag 1 (ja, jeg har lest denne bloggen siden hennes første innlegg). Caroline har aldri fremstilt seg selv som noe annet enn en reflektert og varm ung dame med gode verdier, utstyrt med et fornuftig tankesett.
   Så må jeg spørre, fordi kommentaren din gjorde meg nyskjerrig på hva Caroline har gjort seg «fortjent» til for å skape disse tankene i hodet ditt: Har du et litt dårlig selvbilde eller er du rett og slett litt rask på avtrekkeren når det gjelder forhåndsdømming av mennesker du ikke kjenner? Fordi hun er gift med en fotballspiller? Alltid har hatt langt og flott blondt hår? Pen? Fin kropp? Penger?

   Føler du deg truet?

   Hvor kommer egentlig tankene dine fra?

 219. Sunniva

  Caroline! Jeg tror alle har kjent på «flink pike» (evt «flink gutt», hehe) samvittigheten sin litt for ofte, og kan kjenne seg igjen. Du har gitt meg så mye gjennom bloggen, at om du hadde sluttet på dagen hadde jeg sittet igjen med varm takknemlighet fremfor skuffelse. Det at du ikke oppdaterer like ofte tar ikke bort det du allerede har gitt så mange 🙂 Fokuser på dét! Og på deg selv og familien 🙂

 220. Synes det er spesielt at du ikke jobber mye mindre. Selv var jeg hjemme i 20 mnd. All min tid viet jeg til familie, hus og hobby. Ofret ikke jobben en tanke i lange perioder. Klær, sminke, smykker og vesker betyr lite når barseltiden forsvinner på en rosa sky av blogginnlegg

 221. MonicaM

  Bra skrevet, Caroline:) Som mor selv skjønner jeg deg veldig godt! Nyt tiden med Nelia og ta ting i ditt eget tempo.
  Ikke ha dårlig samvittighet for oss, sikker på at de fleste forstår. Klem

 222. Kjære deg!
  Skulle bare mangle at du ikke lar ditt liv, med hva som opptar deg aller mest, komme først :-). Du skylder oss lesere ingen verdens ting, og det er ikke ditt ansvar at vi til enhver tid skal måtte få oppdatering på hva du gjør. Lev livet med den herlige datteren og mannen din. Jeg, og sikkert alle dine lesere, er mer enn fornøyd med det du allerede leverer av spennende lesestoff 🙂
  Du får ikke en mindre følger for min del fordi om du faktisk velger å nyte familielivet slik jeg gjør, snarere tvert imot. Det gir meg enda mer respekt for deg!!!
  Godklem Y

 223. Kjersti

  Veldig fint og ærlig innlegg! Helt klart at du skal få være mamma som prioritet nummer 1, ingen skal eller kan ta fra deg den rollen!! Jeg som leser har full forståelse og respekterer din situasjon, og er bare glad til at du i det hele og store deler noen innlegg for dag, omså bare ett! Kos deg med Nelia, mannen, familie og venner – vi lesere vil alltid være her! 😀 Klem!

 224. Det er akkurat den dårlige samvittigheten du kjenner på som gjør deg til en god mor, kone og venninne, Caroline.
  Og den tanken du har om at du ikke en dag vil oppdage at du angrer på at du gikk glipp av tid med Nelia er så viktig å ha i bakhodet NÅ – og ikke om 5 år. Om 5 år kan du kun angre – nå kan du gjøre noe med det! 🙂

  Om bare 7-8 år (og ja, jeg skriver «bare» for du vil om 7-8 år innse hvor fort tiden går med en gang du har fått barn) så er du ikke like viktig for henne lengre, eller i alle fall føles det ikke slik. Hun blir bare mindre avhengig av deg dess eldre hun blir, og en dag så er hun like mye interessert i å leve sitt eget liv som å vere hjemme med mamma. Venninner og kjærester står i fokus..du vet. Før hun en dag skjønner at du faktisk er det aller viktigste i livet hennes, og elsker deg som du elsker din mor. Men akkurat den tiden innimellom er nok tung. Plutselig er den lille jenta di blitt så stor.. Og selv om det gleder deg mer enn noe annet å se hvor stor, voksen og selvstendig hun har blitt – så vil du alltid holde tanken og minnene om denne lille jenta som var hundre prosent avhengig av deg tett inntil hjertet ditt.. Og derfor så må du lage så mange gode minner som bare mulig.

  Det jeg mener med dette, Caroline er at du ikke skal ha dårlig samvittighet ovenfor oss fordi du ikke rekker å blogge like mye. Barna, familie og venner er førsteprioritet – og hadde du prioritert annerledes så er det da du faktisk burde få dårlig samvittighet. Men det trenger du ikke. Blogg når det passer, og ikke gå glipp av et sekund mer enn du må når det kommer til Nelia 🙂 Vi har bare godt av å vente litt innimellom – du har skjemt oss bort med mye blogging!

  Kos deg med din helt aldeles nydelige hjerteknuser – så venter vi på deg!

 225. Det er noe jeg tror alle forstår – (med unntak av sure KG-damer som kun vil hetse uansett om du så hadde gitt alt du hadde til fattige eller blitt nonne liksom..)
  Og det ER viktig å ta vare på øyeblikkene. Du tar jo mange bilder – så du vil kunne ha alle disse å se tilbake på, men det er noe med det å virkelig kjenne på øyeblikkene uten å vite at det er noe som du MÅ ha gjort eller skal gjøre iløpet av så å så lang tid.. Akkurat dette kan være veldig stressende – og selv om mange kritiserer deg fordi du »har så mye bedre tid enn alle andre – sitert random kommentar på kommentarfeltet, så tror jeg de fleste når de tenker seg om vet hvor stressende det må være. Jeg håper virkelig du får til sjongleringa, du er en kjempeflink blogger og jeg er faktisk overrasket over hvor mange innlegg du har fått postet nå til dags når det virker som hverdagen er stappfull av ting å gjøre. Stå på uansett hvordan du gjør det:-) <3

 226. Ann Helen

  Kjære Caroline!
  Det du skriver gir så mening, og du setter ord på hvordan livet er, og sånn er det bare for så mange av oss.
  Jeg kjenner meg ufattelig godt igjen, og det tror jeg det er mange mammaer (som leser bloggen din) som kjenner seg igjen i også. Selvom Vi lever forskjellige liv så er de følelsene du skriver så gjenkjennelige.
  Livet er her og nå, og spesielt når man har blitt manma blir det viktigere enn noen gang. Vite at man har vært tilstede, virkelig tilstede…i øyeblikkene med det kjæreste vi har. Så, kjære Caroline, fra mitt hjerte – de gangene du bare får oppdatert en gang om dagen…eller kanskje ikke i det hele tatt? Ha god samvittighet, prøv virkelig å ha det! Vi er sååå mange mammaer der ute som forstår, og som syns du er genuint dyktig med bloggen din, men som virkelig unner deg å ikke føle stress inni deg med den.
  Sender deg en klem..
  Ann Helen

 227. Kjære deg, du må jo få lov å slappe av og nyte familien din og! De er jo aller viktigst 🙂 Jeg må bare si at når det er litt stille her på bloggen er det plutselig iHerb-bestillinger som suser avgårde her! 😉

 228. Madeleine

  Helt enig med deg, Caroline! Bare nyt tiden og livet <3 Nelia er så vakker

 229. annkristin

  Kjære deg, dette var rett ifra mamma hjertet ditt og så deilig å høre 🙂 flott at du setter grenser , nyt tiden med din lille prinsesse 🙂 ho er jo en liten baby enda. Jeg ble litt sjokkert i desember/ januar når jeg leste noen klaget over at du postet for lite! Hallo , du hadde jo nettopp blitt mamma!! Man får et annet perspektiv på livet og andre prioriteringer da, det tror jeg alle som er mammaer forstår og støtter deg i 🙂
  Klem

 230. Du er god du, Caroline <3

 231. Michelle

  Forstår godt hva du prøver å formidle. Og er helt forståelig.. mammarollen kommer først! Den må du jo bare nyte.. En bloggpost fra eller til vil ikke ha så mye å si, i forhold til tiden du har med Nelia nå 🙂 Jeg skjønner at du føler for å lufte disse tankene for leserne dine og jeg tror nok alle forstår dine prioriteringer!! mammarolle, familie og venner kommer først <3

 232. Hei!

  Jeg er blitt veldig glad i bloggen din, du er så flink å skrive om alt. Synes det er helt greit at du vil prioritere den vakre skapningen Nelia.
  Nydelig jente.
  Jeg gleder meg til hvert nye innlegg og blir så glad når jeg ser bloggen er oppdatert 🙂
  Håper på mange nye fine innlegg i fremtiden, i ditt tempo 🙂
  Klem fra sunnmøringen 🙂

 233. Marianne

  Syns at 1 post er mer enn nok. Alle vet du har blitt mamma, og de fleste har nok full forståelse for at du vil nyte tiden med den skjønne babyen din før permisjonen er over. At du setter bloggen foran andre avtaler får jeg litt vondt av å høre. Håper den dårlige samvittigheten slipper taket snart. Vet at du kommer sterkt tilbake når den tid kommer 😉

 234. Gulliere

  sterke smerter av vaksiner og utrøstelig gråt, event kombinert med høy feber, er en alvorlig bivirkning som skal rapporteres. Min gutt fikk ikke trippelcaksine nr tre pga dette. Dette kan du lese om på fhi.no (kontraindikasjoner) Vær oppmerksom på sykdom (forkjøleselignende) som inntreffer i etterkant av vaksinen. Hos oss ble den kronisk. Dr var helt jævlig å se sønnen vår lide etter vaksinen. De sterke smertene han hadde, jeg kunne ikke røre han uten at han skrek til. Satt og våket over han i 20 timer før det gikk over. Han lå på Brystet mitt, men jeg kunne nesten ikke ta på han. Verste følelsen jeg noen gang har hatt.

 235. Katrine

  Kjære deg 🙂 Ikke tenk så mye på det med at du «må» blogge så ofte om dagen. Du er mamma og det tar mye tid det. Er selv mamma til 2 stk og jeg hadde ikke hatt tid til blogge så mye som du gjør. Er også selv i mamma permisjon og den går dessverre ut denne mnd her.. Så jeg nyyyyyter hvert minutt og sekund med hun minste 🙂 Barna er livet vårt det og som du sier så er ingenting annet viktigere enn å kose seg med barna for de blir så altfor fort store!!
  Kos deg med nydelige datteren din, tida går så altfor fort.. 🙂

 236. Selvfølgelig er dette HELT greit, Caroline! 🙂 Må jo bare være det beste å være mamma. Alltid barna først. Husk: en bloggfri dag er også lov en gang i blandt 😉 Klem

 237. Takk, Caroline, for en av de flotteste og ærligste postene jeg noen gang har lest fra deg. Vi ser så mye av «produktet Fotballfrue» at det er lett å glemme at du også er Caroline, den nybakte mammaen. Kos deg med datteren din og ha god samvittighet!

 238. Synes du skall nyte så mye du bare kan utav dattern din og din nye livssituasjon! 1-2 innlegg om dagen er mer enn nok når de er av så høy kvalitet som de er.
  Håper du kan riste av deg den dårlige samvittigheten fordi det er ikke noen grunn til at du skal få det, du er jo tross alt i permisjon! 😉

 239. Christine

  Dette er det flotteste innlegget på lenge! Fantastisk at du også deler utfordringer og ting som ikke altid går på skinner! Man føler seg ennå nermere deg da! Nå ble du en Veninne som deler både godt og litt utfordrende 🙂 klem til deg

 240. Ååå! Helledussen så søt 😀

 241. Ble så glad når jeg leste dette innlegget ditt Caroline 🙂 Og jeg blir enda mer glad når jeg faktisk har sett at du har oppdatert «bare» 1-2 ganger noen ganger! Da vet jeg at du holder på med MYE viktigere ting enn bloggen, og at du nyter tid sammen med familien din 🙂
  Jeg måtte vente 17 år på å bli gravid med vår lille Lise, og har klart i disse 2 årene med vårt lille mirakel – å nyte hver stund og fase som hun har hatt 🙂 Jeg har kost meg masse, nydt hver eneste dag med henne, ikke stresset med å tenke at «nå må hun snart rulle/krabbe/gå» <3 Det kommer fort nok uansett, så det er virkelig som du sier at den tiden du har med Nelia nå – kommer aldri tilbake <3

  Kos deg masse med den lille skatten deres, hun er bare helt nydelig 🙂 Og ja, det er helt fantastisk å være mamma, og helt fantastisk alt som skjer med disse søte små i tiden fremover <3

  Ha en strålende uke videre, og nyt dagene 🙂 Jeg er i hvert fall glad når det ikke er mange innlegg hver dag, da vet jeg at du bruker tiden på andre fine ting <3

  ~~Klem fra meg og lille Lise~~

 242. Hei Caroline. Det er helt naturlig at du føler det slik da!:) Jeg syntes du får tid til mye blogging oppi småbarnsrollen. Jeg syntes også du er flink til å planlegge. Du skal jo ha en form for «permisjon» fra jobb nå den første tiden. Nå er ikke det så lett for deg i denne jobben, men i andre jobber kan man jo legge jobben bort det første leveåret til barnet. Vi er veldig glad for at du deler det med oss! Du har en helt nydelig datter som likner dere begge!

 243. Anne-Margit

  For et nydeligt bilde av ei årvåken vakker litå Nelia!
  Klart du ska ta deg tid t å ver mamma, kåna og venninna! D e superviktigt! Eg fikk min lille nydelige gutt dagen før deg, og må sei eg nyte tilværelsen som mamma (i full permisjon-100% vekke fra jobb 🙂 ), men på sama tiå så e d jo litt stressande og.. Ein heilt ny verden starta plutseligt, så ikkje tenk på at du må oppdatera bloggen flerne ganger t dagen, men nyt tiden og ikkje minst- trøst litlå når u e litt sår itte vaksinane.. E der den viktigste jobben vår nå e <3 <3 <3

 244. Jeg syns du skal gjøre det du føler for, for det er som regel det som er riktig. Du er en fantastisk mor, og jeg har full forståelse for at du vil bruke mesteparten av tiden med den nydelige jenta di. Jeg ble selv mor for noen uker siden, og det er det mest fantastiske i verden. Jeg er imponert over at du i det hele tatt har tid til bloggen, så slutt å ha dårlig samvittighet. Du er fantastisk!

 245. Akkurat slik skal en kjærlig,omsorgsfull og god mor tenke og føle <3 Nyt Nelia til fulle,denne tida får du aldri igjen,og det skjønner du med å skrive dette fine og reflekterte innlegget 🙂 Stor klem <3

 246. Ingvild

  Du har i alle fall min fulle forståelse 🙂 Nyt mammapermisjonen!

 247. Åååguud!!! Nå var jeg livredd for at du skulle skrive du skulle slutte!!! Klarte så vidt pine meg igjennom det øverste for å komme til de siste avsnittene der det som oftest står «så da slutter jeg».. Forstår GODT at du vil prioritere familien 🙂 stå på videre!! Nelia er så søt med de blå øynene!

 248. Bra skrevet og godt gjennomtenkt!
  Den første tiden med de små går så altfor fort
  og i tillegg er man jo litt i en ammetåke sånn at ting forsvinner litt med det og…
  Ihvertfall her i gården:-P

  Nyyyyt, og ikke ha dårlig samvittighet, barn trenger foreldre som er tilstede og
  vi får muligheten til å oppleve alt på nytt gjennom deres øyne og det er så gøøøy!!;-)

  Og til sist, FOR noen vakre, store øyne på N!! *smelt*

 249. Så godt å se at du har kommet frem til at det er dette du vil, det synes jeg er så flott. Du får ikke denne tiden tilbake igjen – nyt hvert eneste sekund av det!!!!

 250. hege Larsen

  Kjære kjære Caroline!!!!!! Det å være mamma og sammen med Nelia er det som betyr noe – alt annet er egentlig ikke så viktig……..tiden går så fort og den får du ikke igjenn! Det viktigste du kan gi Nelia er tiden din. Bare nyt dagene sammen med familien din og ikke ha dårlig samvittighet for det !!!! God klem fra en mamma til en annen 🙂

 251. kjære Caroline.
  hopp opp i soffan og kos deg med familien din du! SELVFØLGELIG forstår vi det! 🙂

  Titter innom flere ganger daglig – er vel en vane 🙂 men jeg forventer ikke at du tryller frem 4-5 innlegg hver dag. om det er noe én gang om dagen, så er jo det kjempekoslig å lese, men familie og deg-tid kommer først. Det forstår jeg, og det tror jeg alle andre gjør også. Ikke bekymre deg søta.

  ha en fin kveld. go en super-onsdag imorgen 😀 starter selv dagen med tidlig trening kl6.45 (om jeg klarer) GLEEEDER MEG :)))))

 252. Nydelig skrevet og har stor respekt for det du skriver og vil få frem.
  Du er en god mamma, det er det ingen tvil om. Leste det jo akkurat. Du berørte meg med dette innlegget. Kos deg og nyt tiden MAMMA Caroline

 253. Benedikte

  Selvsagt skal du følge magefølelsen din, og tenke mest på datteren din!

  Det glir vanligvis raskt over med ubehag etter vaksinen, god bedring til Nelia (og mammahjertet!)!

 254. Zari Demirova

  gir absolutt mening! 🙂 du har rett og må bare følge mammahjertet ditt 🙂 venter ei lita jente selv nå (har termin den 17.mai) og har tenkt å prioritere henne framover 🙂 tror det er veldig viktig for å skape et godt forhold. familie må prioriteres ♥
  nydelig bilde av Nelia forresten ♥ nyt tiden med henne 🙂 du er flink! klem med ønske om ei fin natt.

 255. Hei. Så fint skrevet. Når man blir mamma så følger den gnagende samvittigheten med i pakken, sånn er det og det blir nok flere utfordringer med den.. Men du lærer deg å takle det, finne frem fornuften og få en balanse etter hvert. Viktigste er å KOSE seg mest mulig med nurket, snuuuuse inn babylukten- vips så er de i 2.klasse og løper ute helt til de mååå inn for kvelden. Kos deg mest og jobb litt! Denne tiden kommer aldri tilbake:) hardt å si det sånn men sånn er det:)
  Ps- du har en fantastisk søt bebis;)) lykke til!

 256. Kjære Carolinemor! Jeg har fulgt bloggen din siden før bryllupet, og alltid beundret deg fordi du er så flink i alt du gjør. Det at du nå føler at du ikke gjør en god nok jobb med bloggen fordi du prøver å gjøre en god jobb som mamma – som jeg er hundre prosent sikker på at du mer enn får til, er HELT GREIT! Jeg ønsker deg og mannen din og Nelia og hundene alt det beste, fordi jeg har blitt så glad i dere alle sammen gjennom bloggen din – som jo høres helt skrudd ut, men det er helt sant altså. Så gjør det du føler er riktig, du har jo en nydelig liten familie nå, i tillegg til den store familien din som alltid vil være der for deg – oss, leserne dine. 🙂

  Ønsker deg og dere alt godt! Klem fra meg 🙂

 257. Hei

 258. Når du skriver innlegg som dette merker jeg at det jeg gleder meg aller mest til her i livet, det må være å bli mamma til mitt eget barn.. <3 åå, nydelig skrevet! Skjønner deg veldig godt jeg 🙂

 259. Fullstendig menneskelig Caroline, forstår deg så godt! Ble mamma en liten stund før deg, og klart de små betyr alt! Noen lever for å jobbe.. Jeg jobber for å leve.. Tror ikke når en blir gammel, at en angrer på at en ikke jobba mer!! De små er jo bare små en kort periode, og tiden raser avsted. Nei, nyt tiden med den fine pia di 🙂

 260. Din beste og fineste post!! Kjente meg igjen og det rørte mammahjertet mitt ♡

  1. Enig! Ditt aller beste innlegg.

 261. Den viktigste jobben av alle er og være mamma100% godt du følger hjertet ditt Karoline:-) fantastisk og motiverende blogg du har, stå på og kos deg med nydelige Nelia!

 262. Tove Framnes

  Hei Caroline

 263. Kjære vakreste Caroline! :-)Så utrolig nydelig og ærlig skrevet <3 Ikke tenk på å ha dårlig samvittighet engang, senk skuldrene og nyt livet som mamma,og for en mamma du er,blir helt rørt av hvordan du beskriver din kjærlighet til Nelia! Jeg tror de aller fleste leserne dine har full forståelse at du prioriterer Nelia først, det er sånn det skal være ,dessuten synes jeg du er superflink til å oppdatere , bloggen er jo bedre enn noen gang,og vi trofaste leserne er der i tykt og tynt vettu 🙂 Så slapp av og kos deg du,vel fortjent 🙂 Og …. Nelia da,hun er bare helt fantastisk vakker,det lyser godhet av henne,akkurat som mamma`n 🙂 Gode klemmer til deg 🙂

 264. Victoria

  Mammarollen er alltid viktigst og heldigvis klarer vi som regel å prioritere de små. Vanligvis ville du jo vært i et års permisjon og med gradert permisjon blir det vel lett å jobbe for mye. Nyt tiden med familien din og så får vi lesere tåle mindre oppdateringer, det skulle bare mangle;)

 265. Kos deg med den nydelige lillejenta du, den tiden går så fort at du vil angre deg om du ikke følger akkurat det du vil akkurat nå. Og det du vil er å bruke litt mindre tid på bloggen og ta av den tiden å gi til henne og det er en helt riktig prioritering. Så kos deg.

 266. Therese

  det forstår vi veldig godt. Nyt det å være mamma til den fine prinsessen din, tiden går så fort og man skal ikke sløse bort noe av den tiden. Så jeg syns du gjør helt rett:) plutselig er de blitt stor og man lurer på hvor tiden ble av… du får sikkert nok av tid til å blogge senere… å vi blir jo glad uansett hvor mange innlegg du har om dagen, bare det innimellom kommer noe nytt:)
  kos dere idag. jeg skal på jobb nå.

  =)

 267. Ida Charlotte

  Ikke ha dårlig samvittighet for noe sånt, alle skjønner hva som er viktigst og hva du må prioritere! Det skulle bare mangle! 🙂 Og jeg må jo si at du har gjort en utrolig bra jobb med å klare å oppdatere såpass mye etter å ha blitt mor. Det er ikke alle som ville klart det, så all cred til deg! 🙂 Du er kjempe flink, og du har nok av lojale følgere som ikke drar noen vei 🙂 Nyt tiden med, Nelia <3

 268. «… men jeg blogger også for min egen del, fordi det gir meg noe å gi dere noe.» – Skjønner akkurat hva du mener, og jeg mener det er akkurat slik det skal være! Bloggere som KUN blogger for å tilfredsstille leserene synes jeg burde vurdere bloggen sterkt. Jeg synes man burde ha en indre motivasjon, gjøre det fordi man liker det og ikke alltid beklage seg. Jeg følger ikke mange blogger lengre. Noe av grunnen er selvfølgelig at tiden ikke strekker til, men også fordi jeg har aktivt valgt å lese blogger av typen «Jeg får ikke lyst til å blogge når jeg får så få kommentarer».

  De aller fleste nybakte mødre tar permisjon i minst 8 måneder. Det er forståelig at du, med blogg og eget firma, ikke har mulighet til å gjøre det på samme måte. Derfor må du passe på å nyte tiden alt du kan, og ikke jobbe deg ihjel. Ikke spesielt kult om du skulle møte på en smell og ikke være i stand til å gjøre noe <3

  Du er en stor inspirasjon for mange av oss, og jeg tror ikke at jeg er den eneste som gleder meg til de daglige dosene fotballfrue. Drømme seg bort fra en stressende hverdag (for ja, selv om jeg tror du har en mer stressende dag enn mange av oss, så får jeg en slags "sky-følelse" av å lese det du skriver). Selvfølgelig synes jeg det er synd når det ikke har kommet et nytt innlegg fra deg, men det er helt forståelig at du ikke kan bruke all din tid på bloggen, mamma eller ei, og jeg har stor respekt for den jobben du gjør! <3

 269. Det skulle bare mangle. Du kan koble helt av, med GOD samvittighet 🙂

 270. Som førstegangsmamma er det ofte sånn at man vill fortsett som før selv om man har fått barn. Men man ender som regel opp med å angre på at man ikke fikk tid til å nyte tiden med baby mer. For den kommer virkelig aldri tilbake, og man knytter så viktige bånd i denne tiden. Jeg fikk selv nummer 3 nå, og jeg virkelig nyter babyen min hver dag, og alt er tilrettelagt for han.
  Jeg var mer sånn som deg da jeg fikk min første jente, sprang fra det ene til det andre, for jeg ville ikke få glipp av noe. Nå hadde jeg ikke klart det, fordi det gir meg Såå mye mer å bare være me babyen min, gå turer, gå på babysang og babysvømming, barseltreff. Og det viktigste av alt bare kose, leke og gi masse kjærlighet til babyen.

 271. Du må nyte tiden og kos deg masse med den skjønne babyen din 🙂 Det har absolutt ikke noe å si om det noen ganger blir få innlegg. Alle innleggene dine er uansett så gjennomført og gode, så ta deg litt fri med god samvittighet 🙂

 272. Er ikke mamma selv, men vi prøver å bli gravide. Og dette innlegget rørte meg veldig. Nå gleder jeg meg enda mer til å bli mamma! Nyt all din tid med lille vakre Nelia og ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke oppdaterer hver dag eller flere ganger dagen, vi lesere forstår deg så godt og venter tålmodige og spente på neste post, uansett hvor lang tid det tar 🙂 heia deg! Stor klem!

 273. Madeleine

  Selvfølgelig skal du leve livet ditt! Jeg sier dette i aller beste mening; der finnes tusenvis av blogger vi kan lese, men Nelia har bare én mamma. 🙂

  Jeg vet det er flere bloggere rundt omkring som har hatt suksess med gjestebloggere i perioder – det kunne kanskje vært noe å vurdere? Du vil jo likevel ha full kontroll over bloggen, men samtidig vil du også ha mulighet for litt avlastning på bloggen når du trenger det, ved at gjestebloggere f.eks forhåndsblogger er innlegg som du kan poste når du syns det passer.

  Uansett Caroline – husk å ta vare på deg selv også. Uten deg ville ikke bloggen vært her i det hele tatt!

 274. Kristin

  Hei! Så fint skrevet:) og såklart må du ta familien først! Og alle skjønner jo det:) Men jeg er veldig positivt overrasket over hvor mye du fortsatt blogger etter at du fikk deres nydelig datter:)

 275. Kamilla

  Du er kjempeheldig som kan være din egen sjef!! Jeg husker når jeg hadde hektiske perioder på jobb, og var lite hjemme, så begynte ettåringen min å kalle meg med fornavn…Den svei skikkelig!! Jeg hadde ikke muligheten til å være fleksibel, det håper jeg du har:) Og du viser det ved å prioritere det viktigste i livet:) klem til deg

 276. Kristine

  Du er så flink Caroline! 1 innlegg eller 5, jeg kommer alltid til å stikke innom bloggen din. Elsker den! Virkelig! Og det vet jeg at jeg ikke er alene om 🙂 du er utrolig flink. Fikk en liten tåre i øyekroken ved flere steder i innlegget ditt. Veldig koselig. Ikke ha dårlig samvittighet, jeg skjønner hvor den kommer fra, men du behøver ikke ha det. 🙂 mamma til ei på 1,5 år her 🙂 vi vet at du gjør ditt beste og ja bare kos deg og nyt barseltiden! Det går så altfor fort. Nyt! 🙂 🙂 ha en strålende flott dag 🙂 klem

 277. Jeg synes det går helt fint med 1 post om dagen. Jeg titter innom bloggen din hver morgen (og gjerne flere ganger om dagen) sammen med kaffekoppen, ikke fordi jeg forventer at det hele tiden er noe nytt der men fordi det er koselig å lese det du skriver. Tipset mitt er å nyte øyeblikkene (som du også sier), og ikke bli stresset for hvor mange innlegg du har den dagen. Ikke si at du kommer med flere innlegg i kveld, 3 i morgen og beklag for de du ikke la ut. Jeg skjønner godt at du blir stresset av det. Ta det som det kommer. Alle vet at ikke alt går som planlagt hele tiden. Men leserene dine tror at det ene innlegget var det du planla å legge ut den dagen, eller de fire den andre dagen, helt til du sier at det skulle vert flere. Det tar tid og er mye arbeid med alle postene du lager, så ingen forventer så mange oppdateringer. Ta ting litt mer som de kommer, nyt hverdagen og ikke beklag for innleggene du ikke postet, ver heller glad og FORNØYD med de du faktisk postet 🙂 🙂 Stor klem fra fornøyd leser! 🙂

 278. Så utrolig nydelig Nelia er.. Ser så mye av både deg og pappan i henne! Fin blanding!
  Hva syns dere selv om hvem hun ligner på? 🙂

 279. Du prioriterer helt riktig når du velger å ha fokus på Nelia og familieliv fremfor jobb. De fleste får ha permisjonstiden helt fri for jobb, så slik sett gjør du allerede mer enn hva som kan forventes i din situasjon. De som måtte mene noe annet har ikke god nok innsikt i situasjonen, og de skal du ikke høre på. Lytt til dine egne behov, til Nelias behov, og husk at du er mer enn god nok! Heia deg:-)

 280. Cecilie

  Hei Caroline!
  Jeg fikk nesten akkurat barn nr to og skjønner ikke hvordan du klarer å få til alt – ikke bare å skrive innlegg, men å lage dem og ha et liv ved siden av også. Det er rett og slett beundringsverdig hvor mye energi som bor i deg 🙂 Bloggen din inspirerer meg og motiverer meg til å klare å stå opp om morgenen og få ting gjort! Du hjelper meg til å like mandager og hverdager bedre, og får meg til å verdsette rutiner i hverdagen. Det er så mange flere ukedager enn helger og derfor så er det så deilig å høre noen andre som sier noe annet enn «Nå er det snart helg dere!!», på en tirsdag 😉
  Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men akkurat dette følte jeg at det var verdt å skrive. Så, takk! 🙂

 281. Hun er så utrolig nydelig! De øynene er helt magiske, skjønner veldig godt att du tar deg tid til henne 🙂 Du skal aldri la jobb gå forran og bare være deg! Kone, vennine og mor 🙂 Det er det som gjør livet helt fantastisk 🙂 Bare fortsett med det du gjør, vi er tålmodige 🙂 Kos deg masse med hjerteknuseren din 🙂

 282. IT IS SO IMPORTANT TO GIVE 1. PRIORITY TO YOUR BABY, all of us – you readers have own lives too and totaly understand!! Much love ♥

 283. LInda:)

  Fantastisk skreve kjære du!!!!!
  Nyt tiden med mann og di nyyydelige datter, og resten familien med god samvittigheit!
  Tida går så fort avgårde… Eg er no 42 år og fortsatt lykkeleg gift med samme mann etter at vi møttest for 26 år sidan.
  Vi har tre barn på 20, 15 og 11 år og vi er er så GLAD når vi tenker tilbake på åra som har gått, at vi har vore flinke til å nyte kvarandre, barna våra og kvardagen! Gjort ting ilag som har gitt oss alle gode og glade minner!
  Eg les bloggen din dagleg og må seie at eg er mektig imponert over det du leverer, både no når du er i permisjon og tidlegare!
  Ein ting som er eit mantra i mitt liv og min kvardag er : LIVET ER NÅ!!!! <3

 284. Blondinbella får det til? Og hun har bare hakket mer enn deg og drive med! Du var ikke sånn jeg trodde du var allikevel..

  1. Til Kikki: Du får lage din egen perfekte blogg da vet du. Bruk energien på noe annet enn å kritisere andre. 🙂 Det lever du lengre på.

  2. Tuller du nå? det der er det rareste jeg har lest! mener du virkelig Det Blondibella driver med er på lik linje med Caroline sitt arbeid? ta foreslår jeg at du leser igennom Caroline sin blogg en gang til!

  3. har ikke ord «Kikki», dette blir bare for dumt! ta den negative energien din å spre den et annet sted!

 285. Kos deg sammen med Nelia med god samvittighet så ikke du angrer i ettertid på at du brukte for mye tid på bloggen den første tiden for den får dere aldri igjen<3 Hun er nydelig!

 286. Du gjør en kjempegod jobb med bloggen med tanke på at du nylig har blitt mamma, så vær stolt av alt du får gjort i stedet for å ha dårlig samvittighet for det du ikke får gjort! Det er bra at du prioriterer å være mamma for Nelia, det er nok noe du vil være glad for i ettertid. Husk å også prioritere Caroline oppi alt annet! 🙂

 287. En leser

  Ser ud som om absolut alle har stor forståelse for at du ønsker at prioritere familien og din lille datter. Det er sådan en nybagt mor bør tænke og sådan de fleste har det i sin permissionstid.
  Dette handler vel i bund og grund mere om at det virkede så enkelt at beholde en høj indtægt via bloggen som før med alle annonceindlæg og alle lænker som giver dig procenter på indkøb. Alle kan vel blive facineret af indtægter som hver især kommer efter en ganske lille indsats, så mange ville nok have prøvet på det samme som dig hvis de først havde chancen, men ingen vil forvente det af andre. Du får nok nogen færre læsere hvis du går ned i antal bloggindlæg, men dine trofaste læsere bliver naturligvis hængende. Du har mange læsere som er søde til at skrive positive kommentarer og som heier på dig; og det bliver de helt sikkert ved med. Så hvis du selv kan stresse ned og lade indtægten falde lidt så er der kun ros at få fra læserne.

 288. Hei vakre.
  Alle som er mamma selv skjønner dette. Bruk så mye tid du kan med nydelige lille prinsessa. Min største prins begynner på skolen til høsten og tro meg, det går så fort. 🙂 Dårlig samvittighet er noe vi mammaer sliter med uansett hva vi gjør. 😉
  Ikke ta kritikk til deg. Av og til er det så mye usaklig kritikk i kommentarfeltet at jeg bare trykker det vekk.
  Du gjør en fantastisk jobb med bloggen og etter innlegg som dette viser du at du er en vakker person på innsiden og.
  Hør på dine nærmeste hver gang de sier at du ikke skal ha dårlig samvittighet.
  Stor klem.

 289. Elisabeth

  Hei,

  For en nydelig jente dere har 🙂 Kos deg med Nelia, tror du er en kjempe flink mamma!
  Takk for en flott blogg, du inspirerer på alle måter!

  Elisabeth

 290. du gjør absolutt det rette og trenger overhodet ikke ha dårlig samvittighet for det!

 291. Mariell

  Blir rørt av å lese det du skriver! Du har et skikkelig stort hjerte, og det var sikkert veldig godt å bare få det ut, så slipper du å ha dårlig samvittighet for noe du egentlig ikke trenger å ha dårlig samvittighet for. Virker for meg som at du er en omsorgsperson, noe som kan være tungt å være når man har så mye på hjertet <3

  Mariell, 17

 292. Ragnhild

  Amen!!
  <3

 293. Kine S.H.

  Kos deg med den vakre lille jenta di 🙂 Det skal du aldri ha dårlig samvittighet for.
  Vi som følger bloggen din har forståelse for det.

 294. Kine S.H.

  Kos deg med den vakre lille jenta di 🙂 Det skal du aldri ha dårlig samvittighet for.
  Vi som følger bloggen din har forståelse for det.

 295. Jeg har aldri før lagt igjen kommentar på denne siden, men i dag vil jeg gjøre det. Har til min forundring blitt fast gjest på fotballfrue, jeg vet ikke hvordan det skjedde og det var ikke planlagt, men jeg er innom hver dag. Jeg er bare glad for at du skriver det du gjør i dag. Du er mor, du har akkurat begynt på reisen. Kanskje Nelia får søsken en dag? Jeg har to små, og etter de første årene nå er tilbakelagt innser jeg hvor viktig det viktigste nøkkelordet av alle er i denne tiden: tilstedeværelse (mindfulness?) når vi er sammen med ungene, men også å være tro mot dine egne behov. Hvis ikke blir alt bare trist. Du må gi deg selv den tiden du trenger til å være Caroline der du er.
  Lykke til videre.
  PS. Du har en nydelig jente og en flott mann.

 296. Kære Caroline, tak for en super blog. Ingen stress. Du er i forvejen langt mere aktiv end gennemsnittet af bloggere og kan være stolt af det. Og vi mødre ved godt, hvordan det er. 🙂

 297. Dette var et bra innlegg, og jeg har lurt på når det måtte komme. For, det må være enormt slitsomt å ta alle de bildene, legge dem ut og skrive innlegg – og ikke minst dokumentere det meste du gjør, mange ganger om dagen. Jeg er jo en av dem som ikke helt skjønner at folk vil dokumentere alt de foretar seg..

  Tror de fleste har forståelse for at du vil prioritere barnet ditt – det skulle bare mangle.

 298. Charlotte

  Nelia er helt fantastisk søt, herregud så heldig du er 🙂

 299. Hei.

  Dersom noen ikke forstår at du må prioritere barnet ditt, familie og venner har ett problem. Det er ikke uten grunn at man har barselpermisjon, det er fordi det foregår mye nytt i livet, og det er en annen person enn en selv som er prioriteten. Dette er en tid i livet du kanskje får en, to eller tre ganger (eventuelt fler) men den tiden er dyrebar og viktig at du tar vare på!

  Dårlig samvittighet for alt man ikke får gjort tror jeg de fleste mødre kjenner seg igjen i, men en kan ikke forvente å få gjort alt som før. Kanskje får man ikke trent like ofte, eller truffet venner like ofte, eller jobbet like mye som før, men det er bare for en periode, en viktig periode. Og man burde la babyen være hovedprioritet.

  Mulig noen av dine lesere klager over færre innlegg, men jeg tror også at noen reagerer på at du blogger så mye. Du har tross alt fått verdens største skatt! Selv leser jeg bloggen din daglig, og setter pris på alle innleggene, men om du hadde lagt ut 1 innlegg om dagen i en periode, ville ikke jeg ha reagert på det. For meg ville det vært naturlig. Ta deg tid til å være menneskelig, til å nyte den verdifulle tiden du kan med skjønne lille Nelia, den tiden kommer aldri igjen! 🙂

 300. Dette er det beste innlegget du har skrevet! 🙂 stå på mamma-Caroline!!! Det viktigste i livet er barna våre, og de vokser så fort. Det er en tid for alt;)

 301. Å slite med dårlig samvittighet er helt grusomt, men det er som dansken sier over her – hvis du vil beholde din høye inntekt, må du ofre kvalitetstid med familien. Vi klarer oss helt fint med bare 1 eller 2 innlegg pr dag, andre bloggere tar jo pauser på dagesvis uten å si ifra. Vi ser jo at du legger mer arbeid i dette enn de fleste. Men som sagt – færre innlegg kan bety færre lesere, som igjen kan bety mindre inntekt. Du velger jo selv hva du vil «ofre».

 302. Wow.. Nydelig innlegg! Kos deg med jenta di! Heia oss mammaer!! 🙂

 303. Family first! Det tror jeg alle har forståelse for! 🙂

 304. En helt riktig avgjørelse. Dette burde alle forstå. Det burde ikke være nødvendig å forklare det engang.

 305. Brighin

  This is absolutely beautiful Caroline!! I have read your blog for about 2 years now and I can honestly say the quality, content and regularity of updates has not diminished at all. That being said, you are on maternity leave and should enjoy every minute of it. You have an awful lot on your plate so take care of number 1 (Nelia) number 2 (you) and number 3 (Lars-K).

  Your loyal readers will stay loyal!!!

  Lots of love

  Bx

 306. Margrete

  Kjære Caroline!
  Nå må du ikke være for streng med deg selv! Jeg er mildt sagt imponert over hvor mye du har klart å levere de siste månedene etter at du ble mor, og du må overhode ikke ha dårlig samvittighet overfor for oss kravstore lesere som gjerne ønsker oss den daglige dosen med 3 innlegg+++ vi vil fortsette å følge deg i forhåpentligvis mange år til! og jeg har full forståelse for at du ønsker å tilbringe mest mulig tid med den nydelige datteren din nå. Nei, nyt å være i delvis mammapermisjon nå, spedbarnsperioden er tross alt noe man bare får en gang! Gratulerer med 5 års jubileum fra en trofast leser som elsker å få en avkobling på bloggen din daglig fra en hektisk studiehverdag.

 307. Klem til deg 🙂

 308. Anne Line

  Har fulgt deg i mange år nå, men aldri kommentert før. Innlegget ditt traff meg rett i hjertet! Du må være en fantastisk jente, og selv om jeg aldri har møtt deg er det nesten som om jeg bli misunnelig på dine venner og familie som får gleden av å ha deg i sine liv 😉 Selv om jeg ikke deler dine interessert med skjønnhet og mote, så bli jeg fantastisk inspirert av din possitivitet og hverdagsglede 🙂

 309. Jeg synes det var godt å høre disse ordene jeg. Og dårlig samvittighet burde du legge på hylla, vi andre tar jo glatt barselpermisjon og er helt borte fra jobb. Og det tror jeg at er både lurt, sunt og veldig, veldig viktig for babyene våre.
  Plutselig er jenta di 7 år som min og har ikke så mye tid eller behov til å være sammen med mamma lenger…

 310. Kristin

  Jeg ble glad av å lese dette! Ingenting er større enn kjærligheten til sine barn. Og det er hundre prosent riktig alt det du skriver.

 311. Det skulle bare mangle at du vil være der for henne, så vær det. Ingen ting er vitkigere enn kjærlighet 🙂

 312. She´s so cute! 🙂

 313. Dwightinha

  Denne tiden med Nelia kommer aldri tilbake og går altfor fort. Pass på å nyte den, jeg skjønner deg meget godt. Da jeg ble mor endret synet mitt og prioriteringene mine seg 180 grader. Det er nok sundt at barn skaper en annen prioriterings rekkefølge. Jeg tror det gjorde meg til et bedre menneske.

 314. hei C, dette forundrer meg ikke 🙂 Har tenkt at du blogger mye og av kvalitet. Men du har jo en baby som skal ammes og ha klær og ting i orden i tillegg til at du trener, gjør husarbeid etc.. så har tenkt at det kanksje har vært mye for deg. MEN; Vi damer er eksperter på å ha dårlig samvittighet; for ikke å ha fin nok kropp, huset nok iorden, ferske kaker, tid til venninner +++ Denne lista stopper aldri! Vi kan aldri bli perfekte. Visste du det? Vi kan bare være så brae vi kan.. Livet er en reise, vi skal leve, lære og dø…. At du poster dette viser bare at du reflekterer over dette ihvertfall og på en måte innrømmer at det kan være mye for deg og det er SÅ BRA! Du er fin som du er selv om du ikke rekker alt.. vi er kjempeglade i deg 🙂 Jeg liker best oppskriftene, men også daglig (nesten) inspirasjon. klem H 🙂

 315. Hey, wish I was so great mom as I believe you are and person in general. And I think I deal with much less things than ryou do everyady! :))
  All of us – your readers and moms among us- totally respect and understand that your beautiful child and family and you yourselfe must come first and only than all other things in the world. So enjoy your time and dont feel vad about it, good luck! I would read your blog even if you updated twice a week :))) kisses :#

 316. Johanna

  Jeg synes du prioriterer HELT rett. Vær mamma så mye du kan! Du er allerede Norges beste blogger, og ingen kan måle seg med dette nivået. Alt er særdeles gjennomtenkt og profesjonelt utført, og jeg er helt sikker på at det vil fortsette slik. Vi unner deg denne tida med lillejenta di. Den får du aldri tilbake:) ha en super dag!<3

 317. Utrolig flott innlegg, Caroline. Skjønner deg helt, jeg synes det er imponerende at du lager så mange gjennomførte og lange innlegg, samtidig som du har baby, hus og familie mm. Jeg tar meg stadig i å ikke forstå hvordan du har tid til alt samtidig med amming og å passe på en liten. Det krever så mye tid å ha barn, og det går nesten ikke å skjønne før man har prøvd selv. Kjempeskjønt å lese hvordan du føler om Nelia, og støtter deg selvfølgelig i å prioritere henne først. Din blogg er jo i en egen kategori ift antall oppdateringer uansett, jeg setter pris på daglige innlegg, men forventer ikke tre 😉 kos deg og slapp litt av også i denne tiden. 🙂

 318. Ingrid G

  Først og fremst er du mamma! <3 Alt annet kommer i andre rekke. Du har nok merket forskjellen på en nyfødt og en litt større baby som blir mer våken, krever litt mer oppmerksomhet osv, og dere har allerede fått oppleve masse glede sammen med Nelia. Det vil fortsette! <3
  Du må bruke tiden du har med vesle Nelia godt, hun vil vokse så fort, og denne spesielle tiden får du aldri igjen sammen med akkurat henne! Når dere evt får flere barn, vil dere alt ha Nelia, hun vil kreve sitt alt etter alderen hun vil være i, så det vil ikke bli samme ro rundt deg og barn nummer to og tre osv som det er nå, sånn er det i alle familier som vokser. 🙂
  Så kos deg masse masse med veslegull, hun er det aller aller viktigste for både deg og din mann. Jeg tror du er en veldig flott mamma for Nelia, og du er et forbilde for unge kvinner som gjerne vil opp og frem i livet, men som likevel prioriterer barnet aller først. Karriere er en ting, de nære ting er aller aller viktigst når det kommer til stykket, så bruk tiden godt og nyt den, dagene kommer aldri tilbake.

  Ingrid G

 319. Om det er noen som skal få dårlig samvittighet av «dårlig» blogging i denne bloggverden så er det ihvertfall IKKE du kjære Caroline 🙂 Jeg er imponert over hvor mye du faktisk klarer å blogge selv om du har den nydelige lille datteren din og alle andre dagligdagse gjøremål! Du står på og kommer med vellskrevne og inspirerende innlegg hver dag. Ingen kan si at bloggen din ikke er godt nok oppdatert!

  Men du må huske det at det er først og fremst Nelia som skal ha ditt fokus nå og om det vil si at du må ha en bloggfri dag i ny og ne så tar du deg bloggfri. Du er super og det er en grunn til at du er norges største blogger, Caroline 🙂 Stå på som du gjør, det er alt mye mer enn bra nok!!! 🙂

 320. Fast leser

  Kjære Caroline! Tar av meg hatten for at du deler og setter ord på de følelsene du jobber med om dagen, som jeg godt forstår at du har. Ville bare si: Vær mamma! Nyt Nelia og nyt permisjonen! Jeg tror vi er mange som forstår og respekterer at du også skal bruke denne tiden sammen med datteren din. Hverdagen med barnehage og full jobb kommer tidsnok (selv om det er rom for mange nydelige stunder da også, heldigvis!). Jeg gleder meg over en underholdende og god blogg, som fullt ut (uten overdrivelse) erstatter behovet for å besøke sider som kk.no, e.l., men har samtidig all respekt for at dette er din jobb, og som alle andre skattebetalere i Norge har du rett og krav på de samme permisjonsordningene som oss andre. Du har sikkert også det samme behovet som de fleste andre for å prioritere tiden din godt mellom jobb og fritid (lettere sagt enn gjort i en såkalt grenseløs jobb, I guess :-P) Lykke til og jeg heier på deg:-)

 321. Kos deg med Nelia, å nyt permisjonstiden din Caroline. Alt i alt så er det familie som betyr noe 🙂

 322. Kjære Caroline!
  Det er ingen som forventer at du skal blogge 2,3 eller flere innlegg hver dag! Du er i mammapermisjon og skal nyte tiden din sammen med Nelia. Vips så er hun ett år, og bruker mesteparten av dagen i barnehagen.
  Du må ikke ha for høye forventninger til deg selv og føle deg presset til å prestere hver dag. Jeg tror ingen har en så fin og gjennomført blogg som du har. Vær stolt av det du har og har fått til!

  Kos deg masse med nydelige Nelia, mannen og hundene.

  Mange klemmer

 323. Elisabeth

  Heisann 🙂

  For en nydelig datter dere har ! smelter helt ! Du skal ikke ha dårlig samvittighet for noe ! Du er kjempeflink med alt. Har følgt bloggen din fra dag 1, å må si jeg elsker den ! Selv om du ikke oppdaterer så mye som du ønsker, så har du forsatt faste leserer 🙂

  Du inspirerer meg så mye til å trene, å lage mat å mye mer. Jeg digger deg rett og slett !

  Stå på videre !

  Elisabeth

 324. Selvfølgelig har vi all mulig forståelse for det! Du gjør en super jobb med bloggen, og den klarer å vente litt inn i mellom. Du skal selvsagt prioritre lille, vakre Nelia fremfor alt annet!

 325. Det der må være de nydeligste øynene jeg noen gang har sett! Herregud for en nydelig baby!

  1. Hei.

   Så utrolig bra skrevet. Dette tror jeg alle forstår.
   Caroline MÅ komme først.

   Nelia er bare så nydelig.

   Klem Elisabeth

 326. Melissa

  Det gjør ingen verdens ting, Caroline! Alltid kjekt å høre fra deg, men vi kommer ikke til å bli sure/skuffet over deg hvis det ikke blir like ofte. Vi liker deg uansett:D

 327. Anna Elena Uglem

  Vel, jeg har ikke fulgt deg så veldig lenge. Var innom i ny og ned før du ble mamma, men ble ikke fast leser før i høst. Jeg vil hvertfall si at 2 poster om dagen er helt vanlig i mine øyne (når det gjelder din blogg) og om det er dager med 1 post er det like interessant. Og om du skulle føle for at du ikke er i blogghumør en dag spiller det heller ingen rolle, vi kan jo ikke forvente en fulltidsblogger når man «nettopp» har blitt mamma! Kos deg og nyt tiden sammen med familien din, bloggen kan du ta når du føler for det og passer seg! :-))

 328. Har du brukt lipgloss på leppene hennes eller?

  1. Det er sikkel :p

   1. Haha, bare ventet på at noen kom til å kommentere det. Virker som folk bare vil kommentere for å irritere deg…

  2. Hahaha herlighet

 329. Jeg elsker bloggen din…men det er bedre at du blogger annen hver dag enn at du «møter veggen» og slutter helt å blogge.. 🙂

 330. Faktisk blir jeg superglad når det bare kommer en bloggpost per dag, for det er ikke alltid jeg rekker å lese blogg hver dag, så da føler jeg at jeg går glipp av mindre når det ikke er så mange poster jeg må ta igjen! Hehe. Det der med samvittigheten er vanskelig, men jeg håper du klarer å finne en løsning på det 🙂

 331. Charlotte Kristensen

  Caroline! Jeg synes det er så bra av deg å prioritere Nelia først. Du er en vakker person, både på innsiden og utsiden.
  :0)

 332. Jeg tror både du selv, din familie og bloggen din har godt av at du prioriterer slik! Bedre med noe 100 % enn litt av alt halvveis? Leserne dine har ingen grunn for å klage over sjeldere innlegg – da kommer det sikkert bare GODE innlegg også. Kvalitet fremfor kvantitet. Nyt tiden, kjære deg!

 333. Jeg er veldig imponert over hvordan du har klart å prioritere så mye på en gang! Det er 24 timer i døgnet for alle, og jeg klarer så vidt å prioritere skole (går allmenn) og trening. I helgene framover skal jeg også begynne å jobbe, så jeg merker på kroppen at jeg begynner å bli stresset og nervøs over alt jeg må prioritere, så creds til deg Caroline som har klart deg så bra! 🙂 Ta en velfortjent mammapermisjon! 🙂 <3

 334. Full forståelse, vi er trofaste lesere uansett om det bare blir innlegg 1 gang for dagen også. Gjør ingenting om du tar deg en bloggfri dag heller, du gjør en så bra innsats med bloggen, så litt fri det fortjener du.
  Du er jo i mammapermisjon, klart du skal prioritere Nelia da, hun er jo det viktigste av alt. Nyt tiden og kos dere. 🙂

 335. Å, for en nydelige jente dere har <3

 336. Utropstegn! 🙂

 337. Du skriver at når permisjonen er over, vil bloggen bli som før, betyr det at dere skal ha Nelia i barnehage når hun er ett år?

  Vi har fått barnehageplass fra høsten, men vurderer å si opp plassen og ha gullet hjemme til hun blir to. Tror ikke jeg klarer å levere henne fra meg når hun er så liten, og etter å lest litt om 1-åringer i barnehage (bl.a. denne artikkelen: https://lykkeligbarndom.no/2013/06/12/gro-nylander-om-1-aringer-i-barnehagen-2/) så blir jeg enda mer overbevist om at å ha barna hjemme til de er minst to år er det beste for barnet.

  Med dagens ordninger, har jo ikke de fleste muligheten til å være hjemme med barna, og ser seg nødt til å sette dem i barnehagen, selv om de kanskje ønsker noe annet. Men hadde vært spennende å høre hva dere tenker rundt dette, siden du jobber hjemmefra og dermed i utgangspunktet har muligheten til å ha Nelia hjemme. Takk hvis du vil dele dine tanker rundt dette!:)

  Ønsker dere en nydelig onsdag hele familien!:)

  1. Planen er å starte fra januar av, da er hun 13 mnd. 🙂 Så får vi se når den tiden kommer.

   1. kristin

    Kjempefint innlegg:D Må bare si dette pga enkeltes kommentarer om barnehage:P Jenta mi startet i bhg når hun var 13 mnd og hun har storkost seg hver dag fra dag 1:) hun finner frem sko og sekk om morningen og maser om å få gå i barnehagen, og hun lyser opp når hun ser de andre barna og de voksne:):P så min erfaring er at 13 mnd er en perfekt alder å starte i bhg:) det går nok supert uansett hva dere velger;););)!

  2. mamma til snart 2

   Dette er så viktig, og håper du tenker over det Caroline. Nå til dags er det «ut» å være hjemmeværende. Men jeg tror på å ofre litt for disse små de første årene. Jeg har snart 2 barn (gravid i uke 24 nå) og jeg er hjemme med vesla på dagtid og jobber på kvelden når mannen er hjemme eller en nær slektning kan passe henne. Klart det er sykt slitsomt, men det er det beste for henne.. Jeg skal holde henne hjemme til hun blir 3 år og maser selv om å få komme i barnehage, for da sender jeg henne dit med god samvittighet og jeg VET hun er klar for det. Hun er nå 2 år og jeg kunne klart å sende henne i bhg nå også, men de er små kun 1 gang og tiden går så fort. Hun kjeder seg ikke med meg hjemme enda så da utnytter jeg muligheten til å være sammen med henne litt til 🙂 Det BØR bli mer vanlig å utsette bhg start til 2 eller 3 år, for det er ikke sunt å sette så små barn til ukjente personer og så masete omgivelser. Barna leker ikke med hverandre før de er mellom 2 og 3 år gamle. De små 1 åringene sitter for seg selv i bhg og pusler, da har de det bedre sammen med mamma eller pappa. Tilknytning må komme FØR sosialisering med andre barn i denne fasen hvor frykt for fremmende og adskillese fra omsorgspersonene er så stort.

   Enkelte MÅ jo sende tidlig i bhg, men om man kan finne en annen løsning så bør den vurderes syns jeg 🙂

 338. Hege Johansen

  Vi har full forståelse Karoline, ikke ha dårlig samvittighet;-) 1 oppdatering om dagen er mer enn nok spør du meg. Ikke fordi vi blir lei av å lese innleggene dine, men for at du skal få lov til å leve ett liv du også:-) Som mor, kone, venninne og dintid <3 Det er viktig! Ta vare på deg selv og de rundt deg, du fortjener og leve det livet du ønsker å leve <3 Du virker så vakker og snill, og ha for all del aldri dårlig samvittighet om du ikke orker eller har tid til å blogge. Om du trenger noen dager eller en uke i fred, så gjør det! Jeg hørte en gang at jeg måtte tenke på meg selv, for det var det ingen andre som gjorde. Nå sier jeg det samme til deg Karoline <3 Varm klem til ei som følger bloggen din

 339. Helene B

  ååå…. det var så nydelig sagt! kunne ønske jeg også hadde en mamma, for det savner jeg! gleder meg til å bli det sjøl(blir nok en stund til da) for da skal jeg bli like flink som du er! 🙂

 340. Respekt er det har fått for deg, gjennom bloggen din. Du SKAL leve, kan jo ikke bare sitte og oppdatere bloggen, da ville du jo ikke hatt noe å dele, haha 😉 Gratulerer så mye med 5 år! Stor klem:-)

 341. Du virker som ei super mor, og jeg synes bloggen din fortsatt er superbra!

 342. Hei 🙂
  Hvor kjøper du den fine hårpynten till Nelia? Sløyfene og rosene 🙂 Skulle tænkt meg sånn til min egen datter 🙂

  Prioritere datteren først er fult forståeligt.

  MVH Sandra

 343. Nyt permisjonstiden med god samvittighet! Jeg er selv hjemme i permisjon, og ganske så ofte må jeg prioritere å sove istedet for andre plikter. Skal man være en god mor må man ha overskudd selv også!

 344. Nancy (14 år)

  Du har ingen ting å ha dårlig samvittighet for. Det er jo fullt forståelig at du vil være den beste moren du kan for Nelia! 😀 Hun er jo bare såå skjønn! <3 Gjør ingen ting at det blir litt færre innlegg noen dager enn andre, vi skønner jo at du har mye å gjøre. 🙂 Lykke til videre, og stå på! Liker bloggen din veldig godt! 😀 <3

 345. Victoria

  Jeg er sikker på at du er en helt fantastisk mor og vil alltid være det, Caroline! Det er hvertfal helt riktig av deg og prioritere familie, venner og deg selv ovenfor bloggen. Du har en utrolig fin blogg 🙂 Ha en fin kveld!

 346. Jeg personlig har bare vært imponert over hvor mye du faktisk har valgt å jobbe etter Nelia kom til verden, og ikke minst hvor mye tid og energi du fortsatt legger i innleggene dine. Jeg synes faktisk bloggen er på sitt beste nå, kan ikke sette fingeren på hvorfor for jeg har alltid vært en fornøyd leser, men de siste månedene har den bare hatt den spesielle prikken over i’en. Det at du klarer å balansere mammatilværelse og bloggen som du gjør nå er beundringsverdig og jeg er sikker på at 90% av leserne dine er veldig fornøyd med sånn som den er nå. 🙂 (Resterende 10% er bare de som klager på alt uansett og aldri blir fornøyd;))

 347. Du er et godt forbilde for alle mammaer der ute! Stå på Caroline ^^ !

 348. du er så utrolig inspirerende, Caroline! Du står på som mamma og blogger. Og riktig nok skal familie komme først men det at du greier å være mamma, blogger og kone på samme tid er helt utrolig! du fortjener kun det beste <3 Bloggen din er like fantastisk som deg!

 349. Du tenker og prioriterer helt riktig. Den tiden du har med Nelia nå er hellig. Den får du aldri igjen. Om du oppdaterer en gang til dagen må jo det være supert! Du må følge hjertet ditt og magefølelsen. Det angrer du aldri på. Motsatt derimot…ja.. du vet det selv. Det var modig og bra skrevet. Dette kan også hjelpe andre som sikkert kjenner seg igjen i disse følelsene om å klare å sette grenser for seg selv i forhold til morsrollen, og den balansen mellom venner, jobb, sosialt, mammarollen og jobb. Mye å ta hensyn til, men verdens viktigste og beste jobb er jo det være mamma <3
  Nyt den graderte permisjonen. Følg hjertet. DU kjenner hva som er riktig for deg. Ikke slit deg ut med dårlig samvittighet! 🙂 Klem <3

 350. Smelt!!!!!!!! Gud for en nydelig liten jente dere har<3 Nelia er virkelig uendelig vakker 🙂 Jeg er mektig imponert over hva du får tid til. Alle burde ha full forståelse for at hverdagen din styres av den lille sjefen i huset:) stå på,du er helt rå:)

 351. Hei!

  Du skal ikke ha dårlig samvittighet fordi du velger å prioritere barselstiden med Nelia! Det skjer veldig mye det første året, og som mor vil man helst ha med seg ALT som skjer! Om du skriver et eller ti innlegg om dagen, er det vel ingen som bryr seg så mye om. De som er mødre selv kjenner seg igjen i din situasjon, og den dårlige samvittigheten forsvinner nok aldri. Det er ingen som er så perfekt at de ikke har dårlig samvittighet enten ovenfor arbeidsplassen, familien, venner eller evnt andre.
  Om du mister noen av dine faste lesere, så sier det mer om dem enn det gjør om deg! Du er blitt mor, du har fått tilværelsen din snudd på hodet, det er mange nye rutiner man må sette seg inn i, og i tillegg ha tid til husarbeid og ikke minst kjærestetid! Ta deg tid til å være Caroline! Gjør det som er best for deg og dine, og ikke tenk for mye på de som kommer med negative kommentarer – de kommer uansett om du skriver et eller ti innlegg om dagen!

  Ha en fin kveld, og kos deg med den lille familien din! 🙂 Nyt tiden hjemme med Nelia 🙂

 352. Så otroligt söt hon är din lilla dotter

 353. Så vakkert skrevet, Caroline!
  Jeg tror ikke det er eneste en av dine lesere som ikke unner deg all tid i verden sammen med Nelia (som forresten er helt UTROLIG skjønn!)
  Vi forstår at du har et helt nytt menneske å passe på, og vi lesere klarer å passe på oss selv, på en måte!

  Fortsett og nyt tiden alt du kan, og oppdater her når det passer seg sånn! 🙂

  Du er fantastisk Caroline, så bare stå på!

 354. Martinetysnes

  Du må ikke være så streng med deg selv! Synes du oppdaterer ofte og jeg har ikke tenkt at det er noe mindre innlegg nå som du har blitt mamma 🙂 synes du er kjempe flink og balanserer det veldig godt 🙂

 355. Du har skjønt det du 🙂 Du gjør en kjempejobb med bloggen, og jeg synes ikke du har noen grunn til å ha dårlig samvittighet de dagene du ikke får oppdatert så ofte som du har tenkt eller er vant til å gjøre. Du prioriterer helt riktig du. Derfor er jeg sikker på at du gjør en kjempejobb som mamma, kone og venninne også. En god klem til deg!

 356. Karoline

  Hei, ville bare si at jeg ikke har lagt merke til at du oppdaterer noe sjeldere! Synes du gjør helt riktig i prioritere det å være mamma for deres vakre prinsesse foran alt! Men,jeg lurer på en ting, hvordan fungere dette med barselpermisjon ect, siden du er din egen sjef? Mulig jeg er dum, men forstår ikke, er du i permisjon fra dine sammarbeidspartnere, sponsorer, møter,? eller er det bare noe du har bestemt selv, at du skal bruke færre timer på å skrive blogginnlegg? Hilsen *nysgjerrig*

  1. Jeg er ansatt i Treasures, og er 50% permitert fra den jobben og mottar dermed kun halv lønn 🙂 Dvs. at jeg jobber ca 50% mindre enn hva jeg gjorde før.

 357. Kirsten Elisabeth

  Kjære Caroline:)
  Du trenger ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke skriver innlegg hver dag en gang!
  Nyt tiden med datteren din, tiden går så fort, selv sitter jeg her med en 13åring og 16åring og har begynt å grue meg til de skal flytte ut.
  Allerede nå trenger de meg ikke som de gjorde før, jeg hadde masse tid med de da de var små, og jeg angrer ikke i dag.
  Ta vare på Nelia, ingen her inne kan kreve noe som helst.
  Mange mammaklemmer fra meg til deg:) <3

 358. JEG SYNS DET ER HELT UTROLIG AT DU HAR TID TIL ALT DETTE , STÅ PÅ VIDERE !

  littleboyinthecloset.wordpress.com

 359. Kjære Caroline, det viktigste er at du nyter tiden med lille Nelia. Nyyyt småbarnstiden, hun vokser så fort. Klem 🙂

 360. Du trenger virkelig ikke å ha dårlig samvittighet for å ikke oppdatere hele tiden. Såklart vil du tilbringe tid med familien og vennene dine! 🙂 Nydelige Nelia =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *